?

Trodde aldrig att jag skulle känna så här för dig.. Du har funnits hos mig HELA mitt liv och ändå gör du så här. Förstår inte. JAG SKÄMS, jag skäms så förbannat mycket. Så sjukt dålig stil kan fan inte fatta hur du ens kan göra något sånt här. Jag har ALDRIG gjort så mot dig för då vet jag att jag kommer få så himla mycket skit tillbaka. Men du kan ju tänka dig för vad du säger och gör. För det kommer ALLTID fram, på ett eller annat sätt.

Blir så förbannad så jag inte ens vet vad jag ska skriva. Allting bara snurrar i skallen, det känns som om de 17 åren jag har levt med dig inte betyder något. Jag känner dig inte längre, du har blivit så annorlunda, så annorlunda som om du bara bill putta mig ifrån dig. Vet inte vad jag ska skriva mer. Men om du läser det här så förstå att jag vill inte att du ska fortsätta göra som du gör. JAG SKÄMS!!!!!!





Kom nyss hem ifrån min första teorilektion på Trafikskolan Öst På Stan det var hur kul som helst. Började skrika på mamma om alla skyltar. Hon höll t.ex. på att köra mot enkelriktat och om jag inte hade suttit i bilen så hade hon fortsatt att köra! Jag räddade alltså mamma :D Det var iaf något positivt som jag kan ta med mig.

Sen har Andreas varit en kelgris idag. Han har stått och hållit om mig hur länge som helst och så när vi kommer in på lektionen så sitter han med en arm runt mig. Känns inte dåligt bra, älskar dig!

Ska snart på innebandy, känner inte för att träna efter det som har hänt. Men jag måste lära mig att sluta älta saker för jag vet själv att det inte blir nå bättre av saken.

Aja ska se lite tv innan jag åker, vi hörsssss!

pussnn :*



If i could find my way

haha rolig dag

Tränade inte igår, men jag mådde fan inte bra! Ont i skallen, mensverk, snurrig i huvudet och kunde fan inte ens sitta kvar på stolen. Jag hade ingen ork i kroppen över huvud taget.

Det känns inte som att det är onsdag, känns som att det är torsdag. Den här veckan har gått så otroligt långsamt och den är inte slut än.

Jag va helt skadad igår för jag satt med mitt och Andreas naturkunskaps arbete på kvällen. Det är bara för att det är Power point vi ska göra.

Dagen började med naturkunskap och arbetet som jag hade suttit och skrivit igår kväll.

Sen hade vi företagsekonomi de är lika roligt som vanlig, riktigt intressant ämne. Lunchen då, fisk och jag HATAR fisk! Det är verkligen så riktigt äckligt.... Tagga hamburgare innan körskolan ;D

Sen fick alla sammare damp på naturarna. Dom hade varit och plockat en soffa ifrån S huset där vi (sammare) är alla fick damp och vi började lyfta tillbaka soffan! Lärare kom och började slita i soffan för att vi skulle släppa. Vaktmästarna kom fram och börja skratta och sa att vi skulle fortsätta bära den till S huset. Men allt folk kollade på oss...  Men det var riktigt roligt att kolla på när alla "starka" skulle lyfta soffan igenom hela Östra, upp och ner för trappor.


Längtar till fredag, då ska jag vara med babyy, blir väl att dra till ug som vi gör varje fredag. Men stämningen där när vi kollar på Idol är ju helt sinnes. Tror inte att det finns något annat ställe som "taggar" som vi gör. Låter lite överdrivet men jag lovar det är så. Vi var så stressade för att veta vem som åkte ut ur Idol så vi smsade 118 100 svar på allt. Kan lova att dom har svar på allt också, fick rätt svar tillbaka ;) Det var fan roligt att höra. Alla började skratta ;)


Slutar om 20 min, är det ens mänskligt att gå till 16.00?! Kan fan inte vara det... Efter skolan blir det att åka direkt till körskolan öst på stan. Då börjar mina teorilektioner för i Februariiiiiii JIPPI :D Är sjukt nervös, har ingen aning om vart jag ska gå eller något. Tur att mamma möter upp mig med en hamburgare sen ;)


Aja, nu ska jag jobba lite på svenskan, vet dock inte vad vi ska göra men det brukar lösa sig som vanligt :)

Pusssn :*









saknar dig

Nu är Sofia på Iksu.. Det suuuuuuuuuuuuuger men hon kommer tillbaka på fredag, då ska jag träffa henne =)

Idag kommer verkligen bli stressigt.. Slutar halv fyra, tar bussen 5 i fyra till holmsund. Är hemma vid 20 i fem och min träning börjar 17. Kommer fan inte hinna... Hoppas bara pappa kan hämta mig i stan. Men då kommer vi träna ifrån 17 till 21. Känns lite små drygt. Sen har vi två träningar till i veckan. Dom vill typ träna sönder oss.


