jahapp

Jag har inte mycket att skriva om förutom att jag ligger sängen och läntar till i morn då jag äntligen ska få träffa min babyy och sova hos han. Det kommer bli helt underbart!

Har två matcher i morn på Gammlia, kl halv tolv och någon gång vid 14 tiden, kom och kolla :D  Nä nu ska jag lägga mig och se lite "trolltider" och försöka sova utan att äta av mitt läskande godis bredvid mig :( Måste vara fit for fight i morn :D



Andreas Holmgren, hur jag än försöker så går det inte! Kan inte förklara hur mycket jag älskar dig!
Du kom in i mitt liv och tog hand om mig på ett sätt som man inte kan sätta nå pris på. Älskar dig verkligen över allt annat på HELA jorden, babyy.. Säg att de alltid kommer vara du och jag?! <3


Hej umeåååå

Nu är man äntligen hos Babyy, kan lova att de va mysigt att träffa han igen :) Ligger i hans säng och bloggar medans han sitter och spelar wow... TRÅK.

Kändes jätte roligt att träffa Maxe igen också, :) så ska nog vara med Maxe och Babyy senare =) 


Ska klippa mig i morn, kommer bli skönt, de suger att klipptiden är kl 09.00 på MORGONEN.. och jag ska sova hos Andreas ikväll så de blir att stiga upp tidigt i morn. Får dock hämtning av pappa så jag behöver inte åka buss till Tomtebo :) Klippningen kommer att ta typ 2 timmar. Det är för att jag ska färga håret också :)
Sen får jag se om Andreas tillåter mig att komma tillbaka till Obbola eller om jag måste åka hem :(

Andreas familj är så snälla mot mig, mår bara bra när jag är här! Går inte att förklara hur snälla dom är, det är bara för bra för att vara sant! :)


gröntröjan :)

Nu sitter jag i soffan med världens mysigaste tröja. Jo nämligen Andreas gröna skönaaaa tröja :) Jag har snott den av han när jag blev lite förbannad, sen har han inte fått tillbaka den. Men jag planerar att ge den till han på Söndag när jag ska sova där.

Jag avbokar min klipptid på tisdag kl 09.00 för jag orkar inte åka in till stan på morn ifrån Obbola för att sedan åka till Tomtebo. Då lär jag ju få kliva upp hur tidigt som helst :( och jag vill inte åka ifrån min Babyy när jag precis kommit dit!


Idag har jag, mamma, pappa, Tobbe och Johan varit iväg och Bowlat :) Det va jätte länge sen man gjorde de så det va lite knasigt. Jag fick nån strike hit och dit. Men mest klagade dom på att jag skruvade mina klot. Jag gör det ju inte med flit så jag vet inte hur jag ska sluta heller :( Det suger för dom snurrar jätte mycket. Sen åt vi nån buffé på Bowling hallen, de va as gott :)
När vi kom hem tog jag en snabbdusch och drog med pappa ner på stan =) Ville köpa ett par nya jeans men jag hitta inga som passa, eller jo dom passa men det va inte låg i midjan :( Jag vill ju inte ha byxorna uppe i armhålorna så jag får savsår :O

Käkade middag på Lilla puben det va riktigt gott, jag tog Wokade nudlar, medans mamma, pappa och Tobbe tog någon buffé. Jag är den enda som inte får dricka alkohol, så jag känner mig jätte utanför när dom sitter och beställer vin/öl. Då vill jag också säga ÖL :D

Johan spela hockey match idag, dom vann med 8-6 vilket va jätte roligt att se =) gratssss!!

Har tyvärr inte tagit nå bilder idag, för jag har inte haft orken till det. Jag känner bara att jag vill sova just nu. Men det funkar inte riktigt så, ska upp typ halv sex i morn bitti för att åka bil till sthlm och sedan ta flyget till Umeå. Jag är hemma vid 16 tiden i morn. Då ska jag kanske ner på stan och träffa Mimi om jag inte vill hem och sova. 

