Positiv dag, :)

Vi har varit lediga heeeela dagen. Då tog ja mig tid och va med Andreas, helt sjukt underbart :) Har bara tagit he lugnt och kolla film.. riktigt skön dag alltså..
Har just ätit spagetti och köttförssås, hyffsat gott.
Ikväll ska jag iväg och träna på gymme med pappa och johan. Måste ju träna inför sommarn 2oo9 eller hur? ;)

Imorn börjar jag 10.40 och på torsdag om vi har tur slutar vi 9.20 sen är vi ju lediga på fredag.. Hur slapp vecka har inte vi haft alltså.. Lediga Måndag, tisdag, fredag, slapp onsdag, och en lektion på torsdag. Helt sjukt ju..

Pappa installera trådlöst internet igår så jag sitter i soffan och kollar på Jerry Springer + att jag smsar med Mette :) Riktigt soft...
He kommer bli sjukt roligt på kvällarna nu när jag inte behöver nån jävla sladd. Nu kan inte pappa dra ut internet för han vet inte hur man gör HAHAHA :D kan använda datorn hela natten om jag känn för he :D


Jag har just kommit fram till att he kliar as mycket på min fot :O eller häl om ja ska va exakt.. Fattar inte varför.. Nämen nu orkar jag inte lägga ut mer tid på he här inlägget.. Vi hörs !!

Yaoming!!

Andreas<3
Anja<3



Skit dag.

Dagen har varit ganska piss, eller iaf på morn när vi kom te skolan.. INGA LEKTIONER.. helvete.. Bara att åka te Obbola och chilla me Graaaabsen ;) soft iaf..

I morn blire att vara me Andreas<3 hela dagen och bara ha de mys :D  

Nu ska ja va lite taskig mot Mette :]  JAAAAA ja är ifrån Holmsund int nån stans uppifrån ;) Soet..

älskling

Just nu längtar jag bara tills Andreas och Anja ska komma.. Orkar inte sitta själv längre, bara drygt..


Igår hände VÄRLDENS sjukaste sak, jag och anja va på stan. He sluta med att vi träffa Ankan och Mimmi.. As roligt när en fylle gubbe kom fram till oss och börja förklara hur fina vi va osv.. Han va mest tänd på Ankan ;) Han vill ha med henne till nå tomma lägenheter någon stans åt öst sa han. Vi bara skratta.. Ankan och Anja hade då bling bling i näsan, coolt ;) 


Senare när vi hade käkat på frasses och snackat klart med killen som kom och ragga på Ankan så kommer det fram en tant med blonderat hår och kjol. Mer var he int... Tills vi märker att kjolen har åkt upp och man ser HELA hennes rumpa, alltså då skämtar jag inte, man såg verkligen HELA röven, Anja slängde ut sig en kommentar "Vad kostar tant?"

HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA SATAN VA VI SKRATTA!!! HELT SJUK KVÄLL ALLTSÅ!!!!


Andreas<3



massa crap..

Man ska då alltid se till att sabba allt.. Så är det hela tiden. Men jag får väl vänja mig, de kanske är meningen. Men i grunden är de inte mitt fel utan hans. Han som gör som han gör. Han som gör mig rädd, ledsen och orolig. Tryggheten letar jag fortfarande, har den hos dig men kan inte alltid lita på att du kommer finnas.
Kvällarna är som värst, då man är som räddast. Men de kanske är de som är meningen.


Hoppas att du inser vad han utsätter mig för och hur jag lider...


Andreas Holmgren, mitt hopp, mitt liv, mitt allt<3



Stolt!!

Jag är jättenöjd, jag fick MVG på min engelska uppsats. Känns helt underbart :D

Danne, ja vad ska man säga om de.. G --- ! Hur FAN kan man få TRE minus.. HAHA stackarn.. I går gjorde Danne iaf så jag sprang rätt i en bänk och skrapa upp halva benet gjorde ont :(

Jag och Slickz kom just på att vi har samma musiksmak ;) softfan..



Anjas mamma fyller år i morn så man ska till obbola och chilla och fika, göttans som fan :D


JAG BJUUUU!!!


oblock,

Jag har varit i Obbola hela lovet, känns helt sjuk kul :D Anja och jag tog lite bilder osv, du ska få ett smakprov på det här..

                                      

Andreas<3


Jag älskar dig Andreas Holmgren<3


jahapp

Nu sitter man i obbola och degar ;) Väntar på att Anja ska städa så man kan hitta på något.. Jonte och Andreas surar som cpn...Tråååk..

Föll med moppen i Fredags också. He vart lite tungt men vi klarar oss :)

Va nyss nere i duschen och duscha simpson mys.. Inget luktar bättre än blöta hundar, Mums. Andreas åker till Holmön ikväll om färjan går. Hoppas ändå att han kommer ut dit, vet att han verkligen vill :)
Snart blire att gå ut med hundarna och ikväll blir de middag med Anjas familj och kompisar, as nice.. Go maten :)

pusspårebah<3

MJÖLKKKKKKKK

jahaja.. då tål man inte mjölk längre... PISS.. jag får leva på vatten och vatten AS kul hörrö!!!

Samhällskunskapen är iaf klar, känns skönt som fan.. det betyder att jag inte måste göra den nå mer i veckan sköööönt!

i morn äre skola, sovmorn till 10.40.

men nu måste jag duscha.. har inte gjort det än.. känner mig snuskig...



Anja du är bäst gumman<3
Älskar dig Andreas Holmgren!<3



puuh.

Då var man äntligen hemma efter skolan och stan :) Skönt vare...

Helgen spenderade jag i Gävle, VARMT!!! Johanna fick sig en överraskning, trodde hon skulle tappa hakan ;) Roligt att se henne frisk igen :)

Anja kändes det helt underbart att träffa, hon är så goo :) Subway macka är int tokigt.. Sen fick man sitta på polishuset i nån timma å, men he chill. Nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan åka på träning, måste ju hålla kroppen i form, vill int bli nån bulle :)

Slickz tände eld på mina byxor idag också.. Varmt och skönt, hör bara han och Anja skrika att he brinner.. Sen känner jag att he är på jag de brinner :O Ajajajaj, vi fick oss iaf ett gott skratt :)


Näää nu måste jag äta nå innan pappa kommer och hämtar mig! 

 
Andreas<3

Tjo bre min macka...


äntligen

Jag har inte skrivit på ett tag för jag har verkligen inte orkat. men jag måste ta tag i saken nu.. Hungrig som ett cp är jag iaf..

tagga skola i morn då, får inte komma för andreas, slickz och floonky, men vafan, :) tänker komma ändå.. dom är ju SÅ snälla..nu ska jag ta och käka nå gött så kanske man slipper gå runt och vara hungrig :p

Anja och jag måste verkligen bli friska, vill ju träffa henne i morn så då måste vi se till så att vi orkar skolan osv :)
Hare bäst, jenny saknar anja...

RSS 2.0