Inte på kajen utan i båten

Idag när vi skulle få veta vad vi skulle göra på jobbet kommer Ulf fram till mig och säger att jag ska vara i båten ist för på kajen. Jag hängde inte med där riktigt så jag frågade flera gånger "i båten?" och fick samma svar alla gånger "jaaa, i båten". Det innebär att jag skipper kroka fast all virke, dra sling och he runt virket. Utan i båten så behöver jag bara kroga av och kolla vart det finns plats för att lägga allt virke..

Druttade ner med rumpan i ett hål också. Höll på att bli fast där men jag tog mig lös. Så jag har tagit lite bilder på den fina båten WhiteWood som jag är på. Tänkte bjuda på dom =) Samt hur brun jag har blivit (A)





Det här är ganska mycket vrikte... Vet dock inte hur många varv som har blivit lastat. Men det är väldigt mycket.





Här är den fina utsikten som man ser när man står i båtens lastutrymme :)




Och här ser man ner i "gången" på sidan av lastutrymmet.




++++++ Till den underbara solen som har gjort arbetet mycket mycket roligare. Och så här ser mina armar och axlar ut just nu! och brunare kommer jag att bli!!





Nä nu ska jag lägga mig och sova. Ska jobba på WhiteWood i morgon också. Hoppas att jag får vara i båten då också och inte behöva stå på kajen. Det är mycket roligare att vara i båten. Men kajen är inte så tokigt heller. Det blåser bara mer där och då fryser jag :(


Holmön i helgen btw, ska bli skönt att åka ut dit igen. Älskar den ön!




pusssn:*




Vad finns det att säga...

Chill drack igår, började grina igår... (nämner inga namn på grund av vad som hände igår).

Det började med att vi 4 var vid harpsjön och eldade lite, sedan bestämde vi att vi skulle åka till Holmsund och fortsätta dricka hemma hos mig. Det var väldigt lyckat! Spelade lite spel och bara tog det lugnt. Klockan hann bli ganska mycket så det slutade med att vi skulle gå hem till Obbola igen. Vilket jag inte hade några som helst problem med. Skönt med en kvällsprommenad. Men den prommenaden var inte så lyckad.



Gick förbi Ali's där plötsligt två stycken personer kommer ut ur en lägenhet och börjar gå efter oss 4. 

Jag hann aldrig reagera på vad som skulle hända, men mina tre kompisar börjar att springa. Då är dom 2 personerna från lägenheten redan ikapp mig och börjar skrika och hota mig med massa saker om jag inte skulle berätta vart dom hade sprungit. 

Då brister det för mig. Jag börjar grina som jag aldrig gjort förut. Panik, chockad och otroligt arg... Tur att det fanns andra människor i närheten som hjälpte oss 4 tills polisen kom. Allting slutade i alla fall bra, ingen av oss 4 kom till skada osv. Ganska chockad blev vi nog alla.


När vi väl kommit ifrån dom 2 personerna så kändes det så otroligt jobbigt att gå till Obbola. Jag ringde varenda kotte jag känner som har körkort. Men självklart, det är midsommar, vem dricker inte då. Så vi fick i alla fall börja gå mot Obbola. När vi precis har passerat bron och är i Obbola kommer en persons mamma och hämtar oss så vi kunde lugna ner oss lite grann i bilen innan vi skulle hem.

Väl hemma så somnade vi bara.. Fanns inte så mycket mer att göra..



Ska ALDRIG mer dricka i Holmsund om jag ska till Obbola efter....


......

Pappa var med på TV.

Duktiga pappa var med på nyheterna idag ;D







TIHI!

Äntligen!

Nu äntligen händer det saker på jobbet! Skulle vara i hamnen idag och lasta på gods på en båt, men jag fick även hoppa in i en korg och bli lyft NER i båten. Så jag tog en liten bild på hur djupt det ungefär är i en liten båt som kommer till hamnen.





Som ni ser så är Fredrik ganska liten till skillnad från väggen och virket. Det var otroligt mäktigt att få hoppa ner i en båt bara sådär. Men dom frågade vem som ville åka, så då sa jag bara att jag ville. Så då fick jag åka :) Det här är en av de små båtarna som ligger i hamnen!


Fick sedan åka upp igen efter att vi hade fyllt båten med brädor som håller fast dom gigantiska pappersrullarna. Sedan började vi bara slänga sling runt rullarna och kroka fast.

