Matte!

Hemma nu från mormor och morfar, mitt huvud håller på att sprängas av mattetal.. :O både jag och mormor var helt slut i huvudet när jag åkte! Helt otroligt vad matte kan göra med skallen...

I morgon väntas utgång om det inte är så att Anja tvingas jobba igen -.- det skulle suga........... så jag håller tummarna för att hon inte behöver jobba för då blire utgång ;)

Nu ska jag laga lite middag innan jag ska hämta upp Felicia för att sedan åka på träningen och spelarmötet som vi har ikväll :p Måste även skriva lite på svenskan.. Samt måste jag skriva om prao-platsen som min mentor vill ha in.. Känns egentligen inte värt, men som sagt det måste göras.. Nä nu ska jag ta tag i skolan innan jag ska äta middag :p



pusssn:*

Snart bär det av

Snart bär de av till mormor och morfar där varmkrov väntar till lunch, mums =) Pappa hade åkt iväg med bilen så har inte kunnat åka än.. :(


Jag är fett sugen på att köpa en "onepiece". Dom ser otroligt sköna ut!



pusssn:*

7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp

Undra varför jag aldrig lagt upp den ;p


VINST!

Kom just hem från Sverige matchen, och det blev vinst med 4-1 mot Lettland ;) JIPPI!!


I morgon ska jag åka till mormor och morfar, så mellan 12 och framåt är det inte så bra att ringa för då sitter jag och pluggar. Det innebär att jag inte ska vara vaken så länge, eftersom jag måste ställa väckaren.. :( SUCK!

Aja nu ska jag fortsätta se BB ;)



Bilder från matchen idag kommer förhoppningsvis i morgon bitti! ;)

PUSS PÅ ER ALLA

Snart så!!

Snart bär det av till stan för att först äta middag och sedan gå på hockey Tre Kronor - Lettland!!!!! Oj vad bra matchen kommer bli känns det som! Taggar som bara fasiken!

Men nu ska jag spöa pappa i lite spel hade jag tänkt.


I morgon är jag ledig så då tror jag att jag ska åka till mormor och morfar för att plugga lite matte så jag inte kuggar matteprovet som kommer i maj.. Ska göra nationella eftersom jag inte klarat det ;p




pusssn:*

6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Det var ganska logiskt att välja Johanna! Hon bor ju nere i Gävle :(


Datorn höll på att åka i golvet

ENJOY

 

 


SVERIGE - LETTLAND

Juste, i morgon är det SVERIGE - LETTLAND på isladan och JAG HAR BILJETTER! Snälla underbara pappa fixade två stycken så i morgon blir det hockey för min och pappas del!! :D

- HEJA SVERIGE - HEJA SVERIGE - HEJA SVERIGE - HEJA SVERIGE - HEJA SVERIGE - HEJA SVERIGE -


God morgon

Sitter nu med mitt marknadsförings arbete. Har kommit ganska långt på det. Ska bara kolla med läraren i morgon om det jag har gjort är inom rätt "ämne" eller om jag är ute och cyklar.

Börjar få ont i magen tack vare jävla tandläkaren i morgon.. Kommer verkligen att få panik om jag ska ta någon spruta!!! Sedan är det inte så trevligt när någon bara trycker in fingrar i munnen och sliter och drar med massa verktyg.. Så här känns det typ...................


5e dagens bild: En gammal bild på dig själv


Mör kropp

Alltså är helt mör i kroppen efter massagen. Det skulle bara vara en rygg massage, men självklart så fick jag båda sidorna på låren alltså, fram och baksida på båda låren. Samt båda sidorna på mina smalben och mina fötter. HELT UNDERBART! Kan lova att den där massegen satt fint! Kommer sova som en stock ikväll. Gjorde även hårinpackning idag. Håret känns mycket fräschare nu :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova lite grann tror jag. Sedan måste jag upp ändå ganska tidigt i morgon för jag måste plugga.. Jobbigt när det är mycket i skolan. Sedan har jag ett matteprov, rättskunskapsprov och ett tyska prov som väntar. Längtar inte..

Nästa vecka ska jag jobba istället för att gå i skolan. Vi har "prao" men jag kommer få jobba som vanligt i stället. Det är mycket bättre, plus att jag får betalt. Så det kommer bli otroligt skönt att jobba en vecka och få lite pengar eftersom jag kommer bränna en hel del när jag åker till Teneriffa!


