Stan

Har kommit till stan för ett tag sen. Då fick jag lite host medicin av mamma. Är det bara jag som tycker att det är gott? Jag vill sitta och dricka host medicin som saft. Men det får jag inte. Ska kolla om jag kan hitta någon saft som smakar som host medicinen =) hehe

Sitter med en skål chips och dipp samt rostade mackor. Fy vad jag äter när jag åker till mamma! Men det är för att hon köper det jag vill ha. Vilket är hur bra som helst.

Mamma har börjat få mig att kolla på "I en annan del av Köping", har blivit fast för det programmet nu. Ska lägga mig i sängen och se om jag kan kolla på tidigare program. Ska försöka sova ganska tidigt idag eftersom att jag ska iväg till Trafikskolan i morn bitti. Har nämligen körning kl 07.10. Som tur är får jag åka bil med mamma. Eller rättare sagt, hon som åker bil med mig ;)

Nu har ni fått en uppdatering om hur min kväll har sett ut. I morn kommer jag inte blogga något alls. För som sagt jag kommer att vara med Andreas hela dagen och kvällen. 

Aja ska lägga mig och kolla film eller på I en annan del av Köping!

pusssn:*

höhö

Sitter och trycker i mig lite godis nu efter en vinst med 9-2. Kan inte äta för mycket för då kommer jag inte orka äta min KEBABRULLE som pappa ska beställa :D Ska snabbskriva lite för jag ska hoppa in i duschen och sedan äta.

Matchen idag. Hm ja vad kan man säga. När vi väl är lite folk på matchen så ska 3 personer skada sig. Stukad fot på två stycken och en lårkaka på den sista. Det kan inte vara speciellt bra för laget. Men vi gjorde det ändå bra eftersom vi vann med 9-2!

Ikväll ska mamma hämta mig. Jag hade tänkt att vara hos henne vecka 5. Var ganska länge sen jag sov där. Så ikväll ska jag och mamma kolla på någon film och äta chips och dipp =) mums!

Nä nu ska jag sluta äta godis och hoppa in i duschen istället. Måste orka käka hela kebabrullen ju! :)

Imorn har jag och Andreas varit tillsammans i 1 år. Det kommer firas med middag och myspys hemma hos mig! Tihi,

aja vi höres när jag kommer till mamma lär nog skriva ett till inlägg där! :)


pusssn:*


Kolla

Kollade igenom filmer och titta vad jag hitta :)



TIHI :D

BACK

Nu har jag äntligen tid att skriva. Ligger i min underbara säng och kollar på tv. Har precis kommit hem ifrån Ö-vik. Var på ishockey och kolla på Peter Forsberg. Trodde inte han skulle vara så bra. Han liksom lekte med motståndarna. Modo V.S Frölunda slutade 1-1 efter förlängning, tråkigt att inte Modo vann när man for dit och kolla men det var ändå en rolig upplevelse!

Igår så slutade vi vid 10 och då käka vi lunch sedan drog Alex och Danhan och träna medans Andreas följde med mig på Trafikskolan för att plugga teori. Tack för hjälpen babyy. Har bara ett moment som ska bli grönt sen har jag klarat alla tester :) Efter det gick vi till Mias Grill för att käka lunch/middag kl 14 ;) Gott gott. Sedan drog vi hem till mig i Holmsund för att kolla film och ha det trevligt. En av filmerna var "Död Snö" en norsk "rysare". Det visade sig att jag hade sett den men jag blev ändå lika rädd, haha!






I morgon har jag match mot Skellefteå på Iksu. Ska få köra bil till matchen, måste köra hur mycket som helst för det närmar sig min födelsedag, 11 dagar kvar om man räknar med idag. Kan inte fatta att lilla lilla jag fyller 18 år! Åh så underbart, känns som att allt kommer bli så mycket lättare.

Nä nu ska jag kolla lite tv innan jag ska sova =) vi höres!

pusssn:*


Less på allt

Sitter på matten nu och är less på allt och jag vet inte varför. Kanske för att jag är sjuk och har varit det i snart en vecka, utan röst sen i lördags... Men i alla fall, jag brukar inte vara så här.

Storm är det idag också, så det blev inga skridskor för klassen. Utan vi ska i stället ha inne idrott. Kul, jag har inte med mig några skor som jag kan ha. Så det blir att ha mina ute skor. Riktigt snyggt. Tur att jag inte har boots.

