HEJDÅ UMEÅ

I morgon bär det av. Jag orkar inte blogga på morgonen så ni får ett hejdå inlägg ikväll. Har varit ute på Holmön tidigare under vintertid. Men tycker bättre om varma Holmön än kalla. Jag är inte en ute människa. Dock ska jag göra mitt bästa för att hålla ut undertiden vi ska pimpla (det brukar vara roligt). Är i alla fall nyduschad på väg till sängs. Har varit Malin ikväll, samt Oskar och Nyman tittade förbi en sväng. Förhoppningsvis kommer Malin och Oskar ut på Holmön och festar med oss på Fredagen, (håller tummarna). Det kommer bli riktigt skönt om dom kommer ut. Första gången jag festar med Malin osv. Ikväll har Malin och jag sett på Tranformers 1 eftersom hon inte hade sett den tidigare. Men jag är ganska säker på att jag inte sett hela filmen för jag kommer inte ihåg slutet på den. Men jag vet att jag har börjat se den och om jag såg den på bio så är det skäms på mig. Då måste jag ha varit så trött så jag inte orkade kolla på slutet. Men filmen är i alla fall helt sevärd!

 

 

 

Nä nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar stiga upp i morgon, illa vore det annars!

 

 

 

pusssn:*


ÄNTLIGEN NY MOBIL

Nu är det bestämt, mamma ska beställa en ny mobil till mig när jag är på Holmön. JIPPI, en ny mobil ett nytt headset! TACK OCH LOV!

 

Håller dock på att hosta ihjäl mig själv, snuvan har snart gått bort, men då har jag fått hosta istället vilket inte är fösta gången. Allt börjar med att jag har ont i halsen och efter det så får jag snuva. Sedan blir det hosta och efter det kommer det "roligaste" av allt. HEEEEEEEEEEEES! Vill inte bli hes, det blir jag varje gång jag blir förkyld.. Börjar bli granska less på att vara det hela tiden. Men dock så är jag inte hes så länge.

 

HEJDÅ SKOLAN OCH HEJ LOV!!!

 

 

Tihi, kollar på den Lilla Pandan med Malin nu :D WIHO !

 

 

pusssn:*


NY MOBIL?!

Ja det kommer men alla är så sega. Jag måste vänta och vänta och vänta på att jag ska få beställa en mobil som jag vill ha. Jag kommer åka bort i helgen så då kan jag väl ha beställt den innan helgen så jag kan få använda den när jag kommer hem. Jag ska i alla fall ha den här mobilen! + att pappa sitter och drygar med mig... JAG VILL KÖPA EN NY MOBIL!!!!

 

 

 

Blev ändringar, jag kommer att åka till Holmön i morgon tidigt. Lite tråkigt men det går inte att göra så mycket åt. Det är bara att gilla läget. Jag kommer i alla fall stanna där tills på söndag vilket kommer bli skönt. Bara att komma bort från alla hemma som drygar med mig. T.ex. Mamma och pappa.

 

Nä nu ska jag gå ifrån pappa, orkar inte sitta med han om han ska dryga och säga att jag inte får beställa den mobil som jag vill ha!!!

 

 

pusssn:*


MORNING

Idag är sista dagen jag skriver innan jag åker ut till Holmön. Jag kommer att slänga in några inlägg under dagen och ett "hejdå" inlägg så vi vet att jag inte kommer skriva förrän på söndag. Jag kommer fan sakna att blogga.

Försökte ju få med mig trådlösa internet, men man fick tydligen lov att ha Wondows XP och det har inte jag :( så det fungerade tyvärr inte på mig. Men nu ska jag siga upp för jag håller på att kissa på mig vilket jag inte vill.

 

 

 

pusssn:*


PACKAT OCH KLART

Nu var jag äntligen klar. Är stolt över mig själv att jag lyckas hålla en sak jag har sagt att jag ska göra. Det brukar oftast låta "jag gör det senare" men nu har jag verkligen gjort det. Jag sa att jag skulle packa mina Holmö-saker innan jag skulle på innebandy träningen och se på tusan, jag har gjort det. GRATTIS TILL MIG :D Sen har jag även fått ett fint påskägg av pappsen, som var ungefär så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär stor mellan ögonen ;D (skämt). Hoppas jag får ett av mamma idag också. Då har jag två stycken, tihi :]

 

 

 

Jag är faktiskt lite nervös för i morgon. Hela Andreas släkt ska typ ut. Det kommer vara 13 pers om inte mer där. Och ensamma lilla jag som inte känner alla. Tror dock att jag har träffat alla men det kommer ändå vara lite pinsamt.

 

Ligger i alla fall nu och snorar i min fina säng som jag kommer byta snart. Har bestämt att byta till min brors säng eftersom han ändå bor i Värnamo. Då kan väl jag få en skön säng där det inte finns några träplankor som knakar så fort man sätter sig upp i sängen. Gav även ett förslag till pappa, men det tyckte han inte om. Jag ville byta rum med han. Men det gick han inte med på tyvärr :( Ska nu fortsätta kolla på Transformers 2 innan Malin kommer hit.

 

 

pusssn:*


BAJS SNÖSLASK

Men visst är det självklart att jag ska bli dränkt med snöslask och vatten.. Kommer och går på trottoaren så nära plogkanten som finns. Sen kommer det en JÄVLA bil och stänker allt vatten och snöslask på hela jorden ÖVER mig. Sen är allt slask BRUNT och äckligt... Men det är ju ganska självklart med den turen som jag har att de ska hända. Så nu är man blöt och måste byta kläder. Blir fan irriterad.. Dom som kör bil fattar väl att det stänker vatten om man kör fort i en vattenpöl.. Det är ganska logiskt.. Nästa gång det händer ska jag fan springa ikapp bilen och göra repor på lacken... ÅH!

 

 

Är hemma nu i alla fall, ska väl ta mig något att äta för att sedan lägga mig i sängen, titta på film och vänta på att Malin ska komma hit. Hoppas hon kan få mig på bra humör igen. Förklydningen går inte åt rätt håll, men inte åt fel håll heller. Jag är som helt neutral, snuvig men inte för snuvig..

 

Ska sedan skjutsa Malin på träningen och sedan åka hem och packa lite smått innan jag sticker ut till Holmön i morgon. Längtar som bara den! Tror det kommer bli fett skönt att bara komma iväg och åka ut till det ställe där jag har mest minnen från förra året! Kommer nog att älska fredagen. Då blir det PARTEY!! Heja Jenny. Den här gången ska det förhoppningsvis gå bättre att dricka, för nu äter jag inte Pronaxen. Så då kommer jag inte ha ont i magen längre! WIHO!

