HELGEN:D

Jaa, vart ska man börja..

Fredag; Öööhm, vad gjorde jag på fredag.. Jo jag gick i skola sen på kvällen efter middan så drog folket ner på stan te kajen :p He slutade med att jag, Andreas, Alex, Danhan, Jozefina, Popé, Johan G, Johan O, Anja och Emelie hamnade på teg med en massaaaaaaaaaaa folköl :D He va ganska soft där borta, vi va där tills tolv typ. Då skulle alla ner på stan för att lyssna på Björn Rosenström men när vi kom te stan så drog alla så he vart bara jag och Hasse kvar :( Vi gick iaf ner på Kajen och där träffade vi Jonte som sprang runt och va bara allmänt glad :) Rebbe och Eric träffade jag också :p

HEMVÄGENS JÄVLA LÅNGA RESA!!

Men vid två bestämde vi oss för att nu måste vi gå hem, så he gjorde vi :) eller gick och gick, Hasse hittade en cykel som han började leka cool med och sen kom min chock "sätt dig på styret" säger han.. Jag tänkte bara de här kommer att gå åt satan. Så snäll som jag är så svarade jag "Okej" jag hoppar upp och Hasse börjar cykla. Till en början går he bra, men sen när han ska svänga så slutar he med att han kör rätt in i en jävla kant och jag flyger rätt fram... POFF sa det. "Där blev det punka" sa Hasse. Då sa jag till Hasse "Lämna cykeln vi går hem" men jävlar vilken TJURSKALLE han är. Han fortsätter att tjata på mig om att jag ska hoppa upp på cyklen men jag svarar bara "Det är punka vi kommer att ramla" men på något konstigt sätt lyckas han övertala mig om att hoppa upp på styret igen. Nu har han ju kommit igång så då tänker väl han (Varför inte cykla snabbare för att skrämma livet ur Jenny?!) och så sant som han tänker så cyklar han på i en JÄVLA fart och jag skriker och skriker och skriker, men inte fan hör han något. PANG!!!! Där ramla vi igen, och han skyller på att he är mitt fel att vi ramla eftersom att he va jag som gjorde så han cyklade in i kanten.. Alltså kan någon förklara det för mig hur det kan vara mitt fel när det är han som cyklar och jag bara sitter och skriker. Aja.. Vi bestämde oss för att ta en lite paus vid minigolf banan på dragon. Hasse ser en till cykel vid en busskur en bit bort. "Kolla om den är låst" säger han till mig. Så jag börjar vandra iväg på egen hand för att komma om den jävla cykeln är låst. Står vid cykeln i typ 10 minuter tills han visslar på mig.. Jag börjar gå tillbaka och när jag kommer så säger han "Tog de så lång tid för dig att kolla om det cykeln va låst? Det såg jag till och med härifrån". Jag menar, varför skulle jag liksom gå dit då? :S Nu hade vi vilat i 10-15 minuter, så jag tänkte "Jag börjar gå" men Hasse är så JÄVLA ENVIS så han måste ha mig på sitt jävla cykel styre.. IGEN lyckas han övertala mig om att hoppa på. Han börjar cykla och det ser lovande ut så jag börjar slappna av vilket jag aldrig skulle gjort.. Han cyklar av vägen och sen när han ska upp igen så viker sig hela cykeln så jag FLYGER av. Men jag börjar bli van nu. Vi lyckas iaf ta oss till någon jävla rondell i slutet av en nerförsbacke som Hasse har trampat som en jude. Inte fan bromsar han heller. VI RAMLAR I DEN JÄVLA RONDELLEN FÖR ATT HAN INTE SAKTADE NER, SEN SKA HAN SOM VANLIGT SKYLLA PÅ MIG!!

Vi tog oss hem men he tog en JÄVLA tid, Puss jag älskar dig fast du inte kan cykla... <3


Lördag; Vi steg upp kl 07.00 för att spela en brännbolls match klockan 08.00... Vi fick åka bil med mamma till yran, :)
Vi kom till samlingsplatsen lagom tid för att hinna till planen som vi skulle spela på. Jag kan då lova att det inte finns något roligare lag att möta än oss "VAR LIGGER LANDET DÄR MAN BÖJER BANANERNA?!" Satan vad vi blev utspelade, men det passade oss jävligt bra, vi hade kostymer som jävla sopsäckar :) Väldigt passande..
Solen var då framme och sken så Hasse är röd som en Räka :] fast, he är nog jag också.. Vi förlorade alla tre matcher men vi va klart gladast :D