Har tyvärr ingen bild att bjuda på, eller har bilder men orkar inte leta reda på någon bra bild som passar till det här inlägget och om jag tar en annan bild så måste jag skriva något om den. Så det blir ett bild-fritt inlägg ;)

BB ÄGER BTW!!


pusssn:*

Tack snällaste pappa!

När jag kom hem ifrån skolan idag så ligger det ett brev hemma med mitt namn på. Det stod även på brevet "Öppnas ej?" med ett "?". Då var jag tvungen att ringa och fråga pappa om jag fick öppna det. Då skratta han lite i telefonen sen säger han "om du vill det så". Och antagligen så öppnar jag ;) 

"Här får du bara för att jag tycker om dig så mycket och så snäll och min dotter" Så står det på lappen i brevet. Då visar det sig att pappa har bokat massage till mig idag klockan 19.00! Det behövds verkligen! TACK ÄLSKADE PAPPA!


Nä nu ska jag sätta mig lite med marknadsföringen och internationell ekonomin så jag inte hamnar efter i skolan, det skulle inte bli så roligt :p eller så sover jag en stund nu och sätter jag mig när jag kommer hem från massagen med skolarbete.. Tror det bli så, för då har jag ändå inget att göra utom att invänta BB som börjar klockan 22.00. Så lite skolarbete kommer jag nog hinna med!


Som jag har skrivit tidigare så är jag ledig i morgon! Fyfasiken vad nice :D

GNATT PUSSSN:*

Dagens fråga!

DAGENS FRÅGA!
Vilket tå hjälper till att hålla balansen, lilltån eller stortån?




Sitter på skolan nu och ska jobba med internationell ekonomi, :p Det är ett ganska stort arbete som vi ska göra. Det verkar väldigt orimligt.

Anja och Andreas är som katt och råtta idag. Helt otroligt att dom ens orkar! Sitter mittemellan och skrattar för att dom är så roliga..

Om vi jobbar bra idag så är vi lediga i morgon :) Det ska bli skönt att sova ut! Dock gruvar jag mig för onsdagen.. Jag ska till tandläkaren och kolla mina tänder. Grejen är den att ena min visdomstand har kommit fram lite grann och den är JÄTTE sne.. Har fobi för sprutor så om dom ska slita ut den så kommer jag få panik. Vill ha med mig en kompis som kan sitta och hålla mig i handen om det är så att jag ska ta någon spruta. För det är verkligen inte min grej! Har heller aldrig haft ett enda hål i tänderna (peppar peppar ta i trä).

Men nu ska vi börja jobba :)


pusssn:*




4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv

Den här tiden, kommer nästan inte ihåg när bilden ens togs ;)


god natt

:)

många inlägg

Det har nu blivit många inlägg på ganska kort tid men det är bara för att min kväll är räddad nu! Min babyy kommer hiiit! Eller aa.. Jag ska hämta honom ;) haha


SUG

DET VAR JU BARA SÄSONG 3 AV JERSEY SHORE... DEN SÄSONGEN HAR JAG REDAN SETT, BAJS!!! NU TÄNKER JAG SURA HELA KVÄLLEN!

READY OR NOT

Nu ligger jag i sängen redo för en super kväll! Tyvärr så är jag ensam och de suger.. Men det går inte att göra så mycket åt. Jag får istället bara njuta av min stora säng som jag får ligga i själv ;) först Jersey Shore klockan 20.00 och sedan BB klockan 21.00. Hoppas att Vanessa åker ut. Jag tycker att hon har gjort sitt. Sedan tycker jag att Sonia ska åka nästa gång!


Nicole Snooki är min favorit!

Nä nu börjar JS.. HURRAAAAAAA!!!!!



pusssn:*

hemma ensam

Hellu.. Det blev inge Iksu-pixbo.. Hade ingen som ville gå eller hade tid. Vilket var tråkigt, men det är ju sånt som händer.

Ikväll börjar Jersey Shore, längtar som bara den! Äntligen kommer det nya avsnitt och gillar att dom inte är så sena för nu hinner jag se JS och BB. Har ni inte sett Jersey Shore så börja se det. Otroligt roligt. För ni som har sett Kungarna av Tylösand kommer gilla Jersey Shore kan jag lova!

