hihi

Hej alla glada själar. Ska väl slänga upp en inlägg här innan jag ska iväg på träning. Kommer inte att bli ett sånt långt inlägg men tänkte bara skriva och låta er veta att man lever ;)

Jag och Emma på väg till Ö-viks matchen vi hade i helgen som vi vann med 5-4 :D


haft bloggpaus,

Hej igen, jag har tagit några dagar off från bloggen. Enbart för att helgen varit så otroligt stressig osv. Men nu är jag tillbaka. Kommer blogga så mycket jag hinner den här veckan jag jobbar. Kommer kanske inte bli så mycket men i alla fall något inlägg ;) Ska käka middag nu, pussn!

En dag kvar,

Hej alla glada, i morgon är det min födelsedag :D Kan inte förstå det nästan. I morgon blir jag tillräckligt gammal för att gå på systembolaget. Heeeelt sjukt! Dagen kommer firas med mina fina vänner hemma hos mig med lite go middag, efterrätt och sedan alkohol och vidare in i dimman ;) Hoppas att dagen blir perfekt. Dock börjas dagen med jobb, det kommer bli lite stressigt men Emma kommer hjälpa mig så det kommer nog gå bra! Känner bara hur de pirrar i kroppen. Har så mycket tankar när det kommer till systembolaget, tänk om dom säger att jag inte får köpa? eller att jag har fejk leg? Alla sånna tankar ploppar upp i skallen. Egentligen har jag ingenting att oroa mig för men det känns så udda att få gå in och köpa allt själv. Ooooh, längtar! :D
,
Ska i alla fall träna ikväll det kanske får mina tankar att lugna ner sig. Det är ju bara vilken födelsedag som helst ju, eller? Har också haft väldigt svårt att önska mig något. Har ingen aning om vad jag vill ha för något när jag fyller år. Man vill ju ändå få något speciellt fast ändå inte. Åh vad de här kommer bli svårt :O Men jag är säker på att jag kommer bli glad ändå! :) Det är ju trots allt tanken som räknas.
,
Nä nu ska jag fortsätta se "Criminal Minds" och sedan städa undan i mitt rum, bland annat lägga bort systemkamerna, eller i alla fall objektivet som jag vet att jag inte kommer andvända. Ska ta mycket bilder har jag bestämt men vi ser ju hur det går med det ;) NERVÖS som tusan. Tänk om middagen blir dålig eller efterrätten inte god, aah, just nu känns det som att det finns så mycket saker som kan gå fel. Men jag vet inerst inne att det kommer bli bra hur jag än gör, för my friends kommer att va med mig och då spelar det ingen roll om middagen/efterrätten smakar dåligt :D
,
Nä nu ska jag kolla klart på serien, pusssn! (räknar ner till 00.00, nu är det inte länge kvar!)

ta hand om mig själv,

Hejsan. Idag har jag inte gjort så mycket. Andreas sov hos mig så när vi vakna la vi oss och såg "criminal minds". Rekomenderar starkt den serien!! Efter några avsnitt for Andreas hem och jag for till frissan för att fixa till mitt hår en sista gång innan jag fyller 20! Men det blev lite mer än så faktiskt, det slutade med att jag färgade både ögonbrynen och ögonfransarna, YEY! :D Så nu är det bara att ränka ner till fredagen.

 

Ikväll blir det till att åka på innebandy och heja på flicker 16 :) sen åka hem för att förbereda sängen och en arbetsdag i morgon :) Men nu måste jag göra mig klar, ska snart åka till Tomtebo!

 

 

Bjuder på en bild jag tog på Johans hockey match, om man kollar riktigt noga ser man att pucken gått i mål precis ovanför målvaktens arm (A)

 

 

CYA


städ-dag,

Har precis slutat städa, det tog ca 4 timmar men är inte klar än. Har fortfarande mitt rum och de rum där jag har mina träningskläder. Men "tränings rummet" kommer jag ta på torsdag efter min träning. Sitter och lyssnar på lite musik och hämtar andan. Det är faktiskt jobbigt att städa. Men sådär efteråt känns det bara bra. Allt är rent och fint, får hoppas att de håller i sig till på fredag då jag fyller 20 och ska ha fest ;) Min enda oro är att det kommer bli stressigt på fredag om det är så att jag jobbar. För jag ska hinna laga middag och springa på systemet innan folket kommer :O Men man får väl se om det går bra.
.
Ikväll kanske jag skulle träna med IKSU - Ungdom. Får se vad Sandra skriver lite senare. Skulle va kul eftersom vi inte har någon träning i morgon för att flicker 16 har match som kommer att gå över på vår träningstid så vi bestämde att vi inte skulle träna på onsdag utan istället skulle vi samlas och heja på våra tjejer! :)
.
Nä nu ska jag sätta mig och kolla på tv, och det har jag verkligen gjort mig förtjänt av! Har varit duktig idag. Pappa säger nu "Så här ska de alltid se ut". We'll see ;) hehe.
.
Med det tackar jag för mig :D PUSSSN

5-4,

Haloj, kom hem med en vinst idag, kan inte förklara hur skönt det kändes. Speciellt mot Obbola, vi låg under med 4-1 efter andra perioden men vi vände och vann med 5-4! UNDERBART, skit bra spelat tjejer!

