long time no see

Sorry att jag har varit så off ett tag här nu! Men det är enbart för att jag jobbar och försöker göra något nyttigt under dagarna jag inte jobbar så klart. Känns skönt att ha tagit studenten, känns skönt att inte behöva gå i skolan nu efter sommaren. Helt underbart kan jag lova för dom som fortfarande går i skolan! HAHA åt er :)
Ska snart iväg på Johans fotbollsmatch i stan. Ska ta med mig min nya fina kamera så jag kan ta nå roliga bilder. Kom på att jag inte heller har lagt upp nå bilder sen jag var och kollade på Johans förra match. Men det tror jag inte att de kommer bli nå bilder heller för han skada sig :( Så idag hoppas jag att han inte blir skadad eller något sånt! Vill ju se han spela såklart..
I morgon bär det av till Holmön och tagga postrodden. Ska dricka med Andreas och Oscar vad jag vet. Sen får vi se vilka fler de är som kommer förbi och joinar oss! :) LÄNGTAR!
Men nu ska jag inte skriva nå mer för jag måste göra mig klar samt föra över lite musik till mobilen innan jag åker. Men ha de gött så syns vi snart. För övrigt kommer jag ta med datorn och internetet till Holmön så det kommer bli uppdateringar där. MEN PUSSSSSSSS!!!

Sorry

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft tid sen har jag haft ont i magen i två dagar nu och jag vet inte varför. Ska nog till vårdcentralen och kolla upp det i morgon om det inte gått över. Har hur som helst inte gjort något idag. Känns väldigt bra med tanke på att jag jobbade igår. Eller det jag har gjort var att åka på Johans fotbolls match där han gjorde illa sig i första halvleken sen var jag på konsum när Andreas skulla handla mat. Det är så gott som min dag. Sen har jag snart sett en hel säsong av Sex And The City fett bra!! Ska fortsätta se efter det här inlägget. Juste jag väntar också på att Andreas ska komma hit och ta hand om mig  :) Längtar!
Röss killen va glad att se mig när jag hade kommit hem från Teneriffa :)
Mamma och Tobbe på min Student! :)
Här står några blommor jag fick på Studenten. Har en på mitt rum också. Sen fick jag även gossedjur, precis som jag ville ha! Mysiga små djur runt halsen! :D
Men nu ska jag lägga mig och se på en film hade jag tänkt. Jag kommer förmodligen höra av mig i morgon efter jag varit på vårdcentralen. Jag ska väl dit runt elva tiden skulle jag kunna tänka mig. Sen vill jag in till stan en sväng och bränna lite pengar ;) haha, men vi får se hur det blir med den saken.
PUSSSN :love:

bildbomb från holmön

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag sova :) Gnatt!

 

 


Holmön

Hej. Ska snart åka iväg till Holmön så kan inte skriva så mycket. Kommer inte heller ta med mig datorn. Så nästa inlägg kommer att bli i morgon kväll någon gång skulle jag kunna tänka mig. Hur som helst fick jag sluta jobba idag klockan 13.00. Ganska skönt att gå hem lite tidigare. Men jag måste börja göra mig klar nu innan jag ska åka! :) PUSSN

:D

Hej alla! Ska sova på ett tag så det blir ett kort inlägg och bild-löst. Var och köpte ett nytt iphone "skal" idag också. Sen har det inte hänt så mycket idag. Men ska titta lite tv nu innan jag ska göra kvällen ;) PUSS

ja tack

Pappa har hämtat sin nya mobil och på köpet fick jag en iphone! :D Äntligen! Haha, just nu är han på massage men när han kommer hem då ska vi sätta oss tillsammans och pilla på telefonerna! Har inte så mycket att skriva mer än att jag varit runt lite i stan och handlat, sen tog vi en sväng på Maxi för att handla mat. Ska kanske in till stan lite senare för att köpa ett skal till min telefon. Tycker den svarta är så tråkig. Eller så får pappa köpa det i morgon när han ska till stan. Då får han överraska mig. Jag fick ju välja hans färg på hans iphone 4. Det blev lila. Han kommer vara klockren när han kommer till jobbet idag!
Hur som helst, i morgon blir det jobb. Eller så säger pappa i alla fall och då litar jag på det. Hoppas bara jag slipper vara i U - landet. Det är så tråkigt eftersom man är själv där ute. Ingen att prata med eller något sånt. BORING. Sen får vi se vad som händer med jobbet på fredag, lördag och söndag. Det är ju midsommar i helgen. Men jag har ändå anmält mig till jobb hela helgen så förhoppningsvis kommer jag ut någon dag. Andreas har också anmält sig så jag håller tummarna för att han också ska komma ut! :)
Nä nu ska jag kolla lite tv innan pappa kommer hem! HARE :love:

