GÄVLARNA

Hej och Hejdå, Gävlarna va nyss och hälsade på. För er som inte vet vilka det är så är den mina och mamma/pappas barndomskompisar. Ganska enkelt, Vuxna = barndomskompsiar och vi Barn = barndomskompisar. Dom kom upp hit till nyår för att fira det med min mamma. Tyvärr så följde inte Johanna och Bella med (barnen). Men alltid kul att träffa deras föräldrar igen!

Jag tänker och tänker. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig till Holmön, och jag åker imorn. Ska vara där till lördag. Känns inte som jag behöver så mycket kläder eftersom det är två dagar, lördag räknas inte för jag åker kl 08.00 till Norrfjärn. Som jag skrev i förra inlägget så har jag packat mina nyårs kläder. Samt lite tjockare kläder eftersom vi ska cykla/gå till Hugo där ungdomarna kommer att vara. Så vill inte frysa ihjäl i bara leggings.


Ikväll blir det innebandy träning, sen hem och sova. För Andreas päron hämtar mig kl 07.30 i morn. TIDIGT. Men det kommer bli awsome.

Längtar tills jag får dricka den här älsklingen på nyår <3


Nä ska se lite Top Model nu, höres.

PUSSNN :*

SOFAO!

Saknar dig SOFIA!! :(  Du får mig att må bra, kom HEM!






Gårdagen, va på stan och köpte lite kläder. Leggings ifrån The Store 179:- och "klänningen" ifrån Wear It 299:-.
Inte så farligt för att vara nyårs kläder :)

Sedan åkte jag och Andreas hem till han och spelade lite poker på Facebook och ägde Jonte. Vi bestämde oss för att åka till rinken och kolla om de var någon som åkte skridskor. Vi hade tur, de va lite folk på rinken. Så jag bestämde mig för att springa tillbaka till Andreas och hämta hans nya ishockey kl ubba som han fått av min pappa samt ett par hockey handskar + en till klubba till Jonte.
Det hade snöat som bara den igår så man fick lov att skotta isen så man kunde spela lite hockey. Men det gjorde jag mer än gärna, bara för att hålla värmen. 



Nä nu ska jag göra mig klar för att ta en lite tupplur innan brorsan kommer med en pizza till mig :) Bra mat före träningen! :)

Bye bye,

Nyår kommer att spenderas på Holmön tillsammans med PEACH MELBA, Andreas och Mimi! <3


snösnösnö

Vad ska man säga. Igår var det snöstorm när jag skulle gå hem till Andreas.. och sen när man vakna på morgonen så va det HUR mycket snö som helst. Det var upp till min midja. Bajs snö, visst de är kul med snö. Men kan inte så mycket så jag typ drunkar.

Va på rinken med Josefina och Pontus innan vi åkte hem. Det var kul. Hade med oss klubbor och skridskor så vi spelade lite match. Det va grymt roligt också. Efteråt fick jag så sjukt ont i mitt baklår. Har haft problem med det tidigare och nu håller det på att bli värre.

Sitter och kollar på Rosa The movie älskar den filmen för att den är så ful.

Ikväll blir det världens godaste mat. Grillad kyckling med nachos :D Det är min älsklings rätt.
I morn blir det nog att gå på stan med babyy. Köpa lite kläder på mellandags rean ;)


Nu vet jag inte vad jag ska skriva. För jag har fastnat vid filmen. Vill inte missa slutet =) Det är nu hon ska sjunga!!!


Vi höres senare!! pussssn

GOD JUL!

Tänker inte skriva så mycket mer än lite saker jag har fått.

Fick en resa till Stockholm, (då ingår flyg, boende, mat osv) för att se Kizz! Mascara, fett mycket pengar, godis, smycken, hårtork (behövdes verkligen), stickad tunika, bestick (tills jag flyttar), duschkrämer, ännu mer pengar! Nämen jag är glad för det har jag fått. Älskar verkligen att få pengar, för då kan jag köpa något som jag kommer på att jag behöver under mina fina år :)  Kvällen va också ganska nice, Wii hela kvällen. Grymt roligt..

Imorn (eller egentligen idag) så ska jag åka till min babyy och vara med han. Sedan ska jag till mammsen för att äta middag med henne och storebror min! Sen kanske det blir stan och bio med babyy, eller bara obbola. Ska se om jag kan få med mig en hockey klubba till Andreas i morn. Han är så spänd på att få en klubba. Så han inte behöver låna hela tiden :)


NÄ nu ska jag sova, höres förmodligen i morn! Gnatt och GOD JUL! :)

long time

Länge sen man bloggade. Har bara inte orkar.

