LALALA

Sitter nu och ska plugga naturkunskap och känner hur alla mina hjärnceller försvinner en efter en... Naturkunskap är bara för alla svettiga naturare på östra (inge illa menat), men just nu känner jag bara så. Fick lov att skippa träningen ikväll bara för det här dumma och onödiga provet. Jag vill inte kunna något inom naturkunskap!!! GAH, men har bestämt mig för att plugga tills Idol börjar sen se det och kanske plugga efter beroende på hur mycket jag orkar och vill. Hade även tänkt att hinna se Vampyrer suger innan jag ska sova, men det borde jag hinna innan man får veta vilka som gått vidare i Idol.


Hur som helst har vi klassfest i morgon, får se om det slutar i lycka eller kaos, om det suger tror jag dom flesta kommer att dra på krogen. Men hoppas ändå det blir lyckat, våran första klassfest där nästan alla kommer.
Har även fixat till mitt hår, men har inte tagit någon bild ännu utan det lär komma någon i helgen eller så. Det blev iaf jättebra enligt mig. Känner mig glad över de resultat jag fick ;D
Btw är det svinkallt på mitt rum på Teg, håller på att förfrysa. Tror jag ska lägga mig under täcket och försöka få tillbaka lite värme. Synd att man inte har killen här, då skulle jag ligga och sno värme av han.
Här kommer förresten bilden på alla mina kläder som jag hade hos pappa som jag rensade.
De kläder som jag inte ville ha/inte kan ha längre slängde jag ner i en stor svart sopsäck och skickade med en tjej som sedan skulle skicka dom till Riga. Kände att jag gjorde världens tjänst! STOLT!!
Nä nu ska jag läsa lite grann, vill iaf ha läst alla sidor innan jag ska skiva provet i morgon. Håll gärna tummarna för mig!
pusssn:*

Kunde inte låta bli! :)


Studenten!

Det är min tur snart, 2011 då jävlar!

dupidu

Har rensat garderoben idag, imorgon får ni se resultatet :D ska väl bli spännande.. Alla kläder som jag inte vill ha/kan ha kommer jag att skicka ner till Riga. Känner verkligen att jag gör något bra. Om kläderna inte skulle till Riga så skulle jag aldrig ta mig tiden att städa ur, så där fick jag en spark i baken. Är ledig imorgon, ska bli skönt att ta det lugnt en dag och bara njuuuta. Andreas kommer till mig senare på eftermiddagen och kommer att vara hos mig tills min träning börjar. Det kommer bli roligt. Snart är min hals bra igen, hade lite körigt med den i måndag och tisdags samt idag. Men nu är jag snart bra. Har bara tagit det lugnt och klätt på mig bra.

Juste, var ju hos tandläkaren i går. Blev otroligt förvånad när det visade sig att jag inte hade några hål alls. Jag hade alltså hålfria tänder. Med tanke på att jag inte är världsmästare på att borsta tänderna så blev jag förvånad och glad för att jag slapp borra. Hurra för mig.

Kommer snart att göra en till blogg till projektarbetet. Där kommer jag, Alexander, Andreas och Daniel att lägga upp video-klipp på oss själva när vi pratar om olika filmer som vi sett. Ganska roligt projektarbete. Men nu ska jag sova tror jag. HAREEE! 



pusssn:* 


hejochhå!!

Nämen hejsan alla glad läsare. Jag har just ätit världens godaste middag och gissa vem som lagade den?.... Jo JAG. Grillad kyckling men lite annat smått och gott! Är hemma på teg just nu med en underbar pojkvän på mitt rum, dagen/kvällen kan nog inte bli bättre! Snart blir det till att titta på idol och ha en underbar kväll :) det kommer bli roligt att kolla på alla som gör bort sig på idol. Skjutsade pappa till flyget i morse, han skulle ner till Värnamo för att hälsa på storebror min, tihi. Har just nu kommit på att "harry" i spindelmannen 3 är fett snygg ;) haha nää nog om det, nu ska jag vara social med min babyy som är här och njuter av livet tillsammans med mig!!! PUSSSN:*

Love has no limits


snabbinlägg

Har inte bloggat på evigheter, jag har helt enkelt inte orkat bara. Men ska snart på träning iaf =)

tänkte innan det lägga upp två bilder som jag har gjort på våran webbdesign lektion, :D Imorgon kommer jag att spendera kvällen hemma hos mamma tillsammans med henne och min babyy, det kommer bli fett underbart! Sedan får jag se vad som händer i helgen. Måste skärpa mig och ta mer bilder när jag är ute med folk och hittar på saker faktiskt! :)








