Hemmaaaa...

Nu är jag hemma, har varit på holmön i nästan tre veckor, sjukt underbart! Tiden har gått så sjukt fort när man har varit där ute.  Jag vill bara säga att Hasse och Mimi, ni har verkligen gjort första delen av mitt sommarlov helt underbart! Tack!!


  Ni gör min dag!! 

Typ nästan alla dagar har vi varit ute och fiskat och bara tagit det lugnt, men varje gång vi har fått nå fisk så har en liten liten räv varit där och tagit dom.. Vi satt max en meter ifrån 3 gäddor när den lilla räven kommer och först plockar det största gäddan och då skriker Hasse, "NEJ! Inte den största gäddan :("  sen blir han lite irriterad men det går snabbt över när jag säger att jag har bildbevis på fisken så att folk skulle tro att han hade fått nå fisk :) Några minuter senare kommer den tillbaka och hämtar den minsta fisken och springer fort som bara den. När han sedan kommer för att hämta den sista fisken bestämmer vi oss för att springa efter och kolla vart har tar fisken, men lillräven blir lite rädd så han lyckades virra bort oss i skogen så det va bara att gå tillbaka och fortsätta fiska...



Innan jag åkte ifrån Holmön måste man ju rista in något så man kommer ihåg att man varit där så
Mimi ristade in Hasse, Slääsk(jag) och Mimi.. På en bänk där vi varit ett antal gånger och fiskat.
Själv tog man lite kol och skrev SLÄÄSK på marken, fett med nice ;)


Just nu sitter man och packar upp för att kunna hitta på något senare ikväll, men får se om jag orkar..  Har inte sovit så mkt under tiden jag varit där för det har varit HETT HETT HETT på kvällarna!!


Nä nu ska jag göra mig klar, träna, duscha, sen ut igen :D pusshejjjj!!

älskardigandreasholmgren<3
mimiduärbäst<3





:D

Nu har jag kommit hem ifrån Holmön, det har varit grymt kul att vara där! Älskar allt folk där ute!

Torsdag: Jag, Hasse och Mimi for iväg och fiska sen kom hela bunten dit för att grilla och bara ta det lugnt :D Riktigt skön torsdag.. Hasse och Mimi fick någon gädda så dom va nöjda iaf =)

Fredag: Fredan va också rå skön. Vi drog till Hugo vid åtta tiden för att invänta Jozefina, Pontus, Mimi, Lina, Ankan, Emma, Elin och några till sen började Pontus ta av sig kläderna så alla andra hängde på, det slutade med att killarna sprang omkring i t-shirt och kallingar och vi tjejer i Bh och byxor :D Riktigt rolig kväll alltså!!

Lördag: Jaaaa, vad gjorde jag på lördan.. JOOOO..     jag, Hasse, Mimi, Elin, Jozefina och Pontus drog iväg för att fiska vid västfjärn :) men de slutade med att vi började as garva åt Hasse för han slängde in draget i ett träd så linan gick av, sen satt inte toppen på spöt kvar längre, utan han fick ta Mimis fiskespö för att kunna få in toppen på sitt spö som han slängt i vattnet :D såg sjukt roligt ut!!! ;D


JAG ÄLSKAR HOLMÖN!!
Andreas och Mimi, Tack för en sjukt underbar helg<33



:)

Tack för en sjukt underbar helg älskling =) Allt blev så bra he kunde bli!! Jaaaaa, jag ska komma tillbaka snart igen!

Älskar dig bajbii :]
Nuuuu, nuu är jag hemma Anja :)


Hejdåååå

Nu drar man till Holmön, byebye :D



SOMMARLOV!!

Tagga sommarlovet då? :D Ska bli soft som fan!!!



...

Du fattar inte att folk skrattar åt dig. Växt upp, vi skrattar så sjuuuuuuuuukt mycket åt dig. Jävla tönt, ta och väx up. Du säger att vi är omogna men vafan är du som håller på som du gör?! Du vinner inget! Du kommer bara göra ditt liv till ett helvete..





ÄLSKAR DIG ANDREAS HOLMGREN!! 
JOZEFINA ROSENDAH,L PONTUS ÅHS, TACK!!



:)

Helgen är snart slut :(

I fredags va jag med Jozefina, Pontus och Andreas på ug med massa annat folk :) sen fick jag åka med Nessan hem, tack så mycket för skjutsen!

På lördagen åkte Anja in för att ha sin gradering i jujutsu. Hon fick sitt bruna bälte, jag och Andreas fick vara med och kolla när hon blev super duper glad :D Sen duschade Anja för att sedan följa med mig och Andreas till Tivolit för att kolla på alla små fjortisar som sprang omkring höhö :P nämen vi åkte två karuseller, typ roligt.. Sista vi fick åka slutade ju aldrig gå.. Han som hade hand om karusellen bara snurrade på och brydde sig inte om att vi typ åkt 10 min :D
Vi åkte med 21.35 bussen till Holmsund för att sova, Anja och Mähler åkte vidare till Obbola :p

Andreas valde film och de blev shooter, riktigt bra film =) 

Idag har jag städat HELA lägenheten, Dammtorkning, Dammsugning, Skura golvet.. Anja kom hit och var social med mig ett tag medans jag städade :D Tack gumman :)

I morn är det brännboll på skolan, vi ska typ spela mot Andreas storasyster hahaha, då skulle Floonky varit där :P haha nämen.. Nu ska jag vara social med pappa, eller he blir nog att sätta sig och spela lite tibia för min del tills det börjar en bra film :)


Tack Andreas för en underbar helg :) älskar dig!! <3

Anja, du är bästa vännen man kan ha! <3



Sjukaste drömmen någonsin :O

Jadu, inatt drömde jag att jag blev med barn! hahahahah
Jag och Andreas skulle bli föräldrar haha, vi skulle få en dotter så jag och Anja satt och klurade på namn och hon kom upp men världens fulaste namn, jag trodde helt seriöst att jag skulle dampa på henne. Nämen jag och Andreas fick iaf en dotter nårga veckor för tidigt så hon va ganska liten, en riktig kämpe enligt oss :) Jag gick omkring på stan och såg allmänt fet ut, kändes typ pinsamt, jag gick verkligen inte fint alltså..


Nu sitter jag och kolla på Emil i Lönneberga :D Jag har precis kommit på att Emils pappa Anton har hitler mustasch fast den är blonderad :) Och nu springer Emil omkring med en sopskål på skallen, skit ful!!


Ikväll ska jag vara med Hasse<3, kommer bli mysigt hoppas jag. Ska väl kolla på nå filmer eller åka till stan och kolla på Anjas gradering till brunt bläte :D



:)

Igår va rå mysigt, :) Va med Hasse hela kvällen sov hos han också :P Vi fick middag på ug för att dom skulle repa till 9:ornas skolavslutning.. gott var he iaf :)  inge mer att skriva nu. Vi hörs senare..

Passa din mun..



Nya telefonen :D


Nya telefonen :D As soft..



Lite Bilder Från Helgen :)


RSS 2.0