Tack alla ni som tycker att min blogg är fin! Uppskattar era kommentarer :) PUSS PÅ ER!


Jag ska snart duscha hade jag tänkt, mitt hår ser ut som en jävla tova.. Brukar aldrig kamma mitt hår det är tovigt som fan nu! :( Tummen upp för balsam då ;)  Tror jag även ska göra en hårinpackning. Det har jag inte gjort på EVIGHETER!


Juste, skolan den här vecka då, ledig tisdag, onsdag och torsdag!  Helt underbart känner jag :)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva eftersom det inte har hänt så mycket idag förutom att man var tvungen att ställa om klockan en timma. Så helt plötsligt inatt var klockan 03.10 iställer för 02.10.




Nu undrar ni säkert varför jag lägger upp en sån här bild. Men det ska jag förklara för er ;p Jag är 1,55 lång och när jag kör bil så sitter jag så här långt fram med sätet. Den här bilden får mig att le varenda gång ;) Ibland når jag inte ens säkerhetsbältet, så jag måste kliva ur bilen för att få tag i det. Men som tur är händer det inte så ofta, då skulle jag bli tokig! :p

Men nu ska jag laga lite middag till mig själv ;) Bloggar igen snart!



pusssn:*

Iksu - Pixbo

Hellu igen. Jag kanske ska dra iväg och se Iksu-Pixbo om jag får sällskap ;) Ikväll blir det i alla fall att dra hit killen så man har sällskap när jag ska se BB. Det är mycket roligare att kolla tv när man han någon som ligger bredvid :)

Ska även kolla om jag kan bjuda på någon bild också. Kanske hittar någon på mobilen som jag kan slänga upp ;)

AAh, juste, har ju en tatuering för er som just börja läsa min blogg. Jag har haft den i ca 2 år och 3 månader :) Ska göra den större efter jag har jobbat i sommar. Den ska gå upp mer på ryggen :)

Men nu ska jag kolla lite tv, :)


pusssn:*

Svar!

Är det roligt att vara med felicia? hihi

Svar;
Ja det är väldigt roligt att vara med henne. Annars skulle jag inte fråga eller säga ja när hon frågar ;)



Vad gör du? ^^


Svar; Just nu har jag vaknat, så ska väl äta och sedan plocka undan i rummet =)



Tjaah, fin blogg.. Hur mår durå ? :)

Svar; Tack, :) Jag mår faktiskt väldigt bra just nu! :)



Det var i alla fall roligt med några frågor :) Förut när jag gjorde såhär frågade inte ens en person något. Så det är framsteg i alla fall ;)

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj.

Det blir nog en bild på min mamma eftersom folk säger att vi är så lika! :)


Frågestund!

Eftersom jag har fått så många läsare så tänkte jag köra en frågestund och kolla om det är något folk vill veta om mig osv :) Så VÅGA FRÅGA ;)





2a dagens bild: En bild på dig själv


godmorgon världen

Hejhopp, ledig idag som sagt. Väldigt skönt! Ska snart göra mig klar för att åka till Obbola. Killen är i stan och fixar nå saker så när han sätter sig på bussen tänker jag åka till Obbola. Hade tänkt käka middag där :)


Nu tänker jag bjuda på nå bilder från igår ;) Det här blir ett litet kort inlägg.








Men nu måste jag göra mig klar så jag inte missar bussen som går till Obbola. Kommer kanske ta med datorn till Andreas för att slänga in ett blogginlägg lite senare ikväll ;)




pusssn:*

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med

Ja det är väl ganska lätt att säga, Andreas såklart. Han umgås jag mest med men sen finns alltid Nathalie som jag också brukar träffa och Anja plus söta Felicia :p Men Andreas ungås jag mest med!


Ny duschad

Nu är jag ny duschad. Blev också väldigt slö i hela kroppen eftersom jag duscha så varmt! Nu ska jag kolla om BB går att ladda hem eller se på hemsidan. Missade typ hela BB :( kom hem typ kvart i elva. Då vare lite för sent för att sätta sig och se BB. Då har man bara sett slutet.