pippi långstrump

Hej! Jag har precis sett klart alla avsnitt av Pippi Långstrump. Oj vad bra den serien är. Ska nog se filmerna som gjorts också! Det enda som är tråkigt är att jag är lite hungrig och att det regnar. Det här blir sista inlägget för kvällen känner jag. Är trött som bara den. Ska nog försöka sova till en film eller något program som visas på tvn.

 

För övrigt mår jag bara bra :) Jag har väl inte så mycket mer att skriva. Förutom att jag kanske åker ut på Holmön i morgon om jag inte jobbar på torsdag. Sen kommer det förhoppningsvis bli jobb i helgen så man får tjäna lite kosing ;)  Men just nu tackar jag för mig! Juste... kom på att jag skulle hämta pappa ikväll också. Han har åkt till Ulf för att njuta av sin ledigvecka med lite bastu och sånt. Äh, han får ringa när han vill ha hämtning! HARE!! :D

 

 

Här kommer förövrigt en bild på Andreas när hans mamma bad han hänga upp flaggan på huset :)

 


Ledig i morgon :D

Då var jag ledig i morgon! Däremot ska Andreas jobba i U - landet, haha. Första dagen han jobbar så kommer inte pappa, ralph eller jag va där. Dock kommer Johan va där. Men det är ju inte sammma sak! Babyy är btw på väg hit nu.

 

Har suttit och snurrat band från elva till klockan 15.00. Ganska skönt jobb, speciellt i slutet när det började regna. Då var man glad att få va inomhus! Nä nu ska jag göra lite mat sedan invänta Andreas. Hör av mig lite senare ikväll :) :cool:

 

 


Jaga folk

Blev just uppringd av pappa där jag får höra att dom på jobbet behöver folk och han undrar, eller undrar gör han väl inte han mer befaller mig att jobba, haha ;) Men självklart vill jag ta varje tillfälle att jobba! Tur jag inte åkte till Holmön som jag ville, då hade jag verkligen inte kunnat jobba :O Har precis ätit lunch också, sen är det bara att jobba på ;)
Jag ska förhoppningsvis vara med Andreas ikväll hoppas jag! Behöver lite kärlek från honom :)
Angående bilden, tittar man JÄTTE noga så ser man en köttbulle precis i munnen på Röss, gardinen är ju blå-vit och mellan Röss under och över käke så ser man en brun liten prick, det är köttbullen!!  Ser ni?!


Önskemål

Har fått ett önskemål om att jag ska lägga upp bilder från min student så jag gör väl det :) Dock är det inte så många bilder, eftersom dom här är tagna med min mobil och jag har inte fått alla andra bilder som togs under kvällen :(

 

 

 

 

 

 

 

Sen tänkte jag även bjuda på en video när Alex gör så att han blir full ;) Jag kallar den Alex med spriten!

 

 

 

 


kaliber

Har nu lite dålig fantasi på vad jag ska ha för rubrik så det kommer nog bli lite kontiga ibland ;) Blev till att gå hem tidigare från jobbet idag eftersom det var för mycket folk samt att det inte fanns nå arbete. Sen är jag ledig i morgon! Sen kommer Andreas hem idag, så jag ska försöka få han att komma hit och sova här eftersom vi båda är lediga i morgon.

 

For och tränade på gymmet direkt efter att jag sluta jobba. Otroligt skön känsla när man väl är klar med träningen. Då känner man att kroppen är slut och att man kommer sova gött på kvällen. Ska inte heller vara uppe så länge så jag inte kan somna i morgon om det är så att jag ska jobba på onsdag. Ska kanske upp en sväng till stan i morgon efter jag ätit lunch med pappa.