Inga skrek nyss till vissa i klassen att dom skulle Håll Käften oj, tänkte inte att sånna ord kunde komma ur hennes mun. Förstår inte varför hon skrek just idag. Det är inte livat i klassrummet, det har ju funnits värre dagar och då har hon inte sagt något. Kan lova att jag längtar tills lovet kommer! Skulle behövas just nu.

Det som är skönt med att blogga är faktiskt att man kan skriva av sig allt och då menar jag allt. Min blogg = mina tankar och mina känslor. Det finns alltså ingen som kan säga att det jag skriver är fel till skillnad från prov i skolan. Då kan man inte skriva vad som helst. Därför älskar jag att blogga. För då kan jag få ut mina tankar och känslor och jag tror inte att jag är den enda personen som tycker så.

Efter skolan blir det teori.. Just nu känns det som att jag inte vill gå, men när jag kommer dit så kommer det bli så att jag aldrig vill gå hem. Men tyvärr måste jag det, för jag ska på träning efteråt. Sen blir det att sova.

Aja ska räkna lite nu, har matte prov i morn. Mamma om du läser det här så fråga INTE något om matten. Jag vill inte prata skola....


ÄLSKAR DIG ANDREAS<3

pusssn:*


schools out...

Hej hopp. Då var tisdagen skola äntligen över. Dock var det inte så jobbigt. Fick sluta 50 min tidigare på sista lektionen. Kan lova att det behövdes eftersom jag var tvungen att åka till sjukgymnasten igen. Där här gången så sa han att det var någon fel på mitt muskelfäste och att jag kunde få ta spruta om jag ville. USCH jag HATAR sprutor. Det är något som jag har fobi för.

Träningen idag, 18.00-19.00. Det var skönt med inte så lång träning efter mina fina måltider under dagen. 3 mackor sammanlagt. Jag ville verkligen inte äta + att det inte var någon god lunch. Men i morgon då är jag förberedd. Ska ha med mig massor med mat till skolan. För att det är fisk till lunch. Blä till fisk....

Ska kolla om PH har kommit upp, såg inte gårdagens program men jag har hört att alla pratat om det så jag måste kolla om det har kommit upp. Gillar inte det nya "designen" på tv6;s hemsida, förstår mig inte på den!

I morgon, skola, skridskor, teori, träning, sova. Skön dag =)

1 år för mig och Andreas på måndag. Då blir det mys middag och sleep over :)

pusssn:*


öppet hus

Sitter på öppet hus och visar alla 9:or och deras föräldrar att det går elever på Östra, det är typ våran klass uppgift. Åt på Kinaaa idag också, buffé. Gott gott. Ikväll ska jag åka till Andreas och sleepa där, mys!

Min hesa röst har inte blivit bättre tyvärr. Va på stan och letade men hittade den inte. Suck.
Jag glömmer alltid hur min riktiga röst låter när jag är hes. Det är lite hemsk. Tänk om jag alltid skulle låta såhär. Förjävlig och kråkar hela tiden. Fick en kommentar idag "Har du kommit i målbrottet?" JA, eller hur, för jag är ju snart 18, tihi =) Lite sent utvecklade eller vad ;) Men jag börjar bli van att låta såhär, för det gör jag hela tiden efter jag har varit förkyld. Så det är inte första gången jag är hes.

På lördag åker jag och kollar på Peter Forsberg. Han ska spela hockey i Ö-vik tror jag. Så pappa undrade om jag ville med så, varför inte? Det kan vara kul att åka dit och bara vara med pappas grabbar (arbetskompisar). Synd att jag inte är 18. För dom lär ju dricka lite öl, tråkigt att jag inte kan vara med och göra det. Men det är inte långt kvar nu. Har räknat dagarna men jag orkar inte fortsätta. Det går fortare om jag inte räknar. För då kollar jag inte varje dag om hur många dagar jag har kvar. Så då känns det som att det går fortare. YEY!

Mimi har sagt att hon ska ta med mig på Cover Club, det kommer bli hur underbart som helst. Tråkigt är att jag har innebandy match dagen efter kl 10.00 på morgonen. Hur trött och bakis kommer jag inte vara då? Men jag tänker i alla fall kolla om det är jag som spelar. För om det är det så ska jag inte dricka lika mycket. Men jag fyller bara 18 en gång. Så jag kommer dricka hur som helst.