Ikväll ska jag iväg med Andresa på bio hade vi väl tänkt. Det blir till att se Mission Impossible. Synd bara att det inte går att boka biljetterna via internet utan vi måste åka dit för att köpa dom. Åt tacos till middag och det är verkligen MUMS I MAGEN!

 

Har också haft en bra dag med mamma på stan, vi käkade på Great Eastern och gick runt på stan och strosade. Fick bara med mig en ny vattenflaska och en sport BH. Men det behövdes verkligen eftersom min gamla flaska läkte, eller läker. Den är ju fortfarande inte hel, haha. Och sport BH är väl alltid bra att ha. Köpte en rosa eftersom jag tycker det är så tråkigt med svarta "underkläder".

Ska kolla om jag hittar nå bilder som man kan lägga upp som ingen har sett tidigare ;) Det här kommer nog ta ett tag så skriver inge mer (A)

 

Här har vi en bild på Pontus från sommaren förra året ;)

 

Vita jag fick också komma med på en bild :D

Här är när vi väntade in nya året på Holmön, :D Här spela vi beer pong fast med vin ;)

Min storebror på isen, :)

 

Nä nu har jag inte tid med det här längre ;) Jag måste nämligen göra mig klar för bion, Andreas kommer snart och hämtar upp mig så jag måste hinna sminka mig osv :)

 

CYA


mami,

Hej, idag kommer min mamma hit! Ska bli kul att få träffa henne idag :D Efter jag och Johan hämtat mamma på flyget ska vi till mormor och äta middag och må bra. Sedan i morgon ska jag iväg till stan för att shoppa lite med mamma och efter det blir det innebandy match mot Obbola. Hoppas att Andreas kan komma förbi Olasjöhallen och träffa min mamma en snabbis, mamma har inte träffat han på länge. Så ska försöka få dit han en liten stund. Söndag då, ja då ska jag först fara och kolla på j-18 matchen mellan GUIF och Sandåkern och efter det ska jag iväg och kolla på Johans match som börjar 16.00. Det kommer bli perfekt, tjejernas match slutar 15.30 då hinner jag med marginal till Johans match :D
Ska också ta med mig kameran ikväll så jag kan ta lite bilder på min kära släkt!  ;) Här kommer en bild från min student där nästan hela familjen kom med. Dock är Mormor, Morfar, min mosters man, yngsta kusin Vickan, kusinerna Samme och Fredde, deras päron, min farbror. Dock kan jag inte säga något om mina två kill-kusiner och deras mamma och pappa för att dom inte kom, för Fredde tog också studenten, så det är lite svårt att va på två ställen samtidigt ;)
Juste, gårdagen. Då va jag med Anja och färgade hennes hår rött. Man kanske ska pröva? :) Efter det åkte jag, Andreas och Anja till mig där vi la oss och såg film. Så jag hade två sovkompisar i natt, en i sängen med mig och en på soffan bröve :) Det var trevligt, dock vare en speciell person som snarkade som fasiken så jag var tvungen att plugga in öronproppar! Men jag sov skönt i alla fall.
Hur som haver, nu ska jag fixa till mig innan jag ska hämta upp mamma :D Kanske till och med följer med pappa på maxi och handlar innan flyget landar ;) höhö

halloj,

hej hej, igår var hur mysigt som helst! Hade pojkvännen på besök, vi somnade väl kring 3 tiden skulle jag kunna tro. Låg och såg på film hela kvällen tillsammans med levande ljus, kunde inte bli mysigare!

 

Idag vaknade jag 10.30 eftersom Andreas hede ställt alarm för att han var tvungen att åka till Obbola för att gå ut med fin vovven. Efter han åkt gick jag och tog mig nå lunch och satte mig och kolla lite tv. Sedan somna jag om (A) Fett mysigt att vakna för att sen kolla på klockan och inse att man kan sova flera timmar till innan man ska iväg och göra något, YEY.

 

Så här såg lill-killen ut för nått år sen :)

 

och i år ser han ut såhär

Liten skillnad va? ;) luv u

 

Ikväll då, träning sen skulle jag varit med en kompis men hon kunde tyvärr inte. Så det blir nog till att åka hem direkt och köka middag sen lägga sig i sängen och slappa! Har träningsverk sen igår så kommer nog somna fort ikväll efter min träning. Juste, ska fortsätta ladda ner serien som jag och Andreas började kolla på "Criminal Minds" tror jag att den hette. Hur som haver, jag måste byta om nu och köra iväg mot IKSU! :D

 

 


Kyckling,

Sitter nu i köket och väntar på att kycklingen ska bli klar, efter det bär de av till träning. Sen måste jag bara säga att jag och Andreas har varit tillsammans i 3 år idag. Fett underbart, så ikväll ska han komma till mig så vi kan umgås på vår 3 års dag :) Tänk vad fort tiden har gått och snart fyller jag 20. Tror de här året kommer bli de bästa på länge.
Det här är första pussen som fångades på bild, tror till och med att Anja var fotograf ;) haha
Skulle egentligen slänga upp mer bilder på bloggen men alla är på min externa hårddisk och jag orkar inte gå och hämta den nu (A) Får göra det i morgon eller något sånt, men kan kolla igenom de bilder jag har på datorn och se om de finns något vettigt att lägga upp ;) Kom på att jag har några bilder från när jag va med Emma och vi gick ut och tog en promenad.
Nu ska jag gå och ta ut kycklingen ur ugnen och börja äta, men vi hörs senare! Pussn
CIAO

RSS 2.0