 

 

Var tvungen att bjuda på en bild från mästerfotografen Andreas Holmgren. Denna bild är tagen i Gäddbäck, det är otroligt skönt där ute! :)

 

Sen har jag även lyckats fixa så jag får smiliesar till min blogg, nice va? :D


Hemma på lunch

Nu är jag hemma på lunch, jobbade med Sandra fram till lunchen. Och efter blir det att ta hand om några till som precis börjat jobba. Nu ska Jenny visa hur allt ska gå till, haha!

 

Jag ska nog ta mig en springtur sen efter jobbet. Sen kanske åka på innebandy träning om jag får komma på 96:ornas träning. Annars blir det att köra lite styrka hemma. Men nu ska jag äta klart min lunch sen se lite på tv innan jag åker tillbaka till jobbet.

 

Här är utsikten från stugan där Andreas mamma och pappa sover. Dock så brukar gräset vara med klippt, för det är här utanför man brukar spela kubb ;)


Holmsund

Då var man hemma i Holmsund igen! Ganska skönt, men vill samtidigt åka tillbaka till Holmön nu. Men som sagt har man nu ett jobb att sköta. Det ska bli roligt att börja jobba igen. Tjäna sina egna pengar, ha pengar till att göra alla dom sakerna man längtat till, så som att åka utomlands, lägenhet osv! Tummen upp för jobb!

Måste bara säga att kameran och datorn fungerar super duper bra! Är otroligt nöjd för båda presenterna, så TACK :D Men jag nu vill jag lägga mig och sova eftersom jag ska upp kl 05.00 i morgon. Så vill få min skönhets-sömn ;)



 











Oj vad jag älskar vad man kan göra med en kamera!


gädda

God morgon! Igår var jag och Andreas och fiskade, det blev någon fisk här och där kan man väl säga. Jag fick tre fiskar på mete och Andreas fick en gädda som ni kan se på bilden nedanför! Nu ska vi i alla fall lägg oss och se på film "Priest". Jag kommer att åka hem ikväll eftersom jag ska jobba i morgon. Hade varit kul att stanna men jobbet är viktigare. Sen kommer det ändå fler helger. Kommer nog slänga in ett inlägg innan jag åker hem idag. Men nu ska jag mysa lite med min babyy! PUSS

 

 

 


snart middag :)

Bjuder på en bild som Andreas tog när vi var i Gäddbäck för att kolla läget med fisken. Dock ville dom inte se vad som hände på ytan så vi måste nog plocka upp dom ikväll istället ;) Sen så kanske Mimi vill följa med, förhoppningsvis :D Hörs på ett tag igen!
Btw, tack pappa för att jag får låna internet, så jag kan väl säga att bilderna som kommer upp på bloggen är för att du ska se att jag har nytta av internetet! :) PUSS

röss

 

 

 

 

Här bjuder jag på lite bilden på Röss som njuter av att vara på Holmön! :) Ikväll blir det att fiska och då följer kameran med så det blir nå bilder ikväll på en fisk eller något sånt skulle jag kunna tänka mig! :)


10 år..

 

Fyfan, alltså tjejen är klockren! Förstår inte hur man kan ha fått en sån där röst när man bara är 10 år.. Men världen slutar aldrig att förvåna en..


Hej alla glada!

Dagen efter studenten, ja vad ska man säga. Känns fett skönt! Fick också väldigt bra student presenter. En systemkamera, en laptop och 2000 kr på saker jag kan behöva tills jag flyttar hemifrån! Jag tänker inte blogga så länge eftersom jag har min babyy här. Men ska lägga upp bilden jag möttes av ute på skolgården när vi sprang ut!


STUDENTEN I MORGON

I morgon tar jag studenten! Kommer bli OTROLIGT skönt. Jag försöker få lite folk att dricka ikväll också, men det går lite halv trögt, ena har drickan i stan och den andra får den i morgon! Men nu är det så här att jag ska DRICKA ikväll vare sig det bara blir jag och Anja. Ligger i alla fall i sängen och kollar tv. Sen ska jag ta bilen till Andreas på ett tag när han har kommit hem. Så då kan jag snacka med honom och att han också ska dricka! Jag kommer börja dricka i morgon direkt jag vaknat. Så är det bara. Men jag ska nog snart börja göra mig klar för att åka till Andreas. Ska duscha och sånt innan också. Sen måste jag packa alla studentkläder och sånt innan jag åker också. Men vi hörs på ett tag. Ser om jag lånar datorn av Andreas sen för att slänga in ett blogg-inlägg :) PUSS