Lovat Sofia att följa med henne när hon fyller 18 också! Självklart så kommer jag fira henne, min lilla Sofia som fyller 18!

Nu ska jag springa och ta något att dricka. Det är ansträngande att prata med min röst. tjohooo.

pusssn :*

Long time

Puh, hemma efter en skön helg. Bio med killarna, kunde inte bli bättre. Avatar i 3D! Förstod inte att man skulle se djupet i filmen. Jag ville ju att de skulle komma saker emot mig. Men icke det. Senare på kvällen när vi sprang till bussen så tappa jag min röst på vägen och nu jag kan inte hitta tillbaka den. Är som sagt hes. Vilket händer nästan varje gång jag är förkyld. JIPPPI -.-

Fick en nyckelring av älsk, en liten vit björn som håller i ett hjärta. Är han inte för söt! Hittar tyvärr ingen bra bild som kan visa hur den ser ut. Men jag tycker väldigt mycket om den.

Imorn så ska vi spela hockeybockey på bollspelet. Kommer bli kul att se allas skridskor skills, dom kan då verkligen inte vara lika bra som mina! :) På tal om skridskor så är min Andreas på rinken och spelar. Kul kul, tycker det är roligt att alla kan hitta på något annat än att bara vara på UG osv.

Sitter just nu och hostar, ser Karate Kid och äter godis med pappa.

Ska inte skriva så mycket mer eftersom jag har inte så mycket ström på datorn kvar och jag orkar inte gå och hämta laddaren. Jag sitter så skönt i soffan. Så jag ska avrunda mitt inägg här! Vi lär ju höras i morn på eftermiddagen eftersom jag har öppethus för niorna. Så då ska vi sitta i korridorerna, bibblan osv för att visa att det går elever på Östra. Någon som ska dit ?


Aja som sagt, ska kila... pusssn! :*




Lånar pappa dator

Sitter med Sofia och kollar på Jerry Springer, haha så kul att få ur sig lite skratt åt roliga saker.

Hade så grymt ont i halsen igår, kunde inte ringa till Andreas och prata på kvällen som jag alltid brukar göra. Fick i stället skicka ett sms och förklara att jag inte kunde få fram ett ord.

Hade körning idag också, det gick jätte bra. Peter sa att han skulle kolla på uppkörnings och teori tillfällen. Det innebär att jag är så grymt nära! =) Det kommer bli AWSOME!


Tur att Sofia sitter bredvid mig nu, tack och lov för det. Andreas ska tydligen till *****.... Hatar den människan, förstår inte varför han vill dit? Förstår inte att min pojkvänn vill till en person som har SÅRAT mig så grymt mycket.. Blir bara så jävla besviken....

Tappa allt sug för att skriva............................... hejs

HEADER

Jag har fortfarande poblem att få till rätt header. Den som jag har nu passar verkligen inte med bakgrundsbilden. GAH, hatar när det inte funkar.

Ska snart på innebandy match, så jag ska fatta mig kort. Sitter och kollar på Srcubs, <3 Det är så grymt bra!

Aja, jag leter som sagt en ny bild till min header. Någon som har ett bra förslag? :)

Ny Design på bloggen

Håller på att göra en ny design på bloggen, så därför den ser lite knasig ut!!

Morn

Sitter och äter frukost och kollar på TWILIGHT. Tycker den filmen är grymt bra, men är ruskigt less på den. Har sett den om och om igen. Tänk om någon skulle bli så "beroende" av er. Helt sjukt..

Idag får jag tillbaka min älskade mobil :D Har haft Mimis ett bra tag nu. Men vi båda saknar våra mobiler.

Måste skynda mig så jag inte missar bussen. Har inte fått någon pli på håret än sedan jag duscha, sen har jag inge smink heller :p

pusssn ;*

People always change

Sitter och kollar på Paradise Hotel nu. Så jävla ägd Rami är, älskar att han har åkt ut!! HAHA

Har just bokat 5 st körlektioner. 07.10 på MORGONEN. Helt sjukt, hur fan ska jag orka ta mig upp och sedan sätta mig och köra bil.. GAH, Aja det kommer bli roligt att se hur det kommer gå.

