SORRY

Sorry för dålig uppdatering, men jag har haft så mycket för mig på senaste tiden. Har ju börjat träna innebandy igen, även fast jag inte vet om jag får det. Men jag vill som sagt inte sitta hemma och ha tråkigt hela tiden.

 

SENT, jag borde egentligen gå och lägga mig nu för att orka upp i morgon och koka gröt. Jag kommer att åka till Andreas i morgon och vara borta tills på lördag, så det kommer förmodligen inget inlägg förrän på lördag eftermiddag/kväll.

 

Fortfarande kvar i leken Last Man Standing!

 

 

pusssn:*


NYA KLÄDER

Var på stan idag efter skolan och shoppade lite med mamma :) Hittade massor med godsaker ;)

 

En skjorta på H&M, samt ett svart bas linne därifrån :). Var även på Gina Tricot där jag skaffade mig en kofta och ett vitt bas linne. Köpte även 2 st nya bh:ar som var VÄLDIGT viktigt. Det var nog det viktigaste jag köpte idag. Bh:arna hittade jag på Change, 50% rea på alla Bh:ar ;) Orkar inte söka på allas hemsidor för att hitta kläderna utan ni får spana in på mig på skolan eller stan ;)

 

Snart blir det väsrta goda middagen, FinDYR köttet tillsammans med Hasselbackspotatis! MUMS. Efter det kanske jag ska svänga förbi Malin. Men vi ser ju vad som händer, :P Just nu sitter jag bara otåligt och väntar på maten, är grymt hungrig.

 

Är som sagt fortfarande kvar i Last Man Standing på skolan. HURRA för mig! :D

 

 

För er som inte vet är jag bara 1,55 lång och här visar jag hur nära jag måste sitta ratten för att nå ;) Så den bjuder jag på!

 

 

 

 

 

pusssn:*


GAMLA GYMNASTEN JENNY!

Här kommer ett litet smakprov på mig!

 

 

 

 

Nu väntar jag på att Malin ska komma hit så vi kan laga gogo middag tillsammans :D

 

pusssn:*


HÅL I TUNGAN?!

Nu sitter jag sur på mitt rum med en underbar snus i munnen! Hatar när föräldrar säger saker som får sig att ändra vad man vill göra och tycker. Men just nu skiter jag i det, JAG SKA GÖRA DET ÄNDÅ! Titta mamma, jag ska ta hål i tungan för det har jag velat göra så länge så jag kan inte komma ihåg. Sen kan du inte göra något åt det, jo sparka ut mig. Om du nu vill göra det så visst. Jag hittar någon annan stans att bo. Det är inget problem alls.  FYFAN VAD SKÖNT DET ÄR ATT VARA 18!!!!!!! Ingen som kan bossa och bestämma! Kollar även nu om Port Royal i holmsund bara gör tatueringar eller om dom piercar också, isf har jag tur om dom piercar också. Då behöver jag inte åka så långt. Utan då kan jag bara gå!

 

HÅL I TUNGAN HERE I COME!

 

 

18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18,18

 

JIPPI FÖR MIG!

 

 

 

pusssn:*


VARGHUNDEN

Var på magnetröntgen i går, vilket gjorde ont. Låg 1 timma på en sten"säng". Kan lova att det inte var skönt för mig. Har jätte ont i ryggen nu och därför är jag hemma och kollar på film och tar det lugnt. Kan inte ens sitta på en stol i skolan utan att det ska göra ont. Så jag tar en dag för att blir bättre.

 

Sov hos Andreas i natt, h-vete vilken underbar känsla det är att somna med en som man älskar bredvid sig och vakna med samma person på morgonen! Han åker i morgon tyvärr, :( Men det kommer nog vara roligt för han. Hoppas han får det kul, men det tvekar jag inte en sekund på. Han kommer ju vara där med Alex och Alex kan nog få Andreas på bra humör.

 

Under tiden jag har varit hemma idag så kollade jag på Varghunden 2. Såg första Varghund filmen i förrgår så jag ville se den sista också! ;D

 

 

Får se vad som händer ikväll, en sak är säker i alla fall och det är att jag ska iväg på Storsjö och kolla på mitt innebandylags träning ;D Får se om jag ska vara med, men jag ska i alla fall dit.