Jag hann inte vara där nå länge innan Ulf säger åt mig att jag ska byta båt. Så självklart frågar jag varför som vilken annan människa skulle ha gjort typ. Roligt svar får jag tillbaka. Han säger att båten är för liten för mig och att jag ska gå till en annan båt. Så jag byter till den andra båten som är 10 gånger större. Skillnaden på båtarna kan ni typ jämföra med en fotboll och en luftballong. Så stor var skillnaden.

Men aja väl nedanför den nya båten börjar jag med att dra sling. Vilket gör mig otroligt arg, men det är bara att bita ihop. Behövde iaf inte göra det hela dagen. Utan jag fick kroga fast virke som dom andra också gjorde. Det var iaf otroligt mycket roligare att lasta båtar än att sortera sling. Och lyckliga jag kommer att få vara på kajen i morgon igen!  :D

Den båten som jag är på kommer att vara där i en vecka till eftersom den är så stor och för att vi ska hinna få i allt virke i båten.  Då kan ni tänka hur stor båten är.



Jaja, nog om det. Nu sitter jag och kollar på fotbolll vilket inte är ovanligt :) Det är Slovenien-England som spelar. Intressant. Pappa jobbar över som vanligt så jag måste vänta tills han kommer hem så vi kan äta. Alltid roligare att äta tillsammans med någon :)



Vi synes och höres!!!




pusssn:*

Ännu än dag med sortering sling

Idag har jag, Tim och Andreas P sorterat sling. Vilket inte är så ovanligt för min del. Men jag skulle göra den en dag till och sedan skulle jag inte behöva göra det nå mer den här veckan typ :)

Men efter fikat vid ett blev vi störda av några som skulle fixa porten till garaget, så vi kunde inte sortera nå mer.. Vi fick inte/kunde inte gå igenom dörren för att dra in mer sling i garaget. Så det slutade bara med fyra högar. Titta här :D


Så här blev vi "instängda"...




och det här lyckades vi tre åstakomma :)



och




I morgon ska jag vara nere på kajen och jobba med någon båt som kommer in. Det kommer bli roligt. Bra att få göra något annat för omväxlings skull. Men att jobba med båtar är det "riktiga" jobbet. Det andra är bara saker som man ska göra för att få jobba. Men jag klagar inte än :)


Ikväll ska jag iväg till Andreas, han sitter hundvakt åt lilla Röss som inte är så liten längre. Men jag ska väl kolla lite på fotbollen som är ikväll där. Får se om Andreas också är lite intresserad. Hoppas!!!



Btw, Grattis Josefina 18 år! Super många pussar och kramar till dig. Ledsen att jag inte kunde komma idag. Men jag jobbade som sagt. Jag ska iaf komma förbi snart och gratta dig! PUSS



Nä nu ska jag kolla på Frankrike-Sydafrika. Det står 0-1 efter 20 min. Sedan ska jag äta något gott =)





SÅ HÄR GLAD ÄR JAG FÖR ATT JAG HAR ETT BRA SOMMARJOBB!!!!!! Tack pappa som fixar allt!






pusssn:*

Jobbig dag..

Idag har jag sorterat sling och jobbat på :)

Här bjuder jag på några bilder ;)


I dom här fina tre högarna ligger 500, 400 och 300 st band som vi har lagt i fina högar.




Och i den här högen ligger 500 st till




samt dom här högarna (det ligger en liten pall bakom den gröna och gula med 234 i)  Den gröna har 250 st i och den gula 250 st.




Och jag har lagt rep runt och gjort en knut på inprincip alla sling som ligger i pallarna. Jobbigt med bra betalt :)

I morgon ska jag göra samma sak. Men då ska jag ta hand om några extringar som inte har gjort det här förut. Och då är det jag som är "lärare". Kommer bli lite nervöst men ändå otroligt roligt.

Nu ska jag lägga mig och se på lite tv och bara njuta efter en välförtjänt dusch :D


Vi höres i morgon ;)



pusssn:*

Skön helg!

Det här fick jag göra på fredagens arbete. Ganska slappt och hyffsat roligt :) Rulla band och lägga dom på högar. SLAPPT arbete!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Den här helgen har man verkligen känt att det är sommarlov! Fort på fest på fredagen på Berghem! Där var jag med Mette, Jonte, Andreas och Mähler. Vi hade underbart roligt! 

Gårdagen då, jaaa tråkigt väder som bara den. Men vi tog oss ner på Obbola marknaden och kollade runt. Andreas köpte lite naturgodis och Sofia bjöd på en underbart god munk ;) Tack babe!

