Fett glad

Nu är jag så glad så jag vet inte. Jag har skaffat lösenord så att ingen kan komma åt internet på min dator. Det kommer bli jävligt skönt när till exempel mamma min lånar datorn utan att jag vet något så då måste hon ha ett lösen för att kunna använda internet. Det känns fett skönt!!!


Ikväll efter träningen kommer jag att hämta mitt Cs, så jag kan lira lite ikväll, kommer bli fett kul också!




----

Du vill att jag ska förlåta dig, HUR kan jag göra det när du snackar skit om mig, Elin och Mimi bakom ryggen på oss? Ställ dig den frågan. Kom med en JÄVLIGT bra anledning till varför du sa som du gjorde och kom inte och säg "jag va arg och ledsen". Det ger dig endå ingen rätt att säga som du gjorde. Det SÅRAR!!!! och tyck inte att vi är löjliga för att vi inte förlåter dig. Jag har förlåtit dig gång på gång. Men du respekterar endå inte det jag säger!

Så jag vill ha en jävlig bra anledning till varför du sa som du sa....



---


Tagga bio i morn med typ hela klassen :) Skräck i 3D, jag kommer att DÖ. Hatar verkligen skräck :(

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis =)

Han älskar snabbt
Han älskar mjukt
Han älskar mig
<3

Hej kan du sova hos mig? Annars vet jag inte hur jag ska ligga.

Jag har börjat skriva så knepiga inlägg så de finns ju inte.

Andreas sov hos mig igår till idag och då börja jag fundera. "varför somnar jag så fort när jag sover med någon" . Jag tror jag har ett ganska bra svar på det.
När man sover själv ligger man och vänder och vrider på sig för att ligga skönt, när jag sover med Andreas kan jag bara ligga på ett sätt för att de ska vara skönt. Det är på sidan nästan i foster ställning. För jag kan som inte röra på mig eftersom Andreas ligger bakom mig och håller om mig. Men om jag sover själv kan jag ligga på mage, rygg, sida, andra sida, som en boll i hörnet, över hela sängen. Det finns så många sätt att ligga på. Därför har jag så svårt att somna när jag sover själv. För jag vet inte vilket som är skönast att somna på. Just nu ligger jag faktiskt i sängen och funderar på vilket sovsätt som är skönast.. Hm, kan inte bestämma mig :(


Någon som har ett bra förslag?! :)

Här ta mitt självförtroende, jag behöver det endå inte!

Jag hade tänkt att berätta en lite saga som kommer att sluta med ett JÄTTE damp från min sida, (sagan är verklighetsbaserad). Personerna är ändrade så man inte kan veta vilka det är.

Det var en gång två blommor. Den ena blomman var 2 år och den andra blomman hade just kommit till. Det innebär att blomman som är äldre KÄNNER alla sina blad och det betyder att ALLA blad är trygg med sjävla blomman. Sen kommer det ju till personen som tar han om blommorna och bladen. Den personen är jätte elak och fryser ut det äldre blomman för att den är inte lika attraktiv som den nya. Bladen på den äldre blomman blir arga och vissnar. Den äldre blomman slutar få vatten och det gör så att hela blommans självförtroende blir kasst, den slutar att växa och blir alldelens ensam.


Jag blir så förbannad på folk som inte kan fatta när det gör ont. Sånna människor som verkligen inte håller det dom säger. Som till exempel blommorna, den äldre blomman har inte gjort ett PISS för att förtjäna att inte bli vattnad och dissad. Så känner jag mig just nu. Utstött, ensam och helt värdelös. Vissa personer har verkligen tagit mitt självförtroende och bara slängt iväg det. Precis som om det inte betydde något för mig. Precis som om jag skulle ge bort det frivilligt. "Här ta mitt självförtroende, jag behöver det endå inte!". Jag har försökt att bygga upp det på så jävla många sätt, men när det blir så här då känns det som att jag inte orkar ta tag i allt igen och börja om på nytt.

Tack Andreas för att du står vid min sida, jag behöver dig som mest nu! <3


Even angels are allowed to cry.

Förlåt, ska vi ha sex?

Har ni tänkt på hur fult typ "förlåt sex" är.

