Mysdag..

Idag sov jag till tolv och då kom Johan in och väckte mig för han skulle in till stan och jag hade sagt att jag skulle med. Så hann inte äta frukost eller något =( Vi åkte till mamma på Grubbe för att packa Johans sista saker så han kunde flytta i morn.  Tråkigt men sant...

Sedan cyklade jag ner till SF för att ta ut mina biobiljetter som jag trodde att jag hade bokat men jag hade lite fel. Glömde klicka på "slutför" när jag bokade så fick lov att boka om när jag kom dit, men det gick ändå bra, fick på samma rad fast 3 platser längre ut bara =)
Sen skulle jag möta Andreas vid kyrkan för att åka till Droskan och äta middag. Men när vi kom dit visade det sig att Droskan öppnade 17.00 och vi va där 16.00. Men vi fick äta ändå =) Satte oss utomhus för de va så fint väder + att många bord där inne va reserverade..  Vi va iaf klar till 10 över fem och då vare bara att cykla vidare till bion som började 17.30. Vi såg Harry Potter och halvblodsprinsen, den va bra tyckte jag =) Tog inge bilder idag heller, sög ju!



Sedan efter bio träffade jag Mimi och Elin på stan =) Vi bestämde oss för att åka till Tobbe - (Mammas kille) och käka glass. Det va gott.. Vi tog oss dit med hjälp av André och hans fina Bmw. André fick också följa med och käka glass =D Sen skulle vi skjutsa Elin till Åhlidhem för att hon skulle till sin kille och då kom det fram nån knasig typ och sa till André att han skulle byta sällskap i bilen. Det innebar alltså att han inte tyckte om mig och Mimi  ;) haha
Vi drog ner på stan för André skulle hem och sova. Han börjar jobba kl 03.00 stackarn =( Fick sällskap av mamma på vägen hem. Gjorde gott!



Imorn blir det att köra mammas räääser skoda ;) Stackars Mimi som måste åka =)

Mina planer för i morn är att åka till Ivarsboda med Mimi och mamma för att sooolaaaa :D Fast jag måste vara hemma innan 18.00 för då är det innebandyträning! Gud vad jag har saknat innebandyn. Tycker det är så fett tråkigt att träna på gym.

Aja nu ska jag sova, hörs och syns.. pusspårebah!

Andreas, Mitt liv, Mitt allt! <3
Mimi, bästa du<3



Grattis älskling<3

Idag fyllde Andreas år :) Ska fira han i morn genom att bjuda på bio samt middag på droskan. Kommer bli riktigt mysigt<3
  Grattis älsling<3 




Måndag..

Idag vakna jag mellan elva/tolv kommer inte riktigt ihåg. Sen smsa jag lite med André och kollade om han hade lust att svänga förbi en stund vilket han hade =) Vi satt oss och såg film sen spelade vi Battle ship.. Han vann och berättade sitt lilla knep men då ville han inte spela igen för då visste han att jag skulle vinna :) Så vi spelade kort som jag ägde ut han i!! Sen for jag in till stan för att äta middag med mamma, mormor, morfar och johan för att Johan ska flytta till Värnamo =(

Imorn fyller Andreas år, men kan inte vara med han.. Eftersom han ska vara med sina kompisar vilket suger så jävla hårt. Men ska iaf bjuda på middag och bio på torsdag så får väl vänta tills dess antar jag. Ska iaf ringa han kl 00.00 och säga grattis.

Men nu ska jag fortsätta läsa boken "14 år till salu" en sann historia. Den verkar as bra!
Här är länken så ni kan läsa vad den handlar om http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185535214
och här kommer en bild =)


Gnatt!!


ännu en helg på Holmön :)

Tjoo, då var man hemma igen. Börjar bli typ en vana att skriva att jag precis kommit ifrån Holmön :P

I helgen var det Visfestivalen vilket innebar att det va fest och det va hur bra/roligt som helst. Trodde inte att jag skulle orka dricka på lördagen när Andreas väckte mig vid typ elva/tolv. Då kände jag bara "försvinn och låt mig sova". Men så kan man inte säga till den man älskar så jag gullade lite och fick han att ligga kvar en stund till så jag fick sova ett litet tag iaf :)

På lördagskvällen drog vi ner till byviken där vi träffade Pontus, Jozefina, Ankan, Johan, Mimi och typ dom vanliga. Andreas pappa bjöd på mig och Andreas på Visfestivalen Tack,tack!!  Jag lyckades ta mig in på Panget trots att jag inte är 18 år ;) Så där inne bjöds det på lite Cider :] Men fick dåligt samvete eftersom att Andreas lyckades inte ta sig in :(
Senare när allt nere i Byviken va slut stacka dom vanliga till Hugo för att dricka! Det kom dit lite folk som man inte hade någon aning om vilka det var men skit samma säger jag bara, de va fett kul iaf!

