Fick som jag ville.

Yes, äntligen kommer Andreas att fara och kolla på min innebandy match. Allt tack vare Oskar Ljung :D Men just nu ligger jag i sängen men Andreas och väntar på att han ska vakna till liv =)

Efter matchen vet jag inte vad som kommer hända. Utan jag får se vad som erbjuds. Kanske far iväg och åker skridskor med personerna som jag åkte med igår. Det kommer nog bli kul.


Gladiatorerna var det länge sen jag såg. Tittar nu på den engelska versionen. Fy vad kul :D


Nä nu ska jag vara social med Andreas innan vi ska åka=)




pusssn:*

Film kväll =)

Sitter hemma och kollar på film med Malin, Ljung och Andreas :) Skulle se Euro Trip, men skivan laggade så mycket så fick lov att byta till Sandor slash Ida.

Idag har jag även åkt skridskor med Daniel, Ali, Andreas, Ljung, Mähler och Malin. Kulkul, men nu måste jag sluta för nu börjar filmen.




pusssn:*

Redovisning.

Ja nu har vi redovisning på Geografin, eftersom vi har skjutit upp redovisningen så länge så har våran lärare glömt att boka en projektor. Haha, fail =)

Ikväll ska jag iväg till Obbola, men innan det kan jag ska iväg på Subway och äta! =) GOTT


Nä nu hinner jag inte skriva mer, vi syns




pusssn:*

FRILUFTSDAGEN

Hej hej.. Hade som sagt friluftsdag idag. Det var roligare än vad jag trodde! Kom på tredje plats. Inte så tokigt. Började halv 9 och slutade 11. Kan inte bli bättre. Efter att man hade åkt skridskor så for jag ner på stan för att ta bussen till Obbola med Andreas för att ta hand och Röss och Tracy. Var inte så duktigt hund vakt utan jag somnade i soffan (A) hihi. Efter det gick jag och Andreas in på hans rum och satt och pratade allvarligt snack. Älskar när han bara kan sitta och prata med mig. Typ så som tjejer gör.

Imorn ska jag till skolan och leda en lektion med Sofia det kommer nog bli kul. Vi har ju innebandy som lektion då. Sofia har spelat innebandy och jag spelar. Så det kan nog inte bli bättre lektion ;) Sen ska jag ner på stan tror jag och käka på Subway :) (mums) och sen åka till Obbola och vara med mig babyy. Vi ska typ ha någon lagfest men jag vet inte om jag är så pepp på att åka dit. Känner inte så stort behov av att fara på den festen. För det kommer vara så många andra spelare som är där t.ex. Iksu spelare. och jag klarar mig nog utan dom. Så jag ska vara i Obbola hela kvällen. Får se vad jag och Andreas hittar på men det blir nog kanske att fara på UG och vara med nå andra kompisar. Ska kolla om Sofia vill dit så kan jag prata med henne undertiden Andreas har fullt upp med att spela pingis.


Fan att Sverige skulle åka ut i kvartsfinal.. Kändes lite tråkigt, för dom kunde ju ha gått ganska långt. Men men det är sånt som händer.


Nä nu ska jag göra mig klar för träning. Har träning 20.00 och vill vara klar i tid för att inte få skäll av tränarna för att jag är seg på att byta om plus att jag ska köra bilen dit (A).




pusssn:*

ISHOCKEY!!

Ligger nu i sängen med min babyy och kollar på Ishockey. Sverige-Slovakien 0-0 efter första. Hoppas Sverige vinner.

Friluftsdag i dag. Ska iväg på Nolia och spela någon turnering mellan olika elever från Östra. Det ska väl bli bra för nu har jag en ny klubba och slipade skridskor =)


Aja nu börjar andra perioden så nu ska jag heja lite på SVERIGE!!! :D






pusssn:*

Hejhej

Hej, nu har jag nyss ätit middag och ska snart iväg till UG för att Andreas vill dit. Ska kolla om jag kan få med mig Sofia också. Blir lite roligare om jag har en tjej där och prata med!

Friluftsdag imorn. Får se om det inte blir för kallt. Skulle vara skönt att bara kunna lägga sig och sova. Men dock ändå tråkigt för då får jag ju inte åka skridskor vilket jag tycker är roligt! =)

Aja, nu ska jag avrunda för att åka iväg till UG. Har ju bilen som tur är för jag hade verkligen inte orkat gå dit. Så lat som jag är, tihi :)


pusssn:*

Tack du Anonyma!