Jag satt och fundera sen slog det mig. "Förlåt sex" fan vad fult. Jag menar, när man bråkar har man väl inte sex? Jag hänger då inte med på den där sidan. Man kan ju som inte lösa allt med sex?

För mig låter det här som att man har hellre sex än att prata typ "Hej jag va otrogen, ska vi ha sex?". Det skulle vara sjukt konstigt att höra. I stället för att säga "Hej jag har varit otrogen, kan vi prata och lösa saken?". För mig låter de så mycket bättre.

Så ska jag säga till min kille när han blir sur, "Ska vi ha sex?" då kommer han bli chockad sen kommer han säga "Va?". Då är han som inte sur längre. Eller så skulle jag iaf reagera om min kille och ja bråka, sen helt plötsligt mitt i allt säger han "Ska vi ha sex?" då skulle jag kolla AS konstigt på han sen skulle jag börja skratta :)

Det är oftast så när man är sten seriös sen kommer någon med en fråga som inte har NÅGOT med saken att göra. Då börjar man tillslut skratta. Om man inte har sån där torr humor! :)


så sant

Jag försöker och försöker, men det är som tomma ord... Det är som luft.. Det gör inte saken bättre. Vet inte vad jag ska säga, skriva, tänka eller göra längre. Allt känns bara så jävla konstigt. Har ingen aning om vad som går fel heller, det är de som är det sjuka. Visste man vad som gick fel skulle det vara så mycket lättare att ändra. 



"älskling, du är det bästa som hänt mig kom ihåg det!"

I need a big fucking miracle
I don't know what to do anymore

Läs allt och ge råd, behöver det verkligen!!!!!!!

Jag blir så sjuk less på dig när du gör en sak som gör mig arg. Men jag blir ännu argare när du säger en sak som du egentligen inte vill bara för att få mig glad. Förstår inte hur du tänker när du gör så. Det blir bara fel på alla sätt som går. Det är de som stör mig mest! Du kan inte göra en sak för MIN skull. Utan du tänker på att de ska gå för dig och sen "hoppas" att de går för mig. Annars är det "otur för dig då". Du har ingen som helst aning hur mycket det SÅRAR?! Och du vägrar förstå....

----

Nu ska jag ta ut min ilska på en annan person.

----

Jag tål dig INTE. När ska du fatta.

1. Du kommer till MINA kompisar - Då går jag.
2. Du pratar med mig - Jag svarar INTE.
3. Du vill ge min en kram - Jag SKITER i dig.
4. Du ber om ursäkt - Det gör INGEN skillnad för hur jag tycker om dig

Så många gånger jag har vela sagt åt dig att "DRA ÅT HELVETE" men jag har inte sagt ett PISS... Men snart så kommer jag inte hålla käften längre. Då kommer jag skrika på dig så du kan börja grina för TREDJE gången och DÅ kanske du fattar vad jag säger, hur jag känner ... Men de lär du aldrig göra. Kan du inte bara åka hem och aldrig visa dig mer. Jag klarar inte av din närvaro, hur du pratar, hur du kollar på personerna som JAG presenterade dig för. Om jag inte hade frågat om du vill följa med då skulle du ALDRIG ha så bra kontakt med dom personerna som betyder verkligen ALLT för mig.

Du lyckas bara sabba...


Nu har jag fått ur mig LITE ilska men jag har SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå mycket som jag skulle kunna skriva. Jag skulle till exempel berätta ALLT du sagt till mig som verkligen SÅRAT mig samt personer i min omgivning. Jag fattar inte hur man kan slänga ut så jävla mycket skit på mig när du sa att jag va din kompis. Det går inte ihop. Velat slå dig så MÅNGA gånger men har inte gjort det. Men snart så kan du vänta dig ett slag om du fortsätter....


HEJDÅ orkar inte skriva mer

jahajaaaaa...

Skolan idag sög.. Det va verkligen inte värd dag att vara på.