 

Match på Söndag mot Skelefteå, i Skelefteå. Buss dit med BUIF. Helt okey, men hade varit bättre att åka bil. Det är sååå mycket skönare och går LITE snabbare ;) Jag kommer hem typ vid 21 tiden på kvällen och då kommer min Babyy och hämtar mig ifrån Holmsund, sen stannar jag hos han tills på Tisdag kväll då jag har ännu en till match.

 

Det här blev ett JÄTTE långt blogg inlägg, men jag behövde verkligen skriva av mig lite :)




ANDREAS HOLMGREN, DU ÄR DET BÄSTA FÖR MIG. LÄMNA MIG ALDRIG!!!!!!!
TOMAS MAXE, MIN LILLA ÄNGEL. VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DIG?!
ANGELICA PETTERSSON, GUMMAN MIN, TACK FÖR ATT DU FINNS!!!!!

-----



                                                                                   All I want is you! <3


shopping :)

Va på stan idag med pappa, de va mysigt :) först va jag in på nån sko butik för att kolla på nå nya skor. Men de fanns inte i min storlek, så va bara att leta en till butik. Medans gick vi in på H&M. Där hittade jag en Bh och trosor =) Här får ni se en bild.






H&M Bh 129;-Trosor 20;-/st


Sedan gick vi lite längre ner på stan för att kolla efter mer skobutiker då hittade jag den här älsklingen  :)


Skomagasinet 599;-

 

Sedan gick vi till Stigs och fikade lite, tryckte i mig två bakelser, typ nå glasswienerbröd och sen nå kladdkaka, FETT gott :)

Imorn det Bowling.



Saknar dig älskling, :( Du har ingen aning om hur mkt du betyder för mig..

och Anja, saknar dig jätte mycket också! Men min babyy, trodde inte att de skulle vara så här drygt att vara ifrån dig. Kommer bli skönt att komma hem och träffa er. Söndag kommer väl bli mysigt, match sen åker jag till Obbola för att sova där till Tisdag :)

Nu måste jag sluta för vi ska iväg på Harry's på ett tag och jag ska duscha innan pösssn..

Maxeee och Andreas, Ni är det bästa jag har, =)







Framme

Nu är jag äntligen framme i Värnamo. Han bara förbi Johans lägenhet och kolla på utsidan innan jag va tvungen att åka för att Johans match börja, :) Dom förlorade tyvärr med 6-2 eller nått sånt. Får se om det går bättre på Fredag.

Sitter i Johans lägenhet med Pappa, Mamma Tobbe och Johan. Dom snackar om matchen och jag bloggar, as bra eller hur? Pappas internet är SÅ sjukt segt, tar evigheter att ladda upp en sida. Så jag bloggar nu för att jag ska kunna lägga upp bilder på bdb. Ska även lägga upp bilderna som jag tagit idag på bloggen =) Nån bild ifrån flyget, ifrån nå slott och sen nå bild på pöjkarna jag saknar :(

sjukt lång tid det tar för att ladda upp EN bild -.-

blir nog att lägga in bilderna i morn ist... fett less på att sitta och vänta -.- får se om det går snabbare senare ikväll.

Imorn blir de Harry's ;)     Go middag myyyyyys.. Kommer inte kunna sova ikväll, pappa och johan kommer ligga och snaaaaaaaaarka, så jag måste dunka musik :(



Bajsbajs internet :( 
 

----

nu har jag lagt ut bilder på bdb så kolla ;) www.bilddagboken.se

Sök på LILLJENNSAN så hittar ni mig, eller klicka på länken jag skrivit i andra inlägget ;P

 

puss, saknar dig andreas :( du är mitt allt <3


tårar

Trodde inte att de skulle vara så jobbigt att åka till Värnamo, nu kommer alla känslor för Andreas fram. Så jävla drygt, även fast det bara är 4 dagar så kommer det kännas som en evighet utan han. Har gråten i halsen och önskar bara att han kunde knacka på min dörr och bara lägga sig och hålla om mig!

