GRATTIS PÅ MORS-DAG

Grattis på mors-dag Mamma :)

 

Ligger nu hemma i sängen efter en underbar helg.

Var och käkade middag hos mamma på fredagen efter skolan och sedan drog vi till Obbola där vi bestämde oss för att träffa Ullis och Albert samt alla andra på UG. Det var faktiskt en mysig kväll.

 

Och lördagen så hade vi en liten förfest hemma hos min mamma. Jag, Andreas, Ullis, Albert och Mähler var där. Vi spelade kort och bara njöt av den goda alkoholen!!  Sedan drog vi ner på stan och käkade lite innan vi gav oss av till Obbola där vi hamnade på dagiset och lekte kurragömma med dunk tillsammans med Arvid och Sib :)

 

Och idag har vi bara varit hemma och ätit. Men det var inte så roligt så vi bestämde oss för att dra iväg och fiska. Så Ullis, Albert samt Söder hängde på. Det som var lite synd var att Ullis var tvungen att åka hem så dom drog efter ett tag. Men vi stannade dock inte så länge för vi fick inge fisk. Vi var nog ute lite för tidigt på dagen. Man ska nog fiska på kvällen när solen inte är framme.

 

Nu hade jag tänkt att lägga mig och kolla på "Fångarna på Fortet". Jag och Andreas började se den när vi åt middag hos min mamma på fredagen. Har laddat hem två avsnitt som jag hade tänkt att kolla på ikväll.. Ska inte vara uppe så sent idag för jag ska skriva prov i morgon.. Sista kampen nu innan sommarlovet!!!! HEJA JENNY

 

 

 

pusssn:*


NYKLIPPT

Har klippt och färgat håret idag, det tog bara 3 timmar. Men jag hade en tapper soldat bredvid mig. Malin Sandström, gullunge som följde med mig!

 

Efter det åkte jag till skolan och gick på två lektioner, dom enda två vi hade.. Efter det så åkte jag och vackra Ullis till mig för att käka VÄRLDENS godaste middag. Nämligen den berömda kycklingen ;D Det var suuuuper gott, så jag är stolt över mig och Ullis som tillagade den goda middagen. Senare åkte vi in till stan för att gå på RixFM festivalen som var urkass. Det regnade och var dåligt väder. Som tur var hade jag underbara vänner som gjorde det ändå värt att vara på stan, Sofia och Ullis! :)

 

Sedan var jag tvungen att hämta pappa på flyget, men det gjorde inte så mycket. Ska hur som helst sova efter en skön dusch. Dock kom Andreas in till stan när jag åkte, om han hade sagt något hade jag kunnat träffa han. Men tyvärr gjorde han inte det =(((((((((((( Men nu är jag hemma och ska göra mina Rehab övningar innan jag ska lägga mig. Har tyska nationella imorn såå..................

 

 

Nä nu ska jag göra mig klar för sängen, ska btw till mamma och käka middag imorn! Det kommer bli super gott!

 

 

 

pusssn:*


Ditt är OCKSÅ mitt

Nu ska jag ta och avreagera mig lite.

 

Jag och Andreas sitter på bussen på väg hem idag. Och så säger busschauffören i micken att det är en kille som har blivit av med sin väska på förra bussresan. I den väskan tror förmodligen "snattaren" att det ligger en dator, så den personen har alltså tagit väskan när han klivit av bussen. Men i själva verket ligger det MEDICIN i den väskan som ägare behöver ha för att kunna sova. Jävla idoter det finns till människor. ALLA vet att man inte tar saker som inte är ens egna. Blir så otroligt arg när jag får veta att det finns människor som inte har någon jävla respekt för andras saker. Stackars stackars den människa som inte kommer kunna sova inatt. Vill bara springa ut runt hela holmsund och obbola för att hitta väskan och ge tillbaka den. Har människor inget jävla samvete. Blir så jävla arg så jag vet inte ens vad jag ska skriva.

 

LÄR ER VAD DITT & MITT BETYDER!

