Förlust

Det blev förlust idag mot serieledarna. Men tyckte vi spelade ganska bra ändå. Vi var bara 2 femmor. Våran andra målvakt fick lov att spela ute, annars skulle vi varit en spelare för lite. Skfteå fick flera frilägen i mitten under första perioden men dom gjorde bara 2 mål. Sedan ryckte vi upp oss och spelade väldigt bra. Matchen slutade 2-0 till Skfteå.

Roger har sagt att jag ska få spela ute en match också, det kommer bli spännande ;p I morgon blir det skola och sedan ska jag hemma och plugga innan Iksu - Pixbo matchen i morgon kväll. Vet inte heller om jag ska träna på tisdag för jag måste plugga rättskunskap till onsdag.  Så i morgon blir mitt uppdrag att sätta mig ner med min rättskunskapslärare och prata igenom provet så jag kan få klara det någon gång. Han har sagt att vi ska snacka om det här i 2 veckors tid nu men det har aldrig blivit av. Så i morgon får jag ta tag i det.

Tisdag är jag ledig. Men ska nog ändå på skolan på internationell ekonomi lektioner för att få hjälp.

Nu ska jag se Big Brother sen sova.




(Bilden är tagen hemma hos Malin Sandström)


pusssn:*

Bussen nu

Sitter på bussen nu, tack och lov finns det internet! :D Men nu ska jag spela lite spel på facebook. Och med min tur så sitter jag på platsen där det finns ett eluttag det innebär att jag inte behöver klara bussresan utan internet eller datorn för att den har dött! :)




INTERNET FÅR EN TUMME UPP AV MIG!


Godmorgon

Morn, skriver en snabbis nu så jag bara kan falla ihop i bussen för att sova! Åker om 10 minuter sen kommer jag tillbaka eftermiddag någon gång ;p förhoppningsvis inte så sent. Men nu ska jag gå och äta något innan Vivi kommer!



pusssn:*

hupp

Sådär, då är man klar för sängen. Duschat och lagt mig ner för att kolla en film eller läsa lite. Brukar oftas slockna på en gång om jag gör något undertiden. Det är typ för att jag kollar på något tråkigt eller läser något tråkigt så blir jag trött.

Eftersom att jag ska åka buss i morgon måste jag lägga över massa bra filmer på datorn så jag kan roa mig på vägen hem. På vägen dit är ändå alla så trötta så dom sover. Och jag har oftast turen att ta platsen längst bak i bussen för då kan man ligga ner! Dock är det tråkigt att jag inte får ligga där tillsammans med min chérie Felicia! Hon är hemma och försöker bli frisk! KRYA GUMMAN!! :*

Nu ska jag ringa Andreas och sedan kolla tv eller läsa eller ja något annat ;p vi hörs i morgon förhoppningsvis på bussen till Skfteå om det finns internet på bussen. Kommer hur som helst slänga in ett godmorgon inlägg innan Vivi skjutsar mig till stan! :)




pusssn:*

meatballs

Sitter nu hemma med Andrea och Niclas och kollar på BB. I morgon bär det av till Skfteå som alla vet, :p Vi ska spela mot serieledarna.

Va ute igår, lite tjaffs blire alltid. Men kvällen blev ändå lyckad. Dock blev jag inte full vilket söööööög! Jag och Andreas bytte roller. Han blev packad och jag blev inte det.

Snart ska jag lägga mig i sängen och invänta min goda nattssömn..

Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag käka pizza till middag. Ska även duscha innan jag ska lägga mig och sova!


Men nu ska jag vara social med dom som är här.

you know you screwed up....




Saknar btw sommaren, gå i snygga skor, inga tjocka jackor, skön värme, gå i lite kläder, sola, bada!  SOMMAR KOM HIIIIT!!!!

pusssn:*




cabs here

Hemma från skolan nu, snart bär det av till Obbola för att förfesta inför kvällens evenemang ;) Johan Oloffson har fixat fribiljetter till Five så vi kommer att börja där och suger det så kommer vi bära oss vidare till corona. Förhoppningsvis kommer det inte suga på Five, men man vet ju aldrig.

Nästa vecka har jag mycket att göra, rättskunskapsprov, matte prov, internationella hemprov inlämning, filmhistoria prov. Så jag kommer nog spendera min lördag med att plugga. För på söndagen tror jag inte att det kommer bli så mycket plugg eftersom jag ska till Skfteå och spela match.

Men nu ska jag packa mina saker för att bege mig till Obbola. Måste bara vänta in Anja och Andreas som är på Maxi och handlar saker som behövs när man ska dricka.


SKÅÅÅL!!