Efter skolan så åkte jag till Andreas och myste, gos killen man har!  Sedan blev det rinken och skridskor. Fick låna Andreas systers gamla. Storlek 35, perfekt. Tråkigt nog var dom inte slipade så jag halkade omkring som bambi på hal is. Måste ha varit roligt att se. Sedan åkte vi hem till Andreas igen och kollade på Transporter 3 tillsammans med en Smootie som Andreas mamma gjorde till oss, gott gott =)

I morn har jag match mot Iksu i DM. Vinna eller försvinna. Den här gången så kommer vi slå dom. Hoppas att jag kommer få spela. Brinner verkligen för innebandy så det är lite surt när man inte får stå alla matcher.

Nu tjatar pappa om att jag ska lägga mig och sova. Så ska väl göra det. Eller i alla fall göra mig klar för sängen. Men måste se klart Paradise Hotel innan jag lägger mig. Vill ju se vad som händer.

Precis om 2 veckor har jag och Andreas varit tillsammans i ETT HELT ÅR! Sjukt va, och 9 dagar efter det så fyller jag 18 och det är = KÖRKORTET. Fan vilken bra månad februari är! LOVE IT.

Nämen nu ska jag lägga mig och kolla klart på PH, hare bäst pussssn :*


MISS IT!









Bajs skola

Prov på prov på prov. Det kan väl inte bli bättre?! Hade nyss engelska nationella, (testprov) och efter det så hade vi tyska prov. YEY...

Längtar som sagt till bollspelet. Det kommer bli kul att få hålla på med idott på skolan också.

Sitter just nu och skrattar och Alexander. Hans nya schema samt lärare tycker han inte om. Han sitter nu och tycker synd om sig själv och frågar vad han har valt för kurser.

27 lektioner i veckan. Är det mänskligt? NEJ

pussn:*

städa städa varje söndag...

Då är man på sitt rum och "pumpar" musik, städar och väntar på maten. Det är verkligen drygt att städa. Men måste göras.

Snart ska man iväg på innebandy också. Ska med pappa och se Ibk dalens damlag. Blir att köra bil dit tror jag. Måste köra så mycket som möjligt nu.

Middagen blir fläskfilé och potatisgratäng och efterrätten ikväll blir chips och dip.

Längtar faktiskt till i morgon. Då börjar äntligen det nya schemat att gälla. Vilket innebär att vi kommer ha bollspel imorn. Så här ser mitt nya schema ut.

Det enda som är bra med schemat är mina 5 idrottslektioner. Annars slutar jag hur sent som helst känns det som. Men egentligen är det lika sent som förra terminen.

Aja, nu ska jag städa klart så jag kan mublera om, =)

Ska iaf göra allt klart nu, pussssn :*

Home sweet home

Då var man hemma ifrån Obbola. Gårkvällen var jag med Sofia och kolla lite film, åt nå rostade och sedan for vi till rinken där vi spelade lille man i mitten men Johan O, K-E, Andreas =) Det var roligt.

Sedan åkte man hem till Andreas för att äta upp glassen som jag hade köpt. Den kan ju inte bara ligga i frysen. Någon måste ju äta upp den.

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist så jag har inte så mycket att blogga om. Ska väl ringa Sofia idag och höra vad hon har för sig.

Pappa tog med mig till Intersport för att köpa nya inneskor och så här se dom ut! Måste ju ha ett par nya skor om det är så att jag ska ha "bollspel" tre gånger i veckan. Då kan jag inte klara mig med mina gamla.




Ikväll blir det nog att ta det ganska lugnt eftersom jag har innebandy match i morgon kl 10.00. Så våran samling lär nog vara kring 08.30, något sånt. Så det blir en tidig kväll.

Eftersom att pappa inte hade tid att fara iväg på innebandy ikväll ska jag nog bara lägga mig i min säng och kolla på tv. Se om det går någon bra film. Det kommer nog bli awsome!

----

Sitter och kolla på tv och då såg jag att det var Harry Potter på tv 1000. Men vilken besvikelse. Den är dubbad. Jag har grymt svårt för filmer som är dubbade. Det blir så fult! Liksom engelska munrörelse och svensk tal, så otroligt dåligt.

Aja, ska kila iväg nu, pussn :*


hallu sunshine

Puh, snart är första skolveckan över. Den här veckan har vi gått efter vårat gamla schema vilket är helt underbart, för vi har sovmorgon torsdag och fredag till 10.40.

Efter skolan under den här veckan har jag hunnit med att kolla på jättemånga filmer med Danhan, Andreas och älskade Sofia =) Samt hunnit se min FÖRSTA stjärnbild som blev "Lilla Karlavagnen"



Det var något nytt för mig.