 

Sedan ska jag även ringa Andreas och säga hejdå, kommer ju inte träffa han förrän på Fredag, fast då kanske han ska iväg. Så det kanske till och med blir på lördag.

 

Nä nu ska jag kolla på någon annan barnfilm som jag har hemma :)

 

 

 

pusssn:*


HARRYYYYYYYYYYYYY

Har just kollat klart på Jönssonligan på styva linan med Sofia, ;D Innan det var vi på stan och shoppade som de flesta tjejer  tycker om att göra! Sofia köpte jättefina kläder som hon behövde och det gjorde även jag. Men jag köpte bara ett nytt par jeans-leggings! Sedan käkade vi också på Subway, MUMMAAAA!

 

Nu tänker jag bjuda på en bild som beskriver Sofia när det kliar i hennes näsa!

 

 

Riktigt snygg, =) Nä nu ska jag lägga mig och fortsätta kolla på Efterlyst. Hade tänkt att somna till det. Men får se om jag blir för nyfiken på att se så vet inte om jag kommer hinna somna innan 22.00.

 

Imorgon ska jag fara på magnetröntgen, ÄNTLIGEN! Efter det kommer jag att åka till Andreas för att ta Farväl, (det var nog att ta i lite för mycket). Han ska nämligen på möstring på torsdag :( Roligt för honom, men kommer dock bli jobbigt att inte prata med honom som jag brukar göra. Så vi ska som säga hejdå i morgon när vi träffas.

 

Sedan har jag bara en till plan den här veckan vilket är att jag ska träffa Malin på torsdag och laga gogo middagen! :D

 

 

 

pusssn:*


TJOHOOO!

Åkte till Andreas igår strax innan middagen. Andreas mormor och Annelies kille Marcus var där. Efter middagen så drog jag och Andreas iväg till Mähler och kollade på film. Där befann sig också Sofia, Danhan och Alexander. Jag och Sofia satt och läskade Alex och Andreas med godis. Eftersom dom deffar får dom inte äta onyttigt. Så vi satt med varsin godis påse och knaprade :)

 

Andreas var trött igår eftersom att han har lanat. Men det är faktiskt fullt förståeligt att han är trött, så det blev en tidig kväll för mig och han. Idag då, ja var jag har gjort idag. Inte så mycket faktiskt. Varit hos Danhan en sväng och kollat film. Åkt hem och käkat lasagne och nu är jag hemma och ska kolla på någon film efter jag har tagit och hängt upp tvätten. Vet inte om jag kommer blogga nå mer ikväll, känner mig bara slö och vill bara ligga i sängen och ta det lugnt.

 

Imorn då, LAST MAN STANDING! Nu känner man en anledning till att gå till skolan. Nu kan man tävla om något, lära känna nya människor osv. KUUUUUNG!

 

 

 

Älskade Sofia ;*

 

 

 

pusssn:*


DÅLIG UPPDATERING

GRATTIS JOHAN 21!

(saknar dig!)

 

Förlåt för dålig uppdatering, skäms på mig själv. Men jag har verkligen haft så mycket roligt för mig så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga.

 

Vi har börjat en tävling på skolan som heter Last Man Standing vilket jag tycker är skit roligt! Man ska "döda" flera offer på skolan för att sedan kunna vinna en sak av värdet 1500kr. Jag vill verkligen vinna.

 

Idag (eller igår om man ska vara exakt) så har jag, Sofia, Emelie, Linda och Frida varit och bubblat på Obbolas Spa. RUSKIGT mysigt. Vi gjorde även middag tillsammans och den blev super god! Känner mig så stolt när man kan göra något så gott själv! Tänker även bjuda på lite bilder under de senaste dagarna :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack för en underbar kväll tjejer! :D

 

Nä nu ska jag lägga mig och kolla lite tv innan jag ska sova, plus att jag ska ringa Andreas som är och lanar vilket inte är så ovanligt ;)

 

 

 

pusssn:*

 