På söndagen var det bara att sova så länge som Andreas sa att jag fick, tills han fick dampdamp och sa åt mig att stiga upp :) Vi drog iväg och fiskade en stund men allt han fick va SJÖGRÄÄÄÄS :D Han hade på en Gädda men de ville sig inte riktigt  haha..


I morn blire att bada om det är finfint väder och då ska jag komma ihåg min kamera så jag kan lägga in lite bilder :D Nä nu ska jag se lite film Gnatt med er alla ;D pösshaaaay

Tack för att ni finns, Andreas,Mimi<33



Busig jenny

Jag sitter och har tagit pappas iphone och surfar på alla hemsidor som jag har användare på :D As soft. Hoppas bara inte interneträknignen blir så hög (A)
Ville bara säga att jag åker till Holmön i morn eller det beror på om jag bäddar sängen eller inte enligt pappa.  Men jag åker iaf, för jag har saknat Mimi som bara den! GAAAAH, det här gör mig galen.. Haha, nämen nu ska jag sova.. Jobbar min sista dag i morn, sen kan jag ligga och njuta i två veckor medans Andreas jobbar klart :D

Host host, har haft hosta sen 4 veckor tillbaka nu och då skämtar jag inte. Men den håller på att avta som tur är :D

Gnatt, pussbah...

Andreas<3
Mimi<3



sista dagen

I morn är det sista dagen på jobbet känns jävligt skönt att få sova ut ! Åker till Holmön i morn, känns braa som fan!

Längtar efter Mimi <3

Nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt, skönt som fan iaf! Ska väl snart sova antar jag! Tränade idag också, Stina gjorde mig sällskap. Det var kul. Sprang i 30 min och cyklade lite medans jag kollade klart på Made.

Taggar i morn som fan! Visfestivalen ju.... Hoppas det blir lika bra som jag tror :D

Party party :D

nää nu ska jag sova lite tror jag, eller kanske måste klippa pappas hår först.. Kändes drygt.. Satan i gatan, måste packa också om jag ska åka till Holmön imorn. För då kommer jag inte ha tid.

herråå............


Jobbet

Då var man tillbaka till sista veckan på jobbet. Det har gått sjuk fort dom här två veckorna som gått därför kommer den sista veckan att gå såååååå segt!
 
som sagt visfestivalen i helgen är taggad som fan! Kommer bli sjuk roligt.. Men tråkigt när jag kommer hem för då flyttar storebror till Värnamo.  Kul för han mindre kul för mig. Aja får ju åka ner och hälsa på någon gång =D
Snart ska jag sova så jag orkar jobba i morn. Dagen gick jävligt segt eftersom jag och stina fick lov att stanna enda till kl 15.00 när vi brukar få gå senast 14.00. Hoppas det blir så att vi får gå tidigare imorn.

Simon måste komma hem så jag kan få mina handbojor. Vill ha dom till helgen när det är Visfestivalen.

Pappa köpte en extern hårddisk till mig idag för 999kr. Ganska soft =) Nu behöver jag inte ha alla bilder/filmer på datorn utan nu kan jag he allt dit!

Nämen nu ska jag sova tror jag. Eller det blir att kolla film och somna till den. Orkar inte träna idag.. Skulle ha innebandy träning som jag va as peppad på men den blev inställd för att de va så få som kunde. Sög anus!

Aja, väntar på att Andreas ska ringa och säga Gnatt till mig! Men vi höres i morn antar jag, om de inte händer nå dramatiskt ;)

TjobreMinMacka!




Hemma ifrån en skön helg på Holmön :)

På fredag när jag kom till Holmön var de bara att äta middag när vi hade packat upp allt, vi fick nån god köttfärslimpa =) Sedan åkte jag och Andreas iväg till Gäddbäck för att fiska med Mimi. Andreas fick tre fiskar om jag inte minns fel.
Sen så var det bara att åka på Festival Hawaii trodde aldrig att jag skulle orkar cykla+gå skit långt.  Men jag överlevde som tur va, för de var fett kul där borta iaf.