Fick just ett jättegulligt sms som gjorde så att jag börja grina. Jag har jättesvårt att åka ifrån personer som betyder så mycket för mig t.ex. Andreas, min kille. Jag är van att bara ringa och sen åka förbi han och sova, nu kan jag bara ringa. Kommer inte ha någon som håller om mig på kvällen eller någon som pussar min kind innan jag ska sova eller någon som säger "Du är det bästa som hänt mig, vill inte förlora dig!" ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Det kommer att gå jävligt fort, men iaf... Känns hur jobbigt som helst.. Det är precis som att jag "överger". Tänk om det bara kunde vara lättare, att han kunde följa med. Då skulle det inte vara nå problem, då skulle allt vara perfekt och så som jag vill att det ska vara.

Nää nu måste jag sova om jag kan, han lovade iaf att skicka sms imorn när han vaknat, hoppas inte att han glömmer!

Flyger till sthlm i morn vid 10, så är uppe vid 8 om ni vill nå.


Maxe, lilla lilla Maxe, just träffat dig sen ska jag åka. Livet är inte rättvist!



Andreas Holmgren, du är absolut det bästa jag har och jag skulle inte vara något utan dig.












Det är väl allt jag kan säga, kommer aldrig sluta tänka på dig baby, du är absolut bäst!

I love you
I love you
I love you

Värnamo

I morn åker jag, då bär det av till Värnamo till storebror :) Längtar som bara den! Kommer bli fett kul..
Hoppas att jag kan ta med datorn för då kommer jag blogga undertiden jag är där, lägga upp lite bilder på bilddaboken.se, här hittar ni mig http://lilljennsan.bilddagboken.se
Fattar inte att jag ska åka dit imorn heeeeeeeelt sjukt! Fast kommer sakna alla i Umeå :( Mest min babyy, Andreas kommer alltid älska dig, du är bäst! <3


----


Match ikväll, J-18 SM IKSU kl 20.00 Kolla :)


one step wrong
and
it is all gone

=(

skola..

Sitter på skolan och har hål till 12.20, drygt som fan!

Nilas, Nilas, Nilas.. Hahah, varför skicka folk sånna sms?! Utan anledning... Vad är felet? Du är verkligen en ängel som bryr dig om mig =)


Va på bio igår och såg "Flickan som lekte med elden". Den va väääldigt bra..
Såg reklam för "Twilight 2" DET MÅSTE JAG SE. Har kollat sönder på första filmen, tycker första filmen va fett bra!

Mimi kom till stan för att göra mig och Andreas sällskap tills bion börja, busade med Andreas hela kvällen så jag låg mest på SF golvet för att Andreas hade jätteroligt :) haha

Ska till Andreas ikväll och plugga lite naturkunskap, sover där för jag orkar inte åka till stan igen.


---

Värnamo här kommer jag, onsdag åker jag ner till Brorsan:) ska bli sjuk roligt att träffa han och kolla på hans hockeymatcher. 


pusssnn


lovelovelove..

lånar bbys mobil <3

jag ligger i babys säng och myser :) han är en trött en, så jag låter han sova en stund medans jag bloggar. Försöker få råd till vad jag ska skriva men han vill inte hjälpa :( och nu får jag inte blgga mer så måste kila Pussn,

blablabla

tänker inte vara lika patetisk som du, så därför skriver jag inget om dig.

---


Mimi kommer snart, längtar! Ikväll blir det träning sen Obbola med killen.
Sofia ska komma och kolla på träningen det kommer bli fett roligt, vi har så jävla roligt tsm :) det kommer bli awsome!!!

RASTLÖS

Jag har verkligen inget att göra, är så rastlös!! Finns typ ingen att "prata" med. Bara tråkigt just nu, är hungrig som ett cp, det är fisk till lunch och jag äte INTE fisk så kommer vara hungrig hela dagen. Åt inte middag igår eller förrgår.. Vet inte varför men det blev bara så..

dampdamp..