JIPPI

Nu fungerar internet som det ska, tack och lov! Har just kommit hem från IKSU. Fan vad skönt det var att träna. Även fast jag inte fick springa så var jag så busig så jag gjorde det ändå. Men jag lär ha jätteont i min rygg och ben imorgon. Men det får jag ta, mitt eget fel. Körde även styrka i armar, mage, rygg osv. Sedan simmade jag en stund också. Mitt sällskap på IKSU var min mamma och Sofia. Otroligt roligt :D Fick då ett par AS coola trosor av mamma, verkligen SKRIK-rosa (kanske lite överdrivet ;)...) Hämtade även New Body underkläderna idag. String trosor och hipster = <3. Älskar hipsterna från New Body. Hoppas bara stringen är lika bra!

 

Nä nu ska jag bjuda på en bil som togs undertiden jag var med Malin :D (i måndags)

 

 

 

MUMS, måste köpa nytt snus i morgon. Har bara tre kvar. Ska ta en nu innan jag lägger mig. Kommer ändå inte kunna somna direkt.

 

 

 

pusssn:*


SCOOBY DOOBY DOO

Vilken film alltså, nä nu ska jag inte överdriva. Den var bra, men inte WOW vilken film. Det som var bra var att det var första filmen i "serien" så nu vet man hur alla träffades osv. Ska nu passa på att se Scooby Doo The Movie och hoppas på att den är lite bättre.

 

Sofia kommer även hit idag och käkar middag och håller mig sällskap lite senare ikväll :). Men det som är tråkigt är att Andreas har åkt hem. Men han har lanat två dar i rad så han måste hjälpa Mähler att städa, inte snällt att bara grisa ner sen inte städa det man har grisat ner.

 

Nä nu ska jag börja se filmen. Vi hörs :)

 

 

 

 

pusssn:*


HONEY HONEY

Då åkte Andreas iväg med MODEDIDIN till konsum för att köpa lite gott :). Kvällen idag har som sagt varit lugn och skön. Vi har sett filmen The Mask med Jim Carrey och vi ska nu kolla på Scooby Doo (den otecknade versionen). YEY man kan ju nästan tro att jag är 18 år!

 

 

SE DEN!!! :D

 

 

Åsikter om Scooby Doo filmen kommer i morgon!

 

 

Nä nu ska jag stänga fönstret innan jag går och lägger mig framför tv igen :)  Btw, så ser min tv ut så här nu! (för er som inte hänger med så ser mitt skrivbord på datorn ut så, men nu är det på tvn istället !!!)

 

 

 

 

 

pusssn:*

 

 

 


GOD JÄVLA MORGON!!

Helvete vilken kväll igår alltså. Sjukt underbart! Det där var absolut inte sista gången jag går på krogen. Fick nu smaka den kända Pina Colada, den var INTE så god som jag hade hoppats på. Det är nog bara namnet som är känt. Inte smaken. Blev lite besviken för det. Men fick smaka två andra goda drinkar. En dom heter Sex on the Beach och en special gjord till mig. Jag sa bara att jag ville ha en god drink, så då fick jag en drink som smakade godis. Då menar jag verkligen GODIS. Typ geléhallon osv. MUMS!!   Tänker även bjuda på en ego bil från gårkvällen innan krogen.

 

Mitt hår :)

 

 

Mitt smink!

 

Det var dock inte så mycket folk där, vilket var ganska skönt. Men en liten överraskning fick alla som var där. Alice från idol var där och sjöng. Lite roligt va :D

 

 

Ligger nu i sängen och skriver på datorn med en VGA kabel som gör så att datorn kopplas till min tv. Så allt syns på tvn istället för datorn, känns lite bättre med en stor skärm istället för en lite fjuttig dator ;)

 

 

Nä nu ska jag duka för att käka middag, :D

 

 

pusssn:*

 

 


KROGEN!!!