Rakade benen men självklart så har jag en slö rakhyvel så har kvar hår på bena.... Känns lite jobbigt.. Äh, orkar inte fixa det ikväll, utan jag tar det i morgon om jag inte helt glömmer bort det :p Har även planer på att åka till Obbola och vara med Anja och Andreas. + att det är ju våffeldagen i morgon. Så hoppas att det blir våfflor till middag ;d

Har tyvärr ingen bild att bjuda på just nu eftersom jag inte har någon sladd i närheten. Men jag kanske slänger in en bild ikväll innan jag ska sova om ni har tur.

Är som sagt ledig imorgon också, NICE! Just därför sitter jag här nu och bloggar. Annars skulle jag sovit för länge sen! Ibland är skolan helt underbar och ibland suger den totalt.

Juste, snart äre bara 18 dagar kvar tills jag åker utomlands. Det kändes nyss som att det var 75 dagar. Och nu är det bara 19 snart 18 dagar kvar. Jag har lagt upp tidsinlägg som kommer komma upp varje dag 07.30 tillsammans med en bild. Så bloggen kommer inte vara övergiven. Men kommer inte blogga som jag bruka göra.

Ska i alla fall ta så mycket kort jag kan när jag är där. Tänker inte gå någon stans utan kamera! Gjorde ändå en liten tabbe när jag va i Magaluf. Tog för lite bilder, man vill ju ha så mycket bilder som möjligt med sig hem från utlandet.

Aja nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv eller BB om det kommit ut :)



pusssn:*

goodiee

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2a dagens bild:
En bild på dig själv
3dje dagens bild:
En bild på någon i din familj.
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild:
En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild:
En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild:
Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild:
En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild:
Du och någon klasskompis
14de dagens bild:
En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild:
En person som du vill vara med
16de dagens bild:
En bild på dig själv
17de dagens bild:
En ovanlig bild
18de dagens bild:
En bild på din fritid
19de dagens bild:
En person som är snygg
20de dagens bild:
En bild på dina närmaste
21a dagens bild:
En persons om alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild:
En bild från i sommras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild:
En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild:
En tokig bild
29de dagens bild:
Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!


Det här kan ju vara ett roligt tidsfördriv, snodde den av Nathalie

Dag 1 blir i morgon tror jag :)


pusssn:*

?

Hellu, har så dålig fantasi när det kommer till rubriker för ett blogginlägg.. tragiskt.. Var på universitetet idag, det söög!  Vi for dit tog en penna sen gick vi. Det var verkligen inte värt alls.. Sedan har jag inga planer på att plugga vidare heller.

Ikväll väntas träning och sedan skynda sig hem för att se BB. Träningen slutar 22.00 och då måste jag snabbt byta om för att hinna hem! Måste ju se vad det är Martin håller på med!

Ska även ner till Stockholm snart för att köpa studentklänning och skor till balen och studenten! Längtar verkligen! Andreas vill följa med och Anja vill följa så vi får väl se vad som händer :)

Ska även iväg och käka middag med jobbet idag. Det ska bli roligt :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på film hade jag tänkt, så vi får höras sernare!! :)




pusssn:*

Gnatt!

Gnatt kära läsare, :p i morgon väntas en ny dag. En dag på universitetet tror jag närmare bestämt. Ska gulla med pappa och så kanske jag kan få lite pengar av honom så jag kan äta lunch eftersom vi inte får någon på universitetet, :p

Men jag ska sova nu eftersom jag ska ta bussen klocka 09.06 imorgon..

GNATT PUSSSN:*

Mera läsare?

För att få mer läsare till bloggen kan ni använda er av den här hemsidan ;) Mer Bloggläsare

Det funkar bra för mig ;)


Nu äre BB som gäller, hörs i morgon!


pusssn:*

MAGALUF BILDER

Har nu fått bilderna som Mimi tagit från våran Magaluf resa, :) Ska lägga upp dom en efter en om jag tycker att dom passar på bloggen, :p Vissa är bara oss i bikini osv, det kanske inte är så passande :p haha


Så här såg i alla fall varje livsmedelsbutik ut, bara alkohol nästan! :) LIKE IT!


Go-kall-ölen mitt i värmen. Den kunde inte sitta bättre kan jag lova!