Var hos sjukgymnasten igår och kolla om mitt lår osv. Jag får äntligen fortsätta träna, vilket glädjer mig så otroligt mycket! Va på träningen idag och det kändes helt underbart! Jag känner verkligen att jag måste få hålla på med någon sport för att inte bli helt galen. Innebandy gör så att jag kan få ut lite ilska. Det innebär att jag inte alls är lika arg när jag är med alla som jag skulle varit om jag inte hade tränat.

Idag hade jag EN lektion på 30 minuter, sen var det bara att fara iväg på Trafikskolan öst på stan för att göra Risk Ettan. Det är en kurs om droger, alkohol och sånt. Den var bara i 3 timmar.

Innan träningen så åkte jag till Sofia och käkade godgod gröt med varma mackor, sånna mackor som jag aldrig ätit. GOTT! Efter det så gick vi in på hennes rum och klappade hennes fina kissemiss, såg på tv och Sofia höll på med sin psykologi uppgift som äntligen är klar nu =)

Nu när jag ligger och skriver så kommer jag på att jag fortfarande har Andreas halsband på mig, jag som lovade att lämna tillbaka det innan vi skulle åka hem. Förlåt.
Det är ett sånt där halsband som de flesta killar har, en helt vanlig kedja.



Mamma kom på mig med snuset igår också, personligen tycker jag inte att det spelar så stor roll om jag snusar eller inte. Det är ju trots allt bättre att snusa än att röka enligt mig. Skönt att hon inte blev arg, utan hon sa bara "Du passar inte med snus". Men men, måste iaf snusa upp de snus jag har kvar så därför kommer jag inte orkar inte "dölja" det för mamma längre. Jag är ju som sagt snart 18 och då får jag snusa hur mycket jag vill =).

Skrev klart mitt svenska arbete igår. Det tog bara lite drygt 4 timmar. Skev 7 sidor, men fick verkligen lov att komma igång med allt nu eftersom det ska vara inlämnat i morgon. Så va verkligen tvungen att göra klart det.

I morgon kommer jag att sova fram till halv 10 och sedan fara till skolan. Efter det hoppas jag att pappa har tid för att åka in med mig till stan för att köpa ett par nya inneskor till idrotten. Eftersom mitt nya schema börjar att gälla på måndag så innebär det att jag måste ha skorna innan måndag, för att då har jag min första idrotts lektion som heter "Bollspel". Jag kommer att ha 5 idrotts pass i veckan vilket jag tycker är helt fantastisk. Sedan kommer jag att åka in på länslagsuttagningen. Det är sista gången vi träffas i morgon innan vi får veta vilka som har kommit med. Jag kan garantera att jag inte kommer med. Men jag ser det som en rolig grej och att komma med blir helt enkelt en bonus. Efter det bär det av till Obbola där jag ska vara med Andreas och förhoppningsvis hinna träffa gullSofia något.

Nu har jag skrivit lite om vad som har hänt med mig den här veckan eftersom jag inte har haft någon ork att skriva under de andra dagarna. Har verkligen varit så grymt trött. Men förhoppninsvis så har jag vänt tillbaka dygnen så jag inte kommer vara trött på morgonen längre.

Nu ska jag kolla om det finns något att se på tv, om inte så ska jag ringa till Andreas för att sedan lägga mig och sova.

Hare bäst pussn :*

// jennyy

Trådlöst internet

Jag vill hissa trådlöst internet, det är så jävla kung!
Och eftersom jag har hissat måste jag även dissa. Och min diss går till mitt LÅR!

Sitter i bussen på väg till Umeå igen. Har varit i Skellefteå och spelat innebandy match. Den slutade med vinst, 8-3 till Team Thoren mot Hammarängen! Kändes bra att få 3 poäng och dra ifrån lagen som ligger under oss i serien =D
Vinsten firades med mat på Max. Nu efter att ha ätit så känns det lite onödigt eftersom jag hade en sallad liggandes i bussen :( Aja, någon gång ska man ju få käka lite "nyttigare" mat ;)

Kvällen kanske kommer spenderas med Sofia om hon orkar komma till mig. Jag känner att jag inte är så redo att sätta mig på en buss IGEN. Har ju som åkt buss nästan hela dagen idag. Men ska kolla med henne. Vore kul om man kunde träffas, det var som ett tag sen.



Nu ska jag skriva av mig lite.