SNART SKA JAG IVÄG PÅ KROGEN!







pusssn:*

SMIRNOFF ICE

Sitter nu på Sofias rum och dricker min underbara Smirnoff Ice. FAN vad god den är! Vi har redan börjat tagga krogen ikväll. Hoppas bara det bli lika bra som vi tror att det kommer bli! Ska till Sofias storebrors lägenhet i stan och förfesta innan vi beger oss ner på CLUB FIVE!! :D (för er som inte vet vad club five är så är det x3m/cover club). Det här krog-besöket kommer bli vårat första. Jag har inte varit på krogen än, även fast jag fyllde 18 i februari. Jag har "sparat" mig tills Sofia blir 18, vilket är IDAG!!! GRATTIS:D

Längtar tills vi kommer få göra oss fina med smink, hår, kläder osv. Vi kommer vara festens höjdpunkt ;) (skämt)..

Nä nu ska jag börja fixa till mig lite, men måste spara lite till Sofia, hon ville sminka mig lite grann så då ska hon väl få göra det :) Det kommer bli bra, utan tvekan!






pusssn:*

RISE AND SHINE

Nu är jag på G, har ny mobil och en 32 tums tv på mitt rum :D Fyfan vad nice det känns!!!

 

 

 

Igår var jag med Sofia och Emelie, vi grattade henne i förskott + att hon fick sin present från oss :)  Den blev hon glad för. Sedan fick vi lov att springa till bussen som Emelie skulle hinna med. Hon hann med den som tur var. Efter Emelie hade åkte fick vi lite sällskap av Johan Häggling. Jag och Sofia lurade honom med att jag var gravid i tredje månaden och han trodde på oss :D HAHAHAHAHA Jag och Sofia fick oss ett gott skratt där i alla fall =)

 

Nu har pappa bokat hotell och flygresa ner till Stockholm, vi kommer att bo på Radisson Blue Royal Viking i stockholm. Här är en bild på entrén. Det ser ganska fint ut. Håller nu på att spana in på deras hemsida om det finns relax och pool ;D För er som inte vet så kommer jag åka ner till Stockholm i samband med en konsert, som heter Sonic Fear.

 

 

Nä nu ska jag äta en krov innan jag ska till Sofia och ha lite "ta hand om mig själv" innan vi ska iväg på krogen!! :D TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!

 

 

 

pusssn:*


MORNING

God morgon. Helt otroligt att jag vaknar nu efter att jag kom hem kring två. Men det är väl fortofarande spänningen över mobilen. Jag måste sluta med det här nu, :P

 

Igår var jag med fin Johan men och Sofia som är lite finare ;) Jag och Sofia skulle bara hälsa på Johan vid 22.00 men det blev så att vi stannade och kollade film. Orkade dock inte se klart filmen (Titanic), trots att det är så jävla bra. Men jag var så himla trött. (förlåt för dåliga bilder, men har inte så bra kamera på mobilen som jag har nu)

 

 

Lill-Johan :)

 

Söt-Sofia

 

Nä nu ska jag vänta på att pappa ska komma hem så jag kan få fixa mitt rum. Han jobbar inte men ändå är han på jobbet. Tok pappa.

 

 

 

pusssn:*


JULAFTON?!

Det känns som att jag väntar på julafton eller födelsedag. Jag blir helt spänd i kroppen så fort det rör sig i trapphuset. Tror att varje fotsteg är personen som levererar min mobil. Men inte det inte. Så här sitter jag i onödan och är vaken. Tröst tittade i alla fall på postbilen, pappa sa att om paketet är för stort och inte gå in i brevinkastet så kommer det att komma till spelboden. Så jag hoppas att jag får ett sms om att min mobil har kommit nu. Blir ledsen om den kommer i morn.

 

Nu när man ändå är vaken så ska titta lite på tv innan Sofia smsar och säger att hon är på väg.

 

'

 

 

 

pusssn:*


SKULLE DU VARA TILLSAMMANS MED MIG OM.....

Vaknade i morse av att det kom post. OH jävlar vad jag flög upp ur sängen. Trodde verkligen att min mobil hade kommit. Men inte det inte. Så när jag väl la mig för att somna om kunde jag inte det. Mitt hjärta slog i varv för att höra om nästa postgubbe skulle komma.