 

Nä nu ska jag byta kläder och lägga mig i sängen och sura tillsammans med en film.

 

 

pusssn:*


FORTFARANDE SJUK

Jag är tyvärr fortfarande sjuk, eller förkyld. Vill åka hem och bli frisk tills i morn när jag ska iväg till Holmön. Men jag vill inte överge mitt "team" på privatekonomin. Ska snacka med dom snart på matte lektionen och kolla om jag behöver göra något mer på arbetet eller om dom behöver någon hjälp. I sånna fall så stannar jag. Men om dom säger att det är okej att jag åker hem och försöker bli frisk så gör jag det. Vill som inte åka ut förkyld på Holmön. Tror dock inte att jag kommer hinna bli frisk tills i morgon, men man kan alltid hoppas.

 

I morgon åker min kära telefon in på lagning. Pappsen ska fixa så att den skickas in. TACK, äntligen.. Hoppas bara dom gör något åt saken och inte bara söker efter virus som dom brukar göra. Då blir jag arg. För virus har jag inte på min mobil. NÄ!!

 

 

VÄX UPP

 

pusssn:*


GODNATT

Ska nu lägga mig för att sova sött och vakna sött. Trots min förkyldning så mår jag jättebra! Ingenting idag har förstör för mig vilket jag är väldigt tacksam för!  Det kommer inte bli ett långt blogginlägg utan bara en update..

 

Har just kommit hem ifrån fin Sofia vi har kollat på "Alla snubbar vill ju vara katt..." För er som inte vet vilken film det är så här kommer svaret!! ARISTOCATS! Älskar barnfilmer, ska nu också köpa en tv till mitt rum samt ta VHS spelaren av min mamma så jag kan kolla på alla Disney filmer som någonsin har gjorts!! LOVE IT!

 

 

 

Ändrade planer, kommer att åka ut på Holmön på onsdag istället för torsdag. Vilket inte spelar någon som helst roll för mig. Ju tidigare desto bättre tycker jag ;)  Men nu hade jag i alla fall tänkt att sova en stund, känner nu att John Blund är i mina ögon och kastar lite sovgrus =)

 

 

pusssn:*


SNABBA FINGRAR?!

49 words

Speedtest

 

Kan ju lova att efter ett tag håller man på att bli tokig! Prova och svara sedan mig om vad du fick för resultat! :D

 

 

pusssn:*


MATEMATIK

Det är absolut det sista ämnet man vill ha på morgonen, andra gradsekvationer KUL!!!! Man är helt borta, sen förkyldningen gör inte saken bättre :(

 

C-vitaminer suger. Efter jag började dricka dom har jag blivit sjuk. Av C-vitaminer ska man väl ändå blir "frisk". Men tydligen inte jag. Hoppas bara att jag har kvar min röst till på onsdag när vi har redovisning på privatekonomi arbetet.

 

Som ni alla vet är jag "sjukskriven" från idrott osv. Men jag klarar inte av att bara sitta och kolla på. Jag har bestämt mig för att vara med på idrotten på skolan i alla fall. Jag blir så arg när jag inte får träna och jag vill inte vara arg och sur hela tiden. Det tycker jag inte att någon förtjänar.

 

Sen har jag tänkt att köpa en ny mobil, men det kommer jag inte få för mamma och pappa eftersom dom tycker att jag har en bra mobil. Men jag vill ha en mobil som FUNGERAR. Inte en mobil som man måste lämna in hela tiden. För jag har inte haft en mobil hel i över två år. Har alltid måsta lämna in den för att den ska fungera som den ska.

 

Någon som har ett förslag på en BRA mobil?!

 

Nä nu ska jag räkna matte.....

 

pusssn:*


NYBÄDDAD SÄNG

Finns det något bättre, jag tror fan inte det. Nyduschad liggandes i en nybäddad säng, fyfan vilken härligt känsla!! Dock håller jag på att bli sjuk, är snorig som bara den vilket inte är så underbart med tanke på att jag ska snart ut på Holmön och gratta Najda som fyller 18.. Hoppas att jag hinner bli frisk tills dess bara. Orkar inte snora och tappa rösten som vanligt :(

 

Sitter här med Sofia och nördar dator, fy vad vi är coola!  Men nu ska jag slänga mig själv in i duschen så jag kan få lägga mig och sova. Är lite trött även fast klockan egentligen ska vara en timma bakåt. Men man blir typ lurad av klockan. Jag skulle helt allvarligt tro att den var 01.00 om jag ställde den på den tiden och då skulle jag vara jättetrött.

 

Hoppas snart att pappa har tid för att åka in och lämna in min mobil på lagning. Vill ha en fungerade bra mobil igen. Börjar bli less på att alltid måsta byta mobiler. Har gjort det dom senaste två åren. Det kommer nog sluta med att jag inte har någon mobil alls...

 

 

 

pusssn:*


BILDER

Tänkte bjuda på lite bilder innan jag ska iväg och städa. Det måste jag göra klart innan Sofia kommer hit.

 

@ Malins place, :)

 

 

@ Mammas place, :)




Sådär, nu har jag bjudit klart. Fast kommer dock lägga in mer bilder från kvällen med Sofia :) 

 

 

pusssn:*


STÄDNING

Det är tror jag det absolut tråkigaste som finns. Men man gillar ändå resaltatet. Då känner man att det var värt all tid. Sitter i min obäddade säng och är förkyld, ska snart dricka lite Hallon-C-vitamin (gott). Eftersom att jag ska ut till Holmön på torsdag och jag vill gärna vara frisk då. Orkar inte ha tappat rösten när Andreas har 13 släktingar som ska ut också. Så jag måste vara hemma och friskna till. Senare på kvällen får jag se vad som händer. Jag tror att jag kommer vara ensam och liggandes i min säng med datorn. Det brukar sluta så en städar-söndag.

 

Jag såg Prinsessa igår med Emelie och Sofia. Den var sjukt bra! SE DEN!

 

 

 

Nä nu ska jag ta lite frukost, måste äta lite idag också. Btw, är det någon som har ett bra förslag på en film?

 

 

pusssn:*


GRAVID?!