Sen på eftermiddan typ vi 14-15 så skulle jag och Hasse hem till mig för att grilla och käka middag med mamma. Så vi tog bussen som gick 15.00.. Men precis när vi satt oss på bussen kommer vi fram till att vi inte har hämtat våran dricka än.. Satan tänker vi..
Aja när vi kommer hem så ringer jag min kompis som har tagit hand om drickan och säger att vi måste ha den efter middagen. Då säger hon att hon inte har någon möjlighet att komma med den så jag blir tvungen att snacka med mamma så hon skjutsade oss till slut så vi kunde hämta allt :) Sen när vi käkat så tog vi bussen till stan där vi mötte Anja och Damon :) vi bestämde för att chilla i  parken en stund så vi satte oss ner och drack lite cola.. He va så jävla många poliser på stan så vi sa, "Vi går någon annan stans där vi kan dricka utan att dom ska ta allt" vi skulle ändå bort till gamlia så vi började gå mot minerva när jag fick ett sms av Pontus, "Vi kommer till minerva, vänta på oss där" Okej sa vi. Där läkte en cider i Hasses väska så han fick börja suga ur hålet för att inte det skulle fara cider på alla oss.. Sen hedde vi ner all dricka i Anjas väska för att inte behöva stoppa tillbaka allt i Hasses blöta väska :P Men vi tog oss iaf till gamlia där vi startade en eld och hade myspys :)

Sen gick Anja och Hasse iväg någon stans så jag gick eftter. Då stannade en vit VW mig.. Dom började undra om jag visste om någon Patrik hade försvunnit eller om han va här där vi va. För vi museumet satt de en killen ensam och drack. Dom frågade om jag visste vem han va, jag svara bara "Nej, jag har aldrig sett människan i hela mitt liv", då sa dom inte så mycket mer. När jag hade gått kom Hasse fram till mig och sa "Visst såg du att det där var en soc bil?".. "Öhm, näää" svarade jag.. Shit tänkte jag, tänk om dom ringer polisen och skickar hit dom? Så saaaaaaaant, polisen kom.. Tur att Hasse va hyffsat nykter för jag såg inte polisen. Det va bara att ta alla saker och löpa in i skogen. Vi hamnade iaf vid Östra till slut. Där ville jag sova en stund så jag gjorde det.. Sen så vare bara att gå in till stan för att äta på Frasses. Gott som bara den. Vi hade tur att vi inte behövde gå hem till mamma. Vi fick åka bil med Anjas mamma så jag har ingen Resa hem att skriva om :)

Men Tack alla för en sjuk bra helg!! :D

Jag älskar dig Hasse, du är verkligen mitt allt!! <3
Tack Anja, du är helt underbar!! <3



Gnatt :)

Gnatt alla, Tagga YRAN :D ska spela kl 08.00 på lördag kom och kolla!!! Det kommer bli as kalas, parteeeeeeeeey :D Vi kommer typ börja dricka innan matchen, kommer bli så JÄLVA roligt!!! :D


GNAAAAAAAAAAAAAAAAATT :D

Andreas du är bäst<3
Anja du är underbar<3



Mys dagen<3

Idag hade vi redovisning på samhällskunskap.. Hasse (andreas) psykade mig te att börja as garva, så jag kunde int snacka nå mer, haha :)
Skulle spela brännboll med laget vi ska ha te yran men he gick inge bra.. Piss väder, aja kommer fler dagar i veckan :)
Så jag och Hasse drog hem te mig (hos min mamma) gjorde lite middag och såg Pay Check, en riktigt bra film :P

Jag och Hasse tog bussen till Oblock vid halv åtta och stannade på kyrkan med en massa folk :D Jag lyckades få med mig Jozefina dit (stoooolt).. Där hade dom förberett en tipsrunda om tecknade filmer, ringde och fuskade men vann iaf inte :( Men tack Anja för hjälpen, kom iaf int sist ;)

Imorn blir he redovisning på historia/svenska kan int ett skit. Men he blir as bra, hoppas på G för att jag orkar ta mig dit och vara på lektionen, höhö...

Nämen nu ska man höra vad kudden vill säga, Anja ska komma till mig i morn kl 06.15 och dryyyga ;) höhö, sen blire att moppa te stan, fett kung :)

Jag älskar dig AndreasHolmgren<3





BLÖTT!!!!

Anjas hund pissa på mig nyss...  Cp, Babbe... fick ställa mig i duschen och byta byxor.. As nice, kan inte bli bättre...




Jag bjuder :D

Jag hade tänkt att bju på nå goo bilder från småa tider ;)





Gullgumman!! <3

Tack Mette för att du finns! <3 Du är den enda som förstår mig.. Älskar dig! <3





:D

Nu har jag inte bloggat på ett tag så Anja dampa lite på mig för att hon läst samma inlägg flera gånger :O

Igår va jag på stan och då fick jag träffa Mette och nå kompisar till henne, roligt att träffa henne :) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men men...