Så jag drog iväg Sofia på stan och köpte mig ett par nya skor för 1000 lappen jag fick av Farfar och Vivi (skorna kostade bara 129). TACK! Sedan köpte jag även mig ett par leggings. Men när vi åt på Max ville jag bara dö. Jag spiller ut HELA min dricka över mina ben. MEN självklart så ska det vara jag som gör det. För jag är ju så JÄVLA bra! Eller hur?! HAHA. Vi fick oss ett gott skratt. Och så godhjärtad jag är ville jag torka upp det som hade hamnat på golvet. Men då slänger Sofia ut sig "Nej det finns ju folk som får betalt för det du gör nu!". Så jag la bara lite papper på golvet och gnuggade bort det mesta. Tihi söt Sofia :*

 

Sedan åkte vi tillbaka till Obbola för att lämna Sofias mammas bil innan jag skulle iväg till Andreas. Jag orkade inte gå från Sofia till Andreas så han kom så snällt och hämtade mig efter han hade ätit middag. Han sa bara till mig "Helvete vad lat du är". Men det betyder "Jag tycker om dig". Så jag tar verkligen inte illa upp. (är faktiskt ganska lat om jag får säga det själv).

 

 

Sen lekte jag och Andreas en av våra populära lekar. Jag kallar den "Skulle du vara tillsammans med mig om....". Då börjar man säga helt enkelt "skulle du vara tillsammans med mig om..." sen fortsätter man på meningen "om jag hade en grisnäsa (man gör även det man säger). Så där stod jag med en grisnäsa och kollade på Andreas. Han bara brister ut i skratt och säger nej. Han ville inte heller vara tillsammans med mig om jag gick jättemycket in med fötterna, eller jättemycket ut med fötterna. Eller ena foten in och andra ut. Det var väl lite taskigt =(

 

Är hemma nu i alla fall. Blir nog att lägga sig i sängen och glo en film. Har haft en jobbig med bra dag. I morn ska jag också vara med söt-Sofia. Det kommer bli mys. Då ska jag kolla om vi ska vara hos henne eller mig.

 

 

Har tyvärr ingen bra bild att bjuda på, så det blir en gammal goding från min sida :)

 

 

 

 

pusssn:*


STRESSAD

Är nu grymt stressad, men vill ändå hinna med ett blogginlägg. Ska snart åka in till stan för att köpa ett par nya skor för ovanlighetens skull ;) Och Sofia ska göra mig sällskap. Vi ska förmodligen låna hennes föräldrars bil eftersom min pappa jobbar så jag kan inte ta hans bil.

 

Men NEJ JENNY. Nu måste jag verkligen göra mig klar. Jag ska ju hinna med bussen till Obbola också. GAAAAAAAAAAH

 

 

pusssn:*


GRATTIS

Grattis min enda Farbror, Ralph som fyller 45 idag! TÅRTA!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Nu har jag varit i stan med Sofia och tittat på när hon har satt i hårförlängning. Det blev jättefint! Blir som sagt sugen själv på att göra det. Men jag tycker att jag har fått ganska långt hår redan. Men jag vill gärna ha lite längre.

 

Nu är i alla fall mobilen beställd. Efter många om och men så beställde vi den i går. Samt ett trådlöst headset. Ska även köpa en tv till mitt rum den här veckan. Det innebär att det kommer att bli en dyr vecka. Men tv:n är verkligen ett måste!

 

Ikväll ska jag iväg till Sofia. Eller jag ska dit efter jag har varit på kalas för min farbror. Känns bra att träffa Sofia igen. Det var riktigt länge sen vi hade en kväll bara hon och jag. Eller en kväll där vi överhuvudtaget träffats. Det kommer bli mys. Men nu ska jag klä mig lite finare och göra mig klar för att åka.

 

 

 

pusssn:*


DÅ VAR MAN HEMMA IGEN

Då var man hemma. Efter en lång och skön helg. Tänkte berätta lite dag för dag, så ni hänger med vad jag gjorde under dagarna.