Ville inte förstöra bal frisyren så studenmössan är lite sne (A)


runway

Hej allesamma! Det är verkligen jättesvårt att hålla igång bloggen nu när man inte har någon dator. Jag försöker underhålla bloggen så mycket jag kan med hjälp av en mobil (a) inte lätt alla gånger. Det kommer heller inte bli lika mycket bilder om jag inte har någon dator :o Juste, måste bara säga att i övermorgon TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!! Men ny ska jag snart fara på träning så jag ska plocka fram alla saker osv :) men jag hör av mig snart!! Pusssn!

gamla bilder på jenny




back

Det har tyvärr inte varit mycket bloggen från min sida, det är enbart för att jag har varit hos Andreas sen i torsdags. Balen, ja vad kan man säga om den mer än att den inte riktigt var som jag förväntat mig. Men nu är det gjort i alla fall och det var en upplevelse. Jag har inte fått bilderna från mamma än men dom kommer väl snart. Jag har i alla fall en bild som jag kan bjuda på. Det roliga med den här bilden är att jag egentligen skulle se oseriös ut när mamma tog kortet. Men ändå blev det som att jag var allvarlig.. Jobbig läge ;)





Hur som haver så ska jag baka lite chokladbollar till student-fikat med familjen och hinna duscha innan det bär av till avslutningsmiddag med klassen. Får se om det blir lyckat eller fiasko. Hoppas på lyckat, för förra klassfesten vi hade var ingen höjdare, så hoppas middagen väger upp allt! 

Sedan måste jag bara säga att det är mindre än 3 dagar kvar tills jag tar studenten! HELT SJUKT


Nä nu ska jag göra klart allt här innan jag ska iväg, pussn!


Tjena mittbena!

Sitter nu hemma hos Andreas och taggar inför balen tillsammans med öl och cider. Sen blir det vin och jordgubbar när vi går över till Anja för att peppa Anja och Mikaela också! Min mamma har även kommit upp för att kolla på mig och Andreas innan vi åker till Balen. Uppskattas!! :)

Ska snart byta kläder till dom finfina som man köpt, men inte riktigt än. Andreas måste dock duscha först! Det kommer bli jätteroligt att få gå på Bal, då känner man verkligen att studenten är nära! Men nu kommer Andreas in igen så måste avsluta, HA DE BRA VI HÖRS I MORGON! PUSS

snabbis

Slänger in ett litet inlägg jag är nu på väg till frisören för att få mitt hår uppsatt till balen. Bilder på hela kvällen kommer komma i morgon! :) HEJDÅ!


hejdå datorn

Hej! Som jag sagt tidigare, eller inte så har jag lämnat tillbaka min dator idag. Det känns väldigt jobbigt så nu bloggar jag från mobilen och det blir verkligen kaos! Men jag gör de bästa av situationen! Hur som helst är det bal i morgon. Då blir det fin middag och sen blir de vals och njuta av att man snart går ut gymnasiet. Det ska bli helt underbart. Orkar inte blogga så mycket eftersom de är väldigt drygt. Men jag slänger i alla fall in ett lnlägg så det inte blir så tomt på bloggen!

Balskor - check

Har varit hemma ett tag men när jag kom hem från stan tog jag en tupplur sen åt jag middag. Ska snart åka iväg på träning så det blir ett kortare inlägg idag. Var hur som helst på skolan idag för vi hade vett och etikett där vi fick friska upp våra minnen när det kommer till bordshyffs. Så nu kan man gå till balen och äta ordentligt. Sedan bar det av till idrotten för att lära sig dansa vals. Det var en väldigt rolig upplevelse. Att få Andreas dansa var nog det bästa. Dock varade dansen inte så länge, men jag är nöjd att han gick dit med mig eftersom vi ska dansa på balen. Vill ju inte komma på balen utan nå kött på bena när det kommer till valsen. Efter det for vi ner på stan för att hitta balskor till mig, en slips till Andreas. Hittade ett par jättefina för 299 kr. Dom var på rea, egentligen skulle dom kostat 599 kr. Men jag fyndade! Dom ser nästan ut såhär, förutom att de beiga tyget är mörkare sen är det svarta ränder istället för spetstyget. Sen är det heller inga blingbling framme på rosetten :) LOVE'M♥ Kan lägga in en bild sen när jag kommer hem så får ni se. För det är väldigt svårt att förklara över bloggen, höhö :)

Hemma från träning

Nu har jag kommit hem från träningen och ätit tre hushålls mackor :) Gott! Sen ska jag bara vänta på att det ska bli paus i sex dagar och sju nätter så jag kan få hoppa in i duschen. Sen försöker jag också få tag i Andreas men det är ju inte så jävla lätt när man han ett kille som inprincip vill bo på vattnet utan mobil... Nu är jag för less på allt jävla tjat om fiska så nu orkar jag inte blogga...