 

Finns ingen som helst anledning att ta någon annans saker, det gör mig bara så frustrerad. Jävla idioter till människa.

 

Nog om det.............


 

Ska koka lite pasta och sätta mig framför tvn och äta innan jag ska på innebandy träning som jag inte ens får vara med på. Men ska hur som helst dit och prata med mina tränare och berätta vad sjukgymnasten har sagt. Men snart kommer jag vara på topp igen!

 

 

 

pusssn:*


SOLEN(L)

Sitter ute i solen just nu, UNDERBART!!!

Bye bye innebandy på 4 veckor

Har varit hos sjukgymnasten och han säger att jag inte får springa eller träna på 4 veckor. Utan jag ska göra rehab övningar på en pilatesboll... Måste träna mina inre muskler, men det kan ju vara bra det med. Kommer nog bli lite smalare över magen nu också. Det som dock är skönt är att mamma har köpt en pilatesboll så jag behöver inte åka till gymmet två gånger per dag för att göra övningarna. Utan jag kan göra dom hemma..

 

 

 

 

 

Sedan har jag fått nå knölar under ögonlocket och jag vet inte vad det är. Men dom är ömma osv, så ska kolla om dom försvinner eller om jag måste åka till vårdcentralen för det. Eftersom jag inte vet vad det är så är jag lite orolig.

 

Ikväll ska jag i alla fall vara med Andreas.. Ska dit efter jag har ätit middag och sen får vi se vart de bär av. Andreas vill ju fiska som vanligt men vet inte om jag orkar det eftersom det är så dåligt väder. Men det kan ju bli bättre sen, det vet jag ju inte.

 

Ska skriva klart geografi arbetet innan vi ska ha redovisning. Vi har något om hur månen påverkar oss osv... Tråkigt men det är något som måste göras. Sedan har jag också haft tyska-nationella prov idag. Det gick väl sådär. Det var muntligt och jag är inte så bra på att prata tyska. Men som tur var är våran lärare väldigt hjälpsam så hon ställde frågor som jag fick svara på osv. Så hoppas på ett G i alla fall.

 

 

Men jag ska kila nu, vi hörs!

 

 

 

pusssn:*


Bilder från helgen!

Orkar inte skriva något utan lägger bara ut bilden från lördagen! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pusssn:*

 


REBBON

Igår var jag med massa roligt folk , :D Tobbe, Saypay, Egon Rebbon, Häggling var vi från början.. Sedan när vi åkte till djupvik kom Victor och Alex också. Men då var det så sent så jag åkte hem :)

 

Var i alla fall hos Egons mamma igår och kollade på när dom försökte få igång bilen. Det kan jag ju säga var inte så roligt. Men jag hade Rebbe som tur var, :) Sen blev det kallt så då bestämde jag, Rebbe och Häggling oss för att åka till han och kolla på KISSUNGARNA. Han har ju 5 kissungar hemma nu! Gulliga!!!!!!

 

Bjuder nu på lite bilder från gårkvällen =)

 

Nere i djupvik var det solnedgång, FINT!

 

 

Rebbe och Häggling steker! :)

 

Egon och Häggling!

 

Och dom UNDERBARA kissungarna, jag vill ha den som ligger till höger om den svarta. Dock inte den som ligger själv. Utan den vit-gråa som har den svartas nos på baken ;)

 

 

Nämen nu ska jag göra mig klar för skolan. Har nationella prov idag. Så vill inte komma sent. Ska dock äta något innan.

Kommer kanske åka till Andreas ikväll, men det beror helt på han. Annars får jag göra något annat :P

 

 

 

pusssn:*


BRUN<3

Nu har jag kommit hem, var och träffade Rebbe på Nisses där hon praktiserar. Där satt vi i solen och bara myste. Så nu är jag BRUN!!! Och i morn har jag tyska nationella prov så efter det kommer jag att sitta och sola också! Fy vad underbart!