Efter det så åkte vi iväg och fiskade i spö regnet. Det blev jag, Andreas, Sofia, Mähler, Mette och Jonte som åkte till Holmsund där jag visade mitt speciella ställe. Andreas fick två gäddor och Jonte fick bara en. Han hade dock på en till men den släppte precis när han skulle he upp den på bryggan. Lite otur :P

Sedan skjutsade jag hem Sofia och jag och Andreas stannade en stund för att prata lite med Mette och Jonte. Vi hade en grymt trevlig kväll :)

Idag då, ja vi har varit inne nästan hela dagen. Underbart, bara skönt att kunna ligga hemma och bara njuta. Sen gick vi över till Jonte och träffade han och Mette innan jag blev hämtad av pappa och nu är dom andra tre på Obbola marknaden.




Nä nu ska jag se någon film med snälla pappa =)




pusssn:*

Första dagen avklarad

Då var första dagen på jobbet done. Allt har gått super duper bra och det har varit skit kul :P Ska ta lite bilder imorgon så ni kan få se vad jag gör där. I morgon ska jag snurra band iaf, det är ett lättsamt jobb. Sen kommer jag jobba med en till tjej som heter Ida. Jobbade med henne idag också. Hon är gravid så man har som massa frågor osv. Tycker det är väldigt intressant.

Just nu ligger jag i sängen och ska se lite tv. Pappa har åkt på fotboll. Så jag ska väl bara ta det lugnt och ladda för morgon dagen. Kommer nog ha träningsverk i armarna sen jag lyft alla band som vi har sorterat! Jobbig men ändå lättförtjänta pengar. Vi tog typ rast efter 5-10 minuters arbete (A) :) 

Nää nu ska jag kolla om det går någon bra film på tv. Är lite småtrött sen dagen. Har inte ansträngt mig så här på länge. Vilket är en skön känsla. 


TJARÅÅÅÅÅ!



pusssn:*

SWEET HOME

Nu har man kommit hem ifrån en JÄTTELÅNG dag med bara teori. Lyftutbildningen, det blev prov i slutet vilket jag klarade så nu får jag göra roliga saker på jobbet!  Och något som är ännu roligare är att jag har blivit kallad till jobb imorn! :D HURRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Är super duper glad. Orkar inte sitta hemma själv och inte göra något. Nu kan jag jobba och tjäna pengar vilket jag behöver tills jag ska iväg till Stockholm i augusti!

Så nu sitter jag och kollar på Pippi Långstrump på de sju haven och bara njuter av livet just nu! Och snart kommer pappa hem så då ska jag väl våldkrama han för att jag är så glad! Sen blir det godmiddag för att "fira".  Måste bara lägga upp den här bilden igen för att jag är så glad!!!!!!!






TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nä nu ska jag ringa pappa och se om jag kan börja med maten är jätte hungrig :)




pusssn:*

Imorn då smäller det !

I morn ska jag på lyftutbildningen för jobbet i hamnen! Kommer att få betalt hela tiden jag är där vilket är mellan 08.00-15.00, 145:-/h ! Vilket är fett bra, ska även anmäla intresse om att få jobba i helgen eftersom det inte har blivit så mycket jobb den här veckan. Så jag hoppas att jag kommer ut och få jobba.

Har kommit hem ifrån Obbola nyss, har spelat lite beach. Men eftersom att myggorna nästan åt upp mig så åkte jag hem. Ska snart sova så jag är pigg imorn när jag ska iväg till västerbacken och träffa dom andra sommarjobbarna igen! Hoppas dock inte att det regnar i morn. Det kommer bli lite tråkigt att cykla dit i regnet. Men det får jag ta!

Har träffat Malin en stund idag också, hon kom hit efter att hon hade jobbat klart. Så vi satt oss och kolla på film innan vi käkade middag. Goooopotatis och kött. Kan absolut inte bli bättre.


Ska nu lägga mig och kolla på School Of Rock med Jack Black. Såg just klart en annan film med han Tenacious D. Den är så sjukt bra!

Men nu ska jag lägga mig med en goding och kolla film! :D




pusssn:*

Godmorgon!

Har nästan just vaknat. Skönt att sova ut idag känner jag! Men måste gå i säng i tid ikväll eftersom att jag ska på en utbildning i morgon och den utbildningen kräver som att jag ska vara vaken.