OH. Tack du anonyma som just skrev till mig! Underbart att jag äntligen sipper dessa punkter!!! :D
Ska fika klart sen gå till bussen, vi syns!!


pusssn:*

En jävla gång varje månad.

Mens, jaa. Ser ingen som helst anledning till att ha mens. Det är bara besvärligt och självklart är det vi tjejer som ska få det också. Vad har killar som är jobbigt?! Typ om dom blir slagna mellan benen. Men vad fan dom kan ju förhindra det. Det enda vi kan göra är typ ha en spiral, en p-stav eller hoppa över veckan vi ska ha mens på p-piller. Men det kan man ju inte göra hela tiden. Blir så less... Aja..
.
Slutade tidigt idag vilket var grymt skönt! Älskar när lärare säger "Ni har ingen lektion i eftermiddag". Det är fan de bästa orden man kan höra en jobbig skoldag.
.
Sitter i soffan med min mysiga luddiga tröja och kollar lite TV. Väntar dessutom på att pappa ska komma hem så jag kan få mig en ordentlig middag! :D GOTT!
.
.
.
pusssn:*
.
.
(P.S Det funkar fortfarande inte att göra ett jävla nyss stycke... Börjar bli fett less på den här skiten, snart kommer jag fan lägga ner bloggandet om det inte funkar.. D.S)

provprovprovprov

Ja vad ska man säga om prov.. Det är väl aldrig kul. Men naturkunskapsprovet gick väl ändå bra. Eller det kändes som det i alla fall. Som tur var sköt våran företagsekonomi lärare upp vårat prov till på måndag. Tack och lov för att jag inte behövde göra det i morn.
.
Förstår fortfarande inte varför jag inte kan göra ett nytt stycke bara med hjälp av enter knappen. När jag sparar inägget så dras allt ihop vilket är riktigt störande... Snäll någon hjälp mig!!!!
.
.
.
pusssn:*

Sådär,

Nu är jag nöjd med designen =)
Vad tycker ni?
.
Det som är dåligt är att jag FORTFARANDE måste göra massa "." för att byta stycke...

DAMP

Håller på att DAMPA SÖNDER NU. VARFÖR KAN JAG INTE TRYCKA PÅ ENTER KNAPPEN OCH SEDAN FÅ ETT MELLANRUM. JAG MÅSTE SKRIVA MASSA JÄVLA "." FÖR ATT JAG SKA KUNNA BYTA STYCKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSSSN:*

Snabbt inlägg

Tänkte bara skriva lite snabbt om vad jag har gjort idag.
.
Spelade innebandy match som gick åt h-vete..... vill fan inte ens prata om det. Och nej det var inte jag som spelade. Så skyll inte på att jag va dålig..
.
Sedan åkte jag hem, drog i mig lite mat och for sedan till Andreas för att äta ännu mer :)
.
Efter det åkte vi till Danhan där jag och Andreas var med, Niclas, Pontus, Daniel, Jonte och Sofia. Kan lova att det är bland de bästa kvällar man kan ha. Skrattar kan jag lova att man gör.
.
Har även nya kläder samt ett halsband som jag tänkte visa.
.
Tröja på Monki 399;-
.
Jeans leggings på BikBok 99;-
.
Halsband av Efva Attling 1.200;-
.
Sådär, nu vet alla vilka kläder jag tänker ha på mig i morn på skolan. Finfint. Får se om jag åker till Andreas efter skolan, men det tror jag nog =) Aja vi hörs imorn!
.
.
.
pusssn:*

MINA EGNA TANKAR!

(Texten handlar inte om någon speciell person, utan det är bara mina egna tankar)
Förstår inte varför vi ska må dåligt. På vilket sätt kan det vara bra? INGET
Vi gräver ner oss och isolerar oss, tänk om vi bara kunde få må bra. Det är helt omöjligt att en människa ska orka med livet på något sätt när de bara är emot en. Det sägs att allting händer för en anledning. Men jag tror inte på att det gör det alla gånger. Hur kan de komma något positivt när vi har mått dåligt så länge? Det enda jag skulle säga att vi kan göra, är att tro att dagen när vi kommer må bra snart är här. Vi behöver sällan mer tro än det vi har. Utan det gäller att ta vara på tron, hålla den vid liv och låta den växa. Alla är vi beroende av att må bra. Så att få höra ord som hjälper, stödjer och gläder är saker som är viktiga för att vi ska kunna må bra.
.
Inte så mycket sagt, för jag har inte rätta tiden att skriva nu. Men jag har i alla fall fått med några tankar.
Ska upp 09.00 i morn. Har innebandy match mot Hörnefors, det ska väl bli kul och efter det ska man nog till Obbola och mysa med min babyy.. Aja vi hörs imorn!
.
.
.
pusssn:*