 

Sitter och kollar på Sverige - Danmark matchen, just nu står det 4-1 till Sverige. Roligt att det går så bra för dom. Hoppas att dom tar sig till final. Ska köra till Rebbe ikväll, hon skulle bara göra något först. Så då har jag hunnit äta och smörja in kroppen med hudkräm. Jag känner mig så fräsch när jag är brun. Bara jag som gör det?!


Orkar inte ta någon bild och lägga upp för jag har inte sladden till mobilen i närheten och jag orkar verkligen inte gå. Utan ni som går på östra får helt enkelt kolla i morn och ni andra kommer nog se mig på stan i helgen. 

 

Nä nu ska jag gå och tvätta mitt ansikte innan jag åker till Rebbon ;) Hare bäst!

 

 

 

pusssn:*


SUN

Kan bara säga att jag mår så jävla bra just nu!

Sitter ute i solen och lyssnar på musik. Kan nog inte bli bättre. Hade hoppats på att få lite färg innan jag ska till Rebecka, så är väldigt nog med att solen kommer på rätt ställen, armarna, magen, bröstkorgen och ansiktet. Benen struntar jag i just nu. Färgen på benen kommer när jag bara går i solen. Ska även duscha innan jag ska till Rebbe, orkar inte vara solsvettig när jag ska dit ;)

 

Rebbe ringde nu så jag ska ta och göra mig klar, men tänker bara sitta i solen en liiiiiiiiiiten stund till. Det är så himla mysigt. Hoppas att vi kanske kan lägga oss hos Rebbe också och sola!

 

Jag skriver mer senare när jag kommer hem!

 

Så här ser min sol ut :D

 

 

 

 

pusssn:*


STILL A DOGTOY

Fortfaranade hes, så kommer bli mobbad idag ocskå, men men jag får leva med det. Har sovmorgon idag tack och lov, för jag låg vaken igår och kollade på Rush Hour 2. Så kan behöva lite extra sömn. Idag ska jag som sagt träffa Rebecka. Vilket kommer bli roligt eftersom det var ett bra tag sen vi sågs.

 

Kan inte skriva så mycket, för jag ska kolla vilket väder det är samt sminka mig och platta håret. Vill inte ha lockigt hår, :) Sedan tänkte jag även vara en duktig flicka och äta lite till frukost...

 

Nämen vi hörs på ett tag!

 

 

 

pusssn:*


HUNDLEKSAK

Vill bara först bjuda på den här sötingen!

 

 

Samt den här grymma, den är svin rolig. Kolla på HELA samt deras bloopers !!!!!!!

 

 

 

Hejhej, jag har tappat rösten som vanligt, det händer alltid när jag blir förkyld, så Häggling säger att jag låter som en hundleksak... Men det kan jag väl ta, han är ju inte den enda som retar mig för hur jag låter och jag börjar bli ganska van eftersom det är inte första gången det händer.

 

Kulturnatta i helgen = Dricka.. Underbart, det kan inte bli bättre. Kommer få spendera den helgen med dom människor som jag älskar mest. Avslöjar vilka det är senare. Det kommer iaf vara förfest hemma hos mig. Jag kommer ha koll på vilka som ska dit. Så kommer inte släppa in människor jag inte känner eller dom som inte har kollat med mig om dom kan komma. Så om ni känner att ni vill komma, kolla med mig så ska jag se om det är så att ni har turen att få komma på förfest. Taggar iaf helgen. Det kommer bli två helger nu jag dricker. För nästa helg är det brännbollsyran. Så då kommer jag att dricka också. Det är som ett sätt att säga att sommaren är snart här och att vi snart har sommarlov. Iaf enlig mig.

 

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och i morn ska jag förmodligen träffa Rebecka. Det var ett tag sen jag träffade henne utöver skolan. Så det kommer att bli roligt. Hon har också bestämt sig för att mobba mig för min röst, så jag kommer ligga hemma och bli frisk nu. Jag har bestämt att vi ska vara hos henne och baka. Hon är världsbäst på att baka, så har jag beställt kladdkaka, en av mina favoriter. Det kommer bli kung.

 

Va på kyrkan igår och stackars Nisse =(

 

 

Han sprang in i en stolpe när har skulle fånga en tennisboll.