Ja, typ i 3:e månaden, kul för mig ;)

 

 

 

 

(för er som inte förstår så kallas det här för ironi)

 

 

pusssn:*


SOFAAAAAAAAAAAAAAAAO EMELIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Är hemma hos KISS Sofia nu, så här sitter jag och BAJS Emelie och pratar bara allmänt. Vi ska kolla på någon film snart och käka lite godis! + att Pysen kommer till mig och gosar med mig! Om jag hade haft en USB-sladd med mig så hade jag lagt in en bild på han. Men tyvärr inte... :(

 

Den film jag röstar på att kolla, ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR WALL-E. Den är så jävla söt, älskar den filmen så otroligt mycket. Det är en gulligull film.

 

Andreas ska lana idag, kul för honom. Har har gjort sig förtjänt av en kväll utan mig och tvärt som dvs. att jag har gjort mig förtjänt av en kväll utan han också.

 

Imorn kommer jag att städa med pappa, samt äta en god middag också. MUMS, på kvällen får jag se vad som händer. Eftersom man kommer ställa fram klockan en timma inatt kommer jag förmodligen vara trött i morn. Glöm inte det!

 

 

 

pusssn:*


LÖRDAG, ÄNTLIGEN LÖRDAG

Jag tycker lördagen är skönaste dagen på hela helgen. Det är den dagen som man kan sova hur länge som helst och den dagen man kan vara sent ute. För fredag måste man upp tidigt, på grund av skolan och söndag så måste man gå i säng hyffsat tidigt för att vara pigg på måndagen. På lördagen slipper man helt enkelt tänka så! HURRAA!

Igår var det film kväll, med svettiga män. Daniel, Pontus, Johan, Andreas, Alexander och lilla välluktande jag (hihi). Vi såg på Instängda 2 och Final Destination 1. Final Destination 4 såg vi på bio så vi bestämde oss för att se ettan. I vanliga fall brukar första filmen alltid vara bäst. Men jag tycker faktiskt att 4:an var bättre. (klicka för att bilderna ska bli större).






Ikväll kommer jag att åka till Sofia för att träffa henne och Emelie!! Puss på er! Fan vad ni är söta mot mig, :*


Nä nu hade jag tänkt att slänga mig in i duschen innan pappa kommer hem från MAXI med mat! :D


pusssn:*

BAJS VÄSTERBOTTENSNYTT

Jag skulle vara med på tv, men självklart så klipper dom bort mig :(  Jag kan inte ha mer otur... + att jag fick böter i går. Hur fan lyckas jag med det? BAJS JENNY... Hoppas den här dagen går min väg då! Sitter på idrotten nu, så måste snart sluta skriva..

Middag ikväll med mormor, morfar, mamma, Tobbe och Andreas. Det kommer bli mysigt. Sen ska jag iväg till Obbola för att ha en ännu mysigare filmkväll med Alex, Danhan, Andreas och förhoppningsvis Johan!


OCH FÖRRESTEN, LYCKA TILL SOFIA :D


pusssn:*

TOMORROW IS THE BIG DAY

VÅFFELDAGEN! Men fy skäms på mig, jag har fuskat. Åt våfflor idag, men jag lovar att äta våfflor i morgon också! Men middagarna dom tre senaste dagarna (om man räknar med middagen i morn också), då har jag ätit pannkaka på tisdag, våfflor på onsdag och ytterligare ett paket våfflor på torsdagen. JUMMIE :D

Har även suttit och finslipat på vårat projektarbete med mamma. Det kommer att bli ganska bra resultat. Nä jag hade tänkt att sova, klev upp sex i morse för att skjutsa pappa till flyget, så jag har inte sovit så mycket i natt. Men det jag ska göra innan jag ska sova är att måla klart mina naglar och sedan duscha. Hade massage idag på idrotten så jag har olja fulla håret och ryggen. Anja kunde inte hålla sina händer borta från mitt hår bara för att hon fick massera mig i 1 timma!! :D Riktigt skönt kan jag lova!!




Tänker även bjuda på ett youtube klipp. Ett klipp som jag har sjungit med många gånger :D



pusssn:*

MAMII

Har just kommit hem till mamma. Ska vara här idag eftersom att pappa är borta i Stockholm så då tänkte jag ta och passa på att träffa henne. Men dock kommer jag att åka till Obbola i morgon och spendera natten där. Men innan det ska jag ta med mig Linus hem och käka middag för att sedan åka på bio med några från klassen. Vi ska se Farsan. Har sett den men varför skulle jag inte kunna se den igen. Har ändå inget att göra direkt efter skolan för Andreas ska träna. Så då tänkte jag roa mig lite grann. Ikväll ska jag nog ta det lugnt, kanske baka en kladdkaka och trycka i mig. MUMS.

Tack Andreas för att du sa "ja" till att åka och äta middag hos min mormor och morfar. Det tycker min familj om. Vi kommer förmodligen inte stanna så länge, men trevligt att du kommer och säger hej, äter lite och är trevlig! Film på kvällen = SUPER. Johans bioduk kommer svettiga män och jag sitta och kolla på. Sådana kvällar älskar jag. Bara sitta inne och ta det lugnt. Det kommer bli hur bra som helst.




Nä nu ska jag fixa till mina naglar som har gått sönder... Hatar när det händer. Man är som hjälplös, så tv +nagellack = SUGAR BABYYY !


pusssn:*

JAG HJÄRTA BILEN!

Fyfan vad bil är skönt, helt underbart att bara sätta sig i bilen och åka till skolan. Man får sova mycket längre och det tar inte lika lång tid att åka till skolan, SKÖNT!!!!

Nu ska jag gå och köpa en macka så kanske mitt magont försvinner. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Får se vem som kommer på att "ÅH jag vill vara med Jenny!", tihi. Kommer i alla fall sova hos mamma idag. GOODIE!



pusssn:*

DÅLIGNATT OCH ALDRIG GODMORGON IGEN

Natten kommer att vara piss för mig, det är ju själva fan själv -.- Orkar inte ens berätta något för jag är så less nu.. SLUTA VARA SÅ JÄVLA BEROENDE AV ALLA ANDRA, HA DIN EGEN JÄVLA VILJA OCH SLUTA TOFFLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det KÄNNS som att bara för att en person säger något till dig så måste du "lyda". Du har din egen vilja OCH ditt eget liv.
.............................................................................................................................................................................................