FIN SÄNG

Har just kommit hem till min varma sköna säng. Tack och lov att det inte är lika kallt inne som ute. Då skulle jag aldrig kunna bo i Sverige. Så tack för alla element :)
Igår var jag som sagt ledig ifrån skolan och träningen! Bestämde mig för att hämta mitt körkort som kom till posten igår. Så nu behöver jag inte ha någon papperslapp med mig i fickan. Utan nu är det bara ett fint litet kort som sagt :D Sedan åkte jag till Andreas för att mysa lite med han och Röss (deras nya hundvalp). Efter vi hade busat lite med Röss för att få han trött så åkte vi hem till mig där vi såg film med Pontus, Niclas och Danhan :) Trevligt
Kom just på att jag glömde ta tillbaka min del av armbandet jag fick av Andreas. Hjärtat som hängde i armbandet lossnade så jag gav det till Elin (min idrottslärare) och sen glömde jag att ta tillbaka det. Får kolla om hon är där i morn i så fall får jag ta det när jag ska på bollspelen i morn. Tror inte direkt att hon kommer ta det. För jag vet ju som sagt vem det är som har de ;) höhö
.
Snart kommer Sofia till mig. Ska lägga mig och sova en stund så jag orkar med att busa lite med henne samt att jag orkar sitta och snacka massa som alltid händer :) Vill ju vara trevlig när hon kommer förbi. Så jag kan inte sitta som en jävla mussla och inte säga nått eller hur? ;)
.
I morn ska jag till skolan och efter det blir det förmodligen film hos Danhan. Det är inte ovanligt att vi är där. Men det är så skönt att vara där för han är oftast ensam hemma. Och då kan man prata om EXAKT vad man vill. Sköööööööönt. Kommer att sova hos min babyy då också. Så får vi se om mamma lånar ut bilen till mig så jag kan ta mig till stan på lördag när vi ska gratta mormor som fyller 70.  Aja jag märker ju vad som händer. Nä nu ska jag sova en stund. Vi lär höras ikväll eller imorn.
.
.
.
pussn:*

SEMELDAGEN

För er som inte vet så tog jag körkortet i fredags! Är super glad och nöjd för att jag klarade det på en gång utan att kugga. Det skulle varit lite jobbigt att måsta göra om teorin eller uppkörningen! Så tummen upp för mig.
.
Vet att  jag har varit sämst på att blogga men jag har haft så mycket för mig sen jag tog körkortet. Man är ute och kör bil nästan hela tiden. Älskar livet just nu alltså!
.
Sov hos min babyy i natt. Det kan absolut inte bli bättre, eller jo faktiskt. Jag är ledig imorn. Det är säkert många andra som också är det. Men iaf, sköööönt!
.
Ska nu städa i mitt lilla rum samtidigt som jag kollar på "Det regnar köttbullar" som min snälla farbror har bränt och skickat till mig, tacktack!
.
Vill också gratta min älskling som klarade skoter teori provet men 26,5 rätt av 27. Han hade alltså fel på 0,5 poäng. Det är inte dåligt!
.
Aja, ska kolla om pappa har köpt semlor, om inte så gör det inget för jag åt två st på skolan (A) tihi
.
.
.
pussn:*