Nu för tiden är jag typ bara sur... Fattar inte vad som är felet, jag har bytt p-piller som inte påverkar dom hormonerna som gör att man bli förbannad, men de hjälper fan inte. Önskar bara att de kunde bli som förut. När de bara va lycka men inte de inte. Måste nog vänta ett tag för att kunna se nå jävla skillnad.. Hoppas att man ska kunna lösa alla problem och ilska med killen på torsdag. Då ska vi fan ta ett rejält snacka så vi kan få reda på varför jag blir så jävla sur osv. Kommer fan inte orka vara sur hela tiden så då kommer jag bli som ett EMO typ. Sitter ensam för att slippa bli sur på folk, slippa att folk klagar på att jag är sur hela tiden. Men de kanske är så de ska vara? Eller vad vet jag? 


"Det är därför vi passar så bra tillsammans", -- Andreas Holmgren.

Det här va så jävla underbart att höra, tack babyy älskar dig mest av allt <3











hej eller vad?

Jadu vad ska man säga. Igår blev de bara BAJS av allt och de slutade i tårar. Men de är löst nu!

Kan berätta lite snabbt. Sov hos Andreas till lördag sen myste vi på morgonen vilket va underbart. Sen fick Andreas för sig att han skulle meka när han va med mig, vilket jag inte har något intresse av. Där kände jag BAJS BAJS.. Sen åkte vi hem för att käka vid halv fem. Sen myste vi igen och de är fan helt underbart, då fick jag upp humöret igen till "2 and a halv men", sen fick han nå sprätt att han skulle meka igen! Då fick jag Damp igen. Sen drog vi till rinken och byggde nå kondom saker som man skjuter pop corn i. Medans dom byggde dom va jag och Andreas och pratade om allt som hänt under dagen. Han sa till mig "jag älskar dig mest av allt". Kan lova att de va de jag behövde. 

På kvällen träffa jag Mimi, Mio, Nilas och Simon. Men mamma sa att jag skulle vara hemma typ 22.00 för att jag hade match idag (söndag). Så skulle inte orka hitta på något eftersom jag skulle åka bussen som gick 20.10 och då skulle jag vara i stan 20.55. Men fick åka bil till stan så Mimi och Co kom till obbola och hämtade mig :)

självklart med den "turen" som jag har så blev de ingen match idag. Då hade jag som kunna varit ute i går och åka bil med dom längre! Aja de är väl typiskt mig.

Så nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till holmsund och chilla/sova. och typ "tagga" skolan imorn..

Aja nu ska jag väl baka något typ! =)



Justeeeeeeeeee, måste prova epilatorn som mamma köpt!! :O

Somewhere over the rainbow...













...

In the end it was you




myyys

Nu är jag på skolan, vaknade med min älskling idag. Det va fett mysigt :)

Missa bussen eftersom mitt busskort låg i min jeans hemma på golvet. Sa att Andreas fick åka bussen så han skulle hinna till skolan i tid. Jag va då iaf duktig, jag kom inte sent iaf, för jag cyklade till skolan som en jude + att jag inte har några växlar på cyklen och den har fastnat på lättaste växeln nästan. Så jag måste trampa ihjäl mig!!! Men jag kom i tid, Starkt jobbat jenny!! :D
















Aiming for heaven though serving in hell
Victory is ours their forces will fall

drygers...

Är hemma hos mamma och pluggar blommor, mossor, lavar och blad! AWSOME!! eller? De som är underbart är att Andreas är här och ska sova hos mig, de kommer bli mys. Han hjälper mig att plugga :)



MOSSAAAAAAAAAAAAAAAAA



I swear i will love you forever!

Softish..

Satte mig och ritade när jag kom hem ifrån Holmön, här är två bilder som jag gjort :)




Första i Guld :)
Andra i Svart :)




You would hold me in your arms
And take the pain away..

igår

Jag orkade inte skriva vad vi gjorde på skolan men vi byggde iaf pärlplattor, dom blev fina! Vi satt på en Tyska lektion så då tänkte Daniel vara rolig.. :) Han gjorde verkligen allt för att läraren skulle dampa. Men hon är soft så hon sa inget!

Min               Daniel













Ikväll drar man ut på Holmön, de kommer bli underbart !!

I used to laugh it of
I used to look the other way

bio

Efter skolan idag gick jag och Andreas på Frasses och käkade, sen gick vi på bio och såg Beck den va fett bra. Gillar verkligen Beck filmerna. Efter de satt vi i busshållplatsen och dryga oss. Men de va fett mysigt..