UPS AND DOWNS

Alla har sina uppgångar och nedgångar, det är en del av mänskligheten. Man kan inte vara perfekt, men man kan alltid försöka för att uppnå det bästa för varandra. Man lär sig av sina misstag för annars hur skulle man veta hur man ska göra för att det ska bli rätt nästa gång? Något man säger eller skriver kan uppfattas på ett helt annat sätt i en annan persons öron. Därför ska man välja sina ord väldigt noga. Ett förhållande utan bråk är egentligen inget förhållande. Man ska kunna diskutera om saker och ting. Men dock behöver man inte överreagera vilket jag är väldigt bra på. Men som jag skrev, man lär sig av sina misstag. Jag har lärt mig av mina och Andreas har lärt sig av sina. Men det som är bra är att det löser sig alltid till slut, på ett eller annat sätt så kommer det alltid bli bra. Dock för stunden kanske de beslutet inte känns okej, men man måste tänka på sitt eget bästa. Vara lite självisk för att komma någonstans här i världen. Om man bara tänker på alla andra HELA tiden så kommer man stanna där man är, man kommer inte växa som person överhuvudtaget.  Tänk på det!



JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS HOLMGREN, DU ÄR ABSOLUT DET FINASTE JAG HAR!!!








pusssn:*

WHAT IF?

Tänk om du bara kunde läsa min blogg, där jag skriver mina tankar och så vidare. Då skulle allt bli så himla mycket lättare. Jag har sagt åt dig att du borde läsa den för din egen skull, men du lyssnar inte. Hur fan ska jag då göra? Du måste lära dig att jag inte bara kan göra som du känner för. Du måste förstå att jag har mina egna tankar/känslor osv..... Eftersom att det är du och jag nu så kan du inte förvänta dig att du ALLTID kan göra som DU vill bara för att det BRUKAR vara så. Då kommer inte jag orka kan jag lova. Tänk om du bara kunde säga "Ska vi ha en filmkväll bara du och jag?" Istället för att "NU ÅKER VI UT, ORKAR INTE SITTA INNE HELA KVÄLLEN!". Jag är INGEN ute människa och det måste du kunna acceptera, jag har gett med mig så många gånger. Men det är på tiden att jag får något tillbaka. Man behöver inte alltid vara ute, man kan ta det lugnt någon gång. Så många gånger som jag har ställt upp för dig?! Ibland måste du ju kunna ge efter lite t.ex. inte bli påverkad av dina kompisar? Okej jag är inte helt perfekt, det säger jag inte, men jag försöker mer än du och jag får tillbaka det här.
TACK SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!!!!!

SOMMARLOV?!

Vaknade idag med en känsla av att det var sommarlov och sen när man kollar ut vill man bara lägga sig och dö, SNÖ?! Det är inte okej. Det räcker med snö på julafton. Men THATS IT, inge mer snö!




Det var väl lika bra att stiga upp när man fått den där chocken med att det är snö ute, så frukost i sängen är inte så dåligt. Även om jag har gjort den själv. + att jag har en mysig kille på andra sidan om mig :) PUSS


Sammanfattning från igår. Åkte bil från Holmsund och det är ju självklart att det är en VOLVO som förföljer mig enda till BOWLING HALLEN!! Hur stor är chansen? Nä så jag blev lite sur där ett tag, för när vi kom in till bowlingen så slutade har inte glo, det var som om vi var nå himla "offer".
Sen när vi skulle bowla fick vi värdens sämsta bana, nr 17. Om ni får den så BYT BANA!!! Våra käglor tippade innan vi ens hade kasta iväg klotet och ibland kom det inte ens upp några käglor. Fett irriterad blev man i alla fall. Ju argare jag blev desto bättre spelar jag :) Så jag kanske ska börja söka någon sport där man måste vara irriterad för att det ska gå bra?! Men andra serien vann jag överlägset (A)!!


Nä nu ska jag fika klart och sen väcka min bubbe som ligger och snoozar!!


pusssn:*

BOWLING

YES! Äntligen har man kommit igång med att hitta på olika saker att göra, vi (jag, Andreas, Malin och Oskar) ska fara iväg och bowla ;D YEY! Efter det ska vi äta på McDonalds och efter det blir det till att åka på rinken och lira lite hockey ;) Ska bli roligt att se Malin på ett par skridskor, haha :)



Det som är roligt är att killarna står i köket och lagar mat till mig och Malin för att vi ska komma iväg snabbare, så då tänkte jag "hm, varför inte blogga?" Så, här sitter jag. Killarna är i köket och Malin är på toan och sminkar sig. Jag har redan hunnit göra det + att jag har hunnit platta håret :)


+ för plattånger!!! :D




Nä nu ska jag vara social med killarna i köket,


pusssn:*

BAJS INTERNET

Internet kickas hela tiden och jag har ingen aning om varför, vilket stör mig så otroligt mycket!

Eftersom att jag städade mitt rum igår ska jag även göra ett tappert försök att få ordning på kläderna som ligger i min garderob också :) Hade tänkt att vara duktig och fixa till så att alla kläder jag brukar använda ligger på ett och samma ställe och de kläder som jag inte använder lägger jag in i en annan garderob. Duktig Jenny. Undertiden jag städar så tänker jag kolla på Twilight New Moon. Har bara sett den en gång på Bio, så jag vill även se den hemma. För jag tycker dom filmerna är ruskigt bra.




Nä nu ska jag lägga på ett kol så jag är klar innan Andreas, Malin och Oskar kommer :)


pusssn:*

GOOD NIGHT

Ligger i sängen nu och överväger om jag ska sova eller inte. Spelar som ingen roll hur jag gör eftersom jag är ledig i morn, så kan sova hur länge jag vill.

Andreas skickade iväg mig idag vid ett tiden för att han skulle meka moppe med Jonte, väldigt manligt. Så jag åkte iväg till Malin efter att jag hade städat mitt rum. Det är nu kliniskt rent, (kanske lite överdrivet). Men det ser i alla fall 1000 gånger bättre ut nu än vad det gjorde förut. Tänkte inte på att ta en "före" och "efter" bild. Men ni som har sett mitt rum förut kommer tycka det är snyggt nu! Har som sagt varit med Malin hela kvällen och tittat på filmen "Det regnar köttbullar" Malin såg den filmen för första gången idag och hon tyckte den var bra, själv har man sett den några gånger tidigare. Men tycker fortfarande den är lika bra. Rekommenderar den till er som är lite "barnsliga" av er.




I morn ska jag vara med Andreas, Malin och Oskar. Det kommer bli kul att hitta på något alla vi fyra. Bara inte Andreas och Oskar tjatar om att fara iväg och åka skridskor. Skulle jätte gärna göra det, men jag får inte eftersom jag kan ha diskbråck. Och jag vill som inte åka skridskor om det kan få min rygg att må sämre. Men en sak har jag i alla fall bestämt mig för. Och det är för att åka ut till Holmön på Påsklovet. Då kan ingen stoppa mig. JAG SKA UT!! Så enkelt är det.