Såg just nu att jag har hål i mina leggings så det blir bara attt byta =( Måste köpa nya, men inte just nu!

Idag, ja vad händer idag. Malin skulle komma förbi när hon slutat jobbet för att invänta ett möte. Så det kommer bli fett kul att träffa henne. Det var hur länge sen som helst!  Och efter det ska jag väl äta och sedan åka till Andreas och mysa! Han kommer nog vela fara och spela beachvolley, men det vet jag inte om jag orkar :) Men vi ser ju vad som händer.

Juste, belv väckit i morse också. Dom ringde på jobbet och sa att jag skulle byta nummer. Förstår inte varför dom ringde så tidigt :( Men bra att jag vet iaf!


Nä nu ska jag gå och ta mig en leverpastej macka och kolla lite tv!  HAREE!





pusssn:*

JOBBET

Var på jobbet idag för att få hjälm och ett nummer. Var väldigt nervös för att träffa dom som skulle visa oss runt osv, men som tur var blev det min pappa =)

 

Sitter nu och väntar på att jag ska åka till sjukgymnasten på ersboda. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Men det blir nog att ta det lugnt. Är ledig i morn från jobbet så det är bara att höra av sig om ni har tråkigt.

 

Vet inte vad jag mer ska skriva så jag avrundar här. Ska på utbildning på onsdag så då kommer jag nog inte skriva något. Men imorn då kommer en uppdatering =)

 

 

Så här kommer jag se ut Btw på jobbet nu under sommaren! Håll utkik ;)

 

 

pusssn:*


FATTIG

Hellu, igår var vi och käkade på Engelen här i Stockholm. Där beställde jag en helt underbar god cider!



Var även på stan igår och idag. Köpte med mig lite fina kläder ;D



H&M

2 linnen 69.50:-/st



En tröja som var på 50% för 74.50:-



Kappahl 

Fyra olika tröjor

1. 199:-



2. 99:-

 

3. 149:-

4. 199:-



Samt ett par skor 279:-




Hollies

Jacka för 498:-



Ett till par skor på Belle 149:-

Och nu sitter vi på rummet och dricker god drickaaa :D och taggar KISS!!





SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!




pusssn:*


Tjenixen

Nu sitter jag på hotellrummet tillsammans med Robin, Fredrik, pappa och Ulf. Vi sitter och väntar på att min kära bror ska komma till Stockholm så vi kan få gå och äta middag för att senare dra iväg till Harry B James här i Stockholm. Dit kommer jag, Fredrik, Johan och Robin att fara.

Har varit på stan idag, köpte as snygga och sköna skor för 149:- samt två linnen på H&M för 49.90:- och hår spännen. Var även på GinaT och köpte ett till linne med lite mer sommar färg. 

Håller på att bli lite onykter. Har som druckigt två dar tidigare och började dricka redan i morse när vi käkade lunch på en kina restaurang. GOTT GOTT!     

Nu ska jag släppa dator så den är ledig när pappa kommer för att beskriva vägen till Johan som kommer med bil till Stockholm från Värnamo! MISS U! Ska bli skönt att få träffa dig och dricka tillsammans med dig! :D




pusssn:*

Ohyggligt skönt

Ligger i min säng otroligt ohyggligt skönt onykter. Vet inte hur många gånger jag försökte logga in men skrev fel lösen. Tur att jag är så himla glad just nu då! Så jag inte dampade och gav upp.

 

Ska ju som sagt till Stockholm imorn, så just nu ligger jag i sängen och spelar Treasure Isle på Facebook. Bajs Josefina som visade mig det spelet.

 

Redan partat två dagar nu, så bara två tappra dagar kvar! :D HEJA JENNY!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Vet inte hur många gånger jag har läst igenom det här inlägget för att kolla att allt är rättstavat så jag ska nog sova nu, :D

 

 

 

pusssn:*


HELLU SUMMERJOB

Har just kommit hem ifrån stan. Pappa plockade upp mig efter att han hade jobbat klart. Då åkte vi till Jobline för att hitta bra arbetskläder till mig. Efter som att jag inte har samma storlek som dom på SCA har så fick jag lov att följa med och prova kläderna + ett par skor.

 

Fick dom gula byxorna samt shortsen!

 

 

 

Fick också en jacka med den orkar jag inte leta på någon bild och samma sak gäller skorna =)

 

Nä nu ska jag göra mig klar för att åka till Obbola, ska sedan vidare in på stan för att träffa massor med kompisar och bara ta det lugnt tillsammans med nå karuseller ;)

 

 

 

pusssn:*


Jenny slår på STORT!