På lördagen så sov jag till tre ungefär hur skönt som helst, sen ska Andreas komma och väcka mig :( Men då ville han iväg till gäddbäck för att leta ett drag som han tappat tidigare.. Mesiga jag ville bara ligga i solen medans Mimi och Andreas gick ut och började leta :)


Tyvärr så hade dom inte så tur så Andreas fick inte tillbaka sitt drag :( Men senare på kvällen fick han iaf en gädda som tröst. Vi kunde tyvärr inte vara ute så sen på lördag kväll för vi skulle upp idag kl 08.00 för att hinna med färjan som går 09.00..  Men nu är man iaf hemma men snart ska man ut igen. Visfestivalen är ju i helgen. Den ska man ju fara på.

 Fick just ett sms av Mimi där det står att hon håller på att dö av värmeslag. Själv sitter man inne för att det är mulet.

Tack Simon för handbojorna =)

 Kommer nog att komma till bra användning :)


Nä nu har jag skrivit nog mkt och lagt in bilder osv.. Tagga Visen då!!

Andreas Holmgren!<3
Mimi Fessé!<3







mutta..

Aa nu va min helg förstörd.. Pappa säger att jag inte får åka till Holmön.. Blir så less, vafan ska jag göra hemma. Inte ett jävla skit.. Aja nu försvinner jag ett tag för att dampa på pappa så jag får åka.. hejs.

johoduu...

Nu har man varit hemma i Holmsund i typ 5-6 timmar, ganska skönt. Jag sov mellan 13-14 tiden eftersom det inte blev så mycke sömn igår.
Va ute på Holmön hos älsk. Vi bestämde oss för att dra till Sörfjärn och fiska, men de blev som lite knasigt eftersom att Mimis moppe inte funkar så vi knöt fast nå snöre i hennes cykel som jag fick hålla i medans jag åkte bak på Andreas moppe. Mimi satt och skrattade på vägen dit, allt gick hur bra som helst! Men sen på hemvägen då fastnade ett snöre som Mimi hade på sin pakethållare i däcket så pedalerna började snurra runt. Hon kunde inte bromsa för dom for ju runt med en hyffsat bra fart, så de var bara att stanna moppen och låta Mimi och cykeln rulla tills cykeln stanna.
De blev så att vi stod där och trasslade ett tag med att få loss snöret som hade lindat sig ett antal varv runt kedjan. Men envis som Mimi är så gick de till slut.

Vi han precis komma till infarten till Andreas så kom den lilla räven springades. Han kände förmodligen lukten av gäddorna som vi hade fångat. Vi la dom bara rätt på vägen så räven skulle ta dom till sina rävungar. Självklart ska ha göra saken svår så han tar det största gäddan och den va säkert lika stor som räven och vägde kring 4kg. Så sjukt roligt ut när räven sprang med den stora gäddan längs vägen. Kan ju säga att de såg ut som att räven var full. Så mycket vinglade han. Tur bara att klockan va kring 3 på natten så inga bilar eller något va ute på vägen.





Nästa helg är det Festival Hawaii =) och helgen efter det är det Visfestivalen är på Holmön båda helgerna!!

AndreasHolmgren<3
Mimi Fessé<3



sjuuuuuk jennyyyyyy´

Nu har man blivit sjuk också.. urinvägsinfektion, ont i halsen, hosta och snart kommer rösten försvinna som vanligt. Suger verkligen men vad har man för val. Det som inte dödar det härdar..

Jag ska sova så jag blir FRISK! Hatar att vara sjuk, man kan inte göra något alls för då blir det bara värre och de vill man ju inte!!

Aja Gnatt med er! hejssss

Andreas<3
Mimi<3



sommarjobb....

Nu har man börjat sommarjobbat =) På nått ålderdomshem. Ganska soft, de enda man behöver göra är att sitta och prata med alla som bor där. Inte jobbigt för ett sommarjobb.
Andreas är fortfarande på Holmön, tråkigt. Men han måste få lite tid för sig själv.. Jenny saknar Mimi, vi skulle på bio idag men jag är så sjukt trött så jag vet inte om jag orkar. Jag måste få sova tidigt idag.

Igår va jag duktig, tränade minst i 1,5h det va sjukt skönt när man va klar. Har ingen träning idag så jag ska sova tidigt.

Nu ska jag gå och värma en till Billys PanPizza :D göttes!!



älskardigandreasholmgren!<3
mimi,duärheltunderbar!<3



RSS 2.0