halojj..

Köpte en puma väska idag, orkar inte ta kort och lägga ut nu. Gör det sen när jag har mer tid, måste packa. Åker till Ö-vik i morn och spelar innebandy. Förkyld har jag blivit också, så nu kommer min röst försvinna efter helgen.. Känns inte så överdrivet bra..



I need you and
I miss you and
I want you and
I love you cuz
I wanna hold you
I wanna kiss you
you are my everything
And I really miss you..

=)

Snart kommer allt bli som vanligt igen, bara du kommer hem!

nu har mimi varit borta sen onsdags, och de suger hårt som fan! Men men, hon kommer hem ikväll så blir att träffa henne i morn på stan.. Det kommer bli super :)

Min helg spenderade jag i obbola vilket va sjukt härligt, :p Skrattade hur mycke som helst och de va en underbar känsla. Trots att vi va i obbola hela kvällen drog jag och Andreas till Holmsund för att sova hos mig haha kändes lite värt, för min säng är större än Andreas så man sover mycke bättre.. Käkade pizzan som blev över igår till frukost för att sedan följa Andreas på Hp där vi mötte Anja. Sen vare bara att åka hem för att plocka upp alla kläder, jag ska som vara i Holmsund i två veckor nu för att mamma åker till Kroatien med jobbet.

Aja nu ska jag väl sova en stund, pappa har slocknat i soffan till en film på tv, så jag ska väl starta en film på datorn och lägga mig i min nybäddade säng <3










Why did you leave me
why couldn't you stay, baby..
I miss you so much baby, i just can't go on baby.. 

say it right

Somewhere over the rainbow.....

mjoo..

Nu har skolan börjat och de suger.. schemat är kasst också!

Ska försöka få Andreas på Hockeyn i morn mellan Löven och Modo. Hoppas han vill, men han har slutat svara på mina sms och de är väl för att han sover. Skulle jag också behöva göra men då kommer jag inte kunna sova ikväll.

Tittar just nu på Rush hour i väntan på maten. Blir någon markaronipaj eller nått sånt. Det går väl ner...
Nu fick jag damp, mamma bytte till nå friidrott -.- sög ju

ska smsa Andreas och kolla om han inte kan göra mig sällskap på hockeyn, han får ju det gratis, varför inte tacka och ta emot istället för att säga "någon annan gång kanske" då blir jag bara irriterad på han.
Va typ depp hela dagen sen fick jag nå spratt dom två sista lektionerna, tror det satt i att jag inte åt någon frukost och hade slut på energi fram till lunchen. Men de va iaf fett god lunch! Spagetti och köttfärssås =)

Nä nu ska jag läsa klart "14 år till salu"...

hejjssssss..

home sweet home

Hemma ifrån stan och Mimi, härligt sällskap ikväll =)

Imorn blir det fest, skönt som fan! Man känner verkligen att skolan börjar snart, för nu börjar alla festa som cpn. Fett skönt men man blir utsliten som fan. Men är väl så de ska vara, helt sluuuuut när skola börjar ligga och sova på bänken första vecka..

Imorn får jag träffa min älsk känns underbart! Kommer bli en skön kväll med soft dricka och kompisar för att sedan åka hem och mysaaaa :D

Nu ska jag se Twilight som jag sett 5000 gånger, börjar alltid grina i filmen fattar inte varför, men jag vill att hon också ska bli vampyr och leva tillsammans med Edward :)

Aja nog med allt kärlekstjaffs, det blir som de blir..

You are my everything<3





Yey..

Nu fungerar min cam äntligen! 

 
 
 
 
 
 

fett tråkigt..



I can't take it any longer,
thought that we where stronger...

i Hate this part right here..




 
 

bajsväder..

Nu regnar det för fullt, de är som att ställa sig under en kran och he på.. Fyfan, och jag ska träffa Mimi på stan idag ROLIGT..

Tur att inte Andreas läser min blogg för nu ska jag dampa lite på han. Fattar inte varför han inte kan vara med mig idag efter han kommit hem ifrån Holmön, hans sätt att förklara va "jag måste packa upp" då frågade jag, "efter du packat upp kommer du ju ändå sticka ut, varför kan du inte vara med mig då?" då svara han inte. Blir så arg... Skrev till han att han fick säga till när han ville träffas, så då får vi se om det blir i veckan eller nått....




Även fast jag har damp på Andreas så älskar jag han...

klar :d

Nu har man gjort sig klar för middagen kl 18.00 är råååå taggad, kommer få träffa mina kusiner Samuel och Fredrik som jag inte träffat på EVIGHETER!!  Ska ner på stan snart om jag orkar och kolla efter nå kläder som kan behövas, men känner att jag verkligen inte har någon ork till det. Kan ist visa klänningen jag köpt som jag ska ha ikväll :)


Rea på MQ 399kr (799kr)

Söt som bara den =)


Börjar fundera på varför alla håller på att tjata om att börjar om blablabla dagar, lägg den energin till att hitta på något ist :D Man gör inte saken bättre av att hålla på att tjata om det. Då blir man bara stressad osv.. Njuuuuuuut och ta skolan när den börjar och INTE nu när ni fortfarande har lov.. Helvete...