En dag kvar, så tapper jag är..

 

Ikväll blire PARTEY

Imorn blire PARTEY

Fredag blire PARTEY

Lördag blire PARTEY

 

Feeeeett niceeeee! Längtar som bara den tills ikväll och imorn osvosvosv! Ska göra mig finfin tills ikväll, duscha, sminka mig och ta fram lite fina kläder.

 

 

FYFAN VAD JAG ÄLSKAR PARTEYYY!!!!

 

 

 

 

HERRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!

 

 

 

pusssn:*


SUN

Nu ligger jag i sängen efter att ha packat klart mina kläder som jag ska ha med mig till Stockholm. Solen bara lyser genom fönstret och jag njuter. Måste städa innan jag ska får hitta på något annat. För i morgon kommer jag inte kunna göra det, då blir det lunch med mamma på stan och efter det ska jag nog vara med komipsar. Och sen på torsdag så är det ju skolavslutning och då kommer jag att dricka på kvällen. Sen på fredag åker jag. Så det blir idag jag måste städa och fixa till allt hemma.

 

Igår, ja vad hände då.. Var och spelade brännboll på mariehems ängarna, sedan åkte jag och hämtade lite saker hos mamma dvs min avslutningsklänning och ett par fina skor. Efter det så åkte jag hem till Andreas och tog det lugnt innan vi skulle till holmsund för att äta på HP. Det verkar som att HP har bytt ägare så dom snålar som bara den på strips och allt. Det är inte ens smält ost på hamburgaren. Så råder er till att inte äta där! Så det blev ju tråkigt. Men vi ville liva upp stämningen så vi bestämde oss för att åka och FISKA, vilket inte är ovanligt..

Men det blev ändrade planer.  Andreas skulle repa tidigare så jag åkte till Häggling för att slinga Rebbes hår! Hon tar ju studenten på torsdag så hon ville vara lite fin. Hoppas att det blev bra =)

 

Efter jag hade gjort det så åkte vi och fiskade äntligen. Fick tyvärr ingen fisk men det gör mig inget. Jag bara njuter av sällskapet! Fick fett ont i skallen efter att ha varit på ängarna och spelat brännboll och inte druckit så vi åkte hem till Mähler och såg på film. Superbad och den filmen hade jag sett många gånger tidigare så jag la mig och sov i Andreas famn (L). Sedan åkte vi bara hem för att sova. Ganska skön och slapp dag.

 

 

Det som är tur är att jag är ledig idag, SKÖÖÖÖÖÖÖNT!!!

 

Nä nu ska jag ta en tupplur tillsammans med en bra film känner jag!

 

Ska bli så här brun i år känner jag! :D (jag är inte bränd, jag får en rödbrun färg bara)

 

 

pusssn:*


GOOD NIGHT

Ska snart lägga mig och sova men tänkte först berätta lite om vad som har hänt under kvällen :) Åkte till Andreas vid halv sju, sju tiden och sedan åkte vi vidare till skolan för att träffa lite mer kompisar. Vi gungade och hade roligt. Sen tänkte vi åka iväg och fiska med Rebbe och Häggling, men otur nog så kunde dom inte följa med =( Utan vi bestämde att vi skulle ta det någon annan dag. Så jag Andreas och Mähler åkte iväg och fiskade utan dom. Jag visade dom mitt speciella ställe där min bror brukade ta med mig för att fiska. Och se på tusan så fick Andreas en ganska mager 1kg gädda. Efter det så åkte vi hem hit till min pappa.

 

Andreas sitter och kollar på någon krigar-film som jag inte är så förtjust i så jag provade utklädnings-kläderna jag fick låna av Rebbe till brännbollen på måndag. Tänkte även slänga upp en bild och visa. Jag ska vara en rosa kanin ;) Eller som Rebbe tyckte, att Nasse i Nalle Puh var en kanin.. Så jag började as skratta åt henne och hon förstod ju inte vad jag skrattade åt. Men när jag berättade att Nasse var en gris så började hon också skratta =)

 

(Bjuder alla er på en skön dubbel-haka ;)....)

 

 

Nä nu ska jag se om jag kan få nå vett i killen som ligger bredvid mig till att kolla på en vettig film :) Höreees!!