Nä nu ska jag lägga mig och kolla på någon bra film.


pusssn:*

LÅNG HELG

Tack och lov för den här långa helgen. Det innebär att jag kommer vara ledig i  morgon också, skönt!

Helgen har spenderats med grabs och Sofia på Umedalen på fredagen. Det var sjukt bra drag, men dock fick jag jätte ont i magen så jag och Andreas åkte hem ganska tidigt. Tråkigt, men nästa gång vet jag att jag att jag ska äta ordentligt hela dagen + att sova bättre så det inte inträffar igen. Men man lär sig av sina misstag. Det som var skönt var att vi inte behövde sitta och åka till Holmsund, utan vi stannade på Grubbe hos min mamma och sov där. Ganska praktiskt att bo på två ställen.


På lördagen så åkte jag och Andreas till Obbola och drog på en annan fest där. Den va inte lika rolig, kan varit för att jag inte kände så mycket av folket som var där. Men vi var i alla fall och hälsade på. Vi tänkte att vi kunde sätta oss och kolla på en film istället för att "hänga" där med folk som man knappt känner. Jurassic Park blev filmen som vi kollade på. Tycker den är lite obehaglig. Men det som är skönt är att något som det där aldrig kan inträffa. Det gör mig lugnare :) Och gull Andreas åkte med moppen till Holmsund för att handla något gott att äta till oss. Undertiden la jag mig och sov för att orka vara uppe ganska sent ;) Jag har som kommit in i ett sovstadie.. Vet inte hur jag har hamnat här, men jag vill som sova hela tiden känns det som. Ska försöka bryta den lilla "trenden".




Idag då, ja vi vaknade och gjorde oss något att äta. Sen har det inte hänt så mycket. Pappa kom och hämtade mig och lämnade sedan bilen till mig. Men den kommer jag inte köra eftersom jag måste verkligen STÄDA :(


Mina planer för kvällen är att åka till Fina Malin och umgås med henne! MYS.


Nä nu ska jag börja städa så jag blir klar någon gång :)


pusssn:*

HEJ HEJ KVÄLLEN

Så här kommer jag se NICE :D








pusssn:*

UTBYTES-STUDENT?!

Ja tack, vem kan egentligen inte vilja åka iväg någon annan stans i världen och plugga? Jag skulle jätte gärna vilja gör det. Men jag har som sagt svårt att lämna alla här hemma. T.ex. Andreas, Sofia, Malin S, osv.. Mamma och pappa skulle egentligen inte göra något. För att jag kommer alltid vara deras dotter vad som än händer. Men mina kompisar och kanske inte orkar vänta på att jag ska komma hem så dom ger upp "hoppet" eller hur man nu säger. Det skulle vara svin jobbigt. Men det jobbigaste är nog att vara ifrån sin pojkvän. Tänk bara om Andreas hade kunnat följa med. Då skulle valet ha vara så mycket lättare! Men jag har i alla fall bestämt mig att när jag har gått ut 3:an så ska jag åka på en utlands resa och jobba där, har även bestämt att Andreas ska följa med om jag fortfarande är tillsammans med han (vilket jag hoppas). När jag ska åka iväg vill jag åka till Spanien =)



Står i köket nu och ska göra mig något att äta. Det blir nog något enkelt, te-kaka eller något sånt! Har som inte kraft att göra nå mat när jag är så här hungrig. Utan jag tar det som ligger framme och är bäst!


Ikväll blir det att njuta med den här älsklingen!<3




pusssn:*

Hiss och diss av Soffan & Jennsan



1. Självstudie-dagar. Vem tackar nej till ledighet likzzzzzom? Imorgon är vi lediga och även på måndag = GREAT. Dock har Sofia utvecklingssamtal i en halvtimme på måndag... Ojojoj så jobbigt för henne, en HEL halvtimme! HEHE..


2. Nykterister. Hur starkt är de inte egentligen att stå emot sprit t.ex. på en fest där alla andra dricker? Jävligt strongt tycker vi i alla fall!! Dock vill vi själva inte vara nykterister hehe, men vi tycker de är väldigt starkt av dom som är de. Tummen upp till er!!


3. Afro power dance. Så JÄVLA kul och bra träning är de dessutom!! Bra för oss som inte gillar att vara stenseriösa och köra t.ex. aerobics men ändå vill gruppträna;) Ett måste att ha prövat på i livet!!




1. Alkolister. Eftersom vi hissat nykterister tänkte vi även dissa motsatsen!! Att dricka för att må bättre måste vara de mest idiotiska man kan göra. Varför inte bara ta tag i problemen istället för att glömma dom i några timmar med hjälp alkohol? Problemen förvärras endast om man skjuter upp dom ju...


2. Härm-apor. De som inte kan vara sig själva med andra ord. Varför försöka vara någon man inte är?? Är man rädd för att inte bli accepterad eller what's the deal? Att kopiera klädstilar, andra bloggars inlägg eller överhuvudtaget hur någon person pratar eller agerar i olika situationer, är inte ett smart drag någonstans. Att vara som alla andra är ingenting att sträva efter, enligt oss. Var dig själv, var unik precis som du är skapad...


3. När naglar går av. Hahaha, låter väldigt tjejigt och fint sådär, men de är faktiskt inte roligt!! Killar brukar inte förstå de där men... När man har långa och fina naglar på alla fingrar och en liten jävel går av, då förstörs allt ju:( De är som att ha en dörr utan handtag!!!! De där fingret vars nagel gick av känns bara meninglös och ful.. Dessutom så gör de oftast fett ont också:(


pusssn:*

USCH FÖR SKOLAN

Sitter på skolan nu och inser verkligen hur långtråkigt det är. Det känns som att den här dagen har tagit flera timmar och den är ändå inte slut än! Helt sjukt.. och naturkunskapen gör inte så att tiden går snabbare heller. Bajs på skolan...

Efter skolan ska jag vara med älskade Sofia. Vi ska hem till mig och äta middag sedan kommer vi åka iväg till Obbola och vara hemma hos henne. Vi är ju ledig i morn. Kom inte på det själv, utan det var Sofia som sa till mig att vi var lediga i morn, annars kan jag svära på att jag hade åkt till skolan och suttit där själv och tyckt synd om mig för att jag är så himla dålig =)


Grattis till André som fyller systembolaget idag, tänk lilla André 20 år! Stooooort grattis till dig!




pusssn:*

NU

Nu verkar det vara bra antal besökare på bloggen igen. Det steg där ett tag och eftersom man vet ungefär vilka som läser bloggen blir det lite små läskigt när man helt plötsligt har 10 läsare till. Sen att man inte vet vem det är som läser så blir man ju lite små nyfiken. För när man går in på en blogg skriver man ju inte "Hej, jag heter "Cajsa" och jag läser din blogg". Det skulle vara lite udda. Men men, roligt att folk i alla fall läser.
 