Andreas njöt också! :)




Spelade också kort när vi va utomlands ;)


Brun blev jag också :)


Observera, otänd cigg. Duktig Jenny! :D


Självklart så gick vi ju ut också ,D














Sådär, nu har ni lite bilder att kolla in ;)



pusssn:*


projektarbete

Som dom flesta vet så håller man på med ett projektarbete på skolan och jag har gjort en hemsida till det, :p Tänkte också att ni kunde få ett smakprov på den ;) Vad hemsidan heter får ni lista ut själv och det är inte så svårt kan jag lova :)



I morgon kanske jag ska på den där himla universitetsdagen. Även fast min lärare sa till mig att jag inte behövde gå om jag inte ville. Kanske kommer göra det för Anjas skull. Men bara kanske, beror på om hon är riktigt snäll ;) Ikväll så hade jag tänkt att börja med marknadsföringen, svenskan och internationell ekonomi inlämningarna. Känns som att jag vill göra det nu när jag har lite tid för mig själv. Sedan hade jag även tänkt att kolla in BB innan jag ska sova.

Har också kommit på fler saker jag behöver ha med mig utomlands och sjävklart är det ju de här:
- Nathalie
- Rakhyvel
- Pengar
- Kamera
- Headset
- Resebevis

:D Sådär, snart får jag inte ta med mig något mer för jag ska ju köpa saker där också, :O kommer aldrig få me mig allt hem. Ska typ ta med mig ett handbagage också så jag kan få med mig mer kläder hem (A), tror pappa har någon liten väska som jag kanske kan få låna ;D


Men nu ska jag börja med mina skolarbeten så inget blir sent inlämnat. Känner mig duktig nu!



pusssn:*

packlista till utlandet!

- Tandborste
- Tandkräm
- Hårborste
- Plattång
- Hårspray
- After sun
- Hudkräm
- Solskyddsfaktor
- Kokosolja
- P-piller
- Tamponger (utifall att)
- Svarta cykelbyxor
- Puder
- Mascara
- Ögonbrynspenna
- Två vita linnen
- Två svarta linnen
- Hårsnoddar
- Billabong shorts
- Svarta shorts
- Svarta tunna mjukbyxor
- Pass (kan ju vara en fördel)
- Försäkrings papper
- Yatzy
- Kortlek
- ''Glitter''klänning
- ''Turkiet''klänning
- Kilaklack skor
- Gladiator skor högklack
- Gladiator skor utan klack
- Underkläder
- Min nya bikini
- 2 nikotinlådor ;)
- Flip-flop
- En bok (vet inte vilken än)
- Handväska
- Deodorant
- Parfym
- Pincett
-?


Sedan har jag inte kommit längre. Har redan väskan inne på rummet och lägger in lite saker då och då! :p någon som kommer på något annat man ska ha med sig utomlands kan gärna hojta till ;)


pusssn:*

packlista till utlandet!

- Tandborste - Tandkräm - Hårborste - Plattång - Hårspray - After sun - Hudkräm - Solskyddsfaktor - Kokosolja - P-piller - Tamponger (utifall att) - Svarta cykelbyxor - Puder - Mascara - Ögonbrynspenna - Två vita linnen - Två svarta linnen - Hårsnoddar - Billabong shorts - Svarta shorts - Svarta tunna mjukbyxor - Pass (kan ju vara en fördel) - Försäkrings papper - Yatzy - Kortlek - ''Glitter''klänning - ''Turkiet''klänning - Kilaklack skor - Gladiator skor högklack - Gladiator skor utan klack - Underkläder - Min nya bikini - 2 nikotinlådor ;) - Flip-flop - En bok (vet inte vilken än) - Handväska - Deodorant - Parfym - Pincett -? Sedan har jag inte kommit längre. Har redan väskan inne på rummet och lägger in lite saker då och då! :p någon som kommer på något annat man ska ha med sig utomlands kan gärna hojta till

hee


Gillar!

Gillar blåmärken... NOT! Det är så ofint så det finns inte. Fick i alla fall det här av Matilda på tisdagens träning..



Det sitter också på ett obra ställe.. Insidan av benet precis ovanför knät.. Aja det är sånt här man får leva med helt enkelt. Hoppas att det snart går bort.

Som sagt är jag ledig i morgon så jag ska hämta upp babyy ikväll vid 22.00 tiden tror jag. Vet dock inte om jag ska träna. Har sån otrolig mensverk.. Men jag ska i alla fall iväg och köpa lite smått och gott som jag kan äta undertiden vi kollar in BB där dom ska käka grodlår, MUMS.