Magaluf drickan, MUMS!!!! :)



pusssn:*

oh yeah wake up yeah

Hemma från träningen. I morgon flyttar kära mor till Stockholm, känns lite tungt men är glad för hennes skull :) Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Ska bara njuta lite av att vara hemma i en skön säng..

Kolla btw under sängen idag, då såg jag att ena plankan nere vid fötterna har gått av. Det måste ha varit när jag stod upp i sängen och sen bara föll ner på röven. Hörde att de knaka till med förstod inte att plankan gick av. Lite roligt..

I morgon ska jag till skolan och ha två lektioner (värt) och efter det bär det av till Anja för att fixa till hennes hår. Sedan blir det krogen.

På söndag har jag match i Skellefteå igen. Och IGEN åker vi med Ersboda. Meeeeeeeeeeeeeeen eftersom att jag var typ mest "sur" över hur dom gjorde förra gången vi åkte med dom fick jag bestämma hur vi skulle göra med middagen. Och då svarade jag att vi vill äta på bussen på väg hem så man kommer hem på söndagen och inte natten till måndag. Så lång tid tar Ersboda på sig att äta... Och nu är det VI som bokat bussen det innebär att VI bestämmer hur vi ska göra med middagen. Payback is a bitch..

Har inte lagt in nå nya biler på datorn så ska rota igenom och bjuda på en old ;)




Vet inte när den är tagen men längtar iaf till sommar och värme!!



pusssn:*

HÅL

Har nu hål.. Ingen höjdare.. Fick även mitt internationella ekonomi hemprov idag. Hon sa att man får använda sig av alla hjälpmedel. Det innebär att det inte finns något som heter fusk på de här provet, vilket är underbart. Men jag kommer måsta skriva provet under helgen för varje fråga skulle typ innehålla 1 - 2 A4 sidor. Tur jag har en mamma som jobbar på en bank och känner till det här. Samt att hennes kille också håller på med sånt här. Det är faktiskt superduper bra. För jag ska använda 5 olika källor och då kan jag ta mamma och tobbe som en källa. Sedan ska jag även låna internetionell ekonomi boken för att få en källa från en bok också och inte bara internet. Det tror jag inte ser så värst bra ut.

Okej, är det en tränd att bli på smällen? Eller är det bara för att få uppmärksamhet. Alla ni som inte gått ut gymnasiet fundera en och två gånger till på att skaffa barn. Det finns inga som helst fördelar med att skaffa en unge när du inte ens gått ut skolan och har en utbildning.

Mitt råd är att kämpa dig igenom skolan så du får bra betyg, skaffa ett fast jobb så du kan få pengar för att vara mamma ledig. Samt ha haft ett förhållande med personen tillräckligt länge så ni har kunnat "bråka" osv. Att skaffa ett barn när man precis blivit tillsammans kommer inte att fungera. Man känner knappt varandra och man kommer börja tjaffsa allt eftersom. Tänk på att ungen ska ligga i magen i 9 månader också. Människor är inte redo att skaffa barn när dom är 15 - 19 år gammla. Det är i alla fall vad jag tycker.


NEJ TILL BARN JUST NU!


Balklänning - Check

Då har man varit in till stan och köpt en balklänning. Jag är jättenöjd. Provade säkert 15 olika innan jag hitta den som jag ville ha. Nu ska bara Andreas köpa en slips i samma färg som min klänning så vi matchar varandra ;) Vi kommer va så fina på den "röda mattan". Måste bara sy till axelbanden, dom är lite för långa men det är snabbt fixat. Men måste också fixa en tid hos frissan för en håruppsättning till balkvällen ;)


Nu saknas bara skor till balklänningen samt studenklänning och skor till den klänningen. Jag tror att skorna är de minsta problemet. Det är nog klänningarna som tar slut, :P

Andreas kommer hit ikväll vilket kommer bli underbart mysigt!

Men nu ska jag tönta lite på facebook och spela spel ;)

Kommer inte lägga in någon bild på balklänningen, vill inte att någon ska se den innan balen förutom Andreas som måste matcha mig ;) Tänker inte ens avslöja färgen ;) haha



pusssn:*

Sköna säng :)

Har kommit hem ifrån träningen för ca 1 timma sen. Då gick jag ner till Statiol för att köpa B&J. Så nu sitter jag och kollar på BB, Tyvärr så kan jag inte vara till någon hjälp längre angående gratis BB 24/7. Sidan har blivit bannad. BUHU...

Fredag har jag bokat Nathalie och Sofia, för då blir det five, INTE corona utan FIVE. Det var svin länge sen jag var där så det är på tiden att jag åker dit igen. Sedan har jag kollat lite balklänningar, jag har fastnat för en sorts klänning, fast olika längd och färg :) Kommentera gärna!