Kom inte till mig när du bara vill ha något. Jag är inte dum, fattar att du bara utnyttjar mig. Jag ställer upp för att du ska se att jag kan vara mer än din "leksak". Jag är en människa, en människa med riktiga känslor. Men det jag känner stänger jag ut eftersom min hjärna säger "Hon kanske förstår att du vill bli kompis med henne". Men det kommer aldrig att hända. Hatar att hjärtat säger en sak och hjärnan något helt annat. Allt blir bara knas. Jag tror jag måste börja tänka mer på mig själv och vad jag mår bra av. Än tänka på annat folk som jag VET redan mår bra.
Trots allt som hänt har jag lyckats komma närmare. Men kommer aldrig att komma lika nära som er. Snart orkar jag inte kämpa längre. Då kommer allt bara att brista för mig. Men du kommer ändå aldrig att märka någon skillnad, för du bryr dig inte.

Aja, nog med depp..

Ska nog sova en stund innan jag kommer tillbaka till Umeå =)

pusssn :*

Under 2009

Vad jag har gjort under 2009 :)

Druckit alkohol? - Går inte att komma ifrån.

Rökt vatten pipa? - Japp, svårt att inte göra.

Däckat? - Tveksamt.

Fått minneslucka? - Nope

Varit kär? - Varit kär och är fortfarande kär i samma person!!

Älskat / älskar någon av motsatta kön? - Japp

Fått ett sugmärke? - Japp

Gjort ett sugmärke? - Japp

Haft oskyddad sex? - Who knows?  ;)

Haft ett förhållande i över en månad? - Japp,

Kysst en främling? - Nä vill jag inte påstå.

Strulat med någon av samma kön? - Japp

Strulat med någon av motsatt kön? - The best thing ever!

Sovit i samma säng med någon av samma kön? - Japp.

Sovit i samma säng med någon av motsatt kön? - Japp.

Lekt med någons känslor? - Nej, skulle aldrig falla mig in!

Varit otrogen? - ALDRIG I HELA MITT LIV!

Gråtit dig till sömns? - Nej

Vaknat av att jag gråter? - Ja, dessa förbannade mardrömmar :(

Skrikit ord som hora/slampa till nån? - Kan han hänt (A)

Slagit till någon? - Yes, and it feelt good!

Blivit slagen? - Who gives a fuck? ;)

Lärt känna över 10 nya människor? - Kan jag lova

Åkt skidor? - Nej

Varit på solsemster? - Nej, men önska kan man.

Badat i havet? - Nej ;o

Haft snöbollskrig? - Ja kan man väl påstå, dock var det jag som va snöbollen!

Inte sovit på en hel natt? - Japp

Varit på sjukhuset? - Japp

Sovit över 12 timmar? - Japp, jag behöver min skönhetssömn, :]

Sett en film mer än 10 ggr?
- Japp

Fått IG? - Japp, tyska -.-

Åkt buss i över 10 timmar? - Nä

Vart ute en hel natt? - Japp

Har blivit tagen av polisen? - Nej, vill gärna ha mitt körkort när jag fyllt 18!

Svikit en vän? - Nej, kommer aldrig att hända!

Taken

Sitter tillsammans med pappa och ost krokar och kollar på "Taken". As bra film om du frågar mig. Tänker visa trailern på den. Sådär nu får ni ett tips på en riktigt bra film.



För övrigt så åker jag bort i morgon, så finns på sms! Underhåll mig gärna 076-8064288! 
Innebandylaget och jag åker till skellefteå och spelar mot Hammarängen.

Sofia skulle nästan komma hit idag, men det blev inte så. Ingen skjuts och ingen ork. Förstår verkligen tjejen. Somna SENT och stiga upp tidigt. Gruvar mig så mycket för skolan och hur man ska orka ta sig upp.



Innan jag går in på andra veckan i skolan så måste jag;
1: Köpa nya inneskor (eftersom jag kommer att ha bollspel 3 gånger i veckan)
2: Förbättra mitt pluggande på körkortet (för i Februari så är körkortet mitt)
3: Skaffa ork för själva skolan (för att inte få IG i mer än tyska)

Kommer att fylla i listan allt eftersom att jag kommer på saker =)


Nä nu ska jag se klart filmen sen ska jag väl gå och sova, åker 10.30 i morn =) SMSA som sagt!

pussn :*


headline

Nu har jag inte skrivit på ett riktigt bra tag. Men det är för att jag har varit i Obbola hos Sofia :) Den tjejen är så underbar, älskar hennes närvaro!