I don't like to
be alone in the night
I don't like to
hear that I'm wrong when I'm right


Lösenord på bloggen..

Jag kommer he lösenord på bloggen, för jag blir så irriterad på folk som skriver onödiga saker och sen att dom inte vågar stå för de dom skriver. Utan skriver Anonym ist för sitt namn. Omoget, fine tyck att jag är äcklig osv, men jag tar inte åt mig så jag förstår inte vitsen men det. Haha, o tro inte att jag inte vet vem det är för jag vet EXAKT vem det är som skriver, jag är inte dum.

Tänker inte ha en blogg för att folk som är omogna ska kunna bete sig ännu mer omoget. Så jag kommer ge lösen till de personer som läser min blogg och kan skriva vem det är!


Jag skrattar bara åt dig. Men för att du någongång ska kunna växa upp så är nog det här bästa sättet. Göra så att du inte kan skriva, lika bra. För då behöver jag inte lyssna på dina obetydliga ord.

Räcker det inte med att du fick spö för nån helg sen? Du ber alltså om mer? Lägg bara ner, du vinner inget på det här!

ovanligt att jag har otur..

Skulle kliva på bussen idag, men de slutade med att jävla fitt buss surgubben TOG mitt busskort (eller egentligen min brors) men iaf, han kan väl inte bara TA det?!

Fick iaf dampdamp, sen skulle han hålla på att kolla på mitt busskort om det stod mitt namn osv, då fick jag ännu mer damp, sen sa jag bara så otrevligt jag bara kunde, "kan jag få tillbaka mitt jävla busskort så jag kan gå och sätta mig" då titta han bara på mig och sa att han skulle ta mitt andra busskort (brorsans). Då sa jag bara "Amen gör det då?"

Fattar inte vad alla buss gubbar och gummor har för problem, varför ska dom vara så jävla otrevliga, jag menar ju jag hade inte gjorde den surgubben idag ett skit? Men ändå ska han vara fett otrevlig. Jag ska fan lämna ett långt jävla brev till deras chef och säga att dom är så jävla sura utan anledning och att det är fett otrevligt att åka buss när man inte ens får ett glatt hej tillbaka :S

Ett stort jävla plus till de bussgubbar/gummor som är snälla och trevliga och kan liksom bjuda på nån krona här och där om man inte råka ha tillräckligt med pengar.


---

Sofia ville få mig på bra humör så vi bestämde att jag hon och andreas skulle ha TREKANT så här såg det ut ;)










you just walked out of one of my dreams
you leave me breathless


if our love was a fariytail

You everything good in my life

I still can't believe that you're mine































HS..

Gnäll, gnäll fett drygt. Förstår inte varför du pratar med mig? Jag är inte intresserad.. Men men går inte att påverka, för du verkar leva ditt eget liv!


cs,cs,cs.. Vad ska man säga.. Jag kommer blir värsta nörden! Känner verkligen att jag typ inte gör något annat, :P Men de kanske inte gör något,:P

------


Slickz, de kommer hända något dramatiskt snart! Jag lovar att ringa dig när det händer så du kan komma och skratta! haha, den människan är inte okey.. Förstår inte varför du beter dig så här?

Vad har jag gjort för att förtjäna all den skit du kastar på mig? Jag kommer snart inte orka mer, du bryter ihop HELA mig. Angelica, Andreas det är ni två som jag behöver för att få skolan att fungera, utan er skulle jag har gett upp för SÅ länge sen!

Tack för alla som ger mig stöd och står vid min sida hela vägen! Ni anar inte hur mycket ni hjälper mig! TACK<3














Nu ska jag sova lite, syns och hörs imorn!
Ledsen för att jag inte skrivit nå på länge, men jag har varit i Obbola nästan hela helgen så har inte tagit mig tiden att skriva :]


pussnn,

one step wrong and it's all gone

RSS 2.0