 

 

 

pusssn:*


KOMMISSARIE SPÄCK

Filmen Kommissarie Späck var kung, det var lagom mycket humor osv. Tycker att man borde se den, kanske inte på bio om man inte orkar men den var iaf fett bra!  Efter det drog jag till Obbola för att träffa lite fina vänner. Så jag satt och pratade med dom ett tag innan jag åkte hem för att lägga mig och sova. Men det var mysigt :D

 

Ikväll kommer Andreas hem från Holmön så då ska väl jag, han, Ullis och Albert göra något. Det kommer bli fett kul! Har bara legat hemma idag. Har som inte orkat hitta på något att göra. Ätit rabarberkräm imorse vilket man har saknat, tycker det är hur gott som helst! Har längtat till sommaren för att käka sånt, samt kunna njuta av en god glass i solen. Tyvärr så är det inte så fint väder idag som jag hade hoppats på. Men det är ganska skönt att bara vara inne en dag också.

 

Kommer att vistas i Obbola ikväll men kommer dock sova i Holmsund, det var som ett bra tag sen vi sov här. Så Andreas kommer att joina mig ikväll vilket kommer bli otroligt mysigt. Ska nog lägga mig och sova ett tag till så jag orkar vara uppe ikväll :D

 

Hare bäst!

 

 

Grünvald Karlsson - Mårten Späck - Irene Snusk :D

 

 

 

pusssn:*


Sthlm snart då ;)

Ska snart till Stockholm och då kommer dom här sköna skorna följa med mig ! :D Dom var inte så dyra kan jag lova 199:- på Din Sko  :D

 

 

 

Ikväll så bjuder pappa mig på Bio!! Gullpappsen, vi ska se Kommissarie Späck vilket är en paradi av Beck filmerna. Det kommer nog bli fett bra, med pop-corn och allt. Efter det kommer jag nog att dra iväg till Obbola och hänga med några kompisar. Andreas har tyvärr åkt ut på Holmön idag. Men han kommer hem imorgon som tur är. Längtar verkligen tills jag kommer få åka ut dit. Har så otroligt fina minnen därifrån. Och den här sommaren kommer nog inte bli sämre.

 

Ska på utbildning på tisdag den 15/6 inför sommarjobbet i hamnen. Sen kommer jag även måste typ "specialbeställa" skor och kläder eftersom att jag inte är lika stor och lång som alla andra som jobbar där är..

 

Men nu ska jag äta osv, måste även hitta kläder tills ikväll :D

 

 

 

pusssn:*


TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Ska vara med Sofia ikväll, det var ett bra tag sen jag träffade henne så det kommer bli skojigt! :)

 

Men ska göra mig klar nu innan jag ska åka iväg.. Måste byta kläder och packa lite saker för morgondagen! =)

 

 

HERRÅÅÅÅ

 

 

 

pusssn:*


Inte så värd vecka

Den här veckan och nästa vecka är verkligen inte två värda veckor. Hälften av alla lektioner utgår eftersom vi är klara med dom. Sen dom andra hälften ser man typ film eller pratar betyg på. Känns inte så super kul...

 

Grattis Emelie till körkortet, vet exakt din känsla=) HELT JÄLVA UNDERBART!

 

Slutade tidigt idag, vilket inte är så speciellt kostigt. Så jag drog ner på stan tillsammans med Alexander, Danhan och Andreas och kollade på när dom käkade mjukglass. Jag måste som sagt spara mina pengar tills jag ska ner till Stockholm nästa vecka på en fet kosert. Kommer att handla super duper mycket kläder och bara njuta av livet! Efter stan så drog jag och Andreas hem till han. Vi la oss och sov en stund vilket var underbart skönt. Men tycker inte om myrorna som finns i källaren. Han har flyttat dit för hans mormor är på besök. Så då tog Andreas källaren. Men jag överlever förhoppningsvis! :D

 

Har också fått sommarjobb nere i hamnen på SCA där min pappa jobbar. Det kommer nog att bli fett bra! Pengar är alltid roligt att ha! Sedan ska jag även kolla om det är någon som vill följa med utomlands med mig om det är så att Andreas inte kan. Vill som sagt åka utomlands något i år. Det var ett bra tag sen jag var borta i solen och bara njöt.

 

Ett år och fyra månader med Andreas <3 LOVE

 

 

Nää nu ska jag slänga mig i duschen och lägga mig i sängen. Ska kolla om det går någon bra film på tv ikväll..

 

 

 

pusssn:*

 


RSS 2.0