Bjuder på nå klipp ;)


Snart träning

Hellu, har precis kommit från middagsbordet. Det blev grillat,GOTT! Ska snart fara iväg på träning med Guifs herrar. Ska bli skönt efteråt, just att ta sig till träningen är det som är jobbigt. Men när man väl är där så går det ändå hyffsat bra! Vill som bli av med nå kilon innan studenten, haha ;)
Har även städat mitt rum idag, plockat bort alla kläder som låg på min soffa. Duktig Jenny! :) Så nu är det bara mina träningskläder i min väska som är på rummet!YEY
Får se vad som händer ikväll förutom träningen! Eftersom BB är slut så måste jag hitta något annat på TV att kolla på. I morgon ska jag i alla fall ner på stan och träffa favorit Mette! Hon ska hjälpa mig hitta mina balskor. För balen är på torsdag så måste hitta dom innan onsdag :O Vilket är lite knapert om tid!
Här har vi favorit Mette med killen ;)

Morn

God morgon, nyss ätit två äggmackor. Så nu sitter jag i sängen och inväntar att någon vill hitta på något. För Andreas ska fiska som vanligt, för det finns absolut inget annat att göra. Blir lite irriterad ibland på allt fiskande, precis som han inte har något annat liv.. Och igår skrev jag världens gulligaste inlägg om han och nu är jag irriterad på han. Oj vad det kan svänga i ett förhållande.
Annars då, ja vad ska man säga. Simon vann BB igår, känns så jävla rättvist! Bra Simon!
Undrar vad som händer när skolan är över, vad ska jag göra då förutom att jobba. För det känns inte som att Andreas kommer ha så mycket tid till att vara med mig. För han lär ju vela fara till Holmön och fiska VARJE helg. Jag skulle lätt kunna stanna i hemma för att umgås med våra andra kompisar som inte har möjligheten att åka till Holmön. Men det känns inte som att Andreas kommer ha den tiden. För på senaste tiden har det nästan bara varit "Jag ska fiska, jag ska fiska" Aldrig "ska vi göra något Jenny". Jag orkar inte heller fråga om han vill göra något hela tiden. Utan han får visa lite intresse av att vara med mig och kunna släppa fisket. Hoppas att han lugnar sig snart, för han kan fiska hela sommaren.. Men om han ska vara så här hela sommaren så kommer inte jag stanna i Umeå länge. För jag vill göra andra saker än att sitta på en brygga, slå mygg, meta och kolla när Andreas fiskar och klagar på att stället suger. Vilket liv jag verkar ha va?
Hur som haver, jag ska prata med Andreas och fråga varför han är så jävla fisk-kåt. Aja ska kila nu, hejdå!

Slumdog millionaire

Sitter just nu och kolla på filmen Slumdog millionaire. Det verkar fett bra, har missat lite i mitten när jag var tvungen att köra hem från stugan som ligger nästan vid båten till Holmön. Vilket är en liten bit att köra men det gick ganska bra!
Man vet vilka som alltid kommer stå vid ens sida, men vissa fattar inte att vänskap är det BÄSTA man kan ha. Bättre än ett förhållande. TACK ALLA MINA VÄNNER som verkligen finns där för mig, för jag kommer alltid finnas för er!
Hur som haver, jag ska krypa till kojs nu och se klart på filmen. Det har precis blivit paus så då kan jag borsta tänderna gå på tossi och ja, allt jag nu kommer på att göra innan jag ska se klart filmen :)
ÄLSKAR ER! Ni är det bästa jag har. Andreas, du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Älskar dig gubben, du är min, bara min! PUSS

Bilden är under första året då vi blev tillsammans,
tänk att det redan har gått 2 år 4 månader och 5 dagar.
Tänk att jag har fått uppleva dom dagarna tillsammans med dig!

...

Jävla svin...

RSS 2.0