Gårdagen var jag med babyy. Vi va hemma hela dagen hos han, det var underbart. Sedan åkte jag bussen till holmsund för att äta. Skulle iväg och spela match. Vi mötte länslagets flickor 15. Vi vann med 6-3, tjohooo!

Efter matchen bestämde jag och Malin att vi skulle hitta på något. De slutade med att vi var hemma hos mig och hon sov här. Trevligt, vi såg på film hela kvällen förutom när vi gjorde varma mackor mitt i natten! =) hihi
Malin har just åkt, tråkigt men jag ska ändå snart till MIN Sofaoooooooooo!!! Ska ta med hennes julklapp också. Så får vi se om vi öppnar dom tsm eller på julafton! :D Vi kanske kommer att åka skridskor ikväll. Eller det bli nog bara jag som åker om jag hittar mina. Sofia HATAR skridskor ;) haha. Nämen det kommer nog att bli bra!
Henne kommer jag att vara med heeeela kvällen! Dock kommer natten spenderas hos min babyy!

Jag ska plocka undan lite kläder i Johans (storebror) rum. Han kommer upp till Holmsund idag! Det kommer bli jätteroligt att träffa han!



Nu sitter pappa och klagar på att jag inte tittar på tangeterna när jag skriver =)
Men vadå, klart att man är lite datanörd om man får en dator ifrån skolan, :P

Kolla på pappas resultat :) = jag gjgvgt ke g (jag heter kent) skulle det stå..

Hahah nu har man fått sig ett gott skratt :)



Har som inte så mycket att skriva. Nyår kommer att firas ute på Holmön med allt folk där! TJOHOO! Det kommer att bli kung. Får bara se till att sova mycket innan jag åker ut. Vill ju inte vara den som somnar först heller. Då blir det ju inge skoj. Det kommer nog vara ganska mycket drag där. Hoppas bara att Mimi åker ut. Mimi min lilla pärla :)

Nä nu ska jag plocka undan i mitt rum så jag kan fara till Obbola snart! Vi höressssss ! pusssnnnn



LOOOOOOOOOOOOV

Tack Gode Gud, äntligen kommer det som ALLA längtat efter jo LOOOOOOOOOV. Så underbart skönt! Slutade halv elva idag så jag och nå kompisar drog iväg på Great Eastern och tryckte i oss en lunch buffé :) (mums). Sedan tog jag och Andreas bussen hem och såg på "100 Girls" (komedi) bra film! Sedan åkte vi tillbaka till stan för att handla de sista julklapparna vilket var till Sofia och pappa. Äntligen har jag hittat något till Sofia. Har verkligen gruvat mig för det här. Man vill ju som ändå ge något som personen kommer att använda osv. Men jag tror jag har hittat något som ska bli bra!

Vi åkte sedan bil med pappa till Hp för att käka kebabrulle :) gottgott, det har verkligen varit en nyttig dag för mig och Andreas, haha. Kom sedan hem och kollade på Blade (action typ) den va faktiskt också bra! Två bra filmer att kolla på!

Ska lägga mig och kolla lite på paradise hotel innan jag ska sova. Trots att det är lov så måste jag stiga upp kl 07.00 imorn för att spela en innebandy match på Iksu mot IBK dalen. Nu jävlar är det dags för deras första förlust!

Träffade Rebbon på bussen idag, hon är alltid lika söt. Andreas tycker om henne också, dock säger han att hon är lite bakom flötet. Men som alla vet är Rebecka det! Jag säger så här. Hon är för dum för att vara blond :) <3

Bjuder även på en lite snygg bild ;)



Aja som sagt. Det är lov och jag måste stiga upp SJU på en LÖRDAG?! bajs..

Nä ska lägga mig i sängen och glo lite paradise hotel innan jag ska sova. Höreees!


You leave me breathless






telefon försäljare

Pappa har kommit på världens grej angånende dom som ringer och säljer saker över telefon. Här kommer två roliga exempel.

Exempel ett - 

Telefonförsäljare; Hej vi ringer ifrån "Bla bla bla" och vi  undrar om du vill prova kalsonger gratis. Vi kommer att skicka hem 4 par som du kan prova.
Pappa; Hej, jag använder inte kalsonger.
Telefonförsäljare; (helt stum) eeh okej. Då får vi tacka för oss.