Tagga Holmön imorn då :D Kommer bli fett kul! Jag taggar verkligen Pantless, haha..




damp

Kommer bryta ihop när som helst! Jag orkar inte mer! Det känns bara så jävla lönlöst... Allt jag gör blir bara så fel, fattar inte hur jag ska göra för att de ska bli rätt...


Kommer sluta ringa, sluta fråga, sluta med allt, kanske till och med sluta finnas. Då kanske han kan bli som förut. Blir så jävla arg, ni har ingen aning! Dum i skallen........................................... ÅH!!!


If i could turn back time
If I could find my way!

idol

Sitter och kollar på idol, jadu vad ska man säga. Vissa är så kassa att man önskar att man inte bodde i Sverige. Andra är så sjukt bra så de är bara förnamnet. Ska kolla om jag hitta länken till något som jag skratta så jag grina :D

Först den här
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1193984
Sen den här
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1193987&selId=1.924472&currPage=9

Dom driver bara så ni vet, sök på youtube sen för att kolla på hela avsnittet, så jävla kung!!! :D
Jag och Alex skratta åt det där tills vi börja grina typ, vi höll på att dööööööö :D


love, faith, hope
i miss all that

verkligen?

Roses are red and violets are blue
the both look pretty good baby girl but then so do you






haaaaaaaaat

Just nu har jag damp på allt och alla, vet inte varför men jag är bara sååå less...

Tänk om han kunde förstå, han är en av dom få som vet ALLT. Varför kan han inte bara lyssna?! Ska sluta fråga, tänka, tro ja allt förutom att älska.

Tagga träning idag, njaaaaaa inte med min huvudvärk, match på torsdag mot  Ersboda div 1 i sävaråhallen. Ska bli en rolig match, kommer bli tufft.

Sitter på geografin och kollar på pluggis Anja :] Hon försöker verkligen vilket är roligt att se. Andreas har sprungit och gömt sig någonstans med Danhan. Äh, spela roll... Tänk egentligen vad skolan suger? Geografi, rättskunskap, företagsekonomi, matte, engelska, svenska, kalligrafi, tyska och vad fan man mer har i skolan. Känner verkligen att jag behöver LOV nu!!

Aja nu ska jag hjälpa Anja (not), så vi får sluta kl 15.00 ist för 15.30. Sen får vi se vilken buss jag tar hem. Andreas och Anja lär ta 125;an om inte Anja har träning, då åker Andreas själv och de innebär att jag också kommer att åka själv vilket suger hårt som fan.


Every moment spent with you
is a moment I treasure





jasssåååå?

Nu ligger man i sängen och kan inte sova, inte så ovanligt men det får väl gå iaf... Ska nog se klart Walk the line om Johnny Cash. Riktigt bra film, synd bara att Andreas inte har samma smak som jag. Hade varit roligt att se den med han.

Skolan idag då, ja vad ska man säga. Körde bil dit, de va hur soft som helst. När jag kom till skolan mötte Anja mig och vi satt och prata en stund innan lektionen börja. Engelskan söööööööög hårt som fan men men. Tyskan sög ännu mer, företagsekonomin va rå kung, gillar verkligen dom lektionerna. Ska redovisa om ett företag som jag, Andreas, Adam, Anja och Chrille har gjort, Rafting hur kul som helst. Lunchen va faktiskt ganska god och svenskan sööööööög. Ja de va min skoldag, ganska kass om man tänker efter.

Åkte bussen till obbola sen för att vara med Andreas, hans mamma lagade någon mat som jag inte är säksklit förtjust i, men de är bara att äta och le :) Sov en stund innan maten också, de va rååååååå skönt! Sen va de bara att åka ut och träffa kompisar, sög ganska hårt de också. Man gör som inget.



Får se vad som händer i morn, byeeeeeeeeeeeeee

You don't know what you got
until you missing it alot..

?

It's growing inside me and it gets bigger and stronger every day
I'm not sure that i can take the pain knowing that i would lose you



 
 


dagen efter?

jaa vad ska man säga, gårdagen. Va så jävla rolig tills alla typ va på väg att dra då gick de över styr, men jag antar att de är sånt som händer när man är på fest.