 

TORSDAG;

07.15 Fick jag hämtning på Statoil. En god nattsömn var det som behövdes men det fick jag inte. Låg vaken super duper länge och bara tänkte på ingenting. Sov i alla fall inget under bilresan eller skoterresan över till Holmön. Så duktig som Andreas är så körde han hela vägen. När vi kom fram fick vi gå in till Huset för att äta lite lunch. Efter det så spelades det kort. Jag Andreas och Annelie (Andreas storasyster) var dom lyckliga som fick skratta så vi trodde vi skulle dö. Sedan var det bara att gå och lägga sig för att sova. Vi skulle upp tidigt på Fredagen.

 

FREDAG;

FISKE,FISKE,FISKE står på dagens schema. Vi kom oss iväg mellan 09.00 och 09.30. Ganska lagom tycker jag. Men inte min älskade fiskekille. Han skulle kunna åka iväg klockan 07.00 för att fiska. Men vi tog oss i alla fall iväg och det är de som räknas för mig :) Tyvärr så hade det tinat hela torsdagen så det var snövatten på isen så vi lyckades fastna några gånger med skotrarna. Men det var bara att gräva, slita och dra. Vi kom lös till slut. Men det var då inge roligt, man blev så himla blöt.  Första fisken fick i alla fall jag. Men det var bara en spigg. Så då blev man utskrattad. Men efter att vi har dragit upp många skotrar och inge mer fisk så åkte vi iväg för att grilla och äta lunch. Gott gott.. Sedan åkte vi bara hem.

 

 

 

 

Middagen gjorde mig lite upprörd. Vi skulle äta hare. Men för mig känns det jättefel att äta ett litet oskyldigt djur som inte kan försvara sig själv. Så jag kunde inte ens titta på när dom andra åt. Utan jag gick till toan och grinade en skvätt innan Andreas kom för att trösta mig och följa mig till Stor Stugan. Som tur var så fanns Annelie där också, hon ställde sig och gjorde makaroner och köttbullar till mig. Så jag skulle få i mig någon mat alls. Efter det bar det av till Hugo. Det skulle vara fest men alla hade dragit till Vickan och dit orkade inte jag och Andreas gå. Det är liksom igenom HELA Holmön. Vickan bor alltså på ena sida av Holmön och Andreas på andra. Så det orkade vi inte. Så vi bestämde att festen skulle vara på lördagen istället.

 

LÖRDAG;

Upp och fiska igen. På lördagen stack vi tidigare än fredagen. Men det gjorde mig inget. Jag tycker att det är kul att åka skoter och fiska. På lördagen var det bara min och Andreas skoter som åkte ner i snövattnet. Men vi klarade oss. Andreas bara gasade på med hans farmor sittades i pulkan. Hon bara vevade på oss för att vi inte skulle stanna. Hon sa så här efteråt "Den som har gett sig in i leken får leken tåla". HAHA så himla grym farmor. Fiskelyckan var inte stor på lördagen heller. Det var bara Andreas pappa som fick en lite aborre. Efter grillning och lite fiske så åkte vi hem. Påskmiddag är det enda jag behöver säga. SÅ HIMLA GOTT. Sen blev det PARTY PARTY på Hugo.. Fyfan vilken jävla kväll alltså. Både jag och Andreas var lika party! Vi kom hem ganska sent vilket inte var särskilt smart när vi skulle upp idag tidigt.. Men men :)

 

 

 

 

SÖNDAG;

Idag har det inte hänt så mycket. Utan jag har som bara stigit upp, ätit frukost och åkt till fastlandet. När vi kom till Norrfjärn så lämnade vi skoter och tog bilen i riktning mot Obbola. När vi kom hem till Andreas så la vi oss för att sova direkt. Sedan sov vi fram till middagen som serverades kl 16.00. Middagen var PIZZA, fyfan vad gott. Jag pressade i mig hela pizzan för jag var så himla sugen på det. Sedan åkte jag hem med pappa. Städat och kastat kläder i tvätten är det jag har gjort hemma. Samt att jag har hunnit skriva det här LÅNGA inägget som ingen kommer orka läsa klart. Men det struntar jag i.

 

Nä nu ska jag städa klart lite så jag och pappa kan beställa min nya mobil :D

 

 

 

 

pusssn:*


RSS 2.0