Exempel två -

Telefonförsäljare; Hej vi ringer ifrån "bla bla bla" och vi undrar om du vill få några cd skivor av oss gratis?
Pappa; Hej jag har ingen cd spelare

Telefonförsäljare; har ni ingen dator eller bil?
Pappa;
Nej jag har varken dator eller någon bil som har cd spelare i.


Ganska praktiskt.


Jag ligger hemma och är sjuk :( Inge trevligt. Men går inte att göra så mycket åt. Hoppas jag blir frisk till i morn så jag kan åka iväg och träna innebandy. Vi har en jävligt viktig match i helgen mot IBK Dalen som jag ska stå. Vill verkligen bli frisk innan jag ska spela den matchen.

Snart är det jul också, Andreas julklapp kom idag med posten. Trodde den skulle vara ganska lite och kompakt. Men det va verkligen så förbannat stor så jag knappt kunde bära den. Lite knas när jag skulle gå med den ifrån konsum till Statoil där jag bor. Men jag tog mig hem utan att ramla och dö :) Vi har bestämt att vi ska byta och öppna julklapparna tillsammans och det kommer vi att göra på Fredag hemma hos mig! Sen blir det att laga nå gott till middag för att sedan ta det lugnt.

Ikväll är det Ph, lääääääängtar. Hoppas bara jag vaknar om det är så att jag somnar. Orkar inte se på internet eftersom de senaste gångerna jag ska ha kollat på internet så har inte avsnitten kommit upp förrän på kvällen :S knas. Aja ska som inte blogga nå mer, vill sova ett tag till innan jag ska se Paradise hotel!

Ska nog smsa Sofia och kolla hur hon har det, har inte pratat med henne på ett tag!

Började 13.55 idag, och börjar 13.00 imorn. Kan inte bli bättre på sista veckan av skolan innan lovet.

Aja, gnatt med er alla. Vi hörs förmodligen imorn! :) pusssnn

I love you so much,


plugga teori

Idag måste jag iväg på Körskolan Öst På Stan. Plugga teori!  Slutar 13.00 ska skriva Svenska prov 15.30. Det är alltså 2,5 timmar jag måste fördriva och dom timmarna ska jag fördriva i en sal med datorer och teori YEY :)

Såg just Paradise Hotel, fattar inte hur man kan bli så insatt i ett program så man måste kolla varenda avsnitt. Nästa avsnitt är kl 22.00 ikväll. Det är ju helt sjukt.

Idag ska jag också ner på stan och handla lite julklappar

Mamma - Vet vad jag ska köpa
Pappa - Vet vad jag ska köpa
Johan - ?
Sofia - ?
Mimi - ?
Andreas - Köpt, han kommer nog bli glad hoppas jag!



Har tyska nu, det är jätte drygt. Hon skriker på finska osv dampdamp..  Maten idag är väl sådär. Typ nå biffar eller nått annat som är rått. Jag lovar att alla köttfärsbiffar är råa och drängta i fett när vi får dom =(

Smsar med Gull Sofia, hon är alltid lika söt :)

Anja ligger på sjukan, det suger ganska mycket :( Krya på dig gumman! <3

Tjooooooooo!

All i want for Christmas is you!


Klart till Andreas

Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska köpa till min älskling. Det är inte märvärdigt men jag tycker iaf att de är snyggt ;) Det kommer bli så kul att reta han. För vi har sagt att inte gå över 300kr, men jag kommer reta och säga att mitt kosta 500kr. Bara för att vara lite dum mot han :) haha
Kommer inte vela att han öppnar det med sina föräldrar. Då kommer det bara bli pinsamt för han och mig. Misstolka inte det jag skrev. Men allt man gör berättar man ju inte för sina föräldrar =) haha

Matchen idag då, 3-3 i resultat. Vi fick iaf med oss 1 poäng. Bättre än att förlora.

Ska snart lägga mig i sängen och sova lite innan paradise hotel. Vill ha lite sömn i natt. Kanske lika bra att gå nu eftersom jag inte har nå ström i datorn. Så måste hur som helst in och ladda den. Då kan de vara skönt att bara lägga sig i sängen och sova en stund.

I morn ska jag på stan och handla klart resterande julklappar vilket är till, mamma, pappa, Johan, Mimi, Sofia =) Har redan allt klart vad mamma och pappa ska få. Frågan är ju vad Johan, Sofia och Mimi ska få...
Sedan blir det att åka hem till Mamii på Grubbe och laga Våfflor med Babyy :) tihi.. Han kommer även sova hos mig (mys)! Då ska vi få lite julstämning hemma, med fin musiken och nå ljus!