Längtar tills i morn. Då ska man på körskolan och börja med teorin för i Februari då jävlar få ni som har körkort passa er. Kommer fan inte vara säkert på vägen längre ;) Är så grymt nervös, men vill heller inte att mamma ska med. Hon är pinsam ibland. Hon kommer sitta och fråga MER än vad jag gör och hon har ändå redan körkort... Men vill som heller inte gå själv. Vet ju inte vart jag ska, fan vad jobbigt det kändes, bajs.

Bjuder på en bild på mig och min älskade Sofia och mig och min babyy :)




menar ju det

Kvällen igår blev inte som planerat men det är väl sånt som händer.

Förstår inte vad du vinner på att bete dig som ett rövhål. Mår inte bättre av det du håller på med. Du tycks inte förstå att folk har känslor, men det HAR man. Jag vet att du inte menar något illa, men du måste lära dig att man inte kan säga vad som helst bara för att det inte passar dig. Du förlorar bara själv på det.
Blir så arg... Trodde du va min vän, har känt dig så himla länge så jag vill inte släppa taget om dig. Men det kommer att sluta med det eftersom jag orkar inte hur mycket skit som helst. Hoppas du förstår om du läser det här. 

Du kanske har förstått att du gjort fel, för din och min vänskap betyder så mycket!


Idag ska jag hem till Andreas. Det kommer bli helt underbart, bara att få komma bort ifrån allt i skolan och hemma.


I'm trying so hard
but you won't let me in

jatack..

Nu funkar bloggen som den ska. Fick damp när jag skulle skriva att inget funkade..

Gårdagen spenderades med älsklings Sofia :) Det är alltid lika roligt, satt och prata och käka godis och såg tv.

Steg upp 08.00 morse på grund av en innebandy match. Det positiva va att vi vann med 8-2 typ, det negativa var att jag inte fick spela.. Men de kommer fler chanser.

Sitter nu i soffan och kollar på "Supersugen" en riktigt kass film. Men finns verkligen inget annat att se. Äter "lunch" klockan är 15.00 och jag äter lunch nu?

Ska snart hoppa in i duschen för jag orkar inte gå omkring och lukta blää =(

Ska nog logga in på Tibia ett tag sen och lira lite med Affe och Rille, det kommer bli kul. Länge sen man spela tibia =) Fast måste skriva CV också.


Imorn skola, hell! Efter skolan ska jag till Obbola med min babyy. Det kommer väl bli bra, DUMMA JENNY. Sluta vara se negativ, Det kommer att bli bra imorn med babyy!!


älskar dig mer än hela världen
kommer aldrig lämna dig!!

:S

Är det bara min blogg som har blivit cp? Den är bara vit och en svart text :O får kolla sedan om det är så att de kanske bara är för tillfället. Annars så kan jag lova att jag slutar blogga för det här sög. Hittar ingen stans :( Det är som att bloggen har "bytt" ner sig. Bajssss....

tjoho

Känns super att ha lite bilder på sig själv nu. Har äntligen lite fin bilder och lägga ut på bloggen.

Va med Sofia igår, riktigt mysigt! Satt mest och snackade sedan drog vi till gårn för att träffa folket och kolla på Paradise hotel!  

Har geografi nu, fett tråkigt. Läraren är så oseriös så man tappar bort sig på en gång. Man vet som inte vad man ska skriva för man vet inte vad som är sant eller inte. Knas.... 

Bjuder på lite bilder ifrån igår ;)


jennyy och Sofiaa =)

Den tjejen gör mig glad!!


 

 


ÅT HELVETE MED KALLIGRAFI!!

Fick just brevet om kalligrafi betyget, IG. Ursäkta men hur hände det? Allt man har gjort på lektionerna spelar alltså ingen roll. Då har man lika gärna inte kunna vara där, utan skolkat. Skulle fått MVG men tydligen inte enligt han.

Jag bestämde mig för att ringa till min lärare och konfrontera han. Efter massa tjaffs så fick jag 14 dagar på mig att göra en till uppgift som kunde ändra mitt slutbetyg tack gode gud. Känner bara hur mitt adrenalin pumpar i hela kroppen. Jag tror ALDRIG att jag varit så arg på en lärare i HELA mitt liv!

Är fortfarande arg fast jag har fått mer tid och det blir inte bättre av att ha matte med Inga... ÅH den här skoldagen va inte okey och då menar jag verkligen INTE okey..

Så nu har jag fått ut lite ilska men vad hjälper det. Det ända man kan göra är att ta tag i saken och ringa och snacka till sig lite mer tid men iaf..


Hej hopp!

Ligger i sängen och väntar på att klockan ska närma sig sju. Då får jag hämtning till träningen.