Nä nu får ni njuta av dom fina bilderna ;) kanske tillochmed kan fixa en ny design på bloggen om jag har tid och orkar ;)



pusssn:*

johodu

Jadu, jag har som inte så mycket att skriva mer än att hade halvdag på skolan idag. Så jag slutade elva, skönt. Därefter drog jag med Andreas på stan för att äta lunch, det blev frasses. Måste verkligen sluta äta sån mat. Blir lite ledsen på mig själv. Aja, efter det så bestämde jag mig för att gå på stan själv. Ett stort steg för mig. Gå på stan HEEEELT själv, kändes faktiskt lite konstigt. Hittade iaf 2 par skor. Ett par för 499:- och ett annat för 399:- det skulle egentligen ha kostat 898:- men fick först 50% rabatt på de billiga paret för att jag köpte två par skor. Sen ytterligare 10% på de dyra paret för att jag valde att bli medlem. Ganska praktiskt. Så jag behövde bara betala 628.50:- för två par skor. Inte dåligt enligt mig. Jag brukar fasta för skor som kostar 699:- osv. Så jag tyckte att jag gjorde ett bra kap.

Efter jag inhandlat skor så hämtade pappa upp mig på stan för att åka vidare till Intersport för att hämta en ny målvaktsdress. Tyvärr fanns det ingen i min storlek och rätt märke så jag fick beställa efter kläder + skor. Hade dock hoppas att få använda kläderna och skorna på träningen ikväll, men tyvärr inte.

Imorgon så kommer Andreas att äta middag och sova hos mig. Det kommer bli jättemysigt!! Nä nu ska jag börja göra mig klar för träning.






pusssn:*

jag KAN flyga, jag ÄR inte rädd

Nu har jag fixat internet till Tobbe. Så nu behöver jag inte en 100000 meter lång sladd inkopplad i datorn. Har precis kommit hem från skolan. Så sitter i vardagsrummet tillsammans med musik och tittar på staka Tobbe när han lyfter dörrar :) Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Så det blir väl att tråka. Får se om Andreas följer med mig hem i morgon. Vi slutar 12 så man har hela dagen på sig. Skulle egentligen vela äta middag på stan med det blev inte så. Hade ingen middagskompis och jag tänker verkligen inte sätta mig själv på något ställe och äta. Desperaaaat!

Kanske far ut och springer ikväll, men får se vilket humör jag är på. Just nu är jag inte glad iaf. Har varit helt mongo hela dagen så...




Aja nu ska väl se vad jag kan göra.... Har FETT tråkigt nu alltsåå!








pusssn:*

aahaaa!

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men jag har inte orkat :(

Har varit med Andreas hela helgen vilket var underbart. Han var ju sjuk hela förra veckan så det kändes roligt att träffa honom igen! :)

Här kommer iaf lite bilder.

Fredagslektionen, disikering.....









och sedan bara en cool bild som jag tog när Anderas lekte med sin zippo :)



Här kommer lite bilder från fredagskvällen :)










Sedan på lördagen var jag på bio med Andreas och Mähler. Vi bestämde oss till slut för att se Trollkarlens lärling. Men innan vi skulle på bion gick vi till Subway så Mähler fick äta en gogod macka. Jag och Andreas ville ha Tacos så vi gick till Nattöppet efter vi hade varit på Subway.





Filmen var underbart bra, men dock hade den varit bättre i 3D. Men jag älskade den filmen alltså!  :)

Nu sitter jag hemma hos mamma och Tobbe. Mamma pluggar och Tobbe jobbar lite grann här i huset. Dom är så duktiga båda två. Sedan blir det god middag, kött och pommes!! Otroligt gott!

Nä nu ska jag kolla runt lite på internet och se om det finns något roligt :) 



pusssn:*

Affärsjuridik?!

Sitter på Affärsuridiken och förstår inte ett piss, vi ska läsa i lagboken och där skriver dom verkligen inte på svenska. Utan för mig är det som att jag läser ett främmande språk. Tur iaf att vi har en ganska bra lärare som är villig att översätta allt som står i lagboken för att jag ska kunna förstå.




Just nu håller vi iaf på att jobba med några frågor i arbetsboken. Dom är vääääldigt krångliga..



kommer uppdatera bloggen lite senare idag, förmodligen på Webbdesignen som vi har! Då ska jag lägga in lite fina bilder som jag förhoppningsvis kommer att ta under dagen.

Nu är det iaf inte länge kvar innan vi har rast. Sedan bär det av till Småföretagande. 

Nä nu ska jag försöka förstå mig på dessa konstiga ord.



pusssn:*

RSS 2.0