Nä nu ska jag lägga mig och sova en stund. Gnatt med er alla!




I remember you


super duper

Går dagen spenderades hos Andreas fram till 17.00 tiden. Då kom pappa och hämtade mig för att käka pizza ;) Smsade med Sofia hela dagen för att kolla när hon skulle komma förbi mig på kvällen :P Hon kom tillslut vid 20.15 kanske. Då satte vi oss och såg Paradise Hotel avsnitten som Sofia inte hade sett och pratade om sjukt roliga saker!

Sofia gav mig världens härligaste rygg massage. Det var så förbannat skönt!! TACK!



Tack för ett underbar kväll :*






Drömde om tyska i natt. Tydligen reste min familj och jag till några "kompisar" i tyskland. Och jag förstod inte ett enda ord av vad dom sa. Mamma satt och pratade flytande tyska och jag satt och snackade på engelska och svenska. Mobbat!


Snart får jag hämtning av Elin. Vi ska åka till Iksu och spela innebandy match mot GK (övik) kl 14.00. Ska inte spela men om något händer ska jag vara där för att hoppa in!
Nä nu ska jag fokusera på filmen "Jorden runt på 80 dagar" med Jackie Chan. Den är ruskigt bra.

Efter matchen kanske Andreas kommer förbi om han inte ska träna. Det får jag se, han skulle iaf till stan idag och handla julklappar vilket jag också måste göra. Har inte handlat en julklapp än. Får kolla om Andreas kan ha lust att följa mig på måndag efter skolan. Eller om någon annan vill följa, :)

Hare bäst, hörs förmodligen ikväll eller i morn! :)

 

Tredje Advent idag! Heja julen ♥



leave

Idag, ja vad ska man säga. Sov morn till 10.40. Det är alltid skönt. Började med en redovisning i rättskunskap, den fick ändå bra. Jag är så jätte nervös för att prata inför folk och så. Men jag gjorde mitt bästa. Hoppas han märker att jag försöker.

Såg Paradise hotel idag på rasten mellan matten och engelskan. Hann aldrig se gårdagens program eftersom jag hade träning till 21.00 på nolia i stan och programmet börjar 21.00. De va krig i stort sett. Alla bråkade med Franscesca. Men jag är inte så säker på att hon kommer åka. Jag tror faktist att Greta kommer åka. Vill verkligen inte det. Tycker Greta är skit cool. Men Cimon sa att han skulle kunna bo med Erika. BAJS..

Idol final i morn. Får se om man drar på UG och kollar med Sofia!  Sen blir det att sova med älsk på kvällen.


Kollade på mitt schema på Vårterminen. Sådär, det man kan hoppas på är att det kommer bli slappt som bara den i 3;an. Tänkte bjuda på en bild på hur det ser ut så kan ni få kolla :)



Lite suddig. Men den får duga :)


Ska trycka ner lite mat nu innan jag ska träna kl 20.00 i Obbola. YEY!

pusssn :*

Sofia,Andreas puss på er!

bajs

Hej hej, nu sitter jag i soffan och väntar på att Andreas ska svara på mitt sms. Kan lova att han typ har somnat eller något. Det kan jag iaf inte göra. Jag har träning ikväll så jag måste vara klar 18.50 för då får jag hämtning. Jag vet som inte vad jag ska skriva. Det har som inte hänt något idag. Hmm, måste komma på en bild och bjuda på också!

Längtar till på Fredag, då blir det att träffa killen. Ska försöka få han att vara hemma med mig och kolla på finalen på Idol. Kan vara mysigt att bara vara hemma en gång också, köpa lite godis eller något och bara sitta och mysa. Känner verkligen för att vara en inne människa på Fredag. Men mitt humör kan ju ändras.


Är ensam hemma och har fett tråkigt. Men va verkligen tvungen att åka hem för att äta.



Försöker komma på något man kan köpa till killen. Någon som har något bra förslag mellan 0-300kr. Hittar verkligen inget!
Jag har inte köp en julklapp än. Måste verkligen göra det på fredag eller veckan efter. Men känns lite surt att gå ensam. Men det måste väl bli så. Vill ju inte ha med någon som man ska köpa något åt.. Det funkar ju inte så bra heller.

Nämen nu ska jag äta upp maten till tv programmet "Du är vad du äter" ;) passande..


