skola :(

Så sjukt tråkigt, finns inget att göra sitter på psykologin och bara lyssnar.. Kommer somna Gnatt!

ont ont ont ont ont ont ont ont ont!

Tränade innebandy idag, fick nya knäskydd.. Till en början gick det bra det gjorde inte ont eller något sånt och sen när vi började komma igång med träningen kunde jag knappt spela så sjukt ont.... Känns som om flera hudlager for bort ifrån mina knän :(  aja ska duscha nu. Hej!

:D

Snart slutar jag, då ska jag gå ner på stan med Sandra och träffa min baby =) längtar.. Sen i kväll ska vi gratta Jess som fyller 17, underbart med helg...  äcklig mat i skolan btw, korv simmande i fett ;O fick lov att skriva om mitt referat tyvärr... Aja ska ha svenska nu, hejss!!

Skola

Skola är det tråkigaste som finns.... speciellt historia.... fattar inte ett skit!! Någon hjälp mig?!

Tyskan inställd!

Yes, tyska läraren kommer inte! Tyskan är inställd :D underbart... Fan se nice :)

puh

Kom hem ifrån skolan nyss, skönt att vara hemma.. Tråkigt att min hals inte är bättre! Match i kväll mot Rig, tyvärr får man inte spela. Imorn åker jag till Holmsund + att jag tar klassfoto då :) Annars så äre bara fint :)

Vilken skönhet!<3 UNDERBAR :D

JA TACK!! Skulle gärna kunna ha den här bilen LOVE!! <3

attans

Min lymfkörtel är svullen :( det gör ont som ett CP!

uu gangster!

Linus; Jag köper ut tidningen till mina föräldrar :)
Joel; UUUUUU gangster!!


Redovisning idag, tyvärr!

Har skrivit en text på 500 ord som vi ska redovisa, jag trodde att det var en inlämningsuppgift...... fyfan! Aja måste jobba med Samhällskunskap, hoppas att vi bara kommer ha det i ett år!

Fan vad nice..

Underbart bytte platser i skolan idag... Fick sitta med Adina, Linus, Joel och Trulsa :D Fan vad nice!


FEL?!

Vad är det för fel  på dom?! Dom fattar inte att jag mår sämre av det dom gör!!!!

Jobbig dag!

Hade en riktigt jobbig dag, började med en psykologi prov som gick sådär! Sen åkte jag hem till Mamma, åt pizza blä.. Tog lite kladdkaka för att mätta magen ordentligt :) sen kom jag sent till träningen för hämtningen dök aldrig upp och sträckte en muskel i armen när jag slängde mig :( men nu är man äntligen hemma... Höken ska byta till HALEBOP ;D Cn och jag på stan i morn!  Höken ska byta till halebop :D

Orka vara falsk

Orka vara falsk !

Äntligen klar!

Då var man klar med ett helt a-4 om samhällskunskap... Fattade inte mkt skulle skriva nån Analysmodell :S  har haft två veckor på mig att göra den men, som många gör väntar till sista dagen..
Skönt att det är över nu och hoppas att det går bra och att han tycker om det jag skrivit.. Annars blir jag lite arg ;) 
På stan med Cn i morn!  Hejdå

Tyska Eller ?!

Den som svarar på det här blir jag väldigt glad på!
1. Varför är Tyskar så itresserad av Sverige?
2. Vad är det som finns här, som inte finns i Tyskland?
3. Hur skulle man kunna locka fler Turister till Norrland?
4. Är det en bra grej att få hit fler turister?

Säg också varför man ska kunna sånt här när man valt SPRÅKET TYSKA?


Fyfan vad jag har tråkigt :(

Finns inget att göra, sitter på tyskan och gör nothing :( Ska träffa Cn efter skolan kul ;D Min dag så långt har varit sådär, kan ju alltid bli bättre ;p aja måste lära mig tyska nu! vilket inte är så överdrivet roligt :(


jaha

Bråk, As usual!

Nu vare över!

Äntligen är det över, psykologi provet är äntligen över... Fan vad underbart om jag inte får MINST vg så skjuter jag mig själv!! helt seriöst.. fyfaaaan.. Träning i kväll, heja heja!! Team Thorén..
 

Psykologi prov i morn!!

ja, hoppas att allt går som jag vill isånnafall är det MVG som står på provet! Psykologi prov, fyfan vilket plugg!, Lycko er andra.. Måste plugga mer, hejs hare bäst med er alla!!

Har så sjukt tråkigt!

Finns inget att göra, Vill åka till holmsund och vara med Buds :) Victor, Christian, Minna, Höken, Alex, Jess, Madde och Saypay! Kommer sova hela helgen i Holmsund! <3

Har inte kommit igång än! :O

Har inte kommit igång än, har inte visat vad jag egentligen går för! Hoppas den chansen kommer snart, vill visa att jag är bäst!

Jenny Sehlstedt!

Bara nytt!

RSS 2.0