Skola skola skola

Missade bussen idag till skolan, så pappa skulle skjutsa mig till den andra bussen men den missade jag också.. Förstår inte hur jag lyckas ibland.. Dock kom jag i tid till skolan iaf, för snälla snälla pappa skjutsade mig till skolan!:)
-
Ikväll blir det skridskor med innebandy laget, det kommer bli skönt! Får bara se till så att knät mitt håller. Har lyckas få det ur led på matchen i Ö-vik i helgen. Så jag ska nog ta det lite lugnt på träningen idag så jag inte göra illa mig igen! :) Det ska bli vår uppvärmning istället för att springa utomhus. Tycker det var en bra lösning. Skridskor är mycket mycket roligare än att springa :) Vi ska även ha med oss en klubba så vi kan spela lite "hockey" typ.
-
Men snart slutar jag och då ska jag hem och ta det lugnt och käka lite middag innan träningen! :)
Saknar pizza....

Rolig dag.

Slutade skolan klockan 13.00 sen blev det lite stressigt när vi skulle till bussen. Vi fick lov att plumsa i djupsnö för att ta oss till hållplatsen. Ojojoj vilken upplevelse. Andreas gick först men sen tappa han skon i snön så jag var tvungen att ta täten. Men så kort som jag är så gick snön upp till mina lår.. Det slutade med att jag inte tog mig någon stans så jag fick lov att börja krypa... Som tur va hann vi med bussen! :D

:)

Framme i Ö-vik, resan har gått ganska fort eftersom jag har sett på Full House hela vägen! :D

Hejdå Umeå - Hej Ö-vik

Sitter nu i bussen till Ö-vik klockan är 08.02 DET ÄR INTE MÄNSKLIGT ATT VARA VAKEN SÅ HÄR TIDIGT PÅ MORGONEN! Och inte nog med det, ska upp och spela match imorgon klockan 10.00 också.. Det här är fan inte min helg alls... Dock har jag fått tillåtelse av tränarna att sova hos Andreas ikväll iaf ;) haha det gillar vi!
-
Tilda som sitter bakom mig hälsar med hela sin själ och hjärta ;) Samt Felicia som sitter på säterna bredvid mig!
-
TJORÅÅ

Saknar dig...

Saknar min lilla kanin som ser ut så här.. (Har ingen bild på datorn så kan inte lägga upp en bild på henne så de här får duga).
-

Fail..

Ja vad ska man säga.. Bytte lösenord till datorn på skolan i morse.. Strax innan tre hade jag glömt bort det. Så jag fick lov att gå till datateknikerna för att få ett nytt. Men det är väl typiskt mig att glömma något. När jag väl skulle logga in på fronter så fungerade ju lösenordet inte eftersom jag skrev fel hela tiden. Men jag var stensäker på att det lösenord jag skrev var rätt. Men tydligen inte! HAHA
-
Så här känner jag mig just nu, tillsammans med dumstuten blir jag complete.

hemma..

Är hemma från skolan nu tack och lov.. Lång och dryg dag.. två lektioner med ett fet hål emellan.. Nu ska jag äta lite middag hade tänkt att steka en hamburgare och lite sallad till. Börjar bli rätt hungrig efter världens äckligaste lunch i skolan..
-
-
Måste bara säga att jag tänker på dig Nathalie!! <3

Gillar inte

Kompisar.... Kompisar, ja verkligen.. Vilken dålig människa du är.
-
Vad jag gör har ingen annan någonting med att göra. Alla mina val är MINA val inte dina som du kan lägga dig i och säga något om. Tänker inte säga något till dig förrän min bägare rinner över och då kommer det inte bli roligt.. Sen när jag ifrågasätter det du säger så påstår du att du skojar. Men varför snacka om mig till folk som inte ens jag känner samt i närheten av mina vänner? Hur tänker du? Du sjönk verkligen i mina ögon nu och det kommer krävas mycket för att jag ska släppa det du sagt. VAD HÅLLER DU PÅ MED MÄNNISKA?! Väx upp för satan och svara på en enkel jävla fråga. VAD HAR JAG GJORT DIG?!



Tagga hål

Taggar mitt hål som bara den.. 09.45 till 12.10.. HURRA!! Hoppas verkligen att vi kan flytta den här lektionen till måndag kl 13.10 då har jag bara en lektion idag fram till vecka 12 och efter det är jag ledig.. Sen ska vi typ även flytta svenska lektionen på fredagen då har vi också bara en lektion men det är småföretagande och den behöver vi sällan vara på. Så det innebär att jag kommer att vara ledig torsdag och fredag!!! :D Känner glädjen! Hoppas jag får som jag vill. Hade iaf tänkt att lägga upp mitt schema så ni får se vad jag har för lektioner under veckan! :D
-
Kolla in mitt schema, klicka för att se i större storlek!

HERE U GO PRINCESS


Oj vad jag är duktig ibland

Har nyss varit ute och sprungit i 30 minuter. Löpa brukar inte vara min grej men nu jäklar ;) Brukar annars bara springa på gymmet om ens det. Nu ska man bara vänta på att pappa kommer hem från jobbet så man kan berätta hur duktig man varit :D Han kommer nog bli glad för att jag orkar ta mig ut och springa :D
-
Dock så måste jag slänga mig in i duschen innan matchen börjar, :D

Hellu igen

Har kommit hem från skolan för ett tag sedan. Kändes skönt att sluta tidigt idag. Väntar nu på att köttbullarna ska bli klara för att sedan hoppa ner i min mage så jag blir mätt :D Ikväll blir det innebandy för min del, Dalen - Storvreta matchen på Gammlia ska jag och innebandylaget mitt se. Det kommer bli väldigt roligt.
-
Och för er som har halebop har jag nu bytt till det så det är bara att ringa på :) Men nu ska jag äta lunch, vi får höras! Btw så är det en kompis som har sagt till mig att jag måste blogga mer. Så ska väl försöka göra det ;) haha
Här är den snygga bruden jag ska utomlands med ;) -->

TENERIFFAAAAA!!!!!!

JAG SKA UTOMLANDS IGEN!!!!! :D :D :D :D :D MED NATHALIE NILSSON


Bloggpaus

Har haft väldigt lång bloggpaus och det har varit väldigt skönt kan jag lova! Snart är man 19 år och snart har jag och Andreas varit tillsammans i 2 år.
Tilda fyller år nästa vecka och då blir det utgång. Men under den veckan ska jag träna lite grann. Har börjat träna ganska mycket nu. Tycker det är skönt, man får ut lite ilska osv.
Ska iväg på gymmet idag också hade jag tänkt. Men måste bara vänta på att pappa ska komma hem så vi kan åka tillsammans :D

RSS 2.0