Elin gumman, jag kan inte sluta tänka på dig! <3

idag blire hockeymusikal på skycom arena, klassen ska dit så blir att åka. Annars får man väl inge komp. Andreas velar som ett cp, igår skulle han åka på musikalen och idag när vi vakna säger han "vi får se om jag orkar", så han menar alltså att jag ska gå själv på den musikalen. Blir typ förbannad.

Blir typ att träffa Mimi och Elin efter allt som händer idag. Det kommer väl bli bra?!


Imorn är det match mot Sävar Div 1 i Sävaråhallen de kommer bli as kul. Kommer kanske inte vinna men de är fan roligt att få spela mot ett hyffsat bra lag :)

Aja nu ska jag typ sova en stund till, börjar bli trött i ögonen, :(


På tal om ögon, stackars Johan :( -->  



schooooooooooool

Skönt att de är äntligen fredag! Fest ikväll hos André och de är helt underbart att vara där, människorna som är där är helt underbara! Vet inte hur mycket folk de kommer bli, men de hoppade av några ifrån bussen för några minuter sen.

Hade företagsekonomi idag, de är faktiskt intressant. Vi skulle göra ett eget företag och de gick ändå bra!

köpte ett par skor idag 299;- på stadium, storlek 35. Helt otroligt, känns som att mina fötter krymper på något knasigt sätt ;S

Anja skulle hitta något till Jonte (sin lillebror som fyller 15) men de gick inte så bra, hoppas hon hittar något innan allt stänger.

nu börjar jag verkligen bli hungrig så nu vill jag att pappa ska komma hem med en kebabrulle =) de skulle verkligen sitta fint, men då håller jag mig inte till ett av mina förra inlägg om att jag ska gå ner i vikt, ääääääääh... Någon gång måste man ju få fuska :]

Alltså "jerry Springer" måste ju ändå vara de klockrenaste programmet, HAHA skrattar nå sjukt mycket åt när dom håller på att slåss osv.
Nu är rubruken "i'm a 14-year old hooker" alltså tänk själv. 14 år och är prostituerad :S HELT SJUKT!!!!

I love you always, forever
near and far we'll be together...

Andreas,Holmgren<3

mjodå

I Can't keep on living this way
I need you here with me

Är i skolan nu de suger.. Andreas är sjuk så lär inte få träffa han på ett tag. Skulle vara med han idag men eftersom han är sjuk så blir det inte idag vilket suuuuuuuuuger.


Kan du bara lägga ner? Fattar du inte att jag inte vill ha någon kontakt med dig! Jag börjar bli jävligt less på hur du håller på. Jag har sagt åt dig MILJONER gånger att jag inte vill ha någon puss på kinden. Men du vägrar förstå. Fattar inte hur mycket ilska kan komma ur mig, fattar inte heller hur mycket ilska jag kan hålla inom mig? Kan inte släppa ut allt. Då kommer de bara gå åt helvete. Kan du fatta att jag orkar INTE längre. LÄGG NER?!

Varför ska vissa killar bara hålla på, varför kan dom inte respektera det en tjej säger? Förklara de för mig för jag hänger inte med längre.



Andreas, du gör mig hel! Utan dig skulle jag vara helt borta....

pissdag..

Ligger i sängen och kollar på Twlight igen, men kan inte rå för att den är så jävla bra! Mitt huvud håller på att sprängas på grund av bihålorna och typ migrän. Vettefan om jag ska träna ikväll. Har knaprat i mig rinexin och alvedon så hoppas att allt lägger sig snart.

Skolan idag, sööööööööööög. Vi hade nå jävla fadderdag som blev helt misslyckad. Inte så överdrivet god lunch, så jag och Elin delade på en Calsone hon bjöööööd :] tack<3

Jag har bestämt mig, jag ska sluta äta skräpmat, godis etc. Jag ska gå ner i vikt MASSOR :D Tror att jag skulle må bättre som person av att göra det här.

Alltså jag förstår mig inte på en viss person, vad jag än gör verkar de bli fel...

You are the one that i like
the one that i need
the one that i gotta have just to succeed












RSS 2.0