Byeeees!


because of you..

It's all because of you.. hold me close...

Jag har inte orkat skriva något sen jag kom hem ifrån Holmön i helgen. Antagligen för att jag inte har något att skriva om kanske..

Håller på att designa om bloggen, så.. byaaaa..


lääääskig dag

Idag när jag skulle hem ifrån stan kom det fram en utländs kille till mig och han sa så här;
han; Hej, jag såg att du satt utan för Max och jag tyckte du såg ut som en fin flicka.
jag; Hej, jasså?
han; Ja och jag har en fråga, skulle jag kunna få ditt nummer?
jag; haha, nä jag lämnar inte ut nummer till folk jag inte känner plus att jag har pojkvänn.
han; men vi kan lära känna varandra, jag bor här i umeå.
jag; nä de kan vi inte, och jag bor inte här utan jag bor i Stockholm, hälsar på här under sommarlovet för att min kille bor i stan och jag ska snart till han efter han slutat jobba. Sen åker jag hem efter sommarlovet.
han; Men vi kan träffas tills du ska hem igen.
jag; nä tyvärr, det går inte.


Några minuter senare kommer det fram en till kille, men han orkar jag inte lyssna på så jag tar på mig mitt headset och musiken på högsta volym. Puuuuh tänkte jag, äntligen slut med allt sånt här. Men gissa om jag hade FEL..

Vid nolia kommer det fram en kille till, men jag cyklar så fort så han inte hinner säga något utan han bara kollar på mig ler och höjer sina ögonbryn ett antal gånger -.-

Mimi och André kunde iaf inte sluta skratta när jag berätta det här... FETT DRYGT !!!

BYEEE


staaan..

Va på stan idag med Mimi, =) Vi bestämde oss för att bli "fästa" vid varandra. Mina fina handbojor sprang vi omkring med och de slutade med att vi hamnade på lekbiten ;)

  så här såg vi ut på lekbiten, men vi var mktmkt snyggare hemma hos mimi på hennes bro =)                                                                                                                                                                                                                                                                             


Mimi åkte till Holmön idag, surt men får träffa henne igen på Fredag :)
Då blir jag ensam i stugan med Andreas. Kommer bli fett mysigt. Älskar helgerna på Holmön, det är absolut det bästa stället man kan vara på. Ikväll blir det väl någon film på tv eller nått sånt. Sen blir det att lägga sig tidigt för att jag har träning i morn kl 20.00-21.30 på Gammlia...

aja nu ska jag kolla klart på Blue Water High =) as bra!

älskar dig andreas!!!!<3
mimi,tack för att du finns!<3



Väskan :D

Här kommer en bild på väskan jag köpte på Nolia :D






Morn :D

Nyss vaknat, skönt som fan att sova!

Igår va jag med Andreas fram till middan sen drog han till obbola och jag drog till Simon :) Äntligen fick jag min handbojor ;D
Så här ser dom ut =)





Holmsund eller stan?!

Nu sitter jag hos Simon och väntar på att han ska duscha klart.. Fan vad seg han är...

Fick träffa min älskling idag också de va riktigt mys<3 Tyvärr åkte han hem efter han käkat =( Men han  undra om jag vill ut med han på Holmön i helgen, då sa jag självklart =D Så längtar som bara den!!

Får se vad som händer ikväll, vet inte om jag sover i stan hos mamma eller om jag stannar i Holmsund hos pappa. Beror på Simon och vart han ska ikväll, blir ju att följa med han =)

tjoooooo!!

Älskar dig Andreas<3
Mimi, fyfan vad du är underbar<3


:D

Så här såg jag ut idag innan jag åkte till Mimi :)







Sista dagen på helgen..

Helgen har varit ganska bra, med tanke på att Andreas varit borta =(

 På fredag va jag med Mimi och Elin. Vi såg på filmen "Danny the dog" den är sjukt bra! Mimi och jag satt och spelade monopol innan Elin kom. Jag fick total stryk =( Men de va fett kul iaf =D

På lördagen drog jag, mamma och mormor till nolia. Roligt för jag köpte en väska för 149kr :) Köpte den på någon utländsk affär. Senare på kvällen va jag  med Ankan och Nadja. Vi såg på "Kalle Blomkvist" sedan satt vi bara och snacka tills Lina kom förbi då fick jag sällskap hela vägen hem av Nadja och Angelica. Det va mysigt som fan. Är as rädd för att cykla hem själv!


Idag kommer Mimi och Andreas hem =D och i kväll blir det att hänga med Mimi och imorn blir det att vara med Andreas <3 Har inte träffat Andreas sen i onsdags =( kommer bli kul att träffa han igen! <3

Kommer aldrig släppa er, AndreasMimi<33



RSS 2.0