PUH

Stressigt Stressigt.. Jobbet, johan, ALLT..

Hinner bara komma hem från jobbet så ska vi iväg på saker så släkten får träffa Johan (min bror) eftersom han har kommit hit enda från Värnamo. Igår var vi och käkade middag i Tavelsjö hos Farfar och Vivi. Där blev vi serverad på lasagne, det var underbart gott!   Och sedan satt man och bara pratade och tog igen tid.

Idag då, ja då ska Johan iväg och spela en fotbollsmatch. Så det är bara att sätta sig i bilen och åka iväg. Vill ju som se honom spela fotboll när han väl är uppe här.

Men i morgon kommer det bli UNDERBART. Min älskade bästa underbara pojkvän fyller 18 år! Så det ska vi fira med ALKOHOL, PANGET OCH MIMI på Holmön. Det är inte så ovanligt att jag är där på helger osv. Men annars får jag ju inte träffa min baby eller mina kompisar som är där på sommaren. Det kommer bli partey i helgen också.  Inte bara onsdagen då Andreas blir 18 utan på visen så kommer det också slinka ner någon god alkoholig dryck ;)

Men nu ska jag duscha innan middagen och efter det ska vi åka iväg på fotboll. Vi hörs senare!!!!




pusssn:*

:D

3 veckor och 4 dagar kvar tills vi åker!

BETALT OCH KLART

Nu har jag betalat Andreas och min resa till Mallorca. Mimi ska betala sin i morgon. Då får hon sin lön =)


Kan inte längta mer! Håller fan på att spricka!



HA DET SÅ ROLIGT DOM TVÅ FÖRSTA DAGARNA I SKOLAN FÖR ER SOM FORTFARANDE GÅR I SKOLAN. SJÄLV KOMMER JAG LIGGA PÅ STRANDEN OCH DRICKA EN GOD DRINK TILLSAMMANS MED DOM UNDERBARASTE MÄNNISKORNA! SOLA BADA, PINA COLADA!!!!




Jobb i morgon, holmön efter det! Ska bli skönt att åka ut och sola där. Samt träffa underbara vänner!




pusssn:*

FINALLY!!

Nu är resan bokad! Åker utomland 20/8 till MALLORCA-MAGALUF en vecka tillsammans med Mimi och Andreas. Det kan fan inte bli bättre!!!!


TJOHJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Är så glad så jag orkar inte skriva något mer! :) JIPPIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!






PUSSSN:*

nonononono

Är inte sugen på att blogga just nu, vill bara lägga mig i sängen och sova!!!!!!!!!! Så det ska jag göra... GNATT 



Finns btw på sms för er som har mitt nummer!




HEJDÅ

SUGEN!!!

Jag blev fett sugen på att klippa lugg.. Men vet dock inte vart jag ska klippa mig!! :(








Det skulle sitta fett bra!!!!

Tålamod är fiskarens bästa vän.

Den körde Andreas med i helgen när jag ville byta ställ eftersom att han inte fick nå mer fisk. Fick tre stycken gäddos sammalagt under hela helgen. Inget SUPER bra resultat, men jag är då nöjd iaf ! :P

Här kommer lite oseriösa filmer som jag och Andreas bjuder på :)




















Sådär, lite filmer som har tagits nu under helgen :) ganska roligt, dock låter jag som ett mongo ;) haha men det bjuder jag på! Synd bara att Mimi inte var där!


Nää nu ska jag lägga mig i sängen och invänta fotbollen, får se om jag orkar hålla mig vaken undertiden matchen är. Tvivlar starkt på det iaf! :(




pusssn:*

Finaste Sofia!

Har precis kommit hem ifrån Sofia, :) Har saknat henne otroligt mycket! Fick även träffa hennes Sebban medans jag var där. En trevlig prick :) Har jobbat på bra idag, har även bättrat på den otroligt snygga sport bh-brännan! Love it... Åker iaf ut till Holmön i morgon. Vilket kommer bli otroligt skönt.

Jag och Andreas har bestämt att jag ska filma varje gång han får på en gädda. Typ som minne, vet ej om man kan göra en film av allt senare, det skulle vara roligt =). Synd är bara att Mimi inte kommer vara ute. Men Emma kanske är ute och kan följa, vem vet ;)

Kommer inte ha med datorn ut på Holmön och även om jag hade haft det så har jag ändå inget internet. Så den hjälper mig inte så mycket. Ska även kolla om jag kan få hem filmen "Deep Blue Sea", den filmen som man får se en snutt av på tv. Den verkar bra, gillar haj-filmer. Vet dock inte varför. Men alla ska ju ha någon slags favoritfilm.


Nä nu ska jag städa mitt rum och packa lite saker innan jag ska sova för en till lång dag på jobbet. 





Har saknat dig snygging ;)




pusssn:*

Back from Holmön :)

9 KG! Fiskade igår. Tänker inte skriva så mycket, men njut av några otroligt fina bilder ist !!  ENJOY!



Min första fisk, en stackars liten mört!




Och nu kommer bilder på Andreas 9 kilos gädda ;)


































Jäklar vad stolt och skakis han var! Grattis vännen, du förtjänade den fisken.  Jag fick 10 Abbarreeeee och en mört, du fick en fet gädda. Tror du vann! Men jag fick iaf första fisken!!!


Nää nu ska jag kolla lite tv innan jag ska lägga mig och sova. Är fett trött, har knappt sovit något inatt på grund av all mygg som lyckades ta sig in i lillstugan när vi öppnade dörren.




pusssn:*

Hej och hejdå!

Tänker inte skriva så mycket eftersom jag är fett trött och ska hinna städa mitt rum innan jag åker till Holmön i morgon.. Har dock fixat mina naglar, dom är fett fina nu! Orkar inte lägga upp några bilder eftersom jag inte har tagit några (A).


Fick just veta att Hugo på Holmön ska bommas igen på grund av ett litet tjaffs.. Helt onödigt...............



RSS 2.0