 

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och se en film tillsammans med en goding ;)

 

 

 

pusssn:*


SOL(L)

Fy vad jag älskar sol och värme! Vill bara lägga mig i gräset nu, men det tråkiga är att gräset inte är så fint än. Inte som i Göteborg. Det fula var att när vi åkte till Göteborg var det sol i Umeå, fredag = sol i Gbg + Umeå, lördag = regn i Gbg, bästa vädret hittills i Umeå. Vi åker bort från varmaste dagen hittills.. Istället var jag på ett regnigt liseberg och blev sjuk. Skönt iaf att vara hemma nu!

 

Sitter nu i vardagsrummet och kollar på hockey med pappa. Ska snart ta och plocka ihop lite saker i mitt rum innan jag ska lägga mig i sängen igen för att bli frisk. Hade tänkt att åka till Andreas i morn så vill bli lite bättre i halsen och näsan.

 

Har ingen bild att bjuda på så jag ska kolla igenom datorn och kolla om jag hittar någon bra bild :)

 

Här var en fin bild på mig och Sofia! Saknar dig gumman, måste träffas snart!

 

 

Någon som har nått förslag på en bra film?!

 

 

pusssn:*


GOODIE

Nu har pappa varit inne i stan och fixat vårt trådlösa internet. Så nu kan jag blogga som vanligt igen. Är hemma och sjuk idag. Har åkt till skolan men jag orkar inte stanna för jag kan knappt andas med näsan eller svälja, + att jag hostar.

 

Ligger och kollar på Top Model just nu eftersom jag inte har något annat att göra. Kommer inte vara med Andreas idag heller. Han vill inte bli smittad och bli sjuk. Så jag kanske ska träffa han i morn efterskolan om jag är frisk! Ska inte träna idag utan jag ska bara ta det lugnt och bli frisk. Har matte nationella imorn så jag måste hur som helst till skolan.

 

Ska kolla om någon på msn vill spela lite spel med mig, annars får jag spela på facebook. Nä nu ska jag kila, måste sysselsätta mig innan jag går i taket av tråkhet!

 

 

 

pusssn:*


Snart hemma

Har just passerat Timråååååååååååååååååååååå, så snart är jag hemma. Då ska jag lägga mig i min underbara säng och bara njuta av att sova i min egen säng igen! Synd bara att inte Andreas kommer vara där.

 

Men nu ska jag kolla klart på filmen innan vi kommer fram :P

 

 

 

pusssn:*


MISS U

Saknar er tjejer!

 

www.anchaso.blogg.se

www.honeydreams.blogg.se

 

 

 

pusssn:*


Hemfärd!

Nu sitter jag i bussen på väg hem, det kommer ta några timmar så kommer nog hinna med att blogga lite!  Har ingen bra bild att bjuda på så jag skriver bara. Somnade 04.00 i morse och steg upp halv 8. Så jag är fett trött, ska bara skriva klart inlägget sen ska jag försöka sova lite. Det är ju som sagt en lång väg framför oss. Har ätit så mycket hotell-frukost nu så jag är grymt full i magen. Tror jag aldrig ätit så mycket till frukost som jag gör på hotell. Så har fett ont i magen..

 

Har även ont i halsen från igår när vi var på Liseberg i spöregnet. Tror att många har blivit ganska sjuka.

 

Nu ska Malin kolla på någon sida om Hur många hon egentligen har haft sex med. Det kommer bli roligt att se. Men nu insåg hon att det inte var logiskt eftersom dom kan ju inte veta hur många hon har haft sex med.

 

Men nu ska jag sova en stund, vi hörs senare..

 

 

 

pusssn:*


BALLE

Åkte ut ur cupen... 100 jävla mil i onödan... Så man kan säga att jag inte har så mycket ork att skriva något. Men tänker iallafall bjuda på en bild på mig och Malin från liseberg - balder...

 

Efter många om och men fick vi till bilden. Vi misslyckades ett antal gånger. Men när vi väl fick till det så köpte vi båda varsin bild, love u!