Sol är det här i Holmsund iaf, skönt som fan! Sitter men balkongdörren öppen.. Pappa har sagt i en timma nu att maten snart är klar, men han har inte ens börjat med den.. Jag blir bara mer och mer hungrig..

Andreas håller på att plugga till lätt mc kortet, fan så nice :D

Idag på draman så spelade vi upp en pjäs, med Daniel som Adolf Ritler sjuuuuukt roligt jag har en bild på han men jag vet inte om han blir så glad om jag lägger ut den.  Så ska nog inte göra de, :)

Sitter och kolla på Afv, skit roligt... Magen håller på att bli galeeeen. Jag är sjukt hungriiiiiiiig jag vill ha maaaaaaaaaat. Men självklart ska pappa ner och ta tvätten så jag måste vänta ännu mer..
Johan har tatuerat sig blev riktigt bra :D

Hoppas Anja blev nöjd nu ;)

Älskar dig Andreas,<3
Anja, alltid bästa vänner,<3



Soulmate..

Dagen igår va helt underbar.. Gick på bio med Andreas och Damon. Såg Wolverine, SJUKT bra film! Sen gick vi runt på stan och ba chilla. När bussen gick halv två så fick jag skramla ihop lite pengar så alla kunde åka. Andreas och jag hoppade av vid Hartan och gick hem medans Damon fortsatte åka en bit till. Skönt vare när vi kom hem la oss i sängen och såg film. Andreas tvingade upp mig halv fyra för att jag sa att jag va hungrig. Så jag gjorde mackor halv fyra i morse. Sen efter jag käkat tänkte vi kanske att vi måste sova så he gjorde vi.

Imorse kunde varit bättre.. Andreas va tvungen att åka direkt vi vakna.. Jag tyckte han kunde ta en senare buss men inte de.. Tappat suget på att göra nått idag. Ligger råååå bra i sängen och bara slappar :) Där kommer jag nog ligga hela dagen tills jag ska ut och springa.

Aja nu vet ni vad jag ska göra och har gjort i helgen.. vi hörs!



Helgen

Helgen har fan ändå varit kung, :) Varit med Anja<3, Kevsan och Damon typ hela helgen, soft... Igår va vi 4 på stan igen hur soft som helst, alltså mat, mat, mat, mat :) Kevsan har rakat skallen, blev typ ändå bra lite ovan att se han i kort hår men..

Anja är typ hemma och pluggar historia som jag också borde göra.. Nä jag ska ta engelska nationella ist. Ska prata om någon bok som jag inte läst. As bra..
Jag måste hitta någon bra engelsk bok, har ju nationella på måndag :S Jag har inte ens börjat läsa någon bok än.. Sen har jag också historia Seminarium osv.. BAJS måndag..


Äntligen kommit på en bok jag ska läsa "Holes" vi läste den i åttan på grubbeskolan så jag vet typ vad den handlar om, :p He är ju som skönt ändå. Jag måste duscha och städa innan 3 typ. För då kommer pappa hem och då ska mitt rum va rent. Sen ska jag te stan :p Men jag måste först kolla klart på "Life of Ryan" har kollat på de hela morn :D softfan...

Prata nyss med Kevsan i telefon och tydligen hade Damon gått vidare i Idol tro he eller ej, men alltså på Tisdag ska han till den riktiga juryn och träffa dom.. As läskigt !!


Ikväll kommer Andreas hem, mys<3






Orolig jenny..

Nu börjar jag bli orolig.. Får inte tag på Andreas, har provat ringa hela gårkvällen och hela dagen idag... Har snacka med Ankan och hon har heller ingen aning.. Saknar han så..

Igår va jag på Stan med Anja, Kevsan :) Damon och Krille, vi hade sjukt roligt.. Värd kväll alltså. Anja och jag hade skit kul.. :)
Kevin som vanligt, ORANGE i hela ansiktet.. Sen blev he min tur att bli utsatt.. He är ju fusk när he är tre mot lilla jag :O

Ska förmodligen te stan idag igen om pappa kan komma hem ifrån Maxi så vi kan göra mat och träna någon gång.


Jag får fortfarande inte tag i Andreas, blir mer orolig för varje gång jag ringer.. Även fast jag vet att he inte hänt nå så är de ändå känslan när han inte svara.. Typ som att nå kan hända... Önskar att han kunde svara så får jag prata med han en stund. Har typ lite saker att säga te han  =)

Igår träffa jag Mette, eller träffa och träffa, jag såg hon :) I Jontes rum höhö.. Iaf roligt att se henne.


Jag saknar dig bubben :( <3





RSS 2.0