Snäll Jenny

Idag är min andra dag som 18 år. Än så länga är det riktigt roligt, folk skriver fortfarande grattis på msn och säger det på skolan. Skojsigt!
.
Idag hade vi på skolan "Företag för en dag". Det gick väl sådär. Orkar inte direkt skriva vad det handlar om för det är jobbigt att förklara. Åkte sedan för att köra lite bil med Nina vilket alltid är lika roligt så i morgon ska vi köra igen.
.
Slutade skolan vid två och då kom Lisa och hennes finfine pojke till skolan. Ville bara sno han och springa, men då blir Lisa inge glad.
.
Efter vi hade varit nere på stan ett tag gick jag och köpte mig en Subway macka. Gott gott, eftersom att det blev fisk till lunch och jag HATAR fisk, tihi! Bussfärden till Obbola gick foooort för att jag hade sånt trevligt sällskap med mig, (Sofia). När vi kom hem till Sofia började jag hjälpa henne och Ylva (sofias mamma) att göra klart Sofias rum. Hur fint som helst kommer det att bli när det är klart. Då kan jag skryta med att jag har hjälpt till (A). Sen fick jag även min 18-års present av Sofia. Bodybutter-mango och nagellack. Det är två saker som jag har väääääldigt bra användning för. Så tack älskade du! :)
.
Skrämde Sofia två gånger idag, bakom en dörr båda gångerna. Andra gången så hade jag blivit toalett doppad om inte maten hade räddat mig. Tack Sofias pappa som sa att maten var klar :D
.
Imorn kommer jag att vara hos Andreas där det kommer vara ett litet kalas för mig. Annelie, Marcus, Bernt, Lili, Andreas och Tracy kommer att vara där. Myyspyys, fick välja middag och allt. Så jag valde TACOS för det har jag inte ätit på länge! GOTT!!
Efter det ska vi äta lite godis och chips innan vi kommer att dra iväg till Holmsund för att gratta André som fyller 20 i morn. Så vi kommer alltså att fira både mig och han på den festen. Jag kommer inte att dricka något eftersom jag har match dagen efter kl 10.00.
.
.
Nu hade jag tänkt att sova lite, för jag har en dryg skoldag framför mig i morn. En skoldag utan Andreas. hmm, tråkigt med sant, hoppas bara Danhan och Alex kommer till skolan. Dom kan alltid få en på bra humör. Gnatt med er alla nu, hare bäst!
.
.
.
pusssn:*

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

NU VAR MAN 18 ÅR! :D
TVÅ RESOR TILL STHLM I SOMMAR. EN FÖR ATT SE IRON MAIDEN OCH MASSA FLER BAND OCH ANDRA RESAN FÖR ATT SE KIZZ!
Helt otroligt!! Älskar födelsedagar!
Tack alla ni som grattat mig! Super många pussar och kramar till er!
Det här fick jag, en resa, öl glas, massor med pengar, spray deodorant och mängder med tårta! Jag behövde verkligen inget mer i födelsedagspresent!
GRATTIS TILL MIG SJÄLV ÄNNU EN GÅNG!! :D
.
.
.
pusssn:*

SNART 18 ÅR!

I morn då smäller det! Då blir jag 18. Tänk lilla jag 18 år! Kan knappt tro det själv! JIPPI!! :D
Grattis till mig själv i förskott :) !!!
.
.
.
pussn:*

AJAJ

Mamma sitter nu och knådar ut lite muskelknutar på min rygg. Kan lova att det är jobbigt att skriva samt att det gör grymt ont. Tack mamma :) och nyss nöp hon mig i mitt armfett ;)
Idag hade jag lilla upp körningen. Jag och trafikläraren hamnade i "fight" eller snarare en het diskussion. Men den löste sig till slut som tur va. Sen for jag på trafik skolan och plugga teori! =)
Andreas är på trafikskolan också. Men inte för körkortet utan för skoter kortet. Tycker han ska satsa på bilen i stället. Han fyller ju år i år och han har inte ens börjat övningsköra. Aja, kan inte hjälpa att han har sin egen vilja. Hoppas han klarar det, vill ju inte gå överallt på Holmön ;)
Söt Sofia har tydligen köpt en present till mig idag. Sa att hon inte behövde men svaret jag fick var "jag VILL" :) gullrumpan min!
Nä nu ska jag lägga mig och se en film och försöka sova, vill att tiden ska gå fort. Fyller som sagt 18 JÄVLA ÅR på Onsdag :D TIHI
HARE GÖTT HÄÄÄÄÄÄÄÄJ
.
.
.
pussn:*

:(

Ligger i sängen nu och funderar på hur jag ska orka kliva upp. Tänkte duscha idag också. Brukar alltid bli piggare då ju. Så nu måste jag ta tag i mig själv och stiga upp.
Ikväll befinner jag mig på trafikskolan och pluggar teori. Så jag nås på mobilen. Sen ska jag kolla om jag kan åka till Andreas men jag vet inte om jag kommer orka åka till Obbola senare på kvällen. Så jag får vara med han på Fredag.

Om två dagar fyller jag 18! Helt otroligt. Fan vad tiden har gått fort. Kändes nyss som om jag fyllde 17 ju. Det kommer bli as nice, får välja middag båda onsdag, fredag och lördag :D
Nämen nu måste jag kliva upp om jag ska hinna duscha osv.
.
.
.
pusssn:*

Film time

Sitter och kollar på en film när jag var 1 år gammal. Fan vad söt jag är. Men fan vad alla andra är dumma med mig. Dom puttar runt mig eftersom att jag sitter i en hjulstol av något slag. Haha.
HAHAHA vad min bror var söt när han vi liten!
Väntar nu på att Mimi ska komma förbi. Då ska vi äta gogo middag =)
.
.
.
pusssn:*

HJÄLP MIG?!