Ligger och kollar på "The bodyguard" den filmen är svin bra. Kollar på den nu eftersom Andreas kommer förmodligen inte vela se den ikväll, haha.

Va med Sofaooo idag, fett mysigt. Satt och snackade mest hela tiden. Ska träffa henne igen på Torsdag och då ska vi kolla på "Paradise Hotel", :D

Nämen jag måste sluta nu för jag ska hinna se klart filmen innan Elin kommer och hämtar mig..

pussn :*


Everything i do, i'll do it for you<3

tur och otur...

Kan de bli bättre?!

Innebandy matchen idag gick super, vi vann med 6-3. Kändes ruskigt bra!  Det var tur..

När jag kommer hem och ska duscha så visar det sig att de är stopp i avloppet. Så jag kan inte duscha, sitter svettig i soffan och väntar på att de ska bli bättre. Pappa säger att vi ska åka till Farfar och duscha efter maten. Det kommer väl bli skönt. Men jag hatar att duscha i en ny dusch. Första gången man duschar i en dusch är jätte läskigt tycker jag..  Som ni förstår så är det där otur.. Åh tappa allt sug för att göra nått, skola, äta, se film. Det enda jag vill göra är typ att sova... Bajsbajs eftermiddag.



I morn blir det att åka till min babyy, de kommer bli jätte mysigt, längtar!


I wanna run to you!




nu kommer inlägget...

Äntligen har jag skaffat ork till att skriva inlägget som skulle skrivas om torsdagen...

TORSDAG;

På dagen hade vi nå arbete som sööööööööööööög. Så det orkar jag inte ens skriva om..

Efter skolan åkte jag till bästa Sofia :)  Fick go middagen där, stuvade makaroner och korv. Var iaf ruskigt gott, riktigt länge sen man åt stuvade makaroner. Sen låg vi mest på sängen och snackade om allt mellan himmel och jord, + att jag provade typ heeeeeeela Sofias garderob, snodde med mig en blå tjocktröja och ett par underbart mysiga jeans. Vi drog sedan ut på "byn" och träffade bland annat min babyy.

Sov hos Andreas på kvällen vilket var hur underbart som helst. Meeeeeeeeeeen han va ju inte trött så va uppe till typ två tills vi började skrika på varandra om att vara tysta. Hela bråket hade verkligen INGEN mening. Till slut somnade vi iaf, =)






FREDAG;

Vaknade - skola (redovisning) - Andreas

När jag kom hem till Andreas efter skolan så la jag mig och sov för att jag skulle orka vara ute på kvällen. För jag vet hur gärna han stannar ute efter att jag har sett klart idol på Gårn. Så jag offrade mig och sov fram till middagen, i ca 4-5 timmar.

På gårn var det sjukt roligt, ju mer jag är i Obbola och på gårn lär jag ju känna folket som är där. Så alla pratar mer med mig nu än förut osv. Sofia kom även dit, de va myyyyyys.

Soc kom dit och hälsade på så vi skickade dom för att hyra film, en skräckis "The last house on the left" eftersom det va "fredagen den 13" igår, lääääskigt.. Fick ligga i babyys knä under heeeeeeela filmen. Men de gjorde inte så att jag inte blev rädd. Jag är typ rädd för allt...

Efter gårn hade stängt drog J.Häggling med oss på en sladdrunda. Åkte till Hamnen där vi gjorde 360, snurrigt värre kan jag lova. Skrek typ hela tiden. Jag är verkligen jätte åkrädd på vintern. Kan inte ens typ cykla, är så grymt rädd att ramla och jag vet inte varför. Det bara är så.

På tal om att jag lätt blir skrämd. Andreas var upp vid 04.00 för att stänga av datorn och filmen som vi sett. När han kommer tillbaka till mig SLITER han bara av mig täcket, jag blir så rädd så jag börjar att gråta. Kunde fan inte sluta, han låg och höll om mig och sa massa gulliga saker men jag bara grät =( Så han fick nog lite dåligt samvete för det där. Men han kunde ju inte veta att jag skulle börja gråta. Eller hur?



Nämen, jag ska nog ta och sova ett tag. Är trött + att jag har innebandy match imorn kl 12.00 på sjöfruhallen div 2 mot UmeCity.

Gnatt alla!!