Ska iaf berätta lite om igår. Jag och 8 kompisar gick och såg filmen "Har du hört ryktet om Morgans?" Jag personligen tyckte att den va helt okej. Sofias mamma sa att den bara hade fått 2+ av 5 så man förväntade sig inte så speciellt mycket. Men jag tyckte iaf att den var bra. Men romantik och komedi är två saker som ligger mig nära. Det är två saker jag behöver.. Romantik = Andreas och Komedi = Sofia det kan helt enkelt inte bli bättre.

Andreas sov hos mig i natt vilket var mysigt. Vi fastnade vid någon film som jag inte ens vet vad den heter. Men jag somnade iaf vid 2 tiden och Andreas vid 3 kanske. Det som är knasigt nu, det är att jag har sovit fram till 15.10 idag och då ringde mamma och sa att jag måste stiga upp :(  Det är alltså mer än 12h, knas. Dock kanske Andreas teori stämmer. Att jag behöver 14h skönhetssömn ;)

sitter i stan just nu, väntar på bättre tider för att åka till Holmsund. Är verkligen inte pepp på att åka buss. Men ska nog gulla med pappsen så kanske han orkar komma och hämta mig. När jag kommer hem så ska jag klippa pappa och sedan gå och lägga mig känns det som. Ska upp i morgon och åka till Skellefteå för att titta på tjejerna när dom spela innebandy. Måste ju heja på dom trots att jag inte får spela.

Tråkiga nyheter = Jag har fortfarande ont i ryggen och baksida låret.

Goda nyheter = att jag och Andreas har snart varit tillsammans i 1 år + att jag fyller snart 18 !!!!  

EN månad och EN dag kvar. 10 Februari då blir man  18!!

Nu ska jag försöka göra mig klar för att åka till Holmsund. Vi höres på ett tag :* pussnn

Svar på Anonym

Hej, tänker bara svara på det anonyma inlägget som jag fått tidigare.

Synd att du inte kan stå för vem du är osv, nu till din fråga; Nej jag och min pojkvän är inte förlovade. Han har en guldring på sin högra hand medans jag har min mammas guldring på min västra hand eftersom jag redan har en silver på min högra. Ringen är min mammas och jag har den som "minne" till henne. För det är sällan jag träffar henne. Så då vill jag ha något som påminner om henne. 

Till er alla andra, innebandyn kommer ligga på ett uppehåll på grund av sjukgymnastens beslut. Jag får inte träna innebandy så länge jag har ont i mitt baklår. Det kommer nog ta ett ganska bra tag eftersom jag har haft så här i typ 3 månader. BAJS

Ska lägga mig och vila min rygg nu. Sjukgymnasten slet och drog i mig så jag har ont i ryggen nu :/ 


SKRANA

Sofia sov hos mig till idag, det va grymt roligt. Vi kunde verkligen inte somna. Skickade mitt sista sms 10 i fyra i morse. Sen sa jag åt mig på skarpen att sova. Vi steg upp vid halv två tiden. Då gjorde vi leverpastej mackor :)

Nu sitter jag i Sofias säng och bloggar samtidigt som jag kollar på Polisskolan, den är kung.

Ikväll blir det att åka skrana med Andreas, Häggling, Sofia och förhoppningsvis nån fler. Jag och Sofia ska ta en spark och sparka till Häggling efter hon har ätit klart. Sen blir det att åka till harpsjön och åka skrana/pulka =)


Nä nu måste jag verkligen springa på tossi, vi höresss pussn..

Äntligen ska jag fara och kolla mitt lår. Imorn kl 08.00 ska jag och mamma in till stan för att åka till någon som knäcker ryggar. Mitt lår problem kan bero på att någon kota i ryggen ligger fel. Hoppas att det blir bättre. Orkar inte ha ont hela tiden..

Nä du är det bråååådis :] pussn :*

Back,

Igår kom man hem ifrån Holmön, gick och la sig och sov direkt.  Matchen på kvällen gick väl sådär, vi vann iaf med 4-3.

Beställde pizza till middag, sedan kom Sofia förbi! Hon gör mig verkligen glad :D

Har inte så mycket att skriva, men tänker iaf bjuda på nån bild sen man va ute på holmön.

pusssn.



Sådär, nu har man bjudit på lite bider, chaaaaaaaaao :)

RSS 2.0