ÄR IDOL OLA BÖG?!!

:D

Så här känner jag mig just nu! :D
pusssn:*

Duktig jenny :)

Har just fixat klart Elins blogg =) (www.elijanoo.blogg.se). Hon ville byta användarbild, ljusare färger och byta header. Så nu är det klart. Hoppas hon gillare!

Sitter nu med Danhan och Andreas och titttar på när dom spelar schack, väldigt intressant (NOT). Men vi har ju hål och något måste man ju göra för att fördriva tiden.

Tror Sofia är frisk idag, men tror dock inte att hon kommer till skolan eftersom hon har bara en lektion. Skulle inte heller ha gått på den lektionen om jag varit sjuk hela veckan. Då spelar en lektion inte så stor roll.

Vi tre ska snart gå till butiken här på skolan för att kolla om det har kommit in nå gott fika. Skulle faktiskt sitta ganska bra med nå fika just nu. Glömde att äta frukost.

Obbola ikväll, mys! Ska kila vidare, hare

pusssn:*


Halkbanan

Gjorde halkbanan igår, HUR KUL SOM HELST! Jag trodde det skulle vara svårt osv, men det var det absolut inte =)

Man fick sitta i en bil helt själv och fick instruktioner via en radio!

Jag skulle köra en bana med tre krurvor i 50km/h och innan det märker jag att lampan för ABS-bromsarna och ANTI-SPINN lyser och behöver servas. Så jag kollar med Lena om det fortfarande funkar som vanligt och hon svara att det skulle funka utan problem. Så när jag kommer i 50km/h i en kurva och ska bromsa så far jag rätt ut i puder snön. Lena säger då till mig att ABS-bromsarna inte funkar så jag måste "pump" bromsa. Alltså jag fick sitta och dutta med foten på bromsen när jag skulle stanna. Fick nästan kramp i benet när jag skulle duttbromsa i nedförsbacke. Det var verkligen en ny upplevelse.

Sedan fick vi spänna fast oss i en bil som sedan vändes upp och ned. Läskigt med kul kul. Jag skulle då visa hur man skulle göra för att kunna ta sig lös så jag satte mina fötter i taket för att kunna få loss bältet och mitt i allt så vänder han tillbaka bilen, jag hinner inte få tillbaka mina fötter så när bilen är helt vänd tillbaka så sitter jag med mina fötter i taket. Rolig syn..

Nog om det, Ikväll så har jag länsuttagning, match mot ersboda! Wish me good luck!


pusssn:*

Jävla Lärare

Förstår inte varför alla lärare håller på att stänga locket på min dator hela tiden. Det är ju som ändå mitt val om jag vill sitta med dator eller inte?! Han säger att det är upp till oss om vi vill lära oss eller inte, då är det väl upp till MIG om jag vill sitta med dator då eller inte. Sitter och antecknar på datorn men han ska tjata och säga att vi ska skriva på papper... JAG TAPPAR BORT ALLA PAPPER. Vad är det lärarna inte förstår. Jag kan inte hålla reda på 1000 papper per dag. Då skriver jag hellre på datorn så har jag allt där. Inte en chans att man kommer ihåg att ta med alla papper som man får -.- ILSKA!!!!

Aja, nu är det väldigt nära med körkortet! Har bestämt att jag ska till Obbola den dagen så då får Andreas åka bil med mig till Obbola. Det kommer bli jättekul att berätta för alla att lilla jag har tagit körkortet!!! :D LÄNGTAR!

Halkbanan imorn, tack och lov ska Linda dit. Bra att jag får åka med någon som jag känner. Annars skulle det bli lite tungt ;) Ska plugga teori så jag inte behöver göra om provet, så jag kommer att befinna mig på Trafikskolan idag, imorn och på torsdag! Sedan kommer jag även köra bil som om jag aldrig kör förut ;) Ska verkligen klara det här! Skiter i folk som säger "Du kommer få göra om allt", för jag VET att om jag verkligen vill det här så kommer jag fixa det utan problem! So, IN YOUR FACE!

Har lite ont om bilder så jag snodde Sofias (www.anchaso.blogg.se) ;D Vi käkade på Rhodos igår på min och Andreas 1 års dag. + att jag fick en finfin ros av min Babyy också, FAN vad jag älskar dig!!<3
   

RSS 2.0