Nu sitter jag i köket och kollar på när pappa lagar mat till oss. Hamburgare JUMMIE! (dock inte lika dan hamburgare som på bilden!!!) Efter det ska jag packa lite för att kunna åka iväg till Obbola och umgås med min pojkvän. Det känns som att det var ett tag sen det bara var jag och han. Så vi ska kolla på Percy Jackson och åskviggen. Tror den kommer att vara bra. Kommer även att spendera natten där. Visst är det mysigt att vakna upp med någon som man älskar! Finns fan inge bättre, att bara känna hans/hennes armar runt en själv. MYSPYS!



Nä nu ska jag göra mig lite smått klar så jag inte behöver göra allt precis när jag ska åka till Obbola. Vore dock typiskt mig!






pusssn:*

PROJEKTARBETE

Sitter på skolan och ska jobba med ett projektarbete inom privatekonomi. Som tur är har jag min mamma som jobbar inom det ämnet. Så min grupp ska intervjua henne. Det kommer bli super bra!

Igår var jag med fina Malin. Sen åkte vi på träningen. Det var inte mycket folk där alltså. Vilket är tråkigt. Men hoppas i alla fall att jag snart är tillbaka på innebandy planen. Efter träningen åkte vi till Kyrkan i Obbola och tittade på när Oskar och Andreas bakade chokladmuffins. Oskar tappade ett ägg på golvet, tihi. Sedan åkte jag hem för att sova.


Idag ska jag åka hem till pappa för att äta middag och packa för att åka till Andreas och sova där. Men nu ska jag jobba vidare!


pusssn:*

KISSEMISSE

Tänkte bara lägga in lite bilder från igår ;D








Finfin katten låg hos min nästan hela kvällen puss på hon :* Ska vara med Malin idag så får se var dom andra tre katterna håller hus :)


pusssn:*

DAMP

Du kan inte säga en sak och sedan bara byta och göra något annat. Tänk längre än vad din näsa räcker..  Man blir sårad av det du gör, men samtidigt kan jag inte förbjuda dig att göra så här. Du har ditt eget val precis som jag har mitt val. Men nästa gång kanske du borde tänka på vad du säger till mig. MONGO!!!

Aja, ska i alla fall iväg till Malin Sandström nu! hörs....


pusssn:*

HOME SWEET HOME

Då var man äntligen hemma igen. Det tog 1 timma och 40 minuter för busschauffören att köra från Ö-vik till Holmsund. Det är inte okey alltså. Det tar ca en timma vare sig man kör buss eller bil. Vi kom dit för sent och kom hem alldeles för sent. Men som tur var så sov jag hela bussresan så det gick ganska fort.

Vi vann då matchen mot Ö-vik med 9-8. Det var en viktig seger. För om vi hade förlorat så hade vi bara kommit på sjunde plats i serien, nu kom vi på fjärde. Vilket inte är så tokigt.


Ikväll ska jag nog ta det lugnt eller kanske vara med älskade Sofia. Beroende på när hon kommer hem och om jag orkar. Men som sagt det är skola i morn och jag vill sova så mycket som möjligt innan jag ska dit.


Ikväll kommer Malin hem, får dock se vilken tid. Men hoppas det blir snart så man kan ringa och kolla hur hon har haft det! miss you!


Har tyvärr ingen bra bild att bjuda på så ska rota igenom datorn för att hitta någon som man kan slänga in..




Den blir perfekt, den här snyggingen kom hem igår ifrån Holmön så han träffade jag :*


pusssn:*

TRÖTT

Det är inte mänskligt att vara vaken så här tidigt på en söndag. Men jag ska passa på att sova på bussen. Men dock hoppas jag att det är ingen som har tagit min plats som jag vill ha, den längst fram. Det brukar finnas uttag så man kan ladda datorn. Så jag håller tummarna för att den är ledig. Sen håller jag även tummarna att Malin har kommit hem ifrån Egypten. Det skulle vara fett roligt om hon kunde sitta med mig på bussen. För det kommer nog ingen annan tjej där göra. Men men :) Har tyvärr ingen bild på Malin. Men om ni kollar på hennes blogg ser ni ju hur hon ser ut :) www.mallanslife.devote.se

Nu tänker jag se klart Benjamin Buttons Otroliga Liv.


pusssn:*

HUR I H-VETE???

Jag förstår inte hur vissa av svenska folket tänker. Hur fan kan man skicka vidare Anna Bergendahl till Eurovision song contest. Förstår inte vad folk tänker när dom röstar fram en LUGN låt. Kan lova att det inte har funnits många låtar som är lugna som har vunnit... Fyfan för Sverige.. Folk vill verkligen skämma ut oss andra som bor här. Är så grymt arg nu så jag åkte hem ifrån Obbola för att sitta och skämmas för att jag bor i Sverige.. Mongo land... Det ska vara lite GO i låtarna som man röstar fram.. Inte bara en "söt" liten tjej som låter som Shakira.. Ska i alla fall försöka bli på bra humör innan jag somnar, annars kommer jag vara som en jävla surpuppa i morn vilket jag inte vill.. För då ska jag till Ö-vik med mitt innebandy lag och spela sista matchen i serien. Dock kommer jag inte att spela förrän jag har gjort min magnetröntgen. Har bara en sak till att säga, BAJS SVERIGE!!!!!!

Nu ska jag lägga mig och försöka bli glad med hjälp av filmen Benjamin Buttons Otroliga Liv hoppas den kan få mig på andra tankar...


pusssn:*

Vaken på riktigt

Nu har man äntligen vaknat till på riktigt, förra inlägget jag skrev var jag bara trött och hungrig. Nu har jag fått i mig mat samt kollat på film i sängen så kroppen är pigg.

I morn är det sista dagen på lovet. Fyfan vad tråkigt men skola. Efter sommarlovet brukar jag oftast kännafan vad roligt att träffa alla som man inte sett under sommarlovet. Men nu kan jag verkligen inte säga det. Det har ju bara gått en vecka.