Eller



Eller kanske den här


Rubrik

Kom inte på någon bra rubrik.. Och jag kommer inte heller på vad jag ska skriva. Är i alla fall hemma och ska snart iväg på träning. Är ledig i morgon så ska nog passa på att åka iväg till gymmet. Andreas skulle gymma i Holmsund så jag tänkte att jag skulle joina han. Det innebär att jag kommer kunna se BB ikväll utan att behöva tänka på att jag ska till skolan imorgon.

Såg Pulp Fiction på filmkunskapen idag. Eller började se, vi hann aldrig se klart den eftersom filmen är över 2 timmar lång. Så det blir till att fortsätta se filmen på torsdagens lektion. Sedan väntas ett filmhistoria prov. Ska nog vara duktig att börja läsa om det redan nu så det inte blir så mycket på en gång sedan när provet väl kommer.

Läntar också tills jag blir av med den här datorn. Det låter fan som en jävla hårtork... Fläkten vägrar sluta gå.. Även fast den står på ett vanligt träbord.

Sedan äre bara 49 dagar kvar tills jag och Nathalie åkte UTOMLANDS. Åh vad jag längtar!! Helt otroligt. Kommer ta fett mycket bilder som jag kan bjuda på när jag kommer tillbaka till Sverige. Men dock släpps balbiljetterna den 14:e och vi åker den 12:e... Så jag måste be någon annan köpa en åt mig. Förmodligen blir det Andreas. Ett annat minus är att storebror fyller år den 17:e och vi kommer hem den 20:e till Umeå.. Så ska nog köpa han en liten present utomlands, beroende på om jag hittar något.

Men nu ska jag kolla lite tv eller läsa lite för att sedan åka till innebandy träningen ikväll :p




Babyy, I Love You

Big Brother 2011

Ligger nu och ser Big Brother Live, :p hitta en sida där man ser vad dom gör dygnet runt. Det är fan super härligt, :p då kan man se saker som inte visas i TV. Otroligt bra, :)

Pappa är hemma nu, :) Har saknat honom lite grann, men ändå har det varit otroligt härligt att vara själv. Men nu ska jag ta med mig datorn till sängen och lägga mig och läsa en liten stund innan jag ska sova. Ska försöka sova så tidigt som möjligt eftersom jag behöver fett mycket sömn.

Sedan fick jag veta av pappsen att vi förmodligen ska ner till Gävlarna i April! OOOH, jag längtar sååååååå :) Ska bli så otroligt skönt att träffa Kennet, Yvonne, Bella, Johanna och Sigge igen! :) Hoppas dom inte har glömt hur jag ser ut (skämt åsido).


Vill ni btw ha länken till BB - Live så kan ni bara säga till och lämna mejl så får ni den :)



pusssn:*

GeneralWhite

Har nu damsugit och skurat hela lägenheten, känner mig ganska duktigt. I morgon innan skolan hade jag tänkt att ta ut soporna också. Men det kan bli efter skolan också. Nu ska jag i alla fall göra mig redo för sängen och Big Brother avsnitt 1.

Kollade också klart på Jersey Shore avsnitt 21. Fyfasiken vad jag också skulle vela göra något sånt. Det verkar så roligt, träffa nya människor, supa, ta hand om sig själv osv. Men om jag skulle fara på något sånt så vill jag inte vara tillsammans med någon om inte han följer med. Jag skulle sakna killen så mycket om jag åkte iväg så jag skulle inte klara av att vara kvar där och då är det inte värt. Så just nu vill jag inte åka på något sånt, men det skulle ändå vara fränt att prova.

Vill också prova hur det är i ett fängelse. T.ex. sitta i en cell och bara få göra saker som dom i fängelset får. Har kollat väldigt mycket på fängelse program på tv:n och det verkar väldigt speciellt där. Men dock kommer nog varken något som Jersey Shore eller fängelset att hända mig. Jag har bara tur med kärleken och trisslotter, peppar peppar ta i trä.


Ska nu skura igenom lägenheten en sista gång innan jag lägger mig i sängen och inväntar Big Brother för att se om det är några människor man känner igen..




Bjuder på en bild på älskingen ute på Holmön, :) Ska nog dit på sportlovet och bara njuta. Andreas familj ska ut så jag får också följa med om jag vill och kan. Så då ska jag se till att jag vill och kan. Men det ska nog inte vara några problem att vela. Det är snarare om jag kan som problemet är. Men förhoppningsvis händer inget speciellt den veckan som gör så att jag inte kan åka med ut. Men vem vet, problem finns överallt :(



pusssn:*

MORN

Godmorgon mina kära vänner. Somnade igår under filmen eftersom det verkligen sved i mina ögon. Men det jag såg av filmen var i alla fall bra.

Nu har jag nyss käkat lite lunch och ska snart åka och handla lite middag. Det blir förmodligen bacon ikväll ;) Måste bara säga en gång till att det är fett underbart att vara hemma själv.