Ska ta en liten tupplur tillsammans med "the Nanny" i hopp om att det onda i min kropp försvinner. BUHU Efter det ska jag städa mitt rum så jag kan gå ut i morgon!

Juste, ändring för morgondagens krogenrunda. Sofaoo ska också med. Det ska bli roligt :p Förfest hemma hos mig med bara snygga babees! Kan nog inte bli en bättre kväll.


Mamma min kommer också upp till Umeå på fredag. Så på lördag blir det till att hjälpa henne packa ihop saker från huset samt hämta mina kläder, möbler osv därifrån. Sedan har jag även min sista match i helgen. Den är mot strand och förhoppningsvis vinner vi! Håller i alla fall tummarna att vi gör en super match!

Nä nu ropar kudden efter mitt otroligt trötta huvud.


pusssn:*

Holmö-bilderna

Här kommer Holmö-bilderna jag lovade :)










Jag och Andreas sköt lite luftgevär!



Det är inte alla bilder, men jag orkar inte lägga upp vissa för dom har ingen mening som helst ;)



pusssn:*

bajs

Glömde helt bort att jag skulle lägga upp bilder innan jag skulle sova. Men nu är det så här att jag har en väldigt bra anledning och det är att jag har suttit och spenderat tid med min pappa. Vi har sett hockey, spelar yatsy samt att vi har även spelat 500 :) tyvärr så vann jag inte något spel... Dock är min tröst att jag är bättre i spelet "crystal spider" på facebook :D Ligger i sängen och är upptagen med att kolla på BB. Så bloggar nu när det är paus och ber om ursäkt för att jag inte har hunnit lägga in nå bilder. Men det ska jag banne mig göra imorgon!!! :) Det är min enda uppgift jag har i morgon. Oj, juste, måste även städa mitt rum. Det hann jag inte heller göra idag. Hade så trevligt med pappa så glömde helt bort det. Den här kvällen måste vi göra om pappa! Jag vet att han läser min blogg så förhoppningsvis så ser han att jag skrivit om honom :)

Måste bara säga att folket som har hoppat av BB har typ drabbats av psykiska störningar. Richard försökte hoppa framför en bil och ta livet av sig. Väldigt bra program.. Dock äre jävligt underhållande, men inte så kul när folket vill ta livet av sig efteråt.. Sedan fattar jag inte varför tjejerna får en så kallad "horstämpel" för att vara med i BB. Jag ser det inte som det, utan vissa tjejer vill nog vara med i BB bara för en upplevelse, pengarna, samt för att göra någon roligt grej och njuta av livet. Jag skulle lätt kunna ställa upp.

Nä nu ska jag fortsätta skratta åt alla i BB som tydligen är "sjuka" i en vecka. Blind, sjuklig fettma, olycksoffer osv. Väldigt roligt :D


pusssn:*

Miss it...

Saknar alla vinterkvällar på väg till krogen tillsammans med mina bästa! Hoppas att det kommer bli lika bra party nu på sommaren. Annars kommer jag bli ledsen och önska mig tillbaka till den här tiden!



Samt att jag längtar till fredaaaag! Var länge sen jag var ute på krogen. Så det ska bli kul att få gå ut igen!

Har inte städat rummet än, så borde väl göra det innan något bra börjar på tv för då kommer det verkligen inte bli av.

Juste, var inne hos datatekninkerna idag eftersom min fläkt på datorn låter hur högt som helst sedan slutar den aldrig att låta heller. Han sa att det typ var överhettad och sen så spayade han något på den och förbjöd mig att ha datorn på täcket. Så nu står min dator i sängen ovanpå en slags träbräda som vi brukar rensa svamp på.. Ibland får man använda fantasin. Men nu låter den iaf inte :D

Ska nog inte se BB ikväll, utan ska försöka gå och lägga mig tidigt idag för att få min skönhetssömn!