Nu ska jag göra mig klar för att snart åka iväg till Obbola :)


pusssn:*

Vaken

Nyss vaknat, inte på humör för att skriva. Det kanske kommer senare idag. Men just nu ska jag bara informera er om att jag fortfarande är här...



pusssn:*

Eva&Adam

Hej. Totalt idag har jag och Sofia kollat på 13 avsnitt av Eva och Adam, varje avsnitt är 30 min långa. Det är alltså 6,5 timma om jag nu inte räknat helt fel, vilket jag kan ha gjort för det är kväll och jag orkar inte tänka. Nu har Sofia åkt hem. Tråkigt men sant, tror båda behöver lite sömn. Speciellt Sofia, hon ska till Håknäs i morn så hon måste kliva upp tidigt. Själv hade jag tänkt sova ut och sedan rensa lite i min garderob. Det är så är väldans stökigt där. Fick även god middag idag. Fläskfilé och potatisgratäng. Det alltid lika gott.

I morn på kvällen ska jag till Danhan för att kolla på melodifestivals finalen med Danhan, Andreas och Alex. Ska bli roligt att Alex ska dit. Var så himla länge sen jag träffade grabben.


Nämen nu ska jag nog ta och sova! Älsklingen kommer ju hem i morn så måste orka träffa han också.


Grattis Annelie 20 år idag!


pusssn:*

Väntar

Just nu sitter jag och väntar på att Sofia ska komma hit. Hon skulle ta bussen som gick 20.11 och då borde hon sitta på bussen nu vilket innebär att hon kommer att komma hit snart. Jag hade bestämt mig att inte limma på mig lösnaglar men jag kunde inte hjälpa det. Dom låg och tittade med tårfyllda ögon och sa "limmas fast oss!". Så jag har på mig lösnaglar igen. Mina riktiga naglar fick vila i några dagar. Men dom hade blivit så långa så jag vill inte att dom ska gå av.

Eva och Adam maratonet jag och Sofia började idag fortsätter om några minuter. Jippi!




Nä nu ska jag avrunda :)


pusssn:*

Hiss och diss av Soffan & Jennsan

1. Snus. Okej, de är ohälsosamt och man luktar vidrigt i munnen osv osv osv... MEN de är ju så jävla gott! Och de kan dessutom göra en på så sjukt mycket bättre humör. TUMMEN UPP för fan!

2. Leggings. Typ de bästa som hänt i modevärlden på åratal! Bekvämt, snyggt och.... bekvämt!! Vi båda använder näst intill aldrig något annat på benen längre. Jeansen ligger begravda långt in i garderoben nuförtiden.

3. Smycken. Halsband, ringar, armband, örhängen, piercingar överhuvudtaget, you name it... Man kan se ut som en gris i övrigt i ens "outfit", men bara man har smycken så blir allt väldans mycket bättre!
1. Trögfattade idioter. Personer som slickar röv på exakt alla, beter sig som om dom vore 5 år yngre än vad dom egentligen är och tror att dom är bättre än andra. Vi tål tyvärr inte sånt folk, så håll er bara borta så är vi nöjda-.- Börjar bli fett less på en del...

2. Killar i allmänhet. Finns de många män här på jorden som inte är idioter? NEJ. Jag har haft turen att finna en utav dom få, så tur som jag har. Medans Sofia, råkar ut för idioter ständigt och jämt. Kan någon vänlig själ någon gång förklara för oss hur en karls hjärna fungerar? Vars är empati-känslorna t.ex.?

3. Anorexia. Hemsk och jävlig sjukdom, som vi inte skulle önska våran värsta fiende att få. Enligt oss så är de dessutom tusen gånger bättre att ha en hel del love-handels än att vara ett skelett. Smal = inga bröst och ingen rumpa, och former är något som dom flesta killar letar efter (enligt våra killkompisar osv). ÄT FÖR FAN!! Killar gillar matglada flickor;)

/Sofia & Jenny

SOFIA

Helluuu. Har sovit Sofia idag, myspys. Somnade inte förrän vid halv 3. Men jag har bara sovit till 12.20 idag vilket var duktigt gjort av mig. Brukar annars sova hur länge som helst för att kunna vara pigg. Men jag känner mig inte trött. Funderar på att dricka en cider till middagen. Vilket blir min första klunk av alkohol sen jag fyllt 18. Är ändå stolt över att ha klarat mig så länge utan alkohol. Kvällen kommer att förmodligen spenderas med min bästa Sofia<3.



Ska nog köpa lite godis till ikväll för att ha något att knapra på, gott!


Men nu ska jag kolla på någon bra film, någon som har ett bra förslag? :)


pusssn:*

LOV

Hej hej. Var ett bra tag sen jag bloggade men det är för att jag inte har varit hemma på ett riktigt bra tag. Gårdagen spenderades med Emelie och Sofia. Fick låna Sofias mammas bil till flyget där vi hämtade Sofias pappas minibuss. Den bilen hade i alla fall radio, så vi ville ha något att lyssna på medan vi åkte till Håknäs. När vi väl kom fram så hade Emelie redan fyllt jaquzzin med varmt skönt vatten. Emelie hade ett riktigt fint hus. LOVE IT.  Sedan åkte vi in till Hörnefors för att handla lite godsaker till kvällen då vi skulle vara hos Sofia.  Bilturen gick hur bra som helst. Middagen hos Sofia var HUR GOD SOM HELST. Wook, absolut en av de godaste maträtter man kan äta.



Efter Emelie hade åkt hem så kollade jag och Sofia på "Luftslottet som sprängdes". Trots att jag har sett den tidigare så ville jag titta på den igen. För tycker dom filmerna är så himla bra.


Jag och Sofia ska äta pizza senare och även fara iväg och Bowla med Söder och Nyman. Det var ett tag sen man Bowlade så det kommer bli riktigt roligt.


Var även på Vårdcentralen idag och tog blodprov. Som jag kanske har nämnt tidigare så har jag fobi för sprutor.  Men så duktig som jag är så klarade jag det :D + att jag fick en tatuering!

Btw, så åker Andreas ut på Holmön idag. Vilket innebär att han lämnar mig här för att ruttna och dö (skämt åsido). Nämen jag kommer att sakna honom och jag vet att han kommer sakna mig. Älskar Andreas så OTROLIGT MYCKET! Men dock är det tur att jag har andra vänner som t.ex. min älskade Sofia som är bäst! puss på dig :*


Nä nu ska jag kolla på tv och bli lite hungrig så vi kan åka och äta pizza :)


pusssn:*

TODAY

Hej hej. Har just kommit hem ifrån Andreas, har varit där i tre underbara dagar. Hann även svänga förbi Sofia under gårdagen. Plus att jag ska svänga förbi henne ikväll och i morn med! Fett härligt, hon är helt otrolig den människan. Hon lyckas alltid få en glad vilket jag uppskattar. Sen har hon så jävla smarta resonemang hela tiden vilket uppskattas rejält det med. Tömde även Sofias garderob på lite kläder som hon inte använder och är grymt tacksam för det. Ska ta med mig datorn ikväll när jag åker till Sofia så kan man se någon film eller så.