Men nu har vi börjat se en film som heter "The Edge". Börjar såg fett tråkig ut, så jag bloggar istället.


'människor som ber andra göra saker
men har själv kapaciteten att göra det'

Wälkom to knohult

Ikväll ska jag lägga mig och se Åsa Nisse - Wälkom to knohult. Det ska bli spännande haha, har som vela se den sen den börja gå på reklam på tv:n. Men just nu håller vi på att se någon dokumentär om hur det är inne på ett fängelse osv.



Men nu ska jag spendera lite tid med mina kära vänner som kom hem till mig. Har som sagt varit ensam hemma sedan i onsdags och det har varit väldigt skönt, ta hand om mig själv, bestämma själv när jag ska äta, ingen som bestämmer när jag ska göra något osv. Det är fan nice att vara hemma själv :)

Längtar tills jag ska flytta hemifrån. Men kommer sakna att ha någon att bo med. Man kanske ska skaffa sig en "room mate" ;). Men vi ser väl vad som händer :D



pusssn:*

Filmkväll!

Nu har jag filmkväll tillsammans med Niclas och Andreas. Vi har blandannat sett Stockholm Boogie.



Idag har jag bara legat i sängen läst, har kommit in i någon slag fas nu när jag bara vill ligga och läsa böcker.

Var på HP och käkade idag också, behövde inte ens säga vad jag ville ha för pizza för jag är typ "stammis" där. När jag kommer in säger han som jobbar "Labella, eller?". Haha det är lite roligt :P


Måste bara säga, har börjat bli irriterad på människor som inte vågar fråga saker till mig eller frågar saker där svaret är ganska självklart.

Men jag ska hoppa in i duschen nu och invänta grabbarna som gick ut en snabbis. Jag har ju statiol som granne ;)


Bloggar förhoppningsvis senare ikväll ;)

pusssn:*

Home sweet home

Kom just hem ifrån innebandy träningen. Den gick sådär, har fortfarande ont i mitt knä sen i helgen när vi var i Skellefteå och spelade innebandy match. Fick tyvärr hoppa av efter 1 ½ period :( Ska nog kolla upp det där snart, ;P
.
I morgon, ja vad ska jag säga om i morgon. Skola som vanligt.. Vilket inte är någon höjdare. Efter det ska jag hem och städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, vilket jag tror ingen tycker är så speciellt fint. Sedan bär det av till stan för att äta en lugn och god middag med min kära mor. Det kommer bli trevligt. Efter det får jag se vart de bär av.
.
Men nu ska jag stänga datorn för att lägga mig mot kudden och sova ett slag ;)


You leave me breathless
You're everything good in my life
You leave me breathless
I still can't believe that you're mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you're leaving me
Breathless

Mer läsare?!

Har sett nu på senaste tiden att jag har fått mer läsare, då känner man ändå en lite press på att blogga, :P Hatar när man går in på en blogg och sedan har personen inte uppdaterat på flera dagar. Men förstår ändå att folk inte har tid att sitta vid datorn hela tiden, typ som jag.
-
Var och besiktade bilen idag, :O Kände mig väldigt duktig, hittade dit utan problem men dock fick jag ett "prick". Var tvungen att fixa ett nytt extraljus eftersom det ena är borta :( Så fick nå skit om att de kunde va farligt :S Fattade inte så mycket, men men!
-
Efter besiktningen åkte jag och Andreas för att handla på Maxi ;) Vi handlade lite gosaker som t.ex. grönsaker till middagen som blev TACOS :) YUM!
-
Just nu inväntar jag träningen och efter det ska jag lägga mig och sova för en tråkig dag i skolan i morgon :(
..
Ska snart prata med Nathalie för att vi ska boka Stockholmsresan :) Efteråt äre bara att invänta den 12 April sedan åker vi till TENERIFFA!! :D Varje reklam som handlar om utlandet håller jag på att bli tokig! Längtar som bara den! :)

HELLU MVG

Fick MVG i Webbdesign!! TACK OCH LOOOOOV!!!! Som jag har kämpat med sista uppgiften och de lönade sig!! :D

Hejdå 18 och hej 19 ;)

Då har man äntligen blivit ett år närmare systembolaget ;) Haha, det går sakta men säkert! :D

Tills min födelsedag


Mina nya babyys!!


2 ÅR

AndreasHolmgren, du är verkligen mitt allt älskling! Och tänk att vi har varit tillsammans i 2 år!



uppehåll

Har nu uppehåll på bloggen lite då och då, men jag känner att jag har ett annat liv än bloggen också. T.ex. firar jag och Andreas 2 år idag, så jag har annat att tänka på :)  Men jag känner att det ska bli en ändring;)

RSS 2.0