Men nu ska jag röra på magön och börja städa ;) Eller ska jag se hockey med pappa och göra ordning lite chokladpudding? Det lutar nog åt chokladpudding och hockey med pappsen ;)

Bjuder på ett inlägg innan jag ska sova också, då kommer bilderna från Holmön att komma ut!

pusssn:*

Serier

Jag har börjar komma tillbaka på dom gamla goda serierna som t.ex. Fresh Prince Of Bel Air och The Nanny. Det måste vara bland dom skönare serierna ;)





Gah vad jag ska lägga mig och skratta tillsammans med dom här två godingarna :D :D

I morgon är sista skoldagen för den här veckan. Ska bli skönt med extra lång helg. Är ledig på fredag och på måndag. Super duper SKÖNT! I morgon ska jag även plocka upp Andreas i Obbola efter min träning. Vi ska sedan hem till mig för att ha en lugn och skön hemma kväll, :D

Men nu ska jag kolla lite mer fillm och sedan ta mig något att äta. Hade även planer på att städa mitt rum också. Så det ska jag nog göra innan jag beger mig någon stans ikväll om det nu blir så. ;)



pusssn:*

BILD BOMB - TITTA PÅ EGEN RISK

Oldies!!!






























Jaaa, jag har också försökt vara cool..




Jaaa, jag har också varit brunett...




Jaaa, jag saknar min bästa vän!









Roligt va, tänkt vad man kan hitta på datorn ibland.. Jag har döpt mappen där alla dom här bilderna ligger i till "jenny satsar"

Nu ska jag gå och äta stuvade makaroner innan träningen!


pusssn:*

Ny bikini!!

Har varit på stan och inhandlat en ny bikini till utlandsresan med Nathalie, :D Så här ser den ut, prettyyyyy!!!!



På fredag blir det utgång med Nathalie och Angelica Mähler, :D Det ska bli roligt med en "girls night out". Tror jag ska dricka jäger den kvällen ;d

Innebandy träning ikväll, :p ska kolla med Anders och Roger om jag får spela ute ikväll. Det ska nog bli roligt hur det än blir.

Men nu ska jag fortsätta spela spel på facebook. Har blivit lite av en nörd på det här spelet ;)  haha


pusssn:*

Saknar sommaren..

Saknar sommaren och hästarna.. :( Ska nog börja med ridningen igen tror jag.







pusssn:*

Holmsund

Hemma i Holmsund nu. Förlora matchen idag, finns inte så mycket att säga om den...

Holmön var helt underbart! Ska snart lägga upp lite bilder, förhoppningsvis ikväll. Tänker nog åka till Obbola lite senare idag och då ska jag ta med datorn så jag kan sitta lite vid internet när innan jag ska sova. Men nu ska jag spela lite spel på facebook. Ser att pappa sitter här bredvid och spelar också. Så ska slå han ;)



pusssn:*



Snart åker vi NATHALIE

Bre min macka

Blev inte Holmön idag, utan i morgon klocka 07.00 åker jag ut :p Jag har börjat tänka mer och mer på att skaffa hund. Men det kommer jag inte få för pappa så länge jag bor hemma. Men ska nog börja snacka med honom och kolla om det är möjligt att skaffa även fast jag bor hemma ;p Det skulle vara super duper bra. 

Dock har jag ingen aning om vart man kan hitta hundar, :O har aldrig köpt eller varit med när någon köp en hund så vet inte vart dom finns! Plus att jag vill ju ha en speciell ras ;)

Pratade iaf med pappa om att skaffa hund och då sa han "du kan inte fortsätta leva som du gör nu om du skaffar hund" och så långt har jag ju hängt med. Jag kan inte göra allt jag gör nu, eller köpa allt jag vill när jag skaffat hund. Samt att jag inte kan vara borta så mycket heller. Men det är ju en del av ansvaret med att ha en hund. Samt är det roligt att komma hem till ett djur som alltid viftar på svansen och är glad att se en typ alltid ha någon att krama och en som alltid bryr sig! :) LÄNGTAR!

Ska kanske på hockey ikväll med Jonte, Mette och babyy :) Ska bara se till så vi tar oss in till ladan samt att vi tar oss in på matchen också :P det kan ju vara en fördel om man ska på hockey, att man tar sig in ;)

Men nu ska jag kolla film och packa inför morgon dagen. Dock behöver jag inte ha med mig så mycket eftersom det bara är 1 dag jag ska sova där. Men kan ju ändå vara mysigt att ta på sig andra kläder än bara slafs ;)


pusssn:*

Hund i sikte

Jag har bestämt mig sedan långt tillbaka att skaffa hund när jag flyttar hemifrån. Jag har också bestämt vilken ras jag ska ha. Det kommer bli en Newfoundlnadshund :) Tycker dom är så otroligt söta. Samt att jag inte vill ha någon liten hund. Utan jag vill ha en stor fluffig hund :D



Sådär ska den se ut eller svart. Tror det lutar mer åt de här hållet =) Tror inte mamma och pappa kommer bli superglad när jag skaffar hund. Men om jag bor själv så är det ändå mitt bekymmer :) Tror inte jag kommer få några problem, eftersom det är min hund och då får jag uppfostra och ta hand om den hur jag själv vill :) LÄNGTAR!

