Partey!

Dricker för fulla muggar med Mähler och Ronja! SUPER, sällskapet hade kunnat bli MVG om babyy hade stannat. Men tyvärr skulle han jobba hemma i morgon. Men det är sånt som händer! Älskar han ändå! <3<3

Stan!

Har nyss ätit lunch, ska snart åka iväg till Stan för ett försökt att hitta en studentklänning och balskor!  YEY! Ledig idag btw!
pussn:*

TJOLAHOPP

Ligger i sängen och hostar :( Ska snart sova eftersom jag har skola imorgon! Pappa och Johan åker även till Norge för att fiska så då blir jag själv tills på söndag. Det ska bli skönt att ta hand om sig själv och sköta sitt eget!
Ska klippa mig på torsdag! Ska bli härligt att få ordning på håret innan studenten och balen! Men nu ska jag sova, gnatt med er :)

Älskar att shoppa!

Babyyn for med mig och shoppade idag, :D skulle köpa en studenklänning, studentskor och balskor, kom bara hem med studentskor och andra kläder, :)
Kom hem med tre sånna här Bh:ar, en skrik rosa, en svart och en gul :)
Samt två tröjor som ser ut ungefär som den här fast ett tryck på bröstkorgen på båda och en var lite beige aktik :)
och ett par löparbyxor :D
Det var min dag på stan. Hitta massa andra saker istället för det jag verkligen behövde.. :(
Men det kommer fler shopping dagar ;)
pusssn:*

Mette

Det här inlägget är för Mette Wiik som tycker att jag borde blogga mer ;) Här får du en hälsning Mette :* Vi syns förhoppningsvis i helgen! pussn

1 timma kvar

Om ca 1 timma åker jag och pappa ;d vi ska neråt i landet, tihi! Nämen jag ska till Gävle för att hälsa på min barndoms kompis Johanna och hennes familj. Ska bli hur roligt som helst att få träffa alla igen efter några år. Det är säker 2 år sedan jag träffa alla! Kommer ta fett mycket bilder som kommer upp sen när jag kommer hem och det kanske blir något inlägg där nere också, beroende på om dom har trådlöst internet eller inte :p Nu ska jag i alla fall föra över lite pengar sen ska jag koka kaffe till pappa och packa det sista som ska ner. Tänker ta med datorn och externa hårddisken hade jag tänkt!

I morgon blire utgång för mig och Johanna :D Vi ska på någon krog där nere som jag inte kommer ihåg namnet på. Det verkar som om Gävle har så mycket mer att erbjuda. Frågade henne vilka krogar som fanns och hon rabbla upp många krogar som hade öppet, så det kommer nog bli fett nice tror jag ;)

Ikväll ska vi nog bara grilla, se hockey, mysa och ta igen tiden som vi inte varit med varandra. Ska även bli skönt att åka ifrån Umeå för omväxlings skull.



Slänger upp en bild på Julbocken i Gävle eftersom dom flesta vet att den brinner upp varje år, så alla borde nog veta att den finns i Gävle ;)


Nä nu ska jag göra mig klar, HERRÅ!


gonna miss u..

ROADTRIP I MORGON

Imorgon efter skolan bär det av på en liten roadtrip för jag och pappa :) Ska iväg och träna lite med tjejerna i laget, ska bli roligt :D Efter det ska jag hem, äta middag och fortsätta packa tills imorgon. Har lite saker jag måste göra i morgon när jag slutar skolan så kommer inte hinna packa klart allt då!

Jag har typ fått världens bloggfobi.. Nämen jag har inget att blogga om känns det som :S Knasigt nog... Lite tråkigt för er som läser kan jag tänka mig. Men jag ska ta mig i kragen och försöka blogga så mycket som jag kan!



En liten bild från Tenerife innan vi skulle in i dimman ;)

Pallar inte blogga..

Känns fett ovärt att blogga nu, har så OTROLIGT mycket i skolan så det är ju bara förnamnet. Förhoppningsvis kommer jag få tillbaka orken att blogga. Men inte just nu.



OVER AND OUT

RSS 2.0