 

 

 

pusssn:*


HEMMA JÄTTEBLÖT

Nu har vi kommit hem ifrån Liseberg. Det har regnat nästan hela dagen så alla är svin blöta. Precis när vi ska åka tillbaka till hotellet så slutar det att regna. Vilket sög, jag ville stanna då, men typ ingen annan. Så det blev till att åka hem. Snart har vi match så ska tagga inför den och efter den matchen så ska jag tagga nästa match. Så nu ligger jag och Malin i samma säng och försöker bli lite varma :)  Vi sover i en fet dubbelsäng, as mysigt.

 

Ska även ner på statoil och köpa något gott att äta till ikväll, :)

 

Fick en finfin tröja av Brorsan när han kom hit för att sedan åka till Norge och fiska :)

 

 

Ska börja ha den som sovtröja, tihi..

 

Nä nu ska jag spela lite spel och vila inför kvällen som kommer!

 

 

 

pusssn:*


MORN

Kan inte sova just nu, så tänkte att jag bloggar innan jag ska iväg på Liseberg. Har inte kollat vädret än, men fåglarna kvittrar så jag antar att det är soligt! Eller, det kan ju vara mulet också. Men hoppas inte att det är regn.

 

Malin har inte varit här på hela natten, undra vart hon har tagit vägen. Ska kolla med henne sen. Nu ska vi ner och käka frukost! MUMMA, skönt att inte stressa som vi fick lov att göra igår. Kommer även spela två matcher idag också. Matcherna igår gick det så här i, första vann vi med 2-1 men vi skulle ha gjort typ 10 mål till, men hade bara lite otur. Andra matchen spelade vi mot ett mycket bättre lag som vann sin förra match med 8-1. Den matchen spelade vi 1-1. Vilket jag är väldigt nöjd med. Lite surt att inte få vinna. Men det var ändå skönt att slippa förlora.

 

Nä nu ska jag och Linda ner och käka frukost! SEE YAH

 

 

 

pusssn:*


STADEN IDAG

Har varit på stan idag och handlat lite saker som behövs och även kollat på andra godingar som jag vill ha! Köpte en skit snygg tunika på en butik som heter Missäy, ett nagellack på H&M, en parfym på Åhléns (vanilla), en silver ring Albrekts guld och även Hud, hår och nagel piller. Som gör så att mina naglar blir starkare, håret och huden blir bättre :)

 

Den här klänningen hittade jag, men den köpte jag inte för jag insåg att jag inte behövde det så mycket. Så jag köpte min tunika istället!

 

 

Sedan den här ringen!

 

 

och efter vi varit på stan så drog vi iväg för att käka på en skola i närheten. Så då bjuder jag på lite sköna SOMMAR BILDER. Det är fett varmt här nere bara så ni vet!

 

 

FinMalin! :*

 

 

Nä nu ska jag kolla lite på Facebook innan jag ska glo en film :D

 

 

 

pusssn:*


FRAMME

Nu är vi äntligen framme i GÖTEBORG.. Fixat internet på rummet också, kan det bli bättre?  Sitter nu och kollar på Sverige matchen och håller tummarna på att dom vinner. Men just nu ligger dom under med 2-1 mot Tjeckien.

 

Ska förmodligen ut och kolla runt lite senare för att se vad som finns. Ska även på statoil som ligger precis bredvid hotellet!  Men innan vi sticker ut ska jag få Super Nintendo att fungera.. Det kommer nog bli svin kul att ligga och spela det på kvällen när man inte har något att göra. Ska även en sväng förbi poolen också. Måste ju simma lite för första gången i år ;) Dock inte i havet, men det kommer nog ändå bli lika roligt! Jag är ju här med dom bästa tjejerna, Linda och Malin.

 

Nämen vi hörs senare, :D :D Hare bra i kalla umeå!

