ÄNTLIGEN :D

ÄNTLIGEN :D det börjar närma sig, men vad som närmar sig tänker jag inte säga ;) Det får ni veta när allt är klart.
Snart ska man iväg till Babeek och äta middag med han rebbe och victor, sen blir det GOTT NYTT ÅR!! Det ska bli ett perfekt slut på 2oo8 :D Tjo med er och Gott Nytt År!




Gnatt

Tjiiiing, nu kom pappa upp och sa att jag skulle lägga mig :( tråkigt men sant.. Imorn blire staaaaan ;D hur nice som helst!! Aja nu ska man ta och göra sig klar.. Men vill inte för jag ser på Hemsökta hus... Aaaaas läääskigt.. kommer typ inte kunna sova haha :P Hejdåååå

 

:(

Dagen började hur bra som helst, vaknade med Victor.. Sen gick det bara utför, Farfar var tvungen att åka in på sjukhuset för att han har haft feber as länge :( Sjuk jobbigt, men.. kvällen kan bara bli bättre... Jag hoppas att farfar blir bra snart!!


jadåå

Nu har man inte så mkt att skriva om, ingen skola + att julafton är över.. Nu är det bara att vänta tills nyår kommer.. Då kan man ju slänga in nått ord här och där ;)

Nu är jul över, :P

Nu var julafton slut, kom nyss hem ifrån Farfar och Vivi =) Helt UNDERBARA julklappar.. Men bäst av alla måste nog vara Pengarna jag fick av Pappa till min tatuering som börjar närma sig :D  Säger inte när jag ska tatuera mig, håller jag för mig själv, utan när den är klar så kommer jag lägga ut bild på den :D Sjukt snygg iaf!!



Jag ska inte tatuera tungan, utan Svanken :) Hare bäst så länge Pussn






:D

Idag har jag Johan mamma haft Lilla Julafton, fick öppna 4 julklappar... Skor, Puder, Foundation och en ring med Hope Faith Love Skrivet på den :D Mamma sa att jag hade enda exemplaret i hela världen :D !! Imorn ska jag Byta Julklapp med Victor, ska blir roligt att se vad han köpt åt mig, Men nu ska jag sova!! Tack för Julklapparna Mamma<3!!


God Jul på Er ALLA!!!


Julklappar..

Har nyss kommit hem ifrån stan och där jag varit och hämtat julklappar hos mormor och morfar.. Fyfan vad sugen jag är på att öppna alla som finns i vår fina lilla julsäck, :D Meeeen mormor sa att säcken inte ens får öppnas :(




Om vi inte hörs eller syns så

God Jul och Gott Nytt År!!

En bra film..

Jag vill bara rekomedera

en bra film "Inside Man".

Den är riktigt bra, ;D det är bara paus så ska se klart den nu. Hejdå!


Morron :)

Nu har man äntligen vaknat, :) skönt att sova en liten stund på lördagen :P Idag har man blibit kallad på match mot Obbola.. Fan om vi förlorar.. aja, nu ska man se till att få i sig något att äta.. Seeyaah!

Haha Pappa..

Pappa idag!

Pappa och jag åkt hiss idag, och självklart har vi parkerat längst upp.. Då tycker pappa det skulle vara kul att innan han kliver ut ur hissen trycka på alla knappar.. Jadu Pappa, Lill Pappa :P


Ser Hockey 1-1 står det nu, Löven-Sundsvall!



I morn är det lov!

Fyfan vad skönt att gå på lov i morn.. UNDERBART! efter ska man på stan en sväng och hjälpa till med julklappar :D Senare vet jag inte vad som händer, blir iaf i stan hos mamma.. Men nu ska jag gå och se någon Dokumentär om någon tjej som operera om sig till kille och han/hon är nu gravid :O Men hare så bra så länge.. HEJDÅ!!

Stolt Lillasyster!

Tjo, som ni sett tidigare har jag skrivit om min familj och pojkvän, men inte om min Storebror, så tänkte uppdatera er lite om han... Johan Sehlstedt heter han, spelar ishockey med Björklövens J-20 och A-lag när han får tillfälle :). En snällare storebror får man leta..  Här får ni en bild på han!



Body Guard...

Ser tv, hur bra program som hellst.... BODY GUARD med Whitney Houston fyfan vad bra den är...


Julklappar i morn då.. Och förhoppningsvis in en sväng på Body And Fantasy Art det skulle va nice! Ne nu måst jag kila.. Hare bäst alla läsare :)

Dear Santa.....

 ...All I Want For Christmas Is Him!

God Jul på er alla!


nu så..

Nu har jag mekat lite med bloggen, :D men är inte klar än ;)

Trött, Trött

Sitter på Samhällskunskapen och fattar inget... Var sjuk förra lektionen och lärare säger inte vad det handlar om...  

Jobbigt med skola
Jobbigt att stiga upp
Jobbigt med Samhällskunskap (pga cp lärare)
Jobbigt att veckan går så segt..

Nästan allt är jobbigt....



bonneeeeee

He mått ha gulle me he gall int..

Så tycker jag..

lördag...

Lördag, lördag... klockan är snart 4 och det är redan mörkt.. Fyfan vad tråkigt allt blir..


 


Sitter hemma hos victor och har ont i magen :( Dom på skolan säger att jag kan vara allergisk mot mjölk eller mjöl, vilket kommer suga!! Förbannat...



Aja vi ser ju hur de slutar.. Är iaf ganska less på att ha ont i  magen nu.. -.-



Faith, Hope, Love

Tro, Hopp, Kärlek....



LOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOV....

Lov behövs..

Fortfarande-.-

Har fortfarande ont i magen, vettfan vad felet är -.- Bättre än igår är det iaf, men skulle inte vara så roligt att fara till skolan och sen helt plötsligt SPY :S :S ååååååh! Nu ska man försöka sova... Och ingen victor frå man träffa heller och de SUGER!

ontimagen-.-

Fyfan för att ha ont i magen, förstör bara allt..... Ingenting man gör blir rätt  -.-


Önskar att magen alltid kunde vara bra!<3




SOVA,SOVA,SOVA,SOVA,SOVA,SOVA,SOVA,SOVA,SOVA

hej hopp

Nu är snart helgen slut vilket suger, men det kommer fler ;)  Min helg har varit bra.. Bio i fredags och mysig hemma kväll  med victor, mamma och tobbe i lördags =) Snart ska man till Pappsen som man inte träffat på ett tag, ska bli roligt att se han...  Ska trycka i mig en skumtomte och njuta.. Hej hopp!


Sex drive

Igår var jag, Victor, Saypay, Jessica och Alex på bio och såg Sex Drive.. Rätt bra film som man kan tänkas se igen.. =) i kväll blir de middag hos mamma i stan, och sen vet jag inte ;P Hare bra så länge!

länge sen

He va ett tag sen jag skrev, men har verkligen inte orkat! Alltid känns så mörkt och tråkigt.. Kan inte Victor komma och lysa upp min dag?! Min mage håller på att vrida sig ut och in.. hungersnöööd! aja hoppas på nå gött i kväll när he blir mat..

RSS 2.0