Ska snart iväg på träning och förmodligen sticker jag ut till Holmön i morgon. Det ska bli kul, har inte varit där på länge så det är nog på tiden att jag åker ut dit! :D




pusssn:*

LOV

Tacka den som kom på hela idén med lov! Man behöver dagar när man bara kan få va och njuta. Ikväll ska killarna hitta på något och jag tänkte följa med dom på upptäcktsresan! Dom ska förmodligen till storsjöhallen där någon aktivitet hålls. Något med gummikulor som man skjuter på varandra. Får se om jag är med och spelar eller om jag tittar på. Beror på hur ont det gör att bli skjuten. Skulle dock vara kul att va med.

Kanske åker iväg till Obbola efteråt, men har inte bestämt mig än.. Beror på vad Obbola folket har att erbjuda ;)

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla på någon film hade jag tänkt!

Hör förhoppningsvis av mig senare, :P



pusssn:*

Paradisbadet

Har kommit hem från Jonte för en liten stund sedan.

Måste bara säga innan jag skriver något annat, GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKLING!

Åkte iväg till paradisbadet idag tillsammans med babyy, Jonte, Mette och Mähler. Det var väldigt trevligt. Dock fastna min tånagel i botten så jag började blöda :( Men vi fortsatte att ha kul iaf! Efter vi badat bestämde vi oss för att fara och käka middag på Burger King för att kolla om det är så gott som det ser ut att vara på reklamen. Hamburgaren var faktiskt helt okej och stripsen, alltså, det kändes som om jag var i himmelen och åt dom. HUUUUUUUUUUUUUUUUUUR goda som helst! Verkligen perfekt friterade NAM!

I morgon har jag match så jag ska lägga mig och sova nu hade jag tänkt ;)



pusssn:*

självklart..

Skulle precis skicka in hemprovet och självklart så ska rummet stänga precis när jag klickar på spara.. Aja har hur som helst mejlat det till henne. Så förhoppningsvis ska det gå bra. Jag hann ändå skriva och skicka allt till henne innan 00.03.

Ska sova nu GNATT!!

Obsessed

Tankar nu hem den filmen, Andreas är här så han ville se den.

Har lagat gomiddag samt pluggat på filmhistoria provet som slår till i morgon. Men nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla tv.

Blir ett kort inlägg idag för jag är för mätt för att skriva något ;)



pusssn:*

Utelåst..

Är utelåst från lägenheten. Tur jag har stöm i datorn och att internetet når datorn. Annars hade jag inte pallat sitta och vänta på att pappa ska komma hem. Då hade jag åkt någon annan stans.

Men det blir värre. Är just nu fett kissnödig... sitter på en kall sten trappa i mörkret.. Ännu värre är när folk går förbi och frågar varför jag sitter i trappen. Pinsamt att svara, "jag har blivit utelåst".



Ungefär så där känner jag mig nu, tänk om någon elak människa kommer och gör mig illa. Vad fan ska jag göra då?! Tänk om det slutar med att kissar på mig (inte troligt dock). Men det kan ju fan hända. GAAAAH! Vad ska jag ta mig till?!

Tänkte vara duktigt att åka hem för att fortsätta plugga, men nu sitter jag ensam i ett mörkt och kallt jävla trapphus och fryser röven av mig på den kalla sten trappan. TUMMEN UPP!

Varför ska allt sånt här hända mig. Jag brukar alltid ha oturen att någon dåligt skulle hända. Men jag måste ändå försöka vända och se de positiva. Pappa kommer ju snart hem för att rädda sin ensamma dotter. Då kommer jag kasta mig i min varma säng och ALDRIG gå utanför dörren utan nyckel!


pusssn:*

RSS 2.0