 

 

 

pusssn:*


SNART FRAMME

Då var det inte långt kvar, :D ska se om jag hittar en skylt där det står hur många mil vi har kvar. Men sist jag kollade så var det 27 mil kvar. Har haft ganska tråkigt med tanke på att Malin bredvid mig har SOVIT HELA VÄGEN! Men nu se på tusan är hon vaken :D Tänkte ta en bild och lägga ut på mig och Malin, men det blev inte så för vi är så slitna efter att ha suttit i en buss sedan kl 06.00 i morse.

 

Ska snart stanna och äta middag någon stans, är inte hungrig. Har ätit så mycket godis och kakor. Men ska ändå trycka i mig lite mat. Kan behövas för morgondagen. Ska gå på stan i morgon också, då ska jag och Malin SHOPPA ;)  haha, det kommer bli svin bra!

 

Sitter nu och kollar på Little Black Book har inte sett den tidigare så vet inte om den är bra.

 

Ska kolla på filmen nu,  annars kommer jag inte fatta något.

 

miss u...

 

pusssn:*


HERE I COME

Nu sitter jag i bussen på väg mot Holmsund för att hämta upp resten av tjejerna. För nu är vi äntligen på väg. Längtar dock tills vi är framme. Det är ingen höjdare att sitta i en buss hela dagen. Nu ska jag unna mig själv något gott, :D Det som är jobbigt är att det ska räcka hela vägen ner, :(

 

Nä nu ska jag sätta till mig innan det kommer på fler tjejer;)

 

HEJA SVERIGE!!

(för er som inte hänger med så är det VM)

 

 

 

pusssn:*


2 DAGAR KVAR

Nu är det nära, kommer att handla en snygg bikini idag med mamma. Ska se om jag hittar någon. Annars får jag ta den jag har lånat av Sofia :) Sedan bär det av till GBG!!!! Kommer att sova med förmodligen dom bästa personerna i laget. Malin och Linda, SUPER!

 

Nä nu ska jag fortsätta spela lite spel, tidsfördriv ;)

 

 

 

pusssn:*


FÖRLÅT!

 

 

Dumma internet hemma. Det har slutat fungera så jag har inte inte kunnat skriva något. Men nu har jag tagit med mig datorn till skolan för att kunna uppdatera, åker snart till Göteborg. Kommer att kunna skriva där för vi har internet på Hotellet och på bussen ner dit. SUPER!

 

Vi ska också på Liseberg, KUUUUUUUL!!!

 

 

Nu orkar jag inte skriva nå mer, ska ha tyska så ska pilla med något annat på datorn.

 

 

 

pusssn:*


ONT

Ligger hemma och har ont i magen och ryggen, har knaprat i mig några alvedon för att lindra men det blir inge bättre. Ska förhoppningsvis träna i eftermiddag med Pappa och jag hoppas att jag hinner bli bättre innan. Sen kanske Andreas kommer att komma hit och sova här, för jag ska ta bilen till skolan imorn för att jag ska till sjukgymnasten och handla present till mamma som fyller år. Ska även till henne och käka lite fruksallad!


Nä nu ska jag lägga mig i sängen igen för att kolla klart på Xena, ska väl sova en stund efter det och se om smärtan försvinner. Men innan sömnen ska jag ta mig en GOD snus<3





Om ni undrar varför det är så få inlägg på en dag så är det för att vårat trådlösa internet har gått sönder så jag måste låna pappas datorn där han har en internet-sladd. Och den sladden når inte till mitt rum, så därför orkar jag inte blogga så mycket. Vill inte slita ut pappas dator ;)





pusssn:*

JUST 4 YOU

Vet du att du är söt när du ler?
Att jag smygtittar när du inte ser.

Vet du att jag älskar ditt skratt?
Att jag drömmer om dig varje natt.

Vet du hur ofta jag tänker på dig?
Att du glädjefyller mig.

Vet du hur söt du är när du är sur och tvär?
Att det är dig jag håller kär.

Vet du hur mycket jag gillar ditt sätt att gå?
Att det föralltid ska vara vi två

Vet du att du alltid kommer att finnas inom mig?
Vet du att jag älskar dig.




RSS 2.0