På tal om ingenting så ska jag nog måla om mina naglar idag. Kändes som om jag behövde pyssla om mig själv en stund innan jag ska iväg igen. Men nu ska jag gå iväg och ta hand om tvätten min som är klar. Snälla pappa har tvättat nästan alla mina kläder, puss! Sen så måste jag även käka lite grann, mums!




pusssn:*

MAT

Sitter nu och väntar på att Andreas ska göra mat till mig =) han är så duktig.

Tror jag ska åka till Sofia ikväll när babyy åker iväg för att spela hockey. Har inte så stort intresse av att sitta och titta på. Så ska nog prata lite skvaller med henne senare.

Mitt ögonlock håller på att rycka sönder. Förstår inte varför det rycker. Så kan något förklara för mig..


Mat nu,



pusssn:*

JAG OCH SOFIA

Snart så kommer ni se jag och Sofia på youtube dansandes så här!!





pusssn:*

Lösnaglar!

Hej. Igår fixade jag och Sofia lösnaglar, finfint! Sofia sov även hos mig, så vi hade en myskväll igår som alla andra behöver då och då. Får se vad som händer ikväll. Kommer kanske åka till Obbola och träffa killen som kommer hem ifrån Holmön idag.

Blir lite arg på honom ibland. Jag har diskbråck som jag skrev i förra inlägget. Och han blir sur på mig när jag säger att jag kanske inte vill ut till Holmön. Då får jag till svar "jag kanske åker ut dit i alla fall". Det kommer bli ett kul lov, NOT. Förstår inte varför han inte kan stanna hemma med mig? Bara för att han har tagit skoterkortet vill han ut på Holmön hela tiden för att kunna köra skoter. Men jävligt roligt för mig. Jag får inte åka skoter för då kommer min rygg att bli sämre. Vilket jag inte vill..  Aja. Ska vara social med Sofia nu, vi sitter och kollar på "Biggest Loser" as bra!


pusssn:*

Diskbråck

Tack så jävla mycket sjukgymnasten som sa att det var något fel på mitt muskelfäste. Bytte sjukgymnast igår och han sa utan tvekan att jag hade diskbråck... Det innebär att min innebandy säsong är över. Har haft diskbråck i 6 jävla månader. Sjukgymnasten som ställde diagnosen undrade hur jag hade kunnat träna med den otroliga smärtan som man har.. Ett enkelt svar på det är jag är envis.



Kan förklara lite lätt om vad som hänt. Stötdämparna mellan mina ryggkotor i ländryggen har brustit och tycker på en nerv som finns i ryggraden.. Det innebär att jag har smärtor i min rygg och baksida lår. Ska visa en bild på hur det ser ut i min rygg.


Så här ser ett diskbråck ut.

och så här ser en frisk ryggkota ut.






pusssn:*

JAG HAR ÄTIT PANNKAKA

HAHAHAHHAHAHA AHAHAHHAHAHAH






pusssn:*

Så här tycker jag

Förtjänar den här bilden som FAN=)





pusssn:*

INGET GÅR MIN VÄG

Kan inte fatta att allt ska vara emot mig. Igår och idag är min mobil och mitt baklår emot mig. Idag är dom fortfarande emot mig. Börjar bli riktigt less på att gå och ha ont. Sen har jag gjort rehab övningar vilket han sa skulle funka. Men gör det de? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!! Ska fan amputera bort benet snart. Har haft så här FÖR länge... Men förut var det ändå lite lindrigare. Då hade jag iaf en position jag kunde vara i utan att ha ont. Men nu funkar inte det längre heller. Förut kunde jag stå normalt utan att ha ont. Men nu kan jag inte göra det. För nu gör det ont när jag sitter, går, tar på mig skorna, stödjer mig på ett ben osv. In princip allt som man gör med bakmuskeln gör ont. Vilket är väldigt frustrerande. Får iaf hoppas att det blir bättre snart. För kommer inte vela ha någon spruta............

Aja, är iaf vaken nu så jag ska vänta på att bussen ska gå. För jag orkar inte sitta kvar här hemma längre. Tråkigt.




pusssn:*

Fitt mobil

Nu börjar jag bli ruggigt less på att min mobil ska krångla hela jävla tiden. Det är TREDJE mobilen på MINDRE än två år. Förstår inte varför jag har så jävla otur med allt. Alltid jag som ska få fel på mobilen.

Tack för att jag är 18 år för då kan jag gå in själv på Telia och klaga. Tänker fan inte stå ut med att hålla på att lämna in mobilen hela tiden. Kommer fan vara utan mobil... Allting blir bara helt fel. FAN vad less jag blir.


Ska kolla om pappa har garantin eller om det är mamma som har den. Måste ha den för då blir det lite billigare att lämna in mobilen. Sen ska jag även tömma den på bilder och musik. För allt sånt kommer jag att tappa när jag lämnar in mobilen. Men det värsta är att den kommer inte bli bra. Utan det enda dom gör med mobilerna som man lämnar in det är att "formatera" om dom. Sen söka efter virus....


Nu ska jag ringa Andreas sen ska jag lägga mig och sova. Orkar inte fortsätta skriva mitt CV just nu. Ska skicka det till mamma så kan hon kolla om det är bra skrivet. Vill bara lägga mig och sova. Har så grymt ont i mitt baklår. Ramlade i morse för att jag inte orkade hålla upp mig själv. Jag har som ingen kraft kvar i benet. Ska in till sjukgymnasten snart för att få reda på vad som är fel. Men det jag är rädd för är om jag måste ta en spruta. JAG HAR FOBI FÖR SPRUTOR...


Btw, så pratade jag med fin Simon idag. Kanske ska se på film med han på lördag. Det var som ett tag sen jag träffade honom. Så det kommer nog bli nice.. För min babyy åker ut på holmön så jag blir ensam =(  Får se om jag kommer åka ut något på lovet eller om det blir att stanna hemma. Får kolla vad Andreas kommer att göra. Vill som träffa han något under lovet också...


Ursäkta alla stavfel eller fel överhuvudtaget i inlägget men jag orkar inte kontroll läsa det här för jag har bråttom i säng...




pusssn:*

RSS 2.0