älskar dig andreas<3

Sofia min älskade vänn!

Sofia, tänker på dig just nu! Förstår inte vad du går igenom men förstår att du är sjukt ledsen. Kommer alltid ställa upp för dig, ALLTID!  Hoppas du mår bättre snart, saknar dig <3


Innebandyn idag då..  Spelade mot Ersboda och det gick hett till. Det stod 2-1 till oss när Ersboda får en straff och det är jag som står i mål = jag som ska rädda straffen. Jag tänker hela tiden, "Om jag tar straffen fortsätter vi att leda med ett mål, om jag missar så står det lika". Jag räddade straffen som tur var. Men Ersboda tar ledningen med 3-2 senare. Men mitt lag vägrar ge upp, så matchen slutar med att vi vinner med 5-4.
Kan lova att jag var glad efter den matchen =)

Nu ligger jag i sängen och kollar på "hells kitchen". Ruskigt bra, ska snart trycka i mig 2 lussebullar, har ju nyss varit på Max och käkat skråvmål. Men eftersom jag har vunnit en match idag så tycker jag att jag är värd 2 lussebullar :) tihi!!!


gnattttt, <3

Julpynt med pappa =)

här kommer lite bilder ifrån mitt och pappas julpynt :)





Och min farvorit del, ljusstake fylld med socker bitar, :d Känner verkligen hur julen närmar sig :)


tjohoo

Igår, jaa vad ska man säga. Skolan, som vanligt sög. Hade teorilektion efter skolan, alltid lika kul. Längtar ju som fan till körkortet =)  Satt i två timmar och lyssnade på teorin sen va man lite less i huvudet. Efter skulle jag åka och träna. Vi skulle springa 3km och jag är inte en löpare om jag säger så. Men jag är faktiskt riktigt stolt att jag klarade att springa hela tiden. För jag brukar vara en sån som ger upp när det blir lite jobbigt. Men nu höll jag faktiskt ut hela vägen :) Innebandyn efteråt blev lite slappare eftersom att alla var så trötta. Sköt lite och spelade. Vi var ju bara 7 utespelar och 2 målvakter.
Åkte hem och la mig och sov.

Idag blir det att julpynta hemma hos pappa det kommer att bli kul kul. Älskar när julen är så nära. Stämningen hemma blir så mysigt, Julgran och hela kittet. Träna i Obbola ikväll skojskoj. Måste ju slå Ersboda i helgen.

Imorn blir det bio, Twilight New Moon kommer bli kul att se. Alex, Danhan och Andreas följer =)  


Nä nu ska jag "räkna" matte ett tag! Syneees

vilken jävla natt alltså..

"Tänk dig att du vaknar 04.00 av att hela sängen är blöt. Det första man tänker då är ju att någon har kissat på sig. Så var det inte i mitt och Andreas fall. Jag hade tydligen gått i sömnen. Det slutade med att jag hade tagit något föremål som man kan ha vatten i och fyllt hela den. Sedan hade jag bara tippat allt på Andreas. Vattnet hade gått igenom hela Andreas tjocka madrass och då menar jag tjock sen var det blött i hörnet på sängen ut mot köket. Där har det tydligen droppat ifrån mitt föremål medans jag varit påväg att hälla allt på Andreas. Jag vaknade iaf av ren panik tänkte "Vafan har hänt?". Allt slutar med att Andreas tar den översta madrassen och lägger den på golvet för att torka och vi la oss nere i källaren i sängen där och fortsatte att sova. Men jag kunde fan inte sova, för när något har kommit upp i mitt huvud släpper jag det aldrig och då menar jag aldrig. Det känns som att man borde låsa fast mig på kvällarna. Men det händer så sällan att jag går i sömnen så jag borde nog klara mig". Det var min lilla story ifrån natten som var...

Hade min första körlektion idag, va ute och körde i 1h. Det var riktigt roligt att köra med någon annan än mamma och pappa. För dom på körskolan har nog lite mer kunskap än vad mina föräldrar har. Han tyckte iaf att jag körde bra trots att det var väldigt halkigt. Men det börjar ju bli vinter nu så det får man ta.

Första advent idag, passande dag. Jag och Andreas har ju 10 månader precis idag också :] älskar dig<3

 



Nu kommer mamma och Dampar så jag måste gå och duscha och sen sova! :)


10 månader med dig Andreas, kan inte bli bättre
du är fan det bästa som någonsin kommer att finnas, glöm aldrig det!

RSS 2.0