Andreas Holmgren<3
Sofia Lidström<3







dampdampdamp

SKREV VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG OCH NU ÄR DET BORTA!!!! Fattar inte varför det alltid händer mig?? Aja skriver om i morn. Sen är det ju alltid det första man skriver som blir bäst också.. Åååååååh nu blev jag fan sur -.- ska typ lägga mig och sova..HEJ DÅÅÅÅÅ!!!

dampdampdamp

SKREV VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG OCH NU ÄR DET BORTA!!!! Fattar inte varför det alltid händer mig?? Aja skriver om i morn. Sen är det ju alltid det första man skriver som blir bäst också.. Åååååååh nu blev jag fan sur -.- ska typ lägga mig och sova..HEJ DÅÅÅÅÅ!!!

snart åker jag till sofaoooooo :)

ligger i andreas säng och bloggar med hans mobil. Men det är för att han är tråkig och kollar på Two and a half men. Ska ändå sova hos han ikväll så då får vi ta igen lite tid jag missar nu när han kollar på det...men han arnändå varit mysig, han har kommit med pepparkakor till mig :) Får se vad jag och sofia gör ikväll, vi ska nog ta nå kort så vi kan komma upp på väggen på ug i obbola :) kommer nog bli sääääääxy tihi.. Jag har inte så mycket att skriva om så jag försöker bara fördriver tiden med mobilen... Aja men nu ska jag åka till sofia, ska käka där. Det kommer bli lite udda men ändå kul :D Dampdampdamp andreas hahahahhhhahhha tihi, nä nu ska jag till sofia, ska åka moppe med andreas nu, hatar när det är så sjukt halt ute :( är ju så åkrädd ajaaaaaaaaa, byebye ÄLSKAR DIG ANDREAS <3

HAHAHAH

Nästa gång du ska skriva något till mig så kan du väl iaf skriva rätt namn, Sofia Lindström heter hon INTE. utan LIDSTRÖM!!!!!!!!!!


Prova en gång till =)



skrattar fortfarande, men bara så du vet så vet jag vem det är. Ip adressen är ju inte helt omöjlig att få fram. HAHA


Stan imorn med Sofia LIDSTRÖM. Det kommer bli sjukt roligt, ska kolla om man hittar något man kan köpa hem =)


Sitter och lyssnar på Badekaret till Pelle, cp låt men ändå okej :)


Andreas Holmgren, för varje dag som går älskar jag dig mer och mer. Du är verkligen allt för mig, utan dig skulle jag fan bryta ihop! Babyy, du är mitt LIV! <3

snart holmsund :)

Nu sitter man och vänar på att Andreas ska duscha klart. Då ska vi till Holmsund och köpa godis för att sedan åka hem till Danhan för att kolla på 6 Johan Falk filmer. Det kommer att vara jag, Andreas, Alex och Danan + emån liten söt hund som heter Sune som jag kommer att klappa hela kvällen. Nu har Andreas kommit upp ifrån duschen så jag sk väl göra mig klar också så han inte behöver vänta på mig för att de va jag som dampade för att han var så sjukt seg att göra sig klar.... Men vi höres senare!! Klaga ine om det är något stavfel för jag sitter med Andreas touch mobil och skriver. Btw, kollar på Walk the line nu. Med Johnny Cash, den är FETT BRA :D

DAMPDAMPDAMP

Jag fattar inte, två träningar i veckan har blivit inställda på grund av för lite folk..

Senast IDAG kollade Fredrik vilka som kunde träna, var det tydligen tillräckligt med folk som kunde för att de skulle bli någon träning. Men sen har alla gått och blivit "sjuka"..

Ska bli roligt att se på Lördag när vi har match vilka som är friska, kan LOVA att ALLA kommer vara friska... Tycker bara att de är sjukt dålig stil av er som anmäler er "sjuka" precis innan träningen. Att ni inte kan bita ihop 1 timma. Det är inte mycket, ni skulle lätt kunna bita ihop en hel match!

Nu har jag fått ut lite ilska, men tycker fan att vi borde ha ett jävla möte om det som hänt!!

snart slut

Slutar om 10 min, kommer bli fett skönt att åka hem till min Babyy sen!

Johanna va här i helgen, de va jätte roligt att träffa henne igen =)

helgen, ja vad ska man säga.. Innebandy matcher och fest... Andreas, andreas, andreas, då va då LITE full efter att ha druckit upp 7;an.. Du va faktiskt jätte gullig, du ville som att jag skulla må bra precis hela tiden, vara mätt hela tiden, ha något att vara med hela tiden. Du bjöd mig på mat fast än jag inte va hungrig, du sov hos mig fast än du visste att Johanna skulle sova i samma rum. Det är därför jag älskar dig så mycket. Du bryr dig inte om vad andra tycker, utan du gör de som du känner är rätt. Tack för att du va hos mig i helgen, de va underbart mysigt !!! <3


Skola idag då, de är väl inte så kul men skit roligt att träffa Anja igen, de va ett bra tag sen. Har typ inte träffat henne nååå på nästan hela lovet :O så de va kul att träffa henne igen :)


Nu ska jag sluta för jag ska med bussen som går 13.15 till obbola för då slutar jag